29/11/2009 - " Suicide Commando ΙΙ " - Μαλακάσα

Ξεκίνησε από Goodspeed, 23 Νοε 2009, 21:03:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

lizard

kalispera paidia.... poly wraio to senario kai eyxaristws 8a dhlwna symmetoxh alla opws kai poly alloi eipan den paizei na xalasw alla lefta ayto to diasthma gia na parw gemisthres!!! apo oti vlepw prepei na ftiaksoume kanena allo senario gia paixnidi se allo meros poy na yposthrizei olous emas me ths hi cap..!!!! den peirazei kalo paixnidi se olous sas!

Edit by Admin.
Απαγορεύονται τα Greeklish στο Forum.
Παρακαλώ διαβάστε τους κανόνες.
Ι-4 AIRSOFT TEAM

Papis

Kαλησπέρα,αν και καινούριος θα πω και γω την γνώμη μου,συμφωνώ με τον lizard,καλο ειναι να αλλάζουμε τους κανόνες αλλά καλο θα ήταν να μην είναι 2 συνεχόμενα παιχνιδια οι ίδιοι περιορισμοί.Καταλαβένω οτι όποιος φτιαχνει το σενάριο  βάζει και τους κανόνες του αφου έχει σπαταλησει τον χρόνο του για να το βρει αλλά μενουν πολλά παιδιά χωρίς παιχνίδι ετσι.Καλά να περάσετε!

dimitrisk

Καλησπέρα σε όλους!
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολύ καλή η κίνηση σχετικά με την χρήση των βιοδιασπόμενων bbs. Σίγουρα το περιβάλλον χρειάζεται το απαιτούμενο σεβασμό από όλους μας. Παρόλα όμως θα πρέπει να συμφωνήσω με τις απόψεις του pilot. Ο χρόνος για την απόκτηση των νέων bbs είναι πολύ λίγος και το κόστος αυτών λιγάκι τσουχτερό μιας και έχουν την διπλάσια τιμή από τα απλά (ένα κόστος που δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να το καλύψουν άμεσα). Εννοείται φυσικά πως το περιβάλλον αξίζει και τα διπλά και τα τριπλά αλλά καλώς η κακώς υπάρχει ένα καθόλου ευκαταφρόνητο stock από τα κοινά bbs το οποίο και θα πρέπει να ''φύγει''.  Μιας και το σενάριο λοιπόν σας ανήκει και αυτό είναι σεβαστό, η ομάδα των freedomfighters ( έπειτα από σύζητηση με τα μέλη της ) δεν θα συμμετάσχει μιας και δεν πληρεί τις προυποθέσεις του σεναρίου. Σας εύχομαι καλό παιχνίδι!

Powerplant

Σεβαστό το θέμα του κόστους και του χρόνου. Και εγώ ενα πακέτο πήρα μισό-μισό με άλλον για να παίξουμε την προηγούμενη Κυριακή. Λογικό να δωθεί χρόνος για την απόκτηση αλλά:
1. Με χρήση LO/MID-CAP και SEMI μόνο υπάρχει οικονομία στα ΒΒ. Εγώ τουλάχιστον δεν έριξα πάνω από 70 ΒΒ την Κυριακή.
2. Εξάντληση του στοκ μπορεί να γίνει σε παιχνίδια στην Ελευσίνα ή στο Ηοtel που το πεδίο είναι ήδη επιβαρυμένο και είναι και τα κτίρια που δεν επιρεάζονται .
3. Είναι κρίμα πεδία όπως η Μαλακάσσα και η Χαμολιά να τα γεμίσουμε ΒΒ και να τα επιβαρύνουμε και να δημιουργήσουμε προβλήματα και εικόνες όπως στην Καισαριανή με τα "χιονισμένα" τοπία.
Όσο για το θέμα των γεμιστήρων είναι ένα θέμα που προέκυψε λίγο ξαφνικά και πιαστήκαμε ,όλοι σχεδόν, απροετοίμαστοι. Δυστυχώς εμείς οι νέοι ψωνίσαμε HI-CAP πιστεύοντας ότι είναι καλύτερα ή γιατί κανείς δεν μας άνοιξε τα μάτια πρίν. Ίσως για να μην κάνουμε κάθε φορά δύσκολη την ζωή μας αλλά και για να βρεθεί μια άκρη να ανοιχθεί ένα θέμα και να το συζητήσουμε εκεί.

Τάλων

Καταρχην να πω οτι επικρωτω την κινηση τον bio BBs. Ειναι κατι που επρεπε να γινει και μαλλον αργησε. Βεβαια πιστευω οτι πρεπει να υπαρξει μια περιοδο χαριτος σε ολους μας για να ξεφωρτοφουμε τα απλα και να αγορασουμε bio.

Ετσι θα προτεινα φιλε Good  να βαλουμε ενα οριο π.χ. απο 15/12 και μετα να χρησιμοποιουμε μονο bio BBs.

Τωρα οσο αφορα το θεμα γεμηστιρα τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα. Και υπαρχουν 4 παραγοντες πιστευω που το δυσκολευουν το θεμα.

1ον πρεπει να επενδυσουμε καποια χρηματα
2ον σε λιγες ημερες ειναι Χριστουγεννα και ολοι εχουμε μαζεμενα τα χερια μας
3ον αρκετοι φιλοι ψωνιζουν απο net με αποτελεσμα να περιμενουν αρκετες ημερες να παραλαβουν
4ον αν ακουγομαστε απο το κουρδισμα φανταστηται οτι ακομη και αν καταφερουμε να αγορασουμε  1 με 2 low  τη θα ακουγεται απο τα μπουκαλακια με τα BBs

Οποτε και εδω θα προτεινα οτι εαν ειναι οντως για το καλο του παιχνιδιου η αλλαγη ας γινει και αυτη σταδιακα και με μια καταληκτικη ημερομηνια ωστε ολοι να συνεχισουμε να χαιρομαστε το παιχνιδι μας και ταυτοχρονα να προχωρουμε σε αλλαγες.

Τελος πιστευω οτι τα παντα ειναι στο θεμα του εκαστοτε διωργανοτη και ωφειλουμε να σεβομαστε τις επιταγες του.

Φιλικα και χωρις προθεση υποδειξεων ή παρατηρησεων.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

alekoukos_kalashnikov

Δυστυχως εμενα με βλεπω να παραταω κι αυτο το χομπυ... :-[εδω καλα καλα δεν τα βγαζω περα με τα απλα bb's στο οικονομικο,θα αγορασω και ακριβοτερα...στο κατω κατω το 2012 θα γινουμε κιμας κατα την ταινια ;Dκαταλαβαινω εχουμε ΠΑΣΟΚ αλλα τοσο πολυ μας επιρρεασε η πρασινη αναπτυξη???? ::)
why so serious...?

misericord

Οι βιοδιασπώμενες δεν είναι ακριβότερες από τις απλές. 1700 bio κοστίζουν 8,50, αν ξέρεις από που να αγοράσεις.

Πέρα από αυτό σκέψου πόσο φοβερή οικονομία κάνεις αν αποφασίσεις να βγάλεις το δακτυλάκι σου από τη βρωμοσκανδάλη για λίγο και τις παίξεις μία μία.

Παράδειγμα... Χαμολιά σε ένα πεδίο που για να περάσεις bb έπρεπε να κάνεις αίτηση ξοδέψαμε 4 άτομα 500 bbs, και μπορώ να πω ότι ήταν και βαρύ από καταναλωτικής άποψης.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι αλλάζει με τις βιοδιασπώμενες. Δεν βλέπω πώς σώζουμε και καλά το περιβάλλον. Ίσως να αγνοώ κάτι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορά έχουν με τις κανονικές. Γιατί αν οι bio διασπόνται στα επόμενα 50 χρόνια ενώ οι πλαστικές όχι τότε δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι.

Τώρα για τους γεμιστήρες και το κόστος ξαναγυρίζει το θέμα που προέκυψε με τα ελατήρια και τα fps. Δικαιολογίες δεν έχω λεφτά και δεν αγοράζω οπότε αλλάξτε τους κανόνες για να παίζω εμένα δεν με καλύπτουν. Και εγώ δεν έχω για να πάρω ρακέτα του τέννις αλλά δεν πάω να παίξω με τη ρακέτα του ping pong. Πρέπει επιτέλουν να καταλάβουμε ότι ο κάθε διοργανωτής έχει στο μυαλό του κάποιο σενάριο και κάποια standards που θέλει να παίξει και ο ίδιος. Το ότι σηκώνει το σενάριο για ανοικτό παιχνίδι δεν σημαίνει τίποτα άλλο από το να προσκαλεί οποιονδήποτε μοιράζεται τις ίδιες ιδέες μαζί του να παίξει.

Κοινώς...άμα δεν σ' αρέσει δεν πας. Βρες άλλους 10 και πάνε παίξε με κάποιους που γουστάρουν ότι και εσύ ή ανέβασε ένα ανοικτό παιχνίδι με τους δικούς σου κανόνες για να αποφασίσουν οι υπόλοιποι αν θα κατέβουν ή όχι.

alekoukos_kalashnikov

Φυσικα και σεβομαι τους κανονες του εκαστοτε διοργανωτη,γι'αυτο κιολας τον λογο δεν πηγα την προηγουμενη Κυριακη στο παιχνιδι...θα μπορουσα ανετα να παω με τον hicap και να το παιξω δεν ηξερα,δεν προλαβα και λοιπες αηδιες...οσο για το οικονοκικο οσο κι αν σου φαινεται βλακεια,ετσι ειναι τα πραγματα :-[...σε ολα τα αλλα ειμαι 100%μαζι σου!!! ;)
why so serious...?

Haroth

Φίλε  Λεωνίδα,

Διαφωνώ με όλα σου τα επιχειρήματα όσον αφορά το θέμα των γεμιστήρων.

1) Τουλάχιστον έτσι όπως το βλέπω εγώ δεν υπάρχει σεβασμός στα χρήματα που έχω χαλάσει για να πάρω αυτούς τους γεμιστήρες( 3 στο σύνολο)  με το να μου λές ότι ξαφνικά ξέχνα τους απο δω και πέρα πέτα τους σε κανα χείμαρρο και τράβα αγόρασε low cap αν θέλεις να παίξεις στο παιχνίδι μου( γιατί αν σε woodland δεν παίξεις με high cap σε ποιο πεδίο θα παίξεις?).
2) Καλό θα ήταν η λέξη ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να μπαίνει εκεί που πρέπει όπως πχ η αναγκαστική Full προστασία του προσώπου γιατί σε αυτό το θέμα εντελώς παράλογα ακούω τόσο καιρό ότι είναι επιλογή του καθενός αν θέλει να καλύψει την μάπα του και δεν του φταίει κανένας αν του κάνει την μούρη καλοκαιρινή, οπότε αν μου ανέφερες το ψέκασμα γι αυτόν τον λόγο θα έλεγα να αφήσετε του γεμιστήρες ήσυχους. Άλλωστε πιστεύω και ότι με 130 bbs άνετα ψεκάζεις κάποιον αν το τραβάει η ψυχή σου εκτός και αν αναφέρεσε σε κάποιους που πατάνε την σκανδάλη και την αφήνουν όταν το conter γράψει 300, οπότε βάλτε και κανονισμό για low μπαταρίες να κουβαλάμε 2-3 πάνω μας και να τις αλλάζουμε και αυτές. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι θα κουβαλάμε 1 σκασμό bb πάνω μας, τίποτα άλλο.
3)Άν θέλεις εσύ να παίζεις stealth και να μήν κουρδίζεις συνέχεια με γειά σου και χαρά σου, εγώ μπορεί να θέλω να βαράω και ταμπούρλο στην μάχη, μπορεί να είμαι fan των Ναπολεόντιων πολέμων, τί σε νοιάζει εσένα αν με ακούσουν και βγώ στο πρώτο 10 λεπτο?
4)Είναι πραγματικά αστείο να προσπαθούμε να εξομοιώσουμε την χωριτικότητα των δικών μας γεμιστήρων και ειδικά σε woodland με αυτά των αληθινών. Στο αληθινό αμολάς 1 σφαίρα και αφού περάσει απο 17 θαμνους 2 δεντρα και 2 αυθαίρετα καρφώνεται στο κεφάλι σου. Στο παιχνίδι μας βαράς 1 bb χτυπάει σε 1 κλαράκι και πάει αλλού για αλλού.
5)Παιδιά νομίζω ότι πρέπει να σκέφτεστε καλύτερα πριν λέτε με ποιούς όρους παίζεται 1 παιχνίδι. Αυτό το λέω γιατί έχω δεί πράγματα τα οποία είναι εντελώς παράλογα όπως πχ ο 2ος γύρος στο ENIGMA που ξαφνικά αποφασίστηκε να παίξουμε μονή βολή στην ελευσίνα με 7 μποφόρ!!!!, βάραγα απο το παράθυρο και στα 2μέτρα το bb τράβαγε χειρόφρενο και έκανε κολιά 90 μοίρες....
6)Δέν τα λέω όλα αυτά για να σπάσω τα νεύρα κάποιων, άλλωστε δεν πολυακούγομαι στα forum και το στόμα μου το ανοίγω όταν πρέπει νομίζω, ούτε τα λέω γιατί έχω οικονομικό πρόβλημα και δεν μπορώ να αγοράσω γεμιστήρες. Απλά το θεωρώ άδικο και απαράδεχτο με τον τρόπο που πάει να επιβληθεί το όλο θέμα με το έτσι θέλω και πραγματικά αν και δεν έχω χάσει όύτε παιχνίδι εδω και πολλούς μήνες, στο προηγούμενο δεν ήρθα για τον λόγο των γεμιστήρων και σε αυτό πάλι δεν το βλέπω για το ίδιο θέμα.
7)Νομίζω ότι καλό είναι να μήν διχάζεται η κοινότητα με τέτοιου είδους μέτρα γιατί θα καταλήξουμε στο τέλος η μόνο σε private η να το παρατήσουμε.
8)Για το θέμα των bio bb άν και έχω αρκετό stock απο τις απλές συμφωνώ στο μέτρο για την προστασία του περιβάλλοντος

Καλά να περάσετε στο παιχνίδι   

vipergr

Κατά την ταπεινή γνώμη Hicaps γεμιστήρες μπορούν να φέρουν μόνο τα όπλα υποστήριξης όπως M249 κτλ

Συμφωνώ για τον  περιόρισμό πυρομαχικών γιατί δίνει περισσότερη αληθοφάνεια σε αυτό που κάνουμε και πιστεύω ότι σε κάνει καλύτερο παίχτη με το να μάθεις πως συμπεριφέρεται το όπλο σου ανάλογα το περιβάλλον, την απόσταση, τη κίνηση του αντιπάλου, και του καιρού.

Επίσης οι βιοδιασπώμενες έιναι απαραίτητες γιατί μη ξεχνάτε ότι παίζουμε και αφήνουμε το ίχνος μας στη φύση και όχι σε ενα ιδιωτικό χώρο που θα καθαριστεί μετά.
Μιας και είπα για σκουπίδια, τη σκουπιδοσακούλα που υπάρχει σε κάθε σενάριο μετά το πέρας του παιχνιδιού καλό θα ήταν να την έπαιρνε μαζί του αυτός που την έφερε αλλιώς δώρον-άδωρο τα πετάω και κάτω, ήδη στη Ελευσίνα έχει μαζευτεί πολύ σκουπιδαριό και καλά θα κάνατε μερικοί από μας να μη τα  σπέρνετε  όπου σας καπνίσει, ριχτε τα στα αμάξι σας..

Haroth

Παράθεση από: misericord στις  24 Νοε 2009, 21:52:00 ΜΜ

Πέρα από αυτό σκέψου πόσο φοβερή οικονομία κάνεις αν αποφασίσεις να βγάλεις το δακτυλάκι σου από τη βρωμοσκανδάλη για λίγο και τις παίξεις μία μία.

Παράδειγμα... Χαμολιά σε ένα πεδίο που για να περάσεις bb έπρεπε να κάνεις αίτηση ξοδέψαμε 4 άτομα 500 bbs, και μπορώ να πω ότι ήταν και βαρύ από καταναλωτικής άποψης.

να αγοράσουμε τότες κανα airsoft καριοφίλι αφου σας βλέπω να καταργήτε το auto shot(και μ αυτό φυσικά δεν εννοώ πύρ καταβούληση και όποιον πάρει ο χάρος), και να το παίζουμε τα πρωτοπαλίκαρα του Γκόγκα του Δράκου από το σούλι.

Τώρα για τους γεμιστήρες και το κόστος ξαναγυρίζει το θέμα που προέκυψε με τα ελατήρια και τα fps. Δικαιολογίες δεν έχω λεφτά και δεν αγοράζω οπότε αλλάξτε τους κανόνες για να παίζω εμένα δεν με καλύπτουν. Και εγώ δεν έχω για να πάρω ρακέτα του τέννις αλλά δεν πάω να παίξω με τη ρακέτα του ping pong. Πρέπει επιτέλουν να καταλάβουμε ότι ο κάθε διοργανωτής έχει στο μυαλό του κάποιο σενάριο και κάποια standards που θέλει να παίξει και ο ίδιος. Το ότι σηκώνει το σενάριο για ανοικτό παιχνίδι δεν σημαίνει τίποτα άλλο από το να προσκαλεί οποιονδήποτε μοιράζεται τις ίδιες ιδέες μαζί του να παίξει.

τι μας λές τώρα! κουμάντο στην τσέπη μας θα κάνεις? δεν βλέπω κανένα λόγο να μην χρησιμοποιώ εξοπλισμό που έχω πληρώσει, με το ζόρι. Εσύ άμα είσαι κουβαρντας τράβα και κάνε συλλογή απο γεμιστήρες. Εγώ κάποτε έκανα συλλογή απο χαρτάκια pagganini πρωτάθλημα του 85 αλλα δεν έβρισκα πουθενά τον Κούη...

Κοινώς...άμα δεν σ' αρέσει δεν πας. Βρες άλλους 10 και πάνε παίξε με κάποιους που γουστάρουν ότι και εσύ ή ανέβασε ένα ανοικτό παιχνίδι με τους δικούς σου κανόνες για να αποφασίσουν οι υπόλοιποι αν θα κατέβουν ή όχι.

Σοβαρευτήτε θα το διαλύσετε εντελώς με αυτά που λέτε

Goodspeed

Σε όλα τα θέματα υπάρχουν τουλάχιστον 2 ή και παραπάνω τρόποι να τα προσεγγίσεις, έτσι και σε ότι αφορά τα βιοδιασπώμενα και την μη χρήση High-Cap σε κάποια παιχνίδια και όχι σε όλα.

Διευκρινίζω λοιπόν ότι τα βιοδιασπώμενα είναι για την συμβολή μας στην μείωση της μόλυνσης του περιβάλλοντος και καλό θα είναι στα Woodland πεδία να τα χρησιμοποιούμε σε μόνιμη βάση. Το ότι είναι ακριβότερα, επηρεάζει όλων την τσέπη και κινήσεις όπως η προφορά ( στο παιχνίδι της Χαμολιάς ) του  για την έκπτωση στην τιμή των bio είναι αξιέπαινη και πάντα καλοδεχούμενη από όλους μας καθώς φαίνεται να νοιάζονται και για το περιβάλλον αλλά και για τις τσέπες μας.

Προσωπικά, ένα σενάριο δεν το κρίνω από το πόσα bbs έριξα. Όποιος νομίζει ότι όσα πιό πολλά bbs ρίξει ( μην πω ψεκάσει ), θα περάσει και καλύτερα ή θα θεωρηθεί "καλός παίχτης", πλανάται πλάνην οικτράν.

Συμφωνώ ότι η αγορά low-cap ή mid-cap έχει κόστος, όπως κόστος έχει και η αλλαγή ελατηρίου για την μείωση των fps ( και ότι ακολουθεί τις "επεμβάσεις" στα AEG μας ). Όπως δεν θα παίξουν AEG που είναι πάνω από τα όρια fps, έτσι και δεν θα παίξουν high-cap την Κυριακή.

Ζητώ ειλικρινά συγνώμη για την αναστάτωση που θα προκαλέσουν σε κάποιους τόσο τα όρια των fps όσο και η μη χρήση High-cap.

Παρακαλώ να μην συνεχιστεί αυτό το γαϊτανάκι μηνυμάτων σε ένα topic που είναι για δήλωση συμμετοχής και όχι δήλωση αποχής από το παιχνίδι.

@ Haroth, σέβομαι την άποψή σου, δεν μπορώ να σε υποχρεώσω να σεβαστείς την δική μου και λυπάμαι που δεν θα σε δω στο πεδίο.

Αυτο ισχύει και για όλους όσους διαφωνούν με το σενάριο της Κυριακής.

Ευχαριστώ

Λεωνίδας

No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Haroth

Παράθεση από: Goodspeed στις  24 Νοε 2009, 22:28:51 ΜΜ

Προσωπικά, ένα σενάριο δεν το κρίνω από το πόσα bbs έριξα. Όποιος νομίζει ότι όσα πιό πολλά bbs ρίξει ( μην πω ψεκάσει ), θα περάσει και καλύτερα ή θα θεωρηθεί "καλός παίχτης", πλανάται πλάνην οικτράν.

Λεωνίδα δεν τα λέω αυτά για τον λόγο που λές στα άνωθι. Εγώ άρχισα να παίζω το παιχνίδι μόνο για να έρχομαι και να ξεσκάω 1 κυριακή και δεν με ενδιαφέρει να διακριθώ ούτε να θεωρηθώ καλός παίχτης. Το εξετάζω μοναχά απο θέμα αυτονομίας χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάω μπουκάλια με bb πάνω μου ούτε να φοράω chest με 400 θήκες. Γεμίζω του γεμιστήρες μου, 1 στο όπλο και 2 στην ζώνη και μου κάνει την ζωή εύκολη. Παίζω με αυστηρό έλεγχο πυρός και στα 8 στα 10 παιχνίδια καταλήγω να αδειάζω πάλι τις 2 μου εφεδρικές χωρίς καν να τις αγγίξω. Όπως σου είπα αυτο που μου την δίνει στο όλο θέμα είναι να πάνε τσάμπα γεμιστήρες που έχω πληρώσει και ο εκβιασμός του στίλ αν θές να παίξεις τράβα αγόρασε άλλες.

και το κλείνω εδώ γιατί όπως είπες το νήμα είναι για δήλωση συμμετοχών.

immortalscience

Καλησπερα σε ολους...
Ειμαστε μεσα για μαλακασα ... ( ΙMMORTALSCIENCE,TSOLIAS,BERSEKER.)..Θα χαρουμε να παιξουμε και στην Μαλακασα,εως τοτε να ειστε ολοι καλα,θα τα πουμε την κυριακη.. ;)

mirrage

Βρε παιδιά πως ξοδεύετε τόσα BBs???
Εγώ έχω 2 sopmod γεμιστήρες που τις έχω ρυθμίσει στις 30 μπίλιες δλδ 60 μπίλιες +17 το g17.
Ποτέ μα ποτέ δεν ξόδεψα όλες τις μπίλιες σε ένα παιχνίδι!Αν έχεις το χέρι κολημένο και ψεκάζεις
λογικό είναι να μην σου φτάνουν.Παίζω από τον Μάρτη και έχω αγοράσει μόνο 3 μπουκάλια των
3000 ενώ έχω ξοδέψει μόνο 4000 με 4500 και οι περισσότερες σε δοκιμές.
Κάντε κράτει στο δάχτυλό σας και θα παίζετε πιο οικονομικά και πιο καλά.
Στο τελευταίο μου παιχνίδι στο hotel ξόδεψα 3 μπίλιες στον έναν αγώνα και είχα 2 kills!
Στον δεύτερο 10.Στην Ελευσίνα που είναι πολύ μεγαλύτερη είχα ξοδέψει 15 και 30 (περίπου).
Βλέπω πολλούς που βαράνε από τα 30-40 μέτρα.Ε δεν φτάνουν οι μπίλιες μας σε τέτοιες αποστάσεις
χωρίς να σηκωθεί η κάνη και να κάνει τροχιά η μπίλια.Δλδ πολλοί βαράνε ψηλά για να φτάσουν μακρύτερα αλλά επειδή δεν έχουν σκοπευτικό για τέτοιες βολές απλά ψεκάζουν και ελπίζουν.
Εγώ συμφωνώ (από την πρώτη στιγμή που έπεξα) με τις real cap άντε στην χειρότερη mid cap.

Τάλων

Μπορει να υπαρξη λυση hi cap με λυγα ΒΒς μεσα για παιξουμε ολοι ;;; Παρακαλω;;;
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Haroth

Φίλε μου mirrage,

όπως είπα πιό πάνω δεν χαλάω πολλά bb, απλά αντί να κουβαλάω μπουκάλι κουβαλάω τις γεμιστήρες και όπως είπα σπάνια τις χρησιμοποιώ.

απλά με ενοχλεί το με το έτσι θέλω να πετάξω κάτι που έχω αγοράσει και να αγοράσω κάτι άλλο.

Άν μου πούν πχ κοίτα να δείς θα παίξεις με hi cap  αλλα θα το γεμίσεις μέχρι την μέση και πιό λίγο εγώ είμαι μέσα και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Για να μήν παρεξηγούμαι.

Άν τώρα ακούσω το εντελώς αστείο '' και που ξέρω εγώ αν δεν την γεμίσεις μέχρι πάνω'' απαντάω : και που το ξέρω εγώ αν ο άλλος που είναι χωμένος μέσα σε 1 θάμνο 30 μέτρα μακριά μου τι γεμιστήρα έχει βάλει πάνω στο όπλο του. Αν την πάμε την κουβέντα στο θέμα της εμπιστοσύνης τότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι

misericord

Παράθεση από: Haroth στις  24 Νοε 2009, 22:20:43 ΜΜ

τι μας λές τώρα! κουμάντο στην τσέπη μας θα κάνεις? δεν βλέπω κανένα λόγο να μην χρησιμοποιώ εξοπλισμό που έχω πληρώσει, με το ζόρι. Εσύ άμα είσαι κουβαρντας τράβα και κάνε συλλογή απο γεμιστήρες. Εγώ κάποτε έκανα συλλογή απο χαρτάκια pagganini πρωτάθλημα του 85 αλλα δεν έβρισκα πουθενά τον Κούη...

Δεν βλέπω πώς με αυτό που είπα, κάνω κουμάντο στην τσέπη σου. Πραγματικά αδιαφορώ για την τσέπη σου, όπως έχω πει και σε παλιότερο post, αδιαφορώ για τα οικονομικά του οποιουδήποτε. Αυτό που είπα είναι ότι άμα μπορείς να ακολουθήσεις οποιοδήποτε παράμετρο του σεναρίου κατεβαίνεις και παιζείς, σε κάθε άλλη περίπτωση είτε διοργανώνεις παιχνίδι θέτοντας τους δικούς σου κανόνες ή απλά δεν κατεβαίνεις.

Για παράδειγμα εμένα δεν μου αρέσει η Μαλακάσα. Θεωρώ ότι είναι σκουπιδότοπος, προσωπική άποψη, δεν θα κατέβω να παίξω γιατί το σενάριο και ο διοργανωτής το έστησε εκεί.

Για το λόγο αυτό και δεν έχουν νόημα οι ψηφοφορίες. 10 άνθρωποι συμφωνούν σε κάποιους κανόνες και κατεβαίνουν και παίζουν μαζί. Δεν είμαστε σε κατάσταση που υπάρχουν universal rules για το airsoft. Αλλιώς μπορεί να θέλω να παίξω εγώ και αλλιώς εσύ. Από τη στιγμή που βγαίνω και δημοσιεύω ότι θα είμαι εκεί και θα παίξω με αυτούς του κανόνες είτε συμφωνείς και έρχεσαι είτε διαφωνείς και δεν κάνεις καν τον κόπο να κατέβεις.

Από εκεί και πέρα αν είσαι πλούσιος ή φτωχός, αν έχεις κότερο, εξωχικό στο Ρίο ή αν λοιμοκτονείς με αφήνει παγερά αδιάφορο. Πόσο μάλλον να σου κάνω και κουμάντο στο πορτοφόλι σου...

mirrage

Παράθεση από: Haroth στις  24 Νοε 2009, 23:52:57 ΜΜ
Φίλε μου mirrage,

όπως είπα πιό πάνω δεν χαλάω πολλά bb, απλά αντί να κουβαλάω μπουκάλι κουβαλάω τις γεμιστήρες και όπως είπα σπάνια τις χρησιμοποιώ.

απλά με ενοχλεί το με το έτσι θέλω να πετάξω κάτι που έχω αγοράσει και να αγοράσω κάτι άλλο.

Άν μου πούν πχ κοίτα να δείς θα παίξεις με hi cap  αλλα θα το γεμίσεις μέχρι την μέση και πιό λίγο εγώ είμαι μέσα και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Για να μήν παρεξηγούμαι.

Άν τώρα ακούσω το εντελώς αστείο '' και που ξέρω εγώ αν δεν την γεμίσεις μέχρι πάνω'' απαντάω : και που το ξέρω εγώ αν ο άλλος που είναι χωμένος μέσα σε 1 θάμνο 30 μέτρα μακριά μου τι γεμιστήρα έχει βάλει πάνω στο όπλο του. Αν την πάμε την κουβέντα στο θέμα της εμπιστοσύνης τότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι

Καλά το να πετάξεις τον εξοπλισμό σου δεν είναι σωστό.
Το να γεμίσουν με λίγα bbs οι hi-cap πάντως δεν είναι και τόσο
καλό για εσένα...Στις τελευταίες μπίλιες δεν θα έχεις πίεση από το ελατήριο
και δεν θα τροφοδοτεί.Το έχω πάθει και για αυτό τις άφησα αβίαστα και πήγα
για low αλλά επειδή δεν είχα βρει πήρα mid (αργότερα πήρα του sopmod).
Όσο για την εμπιστοσύνη έχει πάει περίπατο και για αυτό βάζουν
αυστηρούς κανόνες τα παιδιά.Στην τελική φίλε μου αν δεν πληρείς τους
όρους η δεν σου αρέσουν πρέπει να κάτσεις εκτός παιχνιδιού.
Φιλική συμβουλή...Πάρε και 1-2 low cap δεν είναι ακριβές και θα γουστάρεις
περισσότερο. Και πάρε και ένα ταχυγεμιστηράκι.Θα σε σώσει!

bomber

Πόσο κοστίζουν αυτές οι γεμιστήρες και πόσες bbs χωράνε;