29/11/2009 - " Suicide Commando ΙΙ " - Μαλακάσα

Ξεκίνησε από Goodspeed, 23 Νοε 2009, 21:03:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Goodspeed

Κυριακή 29/11/2009

Η επιστροφή των "Commando" ( για τα ρέστα )  ;D ;D

***Σενάριο*** :  Μετά την επιτυχημένη πρώτη αποστολή τους, οι Commando ετοιμάζουν το τελειωτικό χτύπημα στην Άμυνα. Η Άμυνα έχει δώσει όρκο τιμής να μήν αφήσουν τους Commando να πλησιάσουν στους στόχους που υπερασπίζονται. Το να χάσουν τους στόχους δεν είναι στις επιλογές τους. Η συνέχεια στο πεδίο...    

Σε 4 προκαθορισμένα σημεία θα τοποθετηθούν 4 σημαίες. Θα δημιουργηθούν 2 ομάδες. Η ομάδα της Άμυνας που θα αποτελείται από τα 2/3 των συμμετεχόντων και η ομάδα των Commando από το υπόλοιπο 1/3.
Η Άμυνα θα γνωρίζει τα σημεία με τις σημαίες και θα έχει λάβει θέσεις πρίν την άφιξη των Commando. Η ομάδα της Άμυνας θα χωριστεί σε 2 υποομάδες και η κάθε μία θα αναλάβει την φύλαξη 2 σημείων με σημαίες. Υπάρχει η δυνατότητα η Άμυνα να στείλει ανιχνευτικές περιπόλους, σε καμμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να μείνει σημείο με σημαία αφύλακτο. Η μεταφορά σημαίας σε άλλο σημείο από το προκαθορισμένο δεν επιτρέπεται. Στην περίπτωση που κάποιος από την Άμυνα χτυπήσει Commando που έχει πάρει σημαία και κατευθύνεται στο "Drop zone" , θα πρέπει να την επιστρέψει στην αρχική της θέση.  
Η ομάδα των Commando θα χωριστεί επίσης σε 2 υποομάδες με στόχο 2 σημαίες η κάθε μία από αυτές. Υπάρχει στο πεδίο ένα "Drop Zone". Έκεί θα υπάρχουν 2 φάκελλοι ( ένας για κάθε υποομάδα των Commando ) οι οποίοι θα περιέχουν πληροφορίες για το που βρίσκονται οι σημαίες που πρέπει να πάρει η κάθε υποομάδα. Επίσης, το "Drop Zone" είναι το σημείο όπου πρέπει να αφήσουν τις σημαίες που θα καταφέρουν να πάρουν οι Commando. Στην περίπτωση που η μία υποομάδα έχει πάρει τις 2 σημαίες που της αναλογούν, τότε όσοι από αυτήν είναι active παίκτες, μπορούν να ενσωματωθούν με την μορφή ενισχύσεων στην άλλη υποομάδα.
Το παιχνίδι τελειώνει όταν Α) Οι Commando πάρουν και τις 4 σημαίες , Β) Η Άμυνα έχει εξολοθρεύσει τους Commando, Γ) Οι Commando έχει εξολοθρεύσει την Άμυνα και Δ) 'Οταν λήξει ο προκαθορισμένος χρόνος.

- Deathmatch χωρίς Respawn

- Διάρκεια παιχνιδιού 45'

- Προτείνεται η χρήση βιοδιασπώμενων bbs.

- Θα γίνουν 2 παιχνίδια με αλλαγή ρόλων των ομάδων

- Οι συμμετέχοντες στην ομάδα της Άμυνας και στην ομάδα των Commando θα ανακοινωθούν στο πεδίο   ;)

- Όριο ηλικίας για όσους συμμετάσχουν 18+ ΑΥΣΤΗΡΑ

- Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς τους.

- Όλα τα AEG θα μετρηθούν με 0,20 BBs και μηδενισμένο Hop-up.

- Παρακαλούνται όσοι συμμετάσχουν, να τηρήσουν τις ώρες που αναγράφονται παρακάτω.

- Για να συμμετάσχετε δεν χρειάζεται να έχετε πάρει μέρος στο Part Ι  ;D ;D ;D

'Οριο ΑΕG:                   400 fps
Όριο Sniper                 550 fps
'Οριο ηλικίας                18+

'Ωρα προσέλευσης                               10:00' π.μ.
Ώρα μέτρησης AEG                              10:30' π.μ.
'Ωρα Briefing                                       11:00' π.μ.
Ώρα έναρξης                                       11:30' π.μ.

Θα υπάρχουν σφυρίχτρες, pmr, πυροσβεστήρες, φαρμακείο και Fps Radar για την μέτρηση των AEG.

Ο ΚΑΙΡΟΣ  :  http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=155

***Πώς θα έρθετε***

http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=38.233731,23.834774&daddr=&geocode=&hl=el&mra=dme&mrcr=0&mrsp=0&sz=16&sll=38.233899,23.83486&sspn=0.007635,0.013797&ie=UTF8&ll=38.232028,23.835247&spn=0.007635,0.013797&t=h&z=16

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

"The Eternals"
Atsalakotos +1
Feroza
Sanji ?
Big Boss ?

"Black Hawk"
Falcon
Old Navy
Noob

"T.A.S."
Leonardo Sunbird +1
Goodspeed
The_FiXXXeR

"Cobra Team"
Stergi
Spiros K
ADINOWS

"SNIPER TEAM ALPHA, E-COMPANY"
Loubamboo
Patriot

"FREEDOMFIGHTERS"
PILOT
MERLIN
dimitrisk
sar0tos
alekoukos_kalashnikov
bullet
Laetius
ballian

"HADES"
Spartan
ViperGR
Eversman
Pantelosb
Zaitsev + 2
Kaliostro

Powerplantmaster
Kostas Pap +1
ΙMMORTALSCIENCE
TSOLIAS
BERSEKER
Haroth
harvester +4
Harris
alekos
bomber
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
ESCOBAR
Τάλων
Θάνος
Pakatsao
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Powerplant

mirrage

Τι υπερπαραγωγές είναι αυτές που στήνεις βρε Λεωνίδα!
Κρίμα που δεν μπορώ να έρθω με το χέρι σπασμένο...
Εκτός αν υπάρχει θέση για τραυματία!!!

Goodspeed

Παράθεση από: mirrage στις  23 Νοε 2009, 22:47:36 ΜΜ
Τι υπερπαραγωγές είναι αυτές που στήνεις βρε Λεωνίδα!
Κρίμα που δεν μπορώ να έρθω με το χέρι σπασμένο...
Εκτός αν υπάρχει θέση για τραυματία!!!

Περαστικά ρε φίλε. Θέση για τραυματία δεν ξέρω, αλλά αν δεν έχεις τι να κάνεις έλα να πεις ένα γειά και να πιείς τον καφέ σου μαζί μας.

Patriot

Συνχομπιστα και φιλε Goodspeed στο προηγουμενο "Suicide Commando" οπου ηταν ενα πολυ καλο game (και σε ευχαριστουμε γι΄αυτο) περασαμε ωραια και χωρις κανενα προβλημα, παιζαμε με HI-CAP.....!!!
Οσο για τα βιοδιασπώμενα bbs συμφωνο και επαυξάνω.
Ελπιζω σε επανεξεταση των ορων για τις γεμιστηρες.
ΤΝΧ ;)
God Save The Queen.........

Goodspeed

Στο παιχνίδι θα παίζουμε semi και full auto. Καλό θα είναι για την αποφυγή ατελείωτων "ψεκασμών" να χρησιμοποιήσουμε low-cap και mid-cap.

Αυτή η αλλαγή γίνεται για καλό μας και όχι για να μπούμε σε επιπλέον έξοδα. Άσε που με τις high-cap είσαι συνέχεια στο κούρδισμα και σε ακούνε από 50 μέτρα να πλησιάζεις  ;)

Powerplant

Νομίζω ότι καλό είναι να περιορίσουμε τα 1000αδες ΒΒ και να γίνουμε λίγο πιο ρεαλιστικοί και να αυξήσουμε την δυσκολία χωρίς να σπαζόμαστε. Την Κυριακή που παίξαμε με LO-CAP και MID-CAP δούλεψε και περιορίστηκε αρκετά το θέμα. Είναι λίγο ξενέρωμα να εμπλέκεσαι με κάποιον και να μην σε αφήνει να σηκώσεις κεφάλι γιατί έχει γεμιστήρα με 300 ή 2000 ΒΒ και εσύ να είσαι βγάλε-βάλε. Καταλαβαίνω όσους έχουν επενδύσει σε ΗΙ-CAP (όπως και εγώ) ή ηλεκτρικές αλλά είναι πολύ καλύτερα να παίζει και η παράμετρος των περιορισμένων πυρομαχικών.

Patriot

Μπορει να μπει ο αστερισκος που να λεει οτι αυτοι που εχουν ΗΙ-CAP θα πεζουν μονο κατα βολη και να ληξει με ολους ευχαριστημενους.Οταν υπαρχει καλη θεληση ολα γινονται και δεν υπαρχουν αποκλεισμοι σε κοσμο μονο και μονο επειδη δεν εχουν ενος τυπου γεμιστηρες.... :)

kostas pap

εχω κ εγω το ιδιο προβλημα!αν μπορεσει να βρεθει μια λυση θα ηταν καλο για ολους μας!
ουτε εγω εχω αυτου του ειδους γεμηστιρες.συμφωνω οτι ειναι πιο ρεαλιστικο αλλα για μενα
2 λυσεις υπαρχουν...η να μην ερθω μιας κ δεν μπορω αυτη τη στιγμη να διαθεσω χρηματα
η να βρεθει καποιος να μου δανησει γεμηστιρες για Μ4

Goodspeed

Παράθεση από: kostas pap στις  24 Νοε 2009, 01:11:15 ΠΜ
εχω κ εγω το ιδιο προβλημα!αν μπορεσει να βρεθει μια λυση θα ηταν καλο για ολους μας!
ουτε εγω εχω αυτου του ειδους γεμηστιρες.συμφωνω οτι ειναι πιο ρεαλιστικο αλλα για μενα
2 λυσεις υπαρχουν...η να μην ερθω μιας κ δεν μπορω αυτη τη στιγμη να διαθεσω χρηματα
η να βρεθει καποιος να μου δανησει γεμηστιρες για Μ4

Από την T.A.S. εξασφάλισες 2-3 γεμιστήρες για την Κυριακή   ;)

Patriot

Η T.A.S. μηπως εχει και γεμιστηρες για Μ14 και για μας? :D

kostas pap

ευχαρηστω πολυ και με χαρα δηλωνω πως ειμαι μεσα!!!
γιατι οπως εχω πει την πρωτη μαχη την δινω για το ρεπο
κ την καλητερη στο οποιο σεναριο τρεχει...

Goodspeed

Παράθεση από: Patriot στις  24 Νοε 2009, 01:18:52 ΠΜ
Η T.A.S. μηπως εχει και γεμιστηρες για Μ14 και για μας? :D

Μακάρι, αλλά δεν έχουμε M14 στην ομάδα ακόμα.  ;)

Patriot

Ωραια 2ρη βδομαδα χωρις game...... ας ελπισουμε σε διοργανωση και αλλου game αυτη την βδομαδα για να παιζουμε και ολοι οι "αλλοι". (τελικα δεν πρεπει να αλλαξουμε μερικοι μονο γεμιστηρες αλλα και "οπλα"..... ;D)

Falcon

Απο BLACK HAWK μεσα οι :

- Falcon

- Old Navy

- Noob

Παράθεση από: Goodspeed στις  23 Νοε 2009, 21:03:52 ΜΜ
για τα ρέστα

φυσικα!!!!!

Βαλε μας μαζι με τους κομμαντο. Για τυχον αλλαγες στις συμμετοχες της ομαδας, θα κανω edit σε αυτο το post.  :)

alekoukos_kalashnikov

Παράθεση από: Patriot στις  24 Νοε 2009, 01:52:31 ΠΜ
Ωραια 2ρη βδομαδα χωρις game...... ας ελπισουμε σε διοργανωση και αλλου game αυτη την βδομαδα για να παιζουμε και ολοι οι "αλλοι". (τελικα δεν πρεπει να αλλαξουμε μερικοι μονο γεμιστηρες αλλα και "οπλα"..... ;D)

μαζι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!
why so serious...?

RAMIREZ

ok παιδιά υπολογίζετε και του κουμπάρους!
Ramirez-Camouflage-Mag-Ermis καθώς και ένας φίλος νεοφώτιστος στο σπορ!
ευχαριστώ

PILOT

παιδια ειναι αδικο να παιξουν μονο βιοδιασπώμενα bbs γιατι δεν εχουμε ολοι !!καταλαβαινω οτι το κανουμε για το περιβαλον και εγω ΜΟΝΟ αυτα θα αγοραζω απο δω και περα αλλα το stock που εχουμε δεν μπορει να μην το αδειασουμε στο πεδιο.και τελος μολις βγηκαν στην αγορα μην φανει οτι προωθουνται πωλησεις μεσα απο τα σεναρια.ΚΑΛΟ θα ηταν να δωσουμε μια διορια π.χ. 3-4 παιχνιδιων να φυγει ολο το παλιο stock που μπορει να εχει ο καθε παιχτης.

Δεν με πειράζει αν με μισούν, αρκεί να με φοβούνται.

Noob

Παράθεση από: Falcon στις  24 Νοε 2009, 02:17:05 ΠΜ
Απο BLACK HAWK μεσα οι :

- Falcon

- Old Navy

φυσικα!!!!!

Βαλε μας μαζι με τους κομμαντο. Για τυχον αλλαγες στις συμμετοχες της ομαδας, θα κανω edit σε αυτο το post.  :)

Εγω αν φυγει η λοίμωξη απο το μάτι μέσα.. αλλιως αν εχει κάποιος να με δανεισει τα μάσκα που να μπορώ να φοράω γυαλί απο μέσα...
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

Falcon

Παράθεση από: Noob στις  24 Νοε 2009, 10:34:22 ΠΜ
Εγω αν φυγει η λοίμωξη απο το μάτι μέσα.. αλλιως αν εχει κάποιος να με δανεισει τα μάσκα που να μπορώ να φοράω γυαλί απο μέσα...

Εχω ενα ζευγαρι αντιβαλλιστικα κλειστα γυαλια της CA που μπορεις να φορας και γυαλια απο μεσα....  :) Οποτε σε βαζω και εσενα στις συμμετοχες, της ομαδας.