Αγωρά Μ4Α1

Ξεκίνησε από Noob, 04 Νοε 2009, 08:12:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Noob

Παιδιά καλημέρα

εχω αυτό το Μ4Α1

Και θέλω να το αλλάξω για αυτό το Μ4Α1... http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=865

Περα το Recoil k Fps που έχουν διαφορα...

Αξιζει να το κάνω; να κρατήσω και τ 2 το ένα για την ανάκρουση και το άλλο για τα FPS του και την κάννη ακριβείας;;;

Αν ναι τι μετατροπές μου συστείνεται για το 1ο και τι για το 2ο;;;;;;;;;;

Α και οταν το αγωρασα μου το εδιναν με 8,4 μπαταρια κ τωρα λεει με 9,2.. να αγωρασω κ εγω τέτοια;;;;
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

M1911

το πρωτο μ4 για καποιο λογο δν μπορω να το δω  ???

SAPPER

Παράθεση από: M1911 στις  04 Νοε 2009, 14:27:44 ΜΜ
το πρωτο μ4 για καποιο λογο δν μπορω να το δω  ???
Γιατί απαγορεύετε από τους κανόνες του Forum η δημοσίευση Link που ανατρέχουν σε άλλα καταστήματα χωρίς την συγκατάθεση των Συντονιστών.

Noob

Παράθεση από: Noob στις  04 Νοε 2009, 08:12:43 ΠΜ
Παιδιά καλημέρα

εχω αυτό το Μ4Α1

Και θέλω να το αλλάξω για αυτό το Μ4Α1... http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=865

Περα το Recoil k Fps που έχουν διαφορα...

Αξιζει να το κάνω; να κρατήσω και τ 2 το ένα για την ανάκρουση και το άλλο για τα FPS του και την κάννη ακριβείας;;;

Αν ναι τι μετατροπές μου συστείνεται για το 1ο και τι για το 2ο;;;;;;;;;;

Α και οταν το αγωρασα μου το εδιναν με 8,4 μπαταρια κ τωρα λεει με 9,2.. να αγωρασω κ εγω τέτοια;;;;

Tο πρώτο έχει αυτά τα αρακτηριστικά
A 420 fps of power allow to use the M4A1 replica on an open battlefield as well as in a forest.
Inside the Gearbox you will find:
- Precision barrel 6,04mm
- MOSFET
- Metal ball bearing
- Reinforced TORQUE-UP gears
- Piston head with bearing - Reinforced piston with metal tine
- Low-resistance wires
- New type of delayer
- New type of tappet
- Metal guide
- 8 locking pawl - Reinforced Gearbox frame- Ball bearing on the main gear
- Increased torque
- Chromium cylinder
- M130 spring

Αριστοτέλης

M1911

αυτο το aeg που εγραψες εχει απαγορευμενα fps  για cqb  νομιζω και για woodland  οποτε αμα το παρεις θα πρεπει να μειωσεις τα φπσ του αλλα απο οτι βλεπω σχετικα καλο ειναι (αν κανω λαθος διορθώστεμε)

Noob

βασικά αυτο εχω... στην τελευταια μετρηση μου βγηκε 390+ και επειδη το όριο ήταν 350 δεν έπαιξε...

Τωρα εγω μιλάω για τα γενικα τους χαρακτηριστικά κ όχι για τa ΦΠΣ

πψ ευθυβολιά, διαρκεια χαρα στην ανακρουση.. κτλ
\και αν τελικα αξιζει τα λευτα του το 2ο οταν το ηδη υπαρχων το το αγωρασα περισυ με 180ε

Αριστοτέλης

M1911

αυτο θα στο απαντησει καποιος που κατεχει το συγκεκριμενο  :D Φιλικά

aroutha

Παιδιά παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει στο ερώτημα του Noob για το αν αξίζει το TM M4A1 Socom, γιατί το συγκεκριμένο aeg το έχω σταμπάρει εδώ και καιρό και επειδή σκέφτομαι σοβαρά να το τσιμπήσω, θα μου ήταν πολύ χρήσιμη η γνώμη κάποιου που το κατέχει. Ευχαριστώ.

Stathis

Μιλαμε για ονειρωξη, οτι καλυτερο κυκλοφορει .- (τελεια & παυλα)   :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=L5o2aP29ePs&feature=player_embedded#
Airsoft is Life!

Dadias

Παράθεση από: lambros στις  16 Νοε 2009, 10:49:36 ΠΜ
Μιλαμε για ονειρωξη, οτι καλυτερο κυκλοφορει .- (τελεια & παυλα)   :D :D

δεν αντιλέγω..να δούμε αν διορθώθηκε το wobble...

Horus

ρε παιδια δεν νομιζετε οτι τα 500+++ ευροπουλα ειναι πααααααρα πολλα γι αυτο το οπλο??

δηλαδη εντάξει ειναι πολυ ψαρωτικο το blowback κ το κλειστρο που κλεινει μονο του οταν βαζεις νεα γεμιστηρα  8) 8). απο τεχνολογικης αποψης τα σπαει..αλλα μεχρι εκει.

ασε που ειναι μονο 300 fps.. δηλαδη για να παιξεις ενα woodland θα πρεπει να βαλεις χερι κατευθείαν απο το κουτι(!!!) σε ενα AEG των 500+ εουρος...

τι αλλη διαφορα  εχει απο τα "απλα" ΤΜ των 350 ευρω?? νομιζω οτι μονο το ψαρωτικο εφε δεν δικαιολογει τα +200 ευρο. παρακαλω διορθώστε με αν κανω λαθος.
enemies..we need more enemies!!

Dadias

την στιγμή που το αγοράζεις , έχεις κατανοήσει την επένδηση που πάς να κάνεις και τις ικανότητες του a.e.g. ,τα fps είναι περίπου στα 300-320-30, πέραν αυτού αν το παίρνεις για εφε είναι δική σου επιλογή και είναι ένα πολύ λάθος κριτήριο αγοράς κατά την άποψη μου καλή η παπάτζα αλλά έλεος, εγώ θα το έπαιρνα για τον ρεαλισμό που προσφέρει λειτουργικά, εκτός του ότι αλάζεις mag πρέπει να απελευθερώσεις και το ελατήριο για να δουλέψει, εκτός αυτού έχει blowback,είναι μεταλικό με όλα τα εμπορικά σήματα (αν είσαι σοβαρός συλλέκτης). Γενικότερα είναι το κατάλληλο εργαλείο για παίκτες που παίζουν mil-sim. Το χεράκι δεν είναι αναγκαίο να το βάλεις στο κουτί του, με το κατάληλο ρύθμισμα του hop-up κάνει την δουλεία του άψογα , βάζεις και μία κάνη ακριβείας και τελείωσε, αλλά και να θέλεις να το πειράξεις θα είναι δύσκολο λόγο του ότι το κουτί του είναι καινούργιο και δεν έχουν βγεί πολλά αξεσουάρ(ακόμα)
για την τιμή, σε πληροφορώ κανονικά κάνει όσο ένα απλό ΤΜ

συμπέρασμα: αν το θές για εφέ άστο κρίμα τα λευτά γιατί θα το βαρεθείς σε κάποια φάση, αν είσαι τύπος mil-sim θα βρείς την χαρά σου

Υ.Γ. σε λίγο καιρό θα βγεί το G36k της ΤΜ και ναί θα είναι blowback

Noob

Ας μου πει καποιος και τα 2 οπλα που εχεις το σέντερ Blowback δεν είναι;;; εγω το θελω πιο πολυ για τον ρεαλισμο... αν ηθελα πρακτικα να παιζω θα έπαιζα Πειντμπολλ που ειναι εξισου ωραίο αλλα του λείπει η αληθοφάνεια... (γνωμη μου πάντα)...

Κλείνω τελικα πιο πολύ στο Sopmod απο το Μ4Α1 λόγω ρέιλ και του γεγονοτος ότι έχω Μ4Α1 και λέω να μάθω επάνω του

Αριστοτέλης

Horus

φιλε Dadias, ειπες τη μαγικη φραση "σοβαρος συλλεκτης" κ εγω παω πασο! οτιδοιποτε συλλεκτικο ειναι  πανακριβο.
μονος σου ομως ειπες να του εβαζες κ μια κανη ακριβείας. κ το ρητορικο ερωτημα ειναι: θα του επεφτε το χερι του σαμουραι αν εβαζε ενα ελατηριακι κ μια κανη ακριβειας απο μονος του? ουτε 20USD δεν θα του στοιχιζε επιπλεον. κ θα σου εδινε την αισθηση σαν αγοραστης οτι εκτως απο κατι συλλεκτικο αγοραζεις κ ενα ανωτερο οπλο σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
το οτι ειναι μεταλλικο δεν λεει κ πολλα, αν σκεφτεις οτι γενικα η ΤΜ βγαζει πλαστικα AEG κ στην ουσια αυτες ειναι οι πρωτες τις προσπαθειες σε full metal κατασκευες, η λογικη λεει οτι για full metal καλυτερα να εμπιστευτείς μια εταιρία με "παραδοση" σε full metal. 

νομιζω οτι σε τετοιο budget, αξιζει κανεις να σκεφτει το SVD της RS. ειναι λιγο ακριβοτερο απο το SOPMOD αλλα μονο τα ξυλα του πρεπει να κανουν καμια 200αρα ευρω!! βαλε κ τη διοπτρα. (δεν ξερω ποσο κανει η συγκεκριμενη, αλλα μια norica που εχω κ ειναι γουτουπου κανει μια 80αρα..)
δηλαδη η τιμη του SOPMOD κανει το SVD να φαινεται φτηνο για αυτα που προσφερει!!  ;D

η τιμη του σιγουρα το καθιστα "συλλεκτικο", εχει 400+ αρχοντικα FPS, κ ειναι κ RS!!  :)
enemies..we need more enemies!!

Dadias

βάση νομοθεσίας της Ιαπωνίας υπάρχει όριο στα επιτρεπόμενα fps το ίδιο ισχύει και για τα μεταλικούς υποδοχείς, κάνη ακριβείας θα άλαζα σε οποιοδήποτε να σου πώ και τον λόγο τα περισσότερα αν όχι όλα stock airsoft έρχονται με κάνη 6.08 και συγκεκριμένα σε Marui θα έβαζα TK twist barrel όπως και έκανα.
εγώ σαν Dadias είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα fps (300) που βγάζει το G36c που έχω στην κατοχή μου είτε αυτό είναι woods ή cqb, σημαντικό ρόλο παίζει όμως και ο τρόπος που παίζεις και ο ρόλος που έχεις όπως και το a.e.g. , άρα πριν αγοράσεις κάτι δεν το διαλέγεις μόνο με το κριτήριο ότι "αχ τι ωραίο που είναι αυτό θα πάρω"  ;) είναι πολύ άλλοι παράγοντες π.χ. πρακτικότητα, μέγεθος, ευχρηστία, προοπτικές,μέγεθος γεμηστήρα σε σχέση με τις θήκες της εξάρτησης, ποιότητα κατασκεύης, κινητήρας, αποθηκευτικός χώρος μπαταρίας, κατανομή βάρους, ρεαλισμός . Το SVD είναι καθαρά sniper και για αυτό έχει 400fps δεν μπορείς να το χρησημοποιήσεις σαν τυφέκιο εφόδου..δεν υπάρχει σύγκρηση για αυτά τα 2

φιλικά Dadias

Y.Γ.
Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί Marui, είναι η εταιρία που πρώτη λάνσαρε το concept του ηλεκτροκίνητου αεροβόλου, χάρη στην οποία πατέντα βγάζουν όλοι οι υπόλοιποι αγαπητοί κατασκευαστές τα καλούδια που χερόμαστε

1991 Tokyo Marui "Marui Man"

Noob

Η αλήθεια ειναι οτι και εγω με το G36 c που έχω μια χαρά παίζω και ας ειναι 300ΦΠΣ ....

Αν και σκευτομαι να του βάλω ελατήριακι να το αυξησω λιγάκι...

Τωρα οσο αφορα την αρχικη ερωτηση μου.. Εχω ενα Μ4Α1 GFC με κάνη ακριβείας, ρυθμιζομενο χοπ απ, μεταλικο μεσα εξω, μοτερακι 2ης γενιας κτλ στα 420 ΦΠΣ.. που το πηρα απο το εξωτερικό 200ε περιπου..
οποτε λέω να πάρω το Sopmod της ΤΜ με το blowback και το κλειστρο λόγω αληθοφάνειας... το μπάτζετ μου ετσι και αλλιως ειναι συγκεκριμενο καθε χρόνο στο 1200 το έχω ορίσει για οπλα και παρελκομενα (τα πυρομαχικα ειναι χωριστα)  :P
Απο συλλεκτικης αάποψης με καλυψατε αλλα θελω να δω και την πρκτική εφαρμογή του
Οποτε επειδη θελω αυτο για αυτο ρωταγα.. (αληθοφανεια αξιοπιστεία, ευθυβολία, αναβαθμίσεις κτλ...

Αλλιως θα πάρω ενα Μ249 C.A, και θα έχω πλάκα γιατι δε θα σηκώνω χέρι απο τη σκανδάλη....  :P :P :P (λέμε τωρα)

Αριστοτέλης

Scharfschütze

Παράθεση από: Noob στις  20 Νοε 2009, 10:43:26 ΠΜ
Αλλιως θα πάρω ενα Μ249 C.A, και θα έχω πλάκα γιατι δε θα σηκώνω χέρι απο τη σκανδάλη....  :P :P :P (λέμε τωρα)

Χαχα  ;D ;D
Deutsche Wehrmacht Scharfschütze