HADES - Προπόνηση στην βάση Ελευσίνας 22/11/09

Ξεκίνησε από Whiskey, 17 Νοε 2009, 17:47:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Whiskey

Κυριοι καθως η ομαδα μου HADES επιθυμουμε να κανουμε μια προπονηση στην βαση Ελευσινας την Κυριακη 22/11/09 θα ηθελα απο τωρα να το ανακοινωσω μια και δεν υπαρχει καποια εξαγγελια παιχνιδιου εκει.

Σε περιπτωση που υπαρξει παιχνιδι και απλα ο διοργανωτης δεν το εχει ακομα ανακοινωσει, θα παρακαλεσω οπως φαινεται και στον χαρτη που παραθετω πιο κατω, να μας δωθει τουλαχιστον ο χωρος που περικλειεται απο το κοκκινο τετραγωνο.

Σε διαφορετικη περιπτωση και εφοσον τελικα δεν υπαρχει καποιο παιχνιδι ισως χρησιμοποιησουμε για καποιο διαστημα και μερικα απο τα κτηρια της βασης.

Ευχαριστω για την κατανοηση και ειμαι στην διαθεση οποιου σχεδιαζε ή σχεδιαζει καποιο παιχνιδι εκεινη την ημερα ωστε να συντονιστουμε διχως να χαλασουμε οι μεν τα σχεδια των δε.

Υ.Γ. σε καθε περιπτωση που για οποιον λογο ακυρωθει η προπονηση μας θα ενημερωσω αμεσα.

aroutha

Καλησπέρα φίλε μου, την Κυριακή 22/11 λέγαμε με την ομάδα μου (δεν την έχουμε ανακοινώσει ακόμα στο forum) να κάνουμε κι εμείς προπόνηση στην Ελευσίνα γιατί είναι το μόνο πεδίο που έχουμε παίξει μέχρι τώρα και γιατί λόγω έλλειψης εξοπλισμού δεν μπορούσαμε να πάμε στο woodland στη Χαμολιά. Και εμείς όπως και εσείς από ότι είπες δεν θα χρειαστούμε παρά μόνο ένα μέρος του πεδίου, οπότε πιστεύω πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα για κανένα μας. Τώρα αν έχετε κάποια αντίρρηση μου λες και τα βρίσκουμε. Φιλικά aroutha.

Whiskey

Κανενα προβλημα απολυτως φιλε μου. Καλλιστα μοιραζουμε το πεδιο και γενικα δεν θα δυσκολευτουμε.

Φιλικα

Whiskey

ZINJA

ΜΠΡΑΒΟ καλοι φιλοι!ετσι να υπαρχουν συννενοησεις και ανοχες!
Αυτα ανεβαζουν το αθλημα και εμας σαν ανθρωπους! :) :) :) :) :) :) ;) :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

dimitrisk

παιδια και εμεις θα παμε την Κυριακη για προπονηση δεν βλεπω καποιο προβλημα θα τα πουμε και στο πεδιο.καλημερα και ευχαριστω

aroutha

Έγινε παιδιά το πεδίο έτσι κι αλλιώς είναι μεγάλο και όλοι οι καλοί χωράμε  ;) . Τα λέμε στο πεδίο!

Whiskey

Κανενα προβλημα και απο εμας παιδια, τα λεμε εκει.

Powerplant

Μπράβο και στις 3 ομάδες πρώτον που προβαίνουν σε ανακοίνωση για τις προπονήσεις τους και δεύτερον για το πνεύμα συννενόησης. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να υιοθετηθεί από όλους.
Καλή προπόνηση σε όλους.

kaliostro

Να παίξουμε κ κανένα παιχνιδάκι μετά για καμιά ωρίτσα να γελάσουμε :)
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!