15/11/09' "NIBIRU" (Urban - Ελευσίνα)

Ξεκίνησε από SAPPER, 12 Νοε 2009, 22:39:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

escobar

τελικα τα καταφερα.μεσα κι εγω

leonardo sunbird

μαλλον 8α περασω μια βολτα....

Amfivios266

Καλημέρα! Μόλις Ξύπνησα και ετοιμάζομαι να έρθω. Είμαι μέσα.

Whiskey

Πολυ καλο παιχνιδι και τα συγχαρητηρια μου στους διοργανωτες.

JAMES

Καταρχας,συγχαρητηρια σε ολους που βρεθηκανε στο παιχνιδι!
Συγχαρητηρια κ στον SAPPER για την οργανωση!
Συγχαρητηρια κ στο  για την προσφορα του-κληρωση δωρων!

Μου αρεσαν κ τα 2 σεναρια,ασχετα με το αποτελεσμα το οποιο ειναι το τελευταιο που πρεπει να κοιταμε ολοι!!Σημασια εχει η εμπειρια  κ οχι η νικη!
Για αυτο δεν πρεπει να υπαρχει ανταγωνισμος κ κατ'επεκταση τσακωμοι..

Αθανατο δεν ειδα προσωπικα σε οσες μαχες ημουν παρων,πραγμα το οποιο μ'αρεσε παρα πολυ! :)

Με χαλασε η καθυστερηση στην αρχη που πλεον ειναι συχνο φαινομενο! :(

Mε εφτιαξαν τα σουβλακια που μασαμπουκιασαμε μετα το παιχνιδι! :)

Μπραβο παιδες που αντι να πινατε καφεδακι στον καναπε η στη καφετερια,βρεθηκατε σε ενα παιχνιδι airsoft!!! ;)

με εκτιμηση
JAMES

vipergr

Καλησπέρα και από μένα, όντως πρώτα από όλα ένα μεγάλο μπράβο για τα πλούσια δώρα και για το ενδιαφέρον σενάριο του παιχνιδιού, αν και από τη μεριά μου μάλλον θέλω πολύ δουλειά για ικανοποιητικα αποτελέσματα. η αντίπαλη ομάδα μας είχε πολύ εύκολα ή ετσι μου φάνηκε..... τεσπα όλα καλά, άντε και στο επόμενο...

MitsoS_O_Yakuza

δε θα μεινω τοσο στα συγχαρητηρια και τα ευχαρηστηρια τοσο επειδη μονο και μονο τα εδωσα εκεινη τη στιγμη προσωπικα ΑΛΛΑ στο οτι σιγα σιγα αφανιζονται οι αθανατοι.ΔΕΝ ειπα οτι δεν υπηρξαν μικροπ@παροπαρεξηγησουλες αλλα ΛΕΩ οτι ειναι ολο και λιγοτερες που λυνονονται επιτοπου με διαλογο και πολιτισμενο τροπο μεταξυ κυριων και ειμαι τερμα χαρουμενος γιαυτο!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΞΑΝΕ ΣΑΥΤΟ ΤΟ GAME ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΚΑ..αντε καλη βδομαδα σε ολους ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ (κλεμενη ατακα) :-* :-* :-* :-* :-* :-* και περιμενω κατι καλο για την αλλη Κυριακη
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

hargyr

Παιδιά πολύ το χάρηκα σήμερα, καιρό είχα να ρίξω 3 σακούλια BBs.

Ευχαριστώ όλους που παραβρέθηκαν και περάσαμε καταπληκτικά !!

Δεν ξέρω αν προσέξατε ότι δεν υπήρχε δείγμα σκύλου περιφερειακά του φαγάδικου  :-X  ;)
PLAY FAIR

Rocks

Παράθεση από: hargyr στις  15 Νοε 2009, 23:07:54 ΜΜ

Δεν ξέρω αν προσέξατε ότι δεν υπήρχε δείγμα σκύλου περιφερειακά του φαγάδικου  :-X  ;)

ηταν απο τα πρωτα πραματα που παρατηρησαμε φτανοντας, αλλα για καλο μας το λες τωρα? ;D

you can run, but you can not hide

alexz

Παράθεση από: Rocks στις  16 Νοε 2009, 02:15:39 ΠΜ
ηταν απο τα πρωτα πραματα που παρατηρησαμε φτανοντας, αλλα για καλο μας το λες τωρα? ;D

εγώ πάντως βγαίνοντας καποια στιγμη να κλείσω τα αλάρμ του αυτοκινήτου μου που τα είχα ξεχασει αναμενα, είδα 3 σκύλους δεμενους στο οικόπεδο πίσω από την ψησταριά....δεν ξερω βεβαια αν τους ξαναβλεπαμε σε περιπτωση που παραγγέλναμε άλλον ένα γύρο σουβλάκια...... :D :D ;D ;D

Noob

Οσο και να το ευχαριστηθηκα μιας και ηταν το πρωτο μου παιχνιδι στην Ελευσίνα, εχω να κανω έντονα παράπονα για 1 παικτη της αμυνόμενης ομάδας δε θα πώ ποιος.. στον α γύρω, ο οποίος ενω σειμάδευα τον φίλο Σειπερ και αδειαζα τον γεμιστηρα μου πάνω του πέρασς μέσα απο την ριπή  :o ??? ??? :o >:( >:( το ξανα λέω.. Μέσα απο τη ριπή ενος Μαρούι AEG και δεν είχε το φιλότιμο να βγεί..................... :P Μάλλον θα φορούσε αλεξισφαιρο με μεγαλο αντιβαλιστικό βαθμό
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

leonardo sunbird

Κρύφτηκε ο ήλιος απο τα bb's....  :)

I Love This Game

'Ετσι απλά !!!!!  ;D

SAPPER

Παράθεση από: Noob στις  16 Νοε 2009, 11:01:18 ΠΜ
Οσο και να το ευχαριστηθηκα μιας και ηταν το πρωτο μου παιχνιδι στην Ελευσίνα, εχω να κανω έντονα παράπονα για 1 παικτη της αμυνόμενης ομάδας δε θα πώ ποιος.. στον α γύρω, ο οποίος ενω σειμάδευα τον φίλο Σειπερ και αδειαζα τον γεμιστηρα μου πάνω του πέρασς μέσα απο την ριπή  :o ??? ??? :o >:( >:( το ξανα λέω.. Μέσα απο τη ριπή ενος Μαρούι AEG και δεν είχε το φιλότιμο να βγεί..................... :P Μάλλον θα φορούσε αλεξισφαιρο με μεγαλο αντιβαλιστικό βαθμό
Μερικές φορές δυσκολεύομαι να κατανοήσω μερικούς...  :-\

Λοιπόν πρέπει να ξεκαθαρίσεις την θέση σου με τον άλλον παίχτη κατ ιδίαν, φοβάμαι ότι η δεν ήσουν μπροστά όταν είπα πριν ξεκινήσουμε και στο τέλος του πρώτου μέρους ότι όποιος θέλει να πει κάτι για οποιονδήποτε να το πει μπροστά και στα ίσια, δεν το έκανες.

Ήρθε λοιπόν αφού φώναξα τους πάντες ο Escobar και έλυσε στα ίσια και όχι πίσω από το πληκτρολόγιο την παρεξήγηση του με το παλικάρι με τα μαύρα δεν θυμάμαι το Nickname του και μπράβο του καλά έκανε και έμεινε εκεί.

Όταν φώναξα έχει κανείς άλως κάτι να πει? κάνεις δεν είπε τίποτα, τώρα δεν είναι σωστό να λέμε γενικά και αόριστα... οπότε καλό είναι και σου προτείνω την επόμενη φορά να πιάσεις ο ίδιος τον -χ- παίχτη και να λυθεί το θέμα, εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω και μερικές φορές μανουριάζω αλλά τελειώνει εκεί.

Noob

Εγω δε το άκουσα αυτό να λέγεται, ίσως και να είναι έτσι όπως τα λές...

Κακίες δε κρατάω κ δεν έχω να ξεκαθαρίσω κάτι με καποιον

Εφυγα και σχετικα νωρις μιας και αργησαμε να ξεκινησουμε, οποτε αυτο το μέρος το έχασα..

Δεχομαι αυτα που λές και την επόμενη φορα θα το λύσω επι τόπου
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

Papis

Καλησπέρα σε όλους,είμαι νεος στην παρέα και χθες ήταν το πρώτο μου παιχνίδι και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ.Από δω και πέρα θα τα λέμε συχνά. ;D

ZINJA

Απο εμενα συγνωμη ρε παιδια αλλα δεν ξυπνησα ο αφιλοτιμος,λογο εξοδου!
χαιρομαι που περασατε καλα!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

SAPPER

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παρευρισκομένους που περάσανε μαζί μας λίγες ώρες παιχνιδιού σε ένα φανταστικό κόσμο και μπυροποσίας  ;D, τους τηχερούληδες της κλήρωσης  :D και το  για την υποστήριξη του.

Αυτό το σενάριο ήταν η αρχή μεγάλων σεναρίων και δώρον που έπονται  ;)  stay tuned...

Να ευχαριστήσω τέλος και αυτούς που πικραθήκανε που αποφάσισα να ξαναμπώ στα σενάρια, η απουσία τους ήταν αισθητή μιας και κύλησαν όλα όμορφα χωρίς αθάνατους και τσακωμούς, η απάντηση μου θα είναι καλύτερα και πιο ρεαλιστικά παιχνίδια.

Τέλος τα σενάρια θα είναι ανοιχτά για όλους και όχι για παράγκες, θέλω την συμμετοχή όλων για την επανένωση της κοινότητας, και αυτός είναι ο σκοπός, όποιοι θέλουν την πολικότητα και της φαβέλες θα απομονωθούν γιατί μόνο κακό κάνουν στο Airsoft.

Φιλικά Βασίλης.

Jocker

I LOVE THIS GAME...οπως εγραψε και ενας φιλος πιο πανω!

ενα σακουλακι bbs σε 2 σεναρια! not bad!!

αν και δεν θελω να σκεφτομαι οτι θα συνεχιζουμε την αργοπορια μας
στα παιχνιδια... ορμα Sapper!!!!
για το επομενο σεναριο.. εννοω!!!!

ηταν ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι, με ολα τα παιδια να δινουν το κατι παραπανω!

Ευχαριστουμε το airsoftcenter για τα δωρα... αν και δεν πηρα τπτ!! :( :(

βεβαια το καλυτερο σεναριο  και το 3ο κατα σειρα ηταν αυτο που παιχτηκε μετα στην ταβερνα (ο θεος να την κανει!!!)
τα σουβλακια και οι μπυρες εφευγαν με 345 fps (για να ειμαστε και μεσα στα ορια) στον στοχο (στομαχι)!!!

ενα τελευταιο μπραβο σε ολα τα παιδια!!!!

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Μητσο οι γλωσσες ειναι για να μην τις γραψεις εσυ μετα !!χαχαχ ;D ;D ;D
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

alekoukos_kalashnikov

Πολυ ωραιο παιχνιδι με ωραιο σεναριο!!!Το μονο ασχημο ηταν η αργοπορια που λογικα δεν θα ξανασυμβει!Οπως και οι αλλοι ετσι κι εγω αδειαζα bb's με το κιλο!Μπραβο στον Sapper για το σεναριο και το airsoftcenter για τα δωρα!!! ;)
why so serious...?

MitsoS_O_Yakuza

Jocker εισαι αθανατος οταν σου πεταγα και εβλεπα να γκελαρουν οι πατατες πανω σου και τις ετρωγε ο Medic 1 (ΝΤΟΧ) οσο για τον ΛΟΥ παλι καβατζοιστορια εκει με τα αρνισια....και τις πιατελες μπροστα τους εφτασε και ετρωγε!!!!ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΕΔΙΟ
JapaN-PoweR-FroM-GreecE