14-11-09 ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από ZINJA, 05 Νοε 2009, 15:51:05 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Powerplant

Οπότε Spartan αν σου πω ότι "έλεος ότι θέλει και κάνει ο καθένας εδω μέσα" για την γνώμη σου δεν θα σε πειράξει;
Εγώ  μίλησα για τον εαυτό μου και δεν ζήτησα αλλαγή κανόνων για όλους αλλά να εξηγήσει τι εννοεί ο διοργανωτής.  Δεν ήταν η πρώτη φορά σε σενάριο να πούμε μια γνώμη ή να ζητήσουμε διευκρίνιση στο φορουμ ή στο πεδίο.Ο Zinja ξεκαθάρισε το πνεύμα του κανόνα που έθεσε και τελείωσε το θέμα.  Εγώ προσωπικά δεν είπα θα κάνω το δικό μου αλλά θα ακολουθήσω το πνεύμα του κανόνα (μεγαλύτερη προστασία λόγω πιθανότερων κοντινών εμπλοκών). Από εκεί και πέρα που κολλάει το ότι εγώ κάνω ότι θέλω; Ας εξέφραζε ο viper την διαφωνία του και όχι να χαρακτηρίζει. Καλή η στήριξη των μελλών της ομάδας σας αλλά να λέμε και το σωστό.
Απο εκεί και πέρα ΔΕΝ πρόκειται να ζητήσω από ΚΑΝΕΝΑ διοργανωτή ευθύνες αν εγώ δεν πήρα μέτρα προστασίας. ΔΕΝ θα ζητήσω από κανένα διοργανωτή ευθύνες αν κάποιος συμπαίκτης δεν σέβεται κανόνες διότι δεν μπορεί να κάνει την νταντά όλων μας και να προλάβει κάθε μ.......α. Απλά το λές σε αυτόν που το έκανε και στον διοργανωτή και ας κρίνει αυτός. Εγώ ούτε συγνώμες θέλω και ιδιαίτερα αν έγινε κάτι ακούσια-αντανακλαστικά.
Οχι δεν μπορώ να εγγυηθώ αν κάποιος τραυματιστεί αν θα τρέχει τον διοργανωτή, είτε γιατί κάποιος τον βάρεσε στα 2 μέτρα, είτε γιατί σκόνταψε και έπεσε. Ποιος μπορεί; Άρα δεν μπορώ να πω γνώμη ή να ρωτήσω; Αν δεν μπορώ να καλύψω τους όρους του διοργανωτή δεν πηγαίνω. . Συγνώμη από τον Zinja για τα off-topic αλλά δεν θέλω να μείνει η εικόνα ότι κάνω ότι θέλω στα παιχνίδια.

Falcon

Μια ερωτηση προς διοργανωτη.. Αν βρουμε μια βομβα μεσα σε ενα κτιριο, πως τη σταματαμε?

alekoukos_kalashnikov

Αν μπορει καποιος ας μας υπενθυμισει πως θα φτασουμε στο πεδιο απο Αττικη Οδο... ::)
why so serious...?

Powerplant

"Από ΑΤΤΙΚΙ οδό βγαίνουμε στην έξοδο (θριάσιο)και μετά αριστερά περνάμε πάνω απ την αττική οδό περνάμε το φανάρι που είναι πάνω στη γέφυρα και συνεχίζουμε ευθεία περνάμε και το επόμενο φανάρι και συνεχίζουμε πάλι ευθεία και έχουμε στο δεξι μας χέρι το νοσοκομείο (θριάσιο) συνεχίζουμε πάλι ευθεία έχουμε αριστερά και δεξιά μεταφορική αυτοκινήτων συνεχίζουμε ευθεία και περνάμε ένα γεφυράκι και πηγαίνει αναγκαστικά αριστερά και πηγαίνουμε παράλληλα με το αεροδρόμιο τις ελευσίνας μετά από 100m πηγαίνει πάλι "δεξεια" αναγκαστικά και έχουμε πάλι το αεροδρόμιο στο "δεχιμας" χέρι μετά από 250m συναντάμε μια μεγάλη διασταύρωση έχει και αριστερά κάτι καλύβες από γύφτους και ταμπέλες από εργοστάσια κάνουμε αριστερά και για 2me3xil συνεχίζουμε ευθεία περνάμε και το εργοστάσιο τις "ντουροστικ" ντέγια και λίγο ποιο πάνω πέφτουμε μέσα στη βάση.ελπίζω να μην σας στυλο αλλου και να μην χρειαστείτε προπάντων διαβατήριο " 

Οι οδηγίες είναι από τον filakio 8 σε προηγούμενο παιχνίδι (21/6/09).
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,852.msg9918.html#msg9918

ZINJA

Παράθεση από: Falcon στις  13 Νοε 2009, 16:04:19 ΜΜ
Μια ερωτηση προς διοργανωτη.. Αν βρουμε μια βομβα μεσα σε ενα κτιριο, πως τη σταματαμε?

Πατάς το κουμπάκι και σταματάει το ξυπνητήρη οεο!άρα οποιος προλαβει το κυριο ειδε! ;D ;D ;D ;D ;D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

kostas pap

καλησπερα σας! υπολογιστε κ εμενα +1 ατομο
τελευταια στιγμη αλλα τα καταφερα!!!

Τάλων

Καλιο αργα παρα ποτε.

Υπολογιστεμε. ;)
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Whiskey

Παράθεση από: powerplantmaster στις  13 Νοε 2009, 15:46:20 ΜΜ
Οπότε Spartan αν σου πω ότι "έλεος ότι θέλει και κάνει ο καθένας εδω μέσα" για την γνώμη σου δεν θα σε πειράξει;

Εχεις δικιο για το οτι ο "τονος" της δηλωσης του Viper δεν ηταν σωστος. Ας μην ξεχναμε παντως οτι ο γραπτος λογος δεν μπορει να αποδωσει σωστα το υφος αυτων που λεγονται.

ΠαράθεσηΕγώ  μίλησα για τον εαυτό μου και δεν ζήτησα αλλαγή κανόνων για όλους αλλά να εξηγήσει τι εννοεί ο διοργανωτής.  Δεν ήταν η πρώτη φορά σε σενάριο να πούμε μια γνώμη ή να ζητήσουμε διευκρίνιση στο φορουμ ή στο πεδίο.Ο Zinja ξεκαθάρισε το πνεύμα του κανόνα που έθεσε και τελείωσε το θέμα.  Εγώ προσωπικά δεν είπα θα κάνω το δικό μου αλλά θα ακολουθήσω το πνεύμα του κανόνα (μεγαλύτερη προστασία λόγω πιθανότερων κοντινών εμπλοκών). Από εκεί και πέρα που κολλάει το ότι εγώ κάνω ότι θέλω;

Απολυτα σεβαστο και καμια παρεξηγηση σε αυτο το θεμα.

ΠαράθεσηΑς εξέφραζε ο viper την διαφωνία του και όχι να χαρακτηρίζει. Καλή η στήριξη των μελλών της ομάδας σας αλλά να λέμε και το σωστό.

Δεν ειμαι υπερ της στηριξης μελων αλλα στηριξης αποψης εφοσον αυτη με βρισκει συμφωνο. Θεωρω οτι απλα ο Spartan γνωριζοντας καλυτερα το γραπτο υφος του viper αποδεχτηκε στην γενικοτητα την αποψη του και δεν πηγε να τον καλυψει.
Στην παρουσα κατασταση σου εξεθεσα πιο πανω την γνωμη μου.

ΠαράθεσηΑπο εκεί και πέρα ΔΕΝ πρόκειται να ζητήσω από ΚΑΝΕΝΑ διοργανωτή ευθύνες αν εγώ δεν πήρα μέτρα προστασίας. ΔΕΝ θα ζητήσω από κανένα διοργανωτή ευθύνες αν κάποιος συμπαίκτης δεν σέβεται κανόνες διότι δεν μπορεί να κάνει την νταντά όλων μας και να προλάβει κάθε μ.......α. Απλά το λές σε αυτόν που το έκανε και στον διοργανωτή και ας κρίνει αυτός.

Καπου εδω εχω μια διαφωνια. Καθε διοργανωτης ειναι υποχρεωμενος πριν την διεξαγωγη του παιχνιδιου να διασφαλισει οτι τηρουνται οι κανονες ασφαλειας. Αν τωρα αυτο μεταβληθει κατα την διαρκεια τοτε δεν ειναι εκεινος υπευθυνος.
Σκεψου ομως τι θα συνεβενε αν υπηρχε απο αμελεια ατυχημα ικανο να χρειαστει να ερθει ασθενοφορο ή και αστυνομια στο πεδιο !!
Δικο μου συμπερασμα ... ο διοργανωτης αλλα και ολοι μαζι ειμαστε υπευθυνοι για την ασφαλεια την δικη μας και του διπλανου μας. Ας το κρατησουμε ετσι.

ΠαράθεσηΕγώ ούτε συγνώμες θέλω και ιδιαίτερα αν έγινε κάτι ακούσια-αντανακλαστικά.

Αρα θα στηριχθεις στην δικη σου κριση για το αν εγινε κατι ακουσια-αντανακλαστικα :)

ΠαράθεσηΟχι δεν μπορώ να εγγυηθώ αν κάποιος τραυματιστεί αν θα τρέχει τον διοργανωτή, είτε γιατί κάποιος τον βάρεσε στα 2 μέτρα, είτε γιατί σκόνταψε και έπεσε. Ποιος μπορεί; Άρα δεν μπορώ να πω γνώμη ή να ρωτήσω; Αν δεν μπορώ να καλύψω τους όρους του διοργανωτή δεν πηγαίνω. . Συγνώμη από τον Zinja για τα off-topic αλλά δεν θέλω να μείνει η εικόνα ότι κάνω ότι θέλω στα παιχνίδια.

+1 σε αυτο.

Υ.Γ. Zinja χιλια συγνωμη φιλε για το off-topic και εχεις το δικαιωμα να ζητησεις διαγραφη του post διχως καμια παρεξηγηση.

Powerplant

Whiskey ο μόνος λόγος που το τράβηξα το θέμα ήταν δεν  είμαι από τα άτομα που δεν σέβομαι άτομα και κανόνες και ο τόνος όπως πολύ σωστά είπες ήταν περίεργος. Συγνώμη που ανέβασα λίγο τους τόνους και αν δεν κατανόησα κάτι αλλά "καλύτερα να σου βγει το μάτι παρα το όνομα". Όσο για 2 θεματάκια που έθεσες και "διαφωνούμε", αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα θα σου στείλω ένα Π.Μ. για να μην χαλάμε και το τοπικ, όπως πολύ σωστά είπες.

Whiskey

powerplantmaster   οποτε θελεις στη διαθεση σου για συζητηση και παντα σε πολιτισμενο επιπεδο :)

dimiz

mporoume na erthoume alloi 3 oi einai klismenes oi omades?

alekoukos_kalashnikov

Γραφε με Ελληνικα ρε!!!Υπαρχει θεμα με τα greeklish....Φυσικα και μπορειτε να ερθετε!!! ;)
why so serious...?

dimiz

ηταν  πολυ ωραια σημερα ... μπραβο μαγκες !

Τάλων

Καλο παιχνιδι.

Περασα ομορφα και νομιζω αξιζε που ηρθα.

Ευχαριστω πολυ συμπαιχτες και διοργανωτες για την διασκεδαση. ;) :D ;) :D ;) :D
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Falcon

Ειδικα οταν εμεις οι επιτιθεμενοι του πρωτου παιχνιδιου στην αμυνα μετα που μπηκαμε στο κτιριο... και στησαμε και την Claymore στη πορτα.... :o :P ;D ;) ολα τα λεφτα .. Οσοι ηταν μπροστα οταν εβγαζα την ναρκη απ'το σακιδιο, αλλά και τις υπολοιπες παγιδες,  ξερουν  ;) ;)
Ηταν πολυ ωραιο το σημερινο παιχνιδι συγχαρητηρια στο ZINJA . Μπορουμε να κανουμε τετοια παιχνιδια πιο συχνα!!!  :D :D :D ;) ;) ;)

alekoukos_kalashnikov

Πολυ ωραιο παιχνιδι σημερα,με αρκετες δυσκολιες που το εκαναν ακομα πιο πορωτικο!!!!Μπραβο στο zinja και οσους τον βοηθησαν ;)
why so serious...?

kostas pap

τελικα καθε παιχνιδι εχει την ομορφια του!ηταν ενα υπεροχο βραδινο σεναριο.
ευχομαι να γινονται πιο συχνα τετοια σεναρια(βραδινα)και ενας λογος ειναι οτι εχουν
μεγαλητερο βαθμο δυσκολιας και τα κανει πιο ελκυστικα.καλο βραδι σε ολου σας!

filakio 8

Πιστεύω πως ήταν ένα πολύ καλο παιχνίδι που είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Σαφώς πολύ καλύτερο απ το προηγούμενο νυχτερινό που παίξαμε φέτος και πιστεύω πως κάθε φορα θα κινούμαστε καικαλύτερα.Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που βρέθηκαν και βοήθησαν να γίνουν δυο πολύ καλά παιχνίδια.
Καλή ξεκούραση και καλο βραδυ σε όλους.
Της φωτογραφίες αύριο το μεσημεράκι

Powerplant

Μπράβο στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες. Το βραδυνό είναι το κάτι άλλο. Μακάρι να γίνουν και άλλα βραδυνά και σύντομα. Αν και έμεινα από όπλο λόγω μ.....ας και δεν έπαιξα στο δεύτερο κομμάτι. Πολύ καλή φάση και τα tracer!!!

MAG

Το παιχνιδι ηταν πολυ καλο... καλο σεναριο και καλη οργανωση ....μπραβο σε ολους και ιδιαιτερος στους διοργανωτες.. συμφωνω απολυτος με τον Παναγιωτη για το βαθμο δυσκολιας αλλα τετοιου ειδους  σεναρια χρειαζεται το σπορ για να αναβαθμιστει...ξανα μπαβο!!!!!
my name is death