14-11-09 ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από ZINJA, 05 Νοε 2009, 15:51:05 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Τάλων

Παιδια μην τσακωνεστε αδικα.

Νομιζω οτι μοναδικος σκοπος ολων μας ειναι η ασφαλεια.

Και πιστευω σωστα οτι ο φιλος ΖΙΝΤΖΑ καλα κανει αφου ειναι και διοργανωτης και θελει την μεγιστη αφαλεια ολων μας ετσι ωστε να περιοριστη στο ελαχιστο η πιθανοτητα τραυματισμου.

Οποτε φιλε FALKON μην θυμωνεις. Εξαλλου δεν βρισκω σωστη την αποψη σου. Γιατι να συμαδεψης το πρωσοπο σου οταν μπορεις να παρεις μετρα για να το αποφυγεις.Νομιζω οτι πρεπει να το ξανασκεφτεις διοτι ειμαι σιγουρος οτι εχεις την ωριμοτητα να το καταλαβεις.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Noob

Ο σκοπός του φουλ φέις ειναι κυριώς τα δόντια και όχι τα ματια που ειναι αυτονοητο οτι προστατευουμε....

:) Οπότε, απο τη στιγμη που σεβομαστε ο ενας τον άλλο και παιζουμε με επαφη στα 10μ δε βρισκω και εγω τον λογο να προμηθετω φουλ φεις..
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

ZINJA

Παράθεση από: Noob στις  09 Νοε 2009, 10:55:22 ΠΜ
Ο σκοπός του φουλ φέις ειναι κυριώς τα δόντια και όχι τα ματια που ειναι αυτονοητο οτι προστατευουμε....

:) Οπότε, απο τη στιγμη που σεβομαστε ο ενας τον άλλο και παιζουμε με επαφη στα 10μ δε βρισκω και εγω τον λογο να προμηθετω φουλ φεις..

καταρχην καλε μου φιλε,θα παιξουμε σε κτυρια!κατα δευτερον θα εχουμε επαφες,<<<<σωμα με σωμα>>>!ειναι νυχτα και δεν θα βλεπουμε καλα!και στη
τελικη οποιος θελει ας φορεσει!απλως οποιος ακουσω οτι πονεσε 'η χτυπησε <<<<εγω θα (γελαω)με ολο το σεβασμο και συμπαθια σε ολλους!

ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΙΝΑΣΕΙς ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙς ;) ;) ;) ;) ;)

πανω απο ολλα η ασφαλια μας! ;)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

vipergr

Η απάντηση είναι πολύ απλή σε κάθε σενάριο μοναδικός υπεύθυνος είναι ο εκάστοτε διοργανωτής του παιχνιδιού, και όταν αυτός λέει ότι κάτι είναι υποχρεωτικό για το σενάριο του, τότε αυτό τηρείται ευλαβικά από όλους, σε αντίθετη περίπτωση και όποιος διαφωνεί με αυτό ας μην συμμετέχει.. Έλεος πια με το τι θέλει και τι δε γουστάρει να κάνει ο καθένας εδω μέσα.
Ας δω επιτέλους και ένα παιχνίδι να αρχιζει στην ώρα του και τους αργοπορημένους να μην παίζουν απ τη στιγμή που αρχίζει το παιχνίδι, ασ σεβαστούν μερικοί όλους τους υπόλοιπους που είναι συνεπείς... :)

Noob

Παράθεση από: vipergr στις  10 Νοε 2009, 00:30:55 ΠΜ
Η απάντηση είναι πολύ απλή σε κάθε σενάριο μοναδικός υπεύθυνος είναι ο εκάστοτε διοργανωτής του παιχνιδιού, και όταν αυτός λέει ότι κάτι είναι υποχρεωτικό για το σενάριο του, τότε αυτό τηρείται ευλαβικά από όλους, σε αντίθετη περίπτωση και όποιος διαφωνεί με αυτό ας μην συμμετέχει.. Έλεος πια με το τι θέλει και τι δε γουστάρει να κάνει ο καθένας εδω μέσα.
Ας δω επιτέλους και ένα παιχνίδι να αρχιζει στην ώρα του και τους αργοπορημένους να μην παίζουν απ τη στιγμή που αρχίζει το παιχνίδι, ασ σεβαστούν μερικοί όλους τους υπόλοιπους που είναι συνεπείς... :)

Φίλε μου θελω να επισημάνω 2 σημεία

1ον πολυ σωστα αν καποιος ειναι αργοπορημενος να μην παίξει.. προβλημα του

20ν εδω θελω να σε ρωτησω.. δλδ αν ο διωργανωτης αποφασισει τα ΦΠΣ να ειναι στα 1000 ή στα 200 θα πρεπει να συμφωνησουμε;; ο διωργανωτης καλα κανει και λεει το σεναριο του αλλα απο εκει και περα ουτε δικτατορια ειναι ουτε μονοπροσωπο άθλημα καλο ειναι να ακουγωνται όλες οι γνωμες
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

Powerplant

Συμφωνώ με τον Noob. Ο Zinja εξήγησε και πάμε πάσο.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί Vipergr βγήκες εκτός εαυτού επειδή εκφράσαμε στον διοργανωτή κάποια γνώμη και το θέμα επιλύθηκε;
Σεβαστήκαμε τον διοργανωτή απόλυτα ρωτώντας τον για κάτι που είχαμε κάποια αντίρηση. Και την προηγούμενη Κυριακή υπήρχε μια αντίρηση για τα fps, επιχειρηματολογήσαμε και τελείωσε το θέμα.
Οπότε το "Έλεος πια με το τι θέλει και τι δε γουστάρει να κάνει ο καθένας εδω μέσα" δεν κολλάει και είναι και επιθετικό.
Και ρώτα και τον διοργανωτή ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά του: Να πούμε μια γνώμη στο σεναριό του και να μας απαντήσει; Να κυκλοφοράμε με βερμούδα-φανελάκι-σαγιονάρα με δικιά μας ευθύνη ναι να μας μελανιάσουν τα ΒΒ  Ή να πάμε "σεβαστικοί" χωρίς κουβέντα στο παιχνίδι και εκεί άλλο όπλο να μετρήσουμε και με άλλο να παίξουμε ή να αλλάξουμε στο πεδίο κανένα κύλινδρο (Systema) και να βαράμε με 500 fps και να τσακίσουμε συμπαίχτες  μας ;
Εκεί φίλε μου κολλάει το " ο καθένας κάνει ότι γουστάρει".
Και κάτι τελευταίο: Αυτοί που εκφράζουν ανοικτά διαφωνία στο τέλος σέβονται 100% αυτό που αποφασίζεται ή απλά δεν συμμετέχουν. Φόβου αυτούς που είναι αποφασισμένοι να παίξουν με τους δικούς τους κανόνες και αυτοί δεν το συζητάνε σε φορουμ.

Τάλων

Περα απο το τη επιδιοκη ή ζητα ο καθενας στο παιχνιδι μας η οπως αλλιως θελει να το πει ο καθενας μας θελω να σας πω πως σκεφτομαι  προσωπικα εγω.

1ον ως παιχτης : θα παω να παιξω ενα παιχνιδι την Κυριακη καταρχην με ασφαλεια........

2ον ως διοργανωτης (οταν γινω) : θα φτιαξω ενα παιχνιδι με ασφαλεια οπου θα ειναι ως εξης........

Παιδια ουτε επαγγελματιες ειμαστε ουτε κανα φραγκο βγαζουμε.
Οποτε ας εχουμε σαν πρωτομας  στοχο την ασφαλεια και μετα την διασκεδαση μας.

Ευχαριστω.

Υ.Γ. Και ας διαφωνουμε πολιτισμενα.

MAG

οι κουμπαροι ειναι μεσα συνολο 4... mag. ramirez, camouflaz, ερμης
my name is death

ανθυπασπιστης

καλησπερα παιδια μενω περιστερι μπορει καπιος να με παει στο αγωνα? αν ναι μπορω να ερθω εγω στο μετρο αν εχει εκει που μενετε η ηλεκτρικο στειλε μου προσωπικο μυνιμα οποιος μπορει
BLACK HAWK :.: TEAM SPECIAL WARFARE OPERATOR

vipergr

Παράθεση από: powerplantmaster στις  10 Νοε 2009, 14:35:51 ΜΜ
Συμφωνώ με τον Noob. Ο Zinja εξήγησε και πάμε πάσο.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί Vipergr βγήκες εκτός εαυτού επειδή εκφράσαμε στον διοργανωτή κάποια γνώμη και το θέμα επιλύθηκε;
Σεβαστήκαμε τον διοργανωτή απόλυτα ρωτώντας τον για κάτι που είχαμε κάποια αντίρηση. Και την προηγούμενη Κυριακή υπήρχε μια αντίρηση για τα fps, επιχειρηματολογήσαμε και τελείωσε το θέμα.
Οπότε το "Έλεος πια με το τι θέλει και τι δε γουστάρει να κάνει ο καθένας εδω μέσα" δεν κολλάει και είναι και επιθετικό.
Και ρώτα και τον διοργανωτή ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά του: Να πούμε μια γνώμη στο σεναριό του και να μας απαντήσει; Να κυκλοφοράμε με βερμούδα-φανελάκι-σαγιονάρα με δικιά μας ευθύνη ναι να μας μελανιάσουν τα ΒΒ  Ή να πάμε "σεβαστικοί" χωρίς κουβέντα στο παιχνίδι και εκεί άλλο όπλο να μετρήσουμε και με άλλο να παίξουμε ή να αλλάξουμε στο πεδίο κανένα κύλινδρο (Systema) και να βαράμε με 500 fps και να τσακίσουμε συμπαίχτες  μας ;
Εκεί φίλε μου κολλάει το " ο καθένας κάνει ότι γουστάρει".
Και κάτι τελευταίο: Αυτοί που εκφράζουν ανοικτά διαφωνία στο τέλος σέβονται 100% αυτό που αποφασίζεται ή απλά δεν συμμετέχουν. Φόβου αυτούς που είναι αποφασισμένοι να παίξουν με τους δικούς τους κανόνες και αυτοί δεν το συζητάνε σε φορουμ.

Για  να μη παρεξηγούμαστε δεν είπα ούτε υπονόησα κάτι για τα fps, ίσα ίσα που συμφωνώ και γω με τα μικρότερα όρια..... απλά το θέμα ασφαλείας μας είναι για μένα το πιο σοβαρό από όλα, και γι αυτό λέω όταν ο όποιος διοργανωτής λέει βάλτε μια fullface μάσκα ή κάτι άλλο που θα σου καλύπτει το πρόσωπο, καντε το κάτι θα ξέρει..... δηλαδή πρέπει να χτυπήσει και αυτός που το παίζει ατρωτος για να πούμε μετα οτι φταίει ο διοργανωτής, το πεδίο που έχει κτίρια, το οπλο που πεταει 100 μπίλιες το λεπτό, γιατι εκτος απο fps παίζει και rate of fire, που απο κοντινη αποσταση δεν είναι ότι καλύτερο να τη φας....
Φιλικά και πάντα χωρίς παρεξήγηση
Γιάννης

dimitrisk

ενα ακομα μελος απο freedomfighters
alekoukos_kalashnikov
ευχαριστω

fox3

Και εγώ μέσα είμαι...Αλλά αυτό το tracer τι είναι???
Try to hunt,not to be hunted...

Falcon

Παράθεση από: fox3 στις  12 Νοε 2009, 11:33:44 ΠΜ
αυτό το tracer τι είναι???

τροχειοδεικτικο, ανταπτορας που βιδωνει μπροστα στη καννη του AEG σα σιγαστηρας και με ειδικα μπιλακια, εκτοξευει φωσφοριζέ βολιδες με αποτελεσμα το βραδυ να βλεπεις πρασινες βολες...  ;D ;D

fox3

Falcon kai Filakio 8  sas euxaristo all mou kanate zimia...Pao na exoplisto me tracer kai night vision...  :) :)

Edit by Admin.
Απαγορεύονται τα greeklish στο Forum. Διάβασε τους κανόνες.
Try to hunt,not to be hunted...

Τάλων

Να συμπληρωσω και εγω δυο πραγματακια. (Ισως λιγο off topic αλλα λογω της μορφης του παιχνιδιου ας μου επιτραπη παρακαλω).

Εις το ελληνικοτερον tracer = τροχειοδεικτικα.

Συμαντικο ειναι να ξερουμε οτι δειχνουν στους υπολοιπους που ειναι ο στοχος αλλα δινουν και την δικη μας θεση.

Γι αυτο το λογο σε πραγματικες πολεμικες συνθηκες (νυχτερινης εμπλοκης) υπαρχουν στον γεμιστηρα ως εξης.

1ον: για τις δυο πρωτες βολες που εχουν να κανουν με το που σκοπευουμε.
2ον: μια βολη στη μεση ως προειδοποιηση για την κατασταση του γεμιστηρα.
3ον: η τελευτεα βολη οπου απλα μας υποδεικνιη το τελος του γεμιστηρα.

Σ.Σ. Στις τροχιοδεικτικες  σφαιρες τα βληματα ειναι βαμενα κοκκινα για να ξεχωριζουν απο τις αλλες.

pakatsao

4. Για κατάδειξη στόχου (άν  ενθυμουμαι καλώς...)

Powerplant

Να προσθέσω ότι υπάρχει και η διάταξη 3 απλές - 1 τροχιοδεικτική.
Επίσης για το κομμάτι του airsoft-tracer να ενημερώσω ότι υπάρχει διακόπτης το οποίο ενεργοποιεί το tracer όποτε επιθυμούμε.
Τώρα για το θέμα αποκάλυψης θέσης,τι να πω;
Ναι εκεί που θα σκάσει μύτη το tracer θα μαζέψει όλα τα όπλα πάνω του.
Αλλά παιδιά το θέαμα είναι άκρως εντυπωσιακό αν το συνδυάσεις και με κανένα λειζερ,επειδή όμως πάνω από όλα είναι ευχαρίστηση, φάτε με αλλά θα το ευχαριστηθώ!!!
Να δω ρε παλιάνθρωποι τι θα βλέπετε να βαρέσετε μετά! ;D

Spartan

Θα συμφωνησω 100% με τον viper!
Δεν ειναι καθολου επιθετικος απλα σας λεει τα ευνοητα!
Μπορειτε εσεις που διαφωνειτε μαζι του να εγγυηθειτε οτι αν καποιου του σπασει το δοντι δεν θα "τρεχει" τον Zinja???
Αν ναι, τοτε σας ζητω συγνωμη για την παρεμβαση μου!
Το να ανεβασεις τα μετρα ασφαλειας(λογω ιδιομορφιας σεναριου) ειναι θεμιτο!
Και επειδη δεν εχω full face δεν θα ερθω στο game :(
Σας ευχομαι να εχετε ενα υπεροχο και ασφαλες παιχνιδι!!!
Sorry για το off topic...
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ