11-1-2009 Woodland

Ξεκίνησε από kinmid, 05 Μαρ 2009, 10:51:08 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

makislad

ego exo na pao oti htan apo ta klautera senaria!!! pragmatika to euxarisththika!!! kai exo kai polu kala sxolia apo tous neous filous mou pou htan mazi shmera kai paixane!!!!! xekiname dunata to 2009!! ante kai se poio periploka!!!
makislad

pit

pisteyw itan ena poly apaititiko senario! alla ektos aytou to diaskedasa para poly kai opws eipe kai o makis kai arketoi filoi mas pou irthan simera sto paixnidi... eyxomai kathe kyriaki apo edw kai pera na eimaste ekei kai na pername exisou kala!

CostasV

Άν και ο godzilla δέν προσφέρει ιδιαίτερη δράση (τουλάχιστον προς το παρών, μέχρι να μάθω ναι κινούμε σύμφωνα με τον ρόλο μου), παρόλα αυτά το ευχαριστήθηκα όπως και κάθε Κυριακή που παίζω μαζί σας guys!

Και είχαμε και μπόλικο κόσμο!
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

Gus

Πολυ ωραια ηταν σημερα. Εχω την αισθηση οτι ειναι καθε κυριακη και καλυτερα. Βλεπω να ειμαστε καθε φορα και πιο οργανωμενοι. Γεμισαμε τις μπαταριες μας για ολη την εβδομαδα μεχρι το επομενο... Ενα μεγαλο μπραβο στον Νικο για το σεναριο και για την προσπαθεια που κανει γενικα ωστε να εχουμε καθε Κυριακη να αντιμετωπισουμε μια καινουργια προκληση-σεναριο αντι να παιζουμε απλα deathmatches. Αυτα απο μενα...  ;D

fanioles

Παράθεση από: Konstantin στις  11 Μαρ 2009, 21:46:16 ΜΜ

Πολυ ωραια ηταν σημερα. Εχω την αισθηση οτι ειναι καθε κυριακη και καλυτερα. Βλεπω να ειμαστε καθε φορα και πιο οργανωμενοι. Γεμισαμε τις μπαταριες μας για ολη την εβδομαδα μεχρι το επομενο... Ενα μεγαλο μπραβο στον Νικο για το σεναριο και για την προσπαθεια που κανει γενικα ωστε να εχουμε καθε Κυριακη να αντιμετωπισουμε μια καινουργια προκληση-σεναριο αντι να παιζουμε απλα deathmatches. Αυτα απο μενα...  ;D

Με καλύπτεις πλήρως !
;D

Siegfried

Πολύ ωραίο το χθεσινό παιχνίδι. Το πρώτο μέρος τέλειωσε πριν καν να ρίξω μια μπίλια. Στο δεύτερο όμως του έδωσα και κατάλαβε, αλλά και μου έδωσαν και κατάλβα... ;D. Όπως επίσης εμπέδωσα  τι σημαίνει "δραστικό βεληνεκές". Να βλέπεις τον αντίπαλο απέναντι και να μην μπορείς να τον φτάσεις είναι σαν να ρίχνεις με άδειο γεμιστήρα....

RAMIREZ

ναι όντως πολύ καλό και ενδιαφερον σενάριο!μπράβο στον Νίκο για αυτη την προσπάθεια και χαιρομαι και ιδιαίτερα για την μεγαλη προσέλευση του κόσμου!
Παρατηρήσεις:
1)με ενόχλησε ολίγον τι το γεγονός ότι κάποιοι από τους συμμετέχοντες δεν πειθαρχούν στα βασικα θέματα του παιχνιδιού όπως όταν σε χτυπήσει η μπίλια βγαίνεις εκτός!αυτή την παρατήρηση λοιπόν την άκουσα και από άλλους συμμετέχοντες.
2)πολύ καλό το σενάριο αλλά πολύ μεγαλο το χρονικό διαστημα στα σημεία respawn
ειδικά για μενα που ημουν περίπολο!!!!

αυτά και ευχαριστώ

kinmid

Εγώ απλά θα προσθέσω στα σχόλια του RAMIREZ ότι το σενάριο, που παίχτηκε και για πρώτη φορά, δεν ήταν τελικά για τόσο μικρής διάρκειας παιχνίδι, ενώ ο μεγάλος χρόνος αναμονής στο δεύτερο respawn είναι αποκλειστικά δικό μου λάθος αφού τελευταία στιγμή ένωσα δύο υποπεριοχές σε μία, εξ'ού και ο σχεδόν διπλός χρόνος αναμονής στο συγκεκριμένο respawn.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες παρατηρήσεις ας έχουμε πρώτον υπ'όψιν ότι πάλι είχαμε και πολλούς νέους παίκτες (στο πρώτο ή δεύτερο παιχνίδι), οπότε κάπου πρέπει να υπάρχει μία λογική ανοχή και άλλοθι, από την άλλη υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην κατάλαβε κάποιος ότι χτυπήθηκε, πάντως το φαινόμενο είναι καλό να επισημαίνεται ώστε να μην δημιουργείται και η εντύπωση του ασύλου ή απαρατήρητου από ορισμένους ενδεχομένως κατ'επανάληψη στο εγγύς μέλλον "αθάνατους".
Υπήρξε επίσης και μία άλλη παρατήρηση που μου έγινε από έναν νέο παίκτη, αλλά δεν την αναφέρω πιο συγκεκριμένα γιατί δεν είναι εντός θέματος εδώ.

Ως γενικότερη και ειδικότερη παρατήρηση-επισήμανση το μόνο που μπορώ να εκφράσω προς όλους γενικά, για να μην γινόμαστε και ερριστικοί μεταξύ μας και χαλάμε την πολύ καλή παρέα που έχουμε δημιουργήσει, και απευθυνόμενος κυρίως σε νέους παίκτες (1-2 συμμετοχές π.χ.)... ξαναδιαβάστε τους κανόνες προσεκτικά.
Από εκεί και μετά είναι στο χέρι όλων μας και ενός εκάστου η τήρηση των κανόνων του παιχνιδιού, ενώ θα πρότεινα να αφιερώνουμε και λίγο χρόνο επί του πεδίου μετά το παιχνίδι, ώστε να δίνονται κάποιες εξηγήσεις και να λύνονται παρεξηγήσεις εποικοδομητικά προς όφελος όλων μας.

Πάντως θέλω να σας ευχαριστήσω και πάλι όλους για την υποστήριξη και τα καλά λόγια, και για τις επισημάνσεις-παρατηρήσεις σας που ειλικρινά είναι ευπρόσδεκτες (να μην πω ότι επιβάλλονται) και βοηθούν στην καλύτερη οργάνωση των παιχνιδιών μας και την διατήρηση πολύ καλού κλίματος μεταξύ μας.

hellenicsun

Καλησπέρα και από εμένα! Μου άρεσε πάρα πολύ το παιχνίδι, αφού παίζοντας για 1η φορά μπόρεσα επιτέλους να δω από κοντά τι εστί Airsoft. Χάρηκα ιδιαίτερα που μαζευτήκαμε μια τόσο καλή και μεγάλη παρέα. Απίστευτη έκφραση από τον Πάτερ μας: "Ο Θεός μαζί σας... Γιατί εγώ ΔΕΝ θα είμαι!" Επίσης πολύ καλή απόκρυψη από τον Sniper! Μας ρώταγε αν τον βλέπαμε, ενώ πρακτικά ήταν μπροστά μας.. Δε τον θέλω για εχθρό.. Μας άρεσε ιδιαίτερα το Deathmatch, ίσως επειδή ήταν κάτι πιο απλό.. Στο πρώτο μέρος, ως μέλη της περιπόλου και ως ανιχνευτές ειδικότερα, έπρεπε να γνωρίζουμε καλά τη περιοχή. Πιστεύω πως μετά από ορισμένες Κυριακές, να έχουμε μια καλύτερη άποψη του χώρου κι έτσι να αποδίδουμε καλύτερα.

Anyway, ευχαριστούμε για την εμπειρία γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ θα μας ξαναδείτε.

MAG

Μπραβο σε όλους τους συμμετέχοντες και πολύ περισότερο στους διοργανωτές!!!!
my name is death