Dboys M4 CQB R.I.S. BI-3981 upgrade project...

Ξεκίνησε από vipergr, 02 Νοε 2009, 17:54:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vipergr

Καλησπέρα,  έχω στα χέρια μου το παραπάνω και μετά απο μερικά παιχνίδια με αυτό διαπίστωσα οτι θα με βόλευε -και λόγου μήκους του 'όπλου΄ και απο το στύλ μου- να το αναβαθμισω όσο μπορώ για μέγιστο Rate of Fire (στο μέτρο του δύνατου πάντα).

Το οπλάκι απο εργοστάσιο έριχνε στα 385-390FPS, μετα απο αλλαγή ελατηρίου ριχνει στα 340fps, και θα ήθελα να μείνει σε αυτά τα πλαίσια, απο άποψη δύναμης.

Και ερωτώ θελει high speed moter και speed gears? θέλει μεγαλήτερη μπαταρία και αν ναι ποσο? θέλει αντιστάσεις ή mosfet ή και τα δύο?   ......

αν μπορει να βοηθήσει κάποιος με παρόμοια εμπειρία θα το εκτιμούσα....

queef

Έχει crane stock άρα ξεκίνα με μια μεγαλύτερη μπαταρία αφού χωράει μέχρι 12V.Θα σου πρότεινα τουλάχιστον μια 9,6 1400mah,τέτοια έχω στο δικό μου Μ4 και είμαι πολύ ικανοποιημένος.Αν θες σε κάποιο παιχνίδι να δεις το δικό μου και να δεις αν σε ικανοποιεί.Απλά το δικό μου έχει 25000rpm motor

vipergr

Με τέτοια μπαταρία δε θα βγάλει πρόβλημα το μοτέρ και τα γρανάζια λογω πλαστικών bushings? μη πω και για τίποτα άλλο.

queef

Κόιτα εμένα έχει 8άριαμεταλλικά οπότε δενμπορώ να σου πω αν θα αντέξει 100% αλλά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.Απλά το μοτέρ θα δουλέυει πιο τσίτα ;D

vipergr

Να συμπληρωσω επισης οτι το οπλακι δεν εχει καν ασφαλεια :( οποτε δε ρισκαρω πολυ με την 9.6 μπαταρια να λιωση πρωτα απο ολα η επαφη της σκανδαλης? Επισης δε θα πρεπει να αλλαξω τα connectors απο Tamiyia σε Deans?

queef

εμένα έχει tamiya πάντως.Αν θες δες τα specs του δικού μου να συγκρίνεις και να αποφασίσεις.
Gearbox Type: Ver 2
Bushings: 8mm Metal
Spring Guide: Bearing
Motor Type: 25,000 RPM High Torque
Inner Barrel: 6.04mm
Muzzle Velocity: 330-340FPS
Battery Pack Size: Mini Type Stick nun chuck
Πάντως νομίζω ότι τσάμπα ανησυχείς ;)

vipergr

Kαλως θα βαλω μια 9,6 και μετα το κριμα στο λαιμο σου ή καλυτερα τα bushings στο λαιμο σου λολ :P

queef

ρε συ,κανομίζουμε σε ένα παιχνίδι να φέρω τη μπαταρία να τη βάλουμε να δεις αν σε καλύπτει.Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις.

vipergr