1-11-09 SNIPER

Ξεκίνησε από filakio 8, 27 Οκτ 2009, 15:35:55 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Cartman

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές μιας και αυτό το game ηταν μόλις το δεύτερο για μένα και πέρασα παρα πολυ καλά. Το πεδίο έχει πολλές προοπτικές και είμαι σίγουρος πως θα όλοι μας θα περάσουμε παρα πολύ ωραιές στιγμές. Μακάρι να μπορουσαμε να παίξουμε παραπάνω ώρα :(

ΥΓ: Η μάσα που ακολούθησε στο ταβερνάκι ήταν όλα τα λεφτά :)
A visitor from Mars could easily pick out the civilized nations. They have the best implements of war.

Powerplant

Μπράβο στους Zinja και Filakio 8 που βρήκαν το χώρο. Φανταστικό πεδίο με πολλές δυσκολίες στην αποκάλυψη του αντιπάλου στο δάσος και με πολλά φόντα να γίνουν τρομερά σενάρια και να ευχαριστηθούμε παιχνίδια. Πολλά συγχαρητήρια στους snipers για την κάλυψη-απόκρυψη. Πάντως το 2ο κομμάτι το ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο και κρίμα που το σφύριξε ο ρέφερι-παίκτης νωρίτερα.(πουλημένε διαιτητή θα σου φάμε το αυτί!!!!!)

Θάνος

Ευχαριστούμε τον filakio 8 καί τον Zinja γιά την ανεύρεση του πεδίου, αλλά καί γιά την διοργάνωση.  :)

Το πρώτο μου χειμερινό παιχνίδι, με πολύ ψωφόκρυο καί ποτιστική βροχούλα να μας κάνουν παρέα.

Καλό το σενάριο, με πολύ περπάτημα, σε ένα πεδίο που δείχνει ότι σηκώνει ωραία παιχνίδια, με πολύ κόσμο, αφού μας χωράει..όλους!!!

Περιέργως, μου χάλασε το ΑΚ...πρώτη φορά δηλαδή τέτοιο πράμα... :-X

Ευχαριστώ τον φίλο pakatsao γιά το AEG που μου δάνεισε.

(Next time, θα έχω πάρει καί ελευθέρας γιά μπριζολοκρασοκατάνιξη... σήμερα με πιάσατε απροετοίμαστο!)  :P

Αυτά, πάμε γι άλλα..  ;D
keep safe distance...

Τάλων

Παδια ευχαριστω ολους, διοργανωτες και συμπαιχτες.

Νομιζω οτι μετα μια τοσο εντονη εβδομαδα τοσο μεσα στο forum οσο και εκτος αυτου εννοω στην καθημερονητα ηταν οτι επρεπε ενα ωραιο game χωρις γκρινιες φασαριες αλλα και στην ωρα του.

Καλο μηνα και καλη εβδομαδα σε ολους.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Goodspeed

Το παιχνίδι ήταν καλό, η χαρά του sniper και της κάλυψης-απόκρυψης ( εύγε Old Navy για το "σιωπηρό" kill ). Δεν είχαμε απαιτήσεις για παιχνίδι σε τρελό ρυθμό και με καλές ομαδικές κινήσεις, λόγω του ότι κανείς μας δεν είχε ξαναπαίξει εκεί και δεν γνωρίζαμε το χώρο. Ο καιρός ήταν ότι έπρεπε για να μας δώσει μία ιδέα στο τι μας περιμένει αυτόν το χειμώνα στα παιχνίδια μας.

Συμφωνώ με Τάλων ότι επιτέλους το παιχνίδι ξεκίνησε στην ώρα του.  ;)

Δεν αλλάζω αυτήν την παρείστικη και γεμάτη γέλιο ατμόσφαιρα με τίποτα, πόσο μάλλον όταν ακολουθεί αυτό που ακολούθησε μετά το παιχνίδι, και ας μην συμμετάσχω ποτέ σε Ευρωπαϊκού ή πολύ υψηλού επιπέδου συναντήσεις. Παιχνίδι με παιχνίδι, παϊδάκι με παϊδάκι θα ανέβουμε όλοι μαζί κατηγορία  ;)

Καλό μήνα και καλή εβδομάδα σε όλους  8)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

jumbo

μπραβο παιδες, πολυ καλο σεναριο, πολυ ομωρφο πεδιο και πανεμορφα πριζολακια......... μιτσο μην μου στεναχωριεσαι, ας οψονται τα προβατα..... Αλεξανδρε ευχαριστω για την συνοδεια μεχρι το βενζιναδικο, ειδαλως μας εβλεπα με τον γιακουζα αγκαλια το βραδυ μεσα στο δασος και τον ζινζα να μας πεταει πετρες.... ;D ;D ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Noob

Παιδια πολυ ωραιο τοπίο..

Θυμηθηκα γιατι με τα παιδια αυτα που έπαιξα σημερα δεν έχανα ματς πέρισυ ;)
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

pakatsao

Παράθεση από: Θάνος στις  01 Νοε 2009, 20:34:49 ΜΜ

Περιέργως, μου χάλασε το ΑΚ...πρώτη φορά δηλαδή τέτοιο πράμα... :-X

Μπράβο στον ζινζα και στον φυλάκιο. Πολυ καλό το πεδίο, πολυ καλό και το σενάριο. Και είχα και έναν ενδοιασμό αρχικά. ΚΑΙ κυρίως μπράβο γιατί αυτή την φορά ξεκινήσαμε κανονικά....

Τώρα για το ΑΚ .... τι να λέμε... Την επόμενη πάρε και μια σφεντόνα για δεύτερο όπλο... (και εγώ θα φέρνω όλο το οπλοστάσιο να μη ξεμένουμε απο  όπλα. ). Το κρύο είχε και επίπτωση στις μπαταριες...

filakio 8

Σαν πρώτη επαφή με το πεδίο μου άρεσε πολύ και όπως λένε και άλλη έχει σαν πεδίο πολλές δυνατότητες λόγο τις πυκνής βλάστηση που σε πολλά σημεία έχει και διαδρόμους και τον 11 κτιρίων που υπάρχουν και τις μεγάλης έκτασις σαν πεδίο.Φυσικά θέλει πολύ δουλειά όπως να οριοθετήσουμε τον χορό του πεδίου (περιμένω οποιος θέλει να πάμε μια τεταρτη να κάνουμε κάποια πράγματα )για να μην δούμε περίπτωσις όπως στην καισαριανή να φτάνουμε μέχρι το νεκροταφείο.Και δόξα τον θεό στην μαλακάσα έχει παρα πολύ χορό το πεδίο.
ευχάριστο τον θάνο για τίους χάρτες.Kαλή εβδομάδα σε όλους

Noob

Παναγιωτη εγω ειμαι μεσα στο να βαλουμε ενα χεράκι... Ευκαιρια να ρυθμισω κ το όπλο μου
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

harvester

Σαν πρώτη επαφή με το πεδίο αποκομμίσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις ένα μεγάλο μπράβο στούς διοργανωτές.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ !

Powerplant

Μέσα και εγώ για βοήθεια αλλά μετά το σχόλασμα αν είναι για καθημερινή αλλιώς Σ/Κ.

leonardo sunbird

Ενα πεδίο που υποσχεται Τρομερά και καταπληκτικά παιχνίδια......

Περασαμε πολυ ωραια αν και ειμασταν προσεκτικοι στις αναγνωριστικες μας κινησεις...το Πεδιο ΛΕΕΙ !!!

alekoukos_kalashnikov

Μπραβο στα παιδια για την ανακαλυψη!!!Πολυ ωραιο πεδιο,τελειο woodland!!!Ωραιο ηταν το παιχνιδι αν και δεν κρατησε αρκετα,ηθελα κι αλλο :P!Πιστευω οτι σηκωνει κι αλλα fps...ελπιζω συντομα να ξαναπαμε!!!
why so serious...?

MAG

και με τη σειρα μου και εγω να πω ενα μεγαλο μπραβο στους διοργανωτες ..το πεδιο ειναι απεκτο... οσο για το παιχνιδι με εχουν καλυψει πληρως οι προλαλησαντες
my name is death