'Η ΤΑΝ Ή ΕΠΙ Τ.Α.S. (Tactical Airsoft Squad)

Ξεκίνησε από leonardo sunbird, 15 Ιουν 2009, 22:43:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Goodspeed

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην παρέα της T.A.S. τον 13illys που με την καλή παρουσία του στα παιχνίδια και την "αθόρυβη δουλεία" ξεχώρισε, και έδειξε ότι δένει με την χημεία της υπόλοιπης ομάδας.

Καλά και ασφαλή παιχνίδια με πολλά out   ;) 
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

leonardo sunbird

Σημειωτεον δε οτι χρηστηκε και επισημα με σπαθια σε τελετη μπυροκαταστασης και σουβλακια εξ ανατολων ;) :D
Καλως ηρθες Billy στην ομάδα !! :D ;)

leonardo sunbird

Η ομάδα, βάση του ονόματός της ως Tactical , χωρίζεται σε Τακτικά Μέλη και σε απλά μέλη.

Τα Υποχρεωτικά Κριτήρια για τα Τακτικά μέλη είναι τα εξής:

-Τη συχνή παρουσία στα σενάρια/παιχνίδια όπως και σε επικείμενες προπονήσεις της ομάδος  
-Θα έχουν προτεραιότητα ως βασικοί παικτες σε διάφορα events και παιχνίδια/σενάρια του Airsoft.
-Ομοιόμορφη παρουσίαση/ένδυση
-Διακριτικά/Σήματα/Ονόματα(nicknames) στη στολή
-Χρήση και κάτοχοι PMR  στη διάρκεια των παιχνιδιών για την ομαδική επικοινωνία σε συγκεκριμένο κανάλι με υποτόνους.

Τα Υποχρεωτικά Κριτίρια για τα απλά μέλη είναι τα εξής:

-Ομοιόμορφη παρουσίαση/ένδυση
-Διακριτικά/Σήματα/Ονόματα(nicknames) στη στολή
-Χρήση και κάτοχοι PMR  στη διάρκεια των παιχνιδιών για την ομαδική επικοινωνία σε συγκεκριμένο κανάλι με υποτόνους.

-Στα Τακτικά Μέλη θα οριστούν 2 Τeam Leaders

-Σε πιθανή πρόταση συναθλητών για την ένταξη Τακτικών Μελών ή απλά μελών στην ομάδα θα πρέπει να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη και των 2 Team Leader, όπως και η αποχώρηση/διαγραφή κάποιου παίκτη.

-Σε πιθανή αποχώρηση θα παραδίδονται πίσω στους Team Leaders τα σήματα της ομάδος και θα γίνεται και η επιστροφή των χρημάτων για αυτά.

-Δεν επιτρέπεται σε κανένα Τακτικό μέλος ή μη, αντιπαράθεση προσωπικού, πολιτικού, ποδοσφαιρικού, ρατσιστικού περιεχομένου με συμπαίκτη ή με συνχομπίστα.

-Η τακτική/στρατηγική κάθε αποστολής θα άγεται βάση του κάθε σεναρίου ή της αποστολής που θα αναλαμβάνει η Τ.Α.S.

Τα έως τώρα 14 μέλη της T.A.S. είναι τα εξής:

-Leonardo
-Goodspeed
-The FiXXXeR Man
-Berretas
-Vagelis521
-GiannisGtti
-Wolf X
-Lafina
-M262
-Makman
-G_mparos
-Dimitris
-13illis
-Tag21

Αναφέρω την προσωρινή διαγραφή 3 μελών MakMan,  G_mparos & Dimitris μέχρι να αποφασιστεί και από
τους ίδιους η ένταξή τους ως Τακτικά μέλη ή απλά μέλη.

Team Leaders

(A) Leonardo
(B) Goodspeed

Tακτικά Μέλη

-Τhe FiXXXeR
-Berretas
-Vagelis521
-Wolf X
-13illys
-Giannis Gtti

Aπλά Μέλη

-Tag21

Lafina & M262 (θα πρέπει να αποφασίσουν οι ίδιοι την ένταξη τους ως Τακτικά μέλη ή απλά μέλη)

Αν για κάποιο λόγο οι ως άνω αναγραφόμενοι και αναφερόμενοι δε συμφωνούν στα υποχρεωτικά κριτίρια
έχουν τη διακριτική ευχέρεια να αποχωρήσουν από την ομάδα.
Πάντα Φιλικά και με σεβασμό προς το ατομό τους.

*********************************************************************************

- Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση απαγορευμένων ουσιών και η κατανάλωση αλκοόλ πριν ή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

- Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας. Απαγορεύεται αυστηρά η συμμετοχή ανήλικων στα παιχνίδια αφού ο νόμος (Ν 2168/1993) απαγορεύει την κατοχή & χρήση αεροβόλων όπλων σε άτομα κάτω των 18 ετών.

- Η χρήση προστατευτικών γυαλιών ή μάσκας επιβάλλεται σε όλη την διάρκεια παραμονής στο πεδίο. Απαγορεύεται η αφαίρεσή τους οπουδήποτε εκτός από τις Ασφαλείς Ζώνες (Safe Houses ή Safe Zones). Τα γυαλιά ή μάσκες θα πρέπει να είναι εγκεκριμένα ή/και δοκιμασμένα για χρήση σε Airsoft παιχνίδια. Το διάφανο μέρος τους θα πρέπει να πληρεί τουλάχιστον το πρότυπο θραύσης ANSI Z87.1 ή/και το πρότυπο EN-166F και να είναι κατασκευασμένο από πολυκαρβονικό υλικό (PC - Polycarbonate).
Δεδομένου ότι τα όπλα Airsoft μπορούν να μεταδώσουν μια αρκετά υπολογίσιμη ενέργεια στο σφαιρίδιο που εκτοξεύουν (0.5 έως 3.3 Joule συνήθως), μπορούν να διαπεράσουν ή/και να θρυμματίσουν τα γυαλιά τα οποία δεν είναι κατασκευασμένα για την χρήση αυτή. Γυαλιά ηλίου & γυαλιά/μάσκες θαλάσσης απαγορεύονται αυστηρά.
Η χρήση επιπλέον εξοπλισμού (επιγονατίδες, επιαγκωνίδες, κράνος, καπέλο, μάσκα που καλύπτει όλο το πρόσωπο) δεν είναι υποχρεωτική και είναι στην κρίση του καθένα, αλλά συνίσταται για την περαιτέρω ασφάλεια του παίκτη.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

πω πω αυτο θα πει οργανωση (οχι εγκληματικη)  ;D
ευγε

leonardo sunbird

Τακτική Δημητρη μου Τακτική!!!!! ;D ;D

MitsoS_O_Yakuza

αντε θα πω καλα λογια τα φιλαρακια μου μια φορα...αν και βλεπω κοκκινα γραμματα παντα και με επηρεασαν  :-* ;D :-* εχω να πω οτι BRAVO ρε ΤΑΣ αντε να σας δουμε ομως και LIVE γιατι μου λειψατε ρε καθαρματα :-*
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

leonardo sunbird

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

leonardo sunbird

Αγαπητοί φίλοι, συμπαίκτες και συναθλητές

Με αφορμή την ένταση που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες και την έκταση που πήραν κάποια θέματα
και τα οποία είχαν άμεσο αποτέλεσμα να κατηγορηθεί η ομάδα της Τ.Α.S., εγώ προσωπικά και μέλη της,
παίρνω το θάρρος να ενημερώσω να απαντήσω και να εκφράσω δημοσίως, μέσω της σελιδας στην παρουσίασης μας, τα εξής:

- Ούτε εγώ προσωπικά αλλά και κανένα μέλος δεν είναι ιδιοκτήτης καταστήματος ειδών Airsoft, ουτε forum, κλπ....
εάν στο μέλλον κάποιο μέλος θελήσει να ασχοληθεί επιχειρηματικά με το airsoft ας το κάνει,,,δικαίωμά του και μαγκιά του.
Υπάρχει κανένας όρος οτι όσοι παιζουν airsoft απαγορεύεται να ασχολούνται και επαγγελματικά?
Τι να πει και ο φουκαράς ο Sapper? Να του κόψουμε το αιρσοφτ? :)

-Κατηγορήθηκε η ομάδα της Τ.Α.S. ,ότι η εμφάνιση μας ήρθε από το πουθενά και προσπαθούμε να επιβληθούμε  στο airsoft.
Όσοι μας γνωρίζετε και εχετε παίξει μαζί μας και έχετε αντιληφθεί κάτι ανάλογο παρακαλώ τον οποιονδήποτε να το αναφέρει δημοσία...
-Το να επιβάλλουμε την προσπαθεια μας στους κανόνες ασφαλείας του παιχνιδιού ζητούμε συγνώμη.
-Το ότι διοργανώσαμε 2-3 παιχνίδια και είμασταν οι πρώτοι που κρατήσαμε αρχείο παικτών και καταγεγραμμένες μετρήσεις των aeg σε fps και οι πρώτοι που απέβαλαν
παίκτη για κακή συμπεριφορά και οι πρώτοι στον έλεγχο ταυτοτήτων, όπου υπήρχε αμφιβολία... αν αυτο ειναι επιβολή τοτε ζητούμε συγνώμη γι'αυτό.

-Το ότι αντιδράσαμε άμεσα όταν προσβλήθηκε η προσωπική μας αξιοπρέπεια , εμμέσως με υπαινιγμούς και κατηγορηθήκαμε για εξαφανιση πλαστικών κυτίων
ζητούμε συγνώμη που αντιδράσαμε.

-Αν για κάποιους λόγους καποιος συναθλητής/ες που μας γνωρίζει και έχει παιξει παιχνίδια μαζι μας έχει δει ή έχει αντιληφθεί καποια υπεροψία ή δημιούργησε προβλήματα η ομάδα της Τ.Α.S. , παρακαλώ να τα αναφέρει δημόσια.

-Κάποιοι  ανέφεραν την Lafina ως Αθάνατη και κακό τρόπο παιχνιδιού.....αυτό είναι κάτι που διορθώνεται και μαθαίνεται...αν στην επανηλειμένη δυστροπία
οποιουδήποτε μέλους της T.A.S. στην κακή συμπεριφορά του παιχνιδιού αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ, ως ιδρυτής και ως teamleader της ομάδος της T.A.S.

-Αν για καποιους λόγους, κάποιοι, ενοχλούνται επειδή ένας μέλος της TAS είναι υπέρβαρος...
δεν κατάλαβα οτι το airsoft ειναι αποκλειστικά για μοντέλα του Κου Ασλάνη.
Αν εξαιρέσει κανείς 4-5 λαμπαδίτσες αναφέρω ενδεικτικά ονομάτα Dulas, Spook, Spider κλπ...
όλοι οι υπόλοιποι ανήκουμε στην κατηγορία των υπέρβαρων συμπεριλαμβανομενου και του εαυτού μου. Ζητούμε συγνώμη γι'αυτό.

-Οι βλέψεις ΟΛΩΝ των μελών της TAS ειναι καθαρές και μόνο όσο αφορά το παιχνίδι του Airsoft
και καμμία πρόθεση να γίνουμε παράγοντες. Ζητούμε συγνώμη γι'αυτό.

-Πάντα επικροτούσαμε και επιβραβεύαμε συμπαίκτες μας για την οποιαδήποτε προσπαθεία του ακόμα και όταν αυτή δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών μας.
Ζητούμε συγνώμη γι'αυτό.

-Ξέρουν πολύ καλά με όσους έχουμε συζητήσει την θέληση μας και την προσπάθεια μας για την νομιμοποίηση του airsoft και για την ίδρυση συλλόγου
και την βοηθεια μας , όπου και όπως μπορούμε. Ζητούμε συγνώμη γι'αυτό

-Αν οποισδήποτε έχει  αντιληφθεί ότι κάνουμε διακρίσεις στους συμπαικτες μας Νέους και Παλιούς να το αναφέρει δημόσια.
Αντιθέτως εμείς είμασταν αυτοί πρώτοι που ζητούσαμε και συζητούσαμε με "παλιούς" για πολλά θέματα που αφορουσαν το airsoft, απορίες τρόποι, λύσεις.
Πάντα ζητουσαμε συμβουλές. Ζητούμε συγνώμη γι'αυτό.

Εμεις σαν ομάδα- Ή Ταν Ή Επι ΤΑΣ και θα συνεχίσουμε να διασκεδάζουμε και να παίζουμε με το "ευ αγωνιζεσθαι" είτε κερδίσουμε είτε χάσουμε.
Ζητούμε συγνώμη γι'αυτό.

Ζητούμε Συγνώμη που αντιδρούμε στην έλλειψη Σεβασμού.
Ζητούμε συγνώμη που αντιδρούμε στις απαράδεκτες επιθέσεις συμπαικτών μας με χαρακτηρισμούς ως ανιστόριτους και ανορθόγραφους.
Ζητούμε συγνώμη !!!

Δε επιδιώκουμε να αναλάβουμε "θεσμικούς ρόλους" ούτε να γράψουμε "μανιφέστα"
Δεν είμαστε κομμάντος ούτε οι κατακτητές της Κωνσταντινούπολης........

Με εκτίμηση & σεβασμό

Λεωνίδας Ηλιόπουλος.

MitsoS_O_Yakuza

εγω ενα αφομιωσα απολο αυτο το κατεβατο οτι ζητατε συγνωμη!!οκ απο ποιον?αντε και εγω ξερω απο ποιον αλλα δε γραφεις σε ποιους απευθυνεσαι!...sorry αλλα και παλι εγω ξερω σε ποιους..πρεπει καλυτερα να γραψεις μηνυμα προς elite airsoft team ααχχααχαχχα πλακα κανω φυσικα και ενα εχω να πω μονο οτι και οι ομαδες τις Β Εθνικης αποκλειουν τις Α Εθνικης..βλεπε Ολυμπιακο-Ηρακλη-Αεκ..τωρα σε κατι airoft παιδια θα κολυσουμε???ρε βρειτε τα γιατι θα τα χασετε ολα στο τελος και θα τρεχουμε τραβοντας βυζοτριχες!!!αχχχα μαρεσει πολυ οταν το γραφω αυτο!!αντε παω για ποδηλατο τωρα!! (αχχαχαχαχα)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

leonardo sunbird

xaxaxa! δε καταλαβα??.....ΔΕ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.... δεν έπιασες το ύφος του κειμένου μου φαίνεται....
αλλα ολυμπιακός δεν είσαι ..... :P :P :P αντε για ποδήλατο τωρα.....χιχιχι ;D ;D ;D

MitsoS_O_Yakuza

φυσικα και καταλαβα ρε μαν αλλα τι θες να κατσω και να γραψω...οτι τους ειρωνευεσαι???(ουψ) η γνωμη μου ειναι αυτη λοιπον και οπου θα γραφετε περι του θεματος συνεχεια θα σας γραφω το ιδιο!!βρειτε τα γιατι εμεις οι αναμεσα εχουμε χοντρο προβλημα και αφου δε μας σεβεστε στο τελος θα κατσουμε σπιτι μας..
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

leonardo sunbird

τι να βρουμε??? δεν ενοχλησαμε κανέναν ουτε ανοίξαμε παρτίδες με κανέναν.... απο το πουθενά....εγινε οτι εγινε...ποιος και τι φοβήθηκαν...αντε τράβα ρώτα τους,
εγω και η ομαδα airsoft θέλουμε να παιζουμε..... Απλό!

MitsoS_O_Yakuza

αστα αυτα πες τωρα οτι θα πας για ποδηλατο να κανεις αυτο μονο τελος...τεσπα τελος το offtopic εμεις οι αναμεσα θα αποφασιζουμε τελικα ποιος και τι τελος..χαχαχα παω για ποδηλατο τωρα
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

leonardo sunbird

Παράθεση από: filakio 8 στις  16 Νοε 2009, 16:14:58 ΜΜ
AIRSOFT=ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ;)

Για όποιον δε κατάλαβε..... ;D ;D ;D και επέτρεψε μου Παναγιώτη να προσθέσω ΑΙRSOFT=ΠΑΙΧΝΙΔΙ

leonardo sunbird

Για προσωπικούς λόγους ζήτησα την Άμεση διαγραφή του λογαριασμού μου από το παρών forum του ΑC .
Ευχαριστώ όλους τους φίλους και συναθλητές για την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών για το Airsoft.

Συνεχίζω να είμαι ενεργό μέλος στην κοινότητα και στα παιχνίδια του Airsoft, όπως και στην ομάδα της Τ.Α.S.

Θα παρακολουθώ τις δραστηριότητες του Airsoft ως επισκέπτης.

Ευχαριστώ πολύ το AirsoftCenter για την φιλοξενία του στο φορουμ.

Με εκτίμηση

Λεωνίδας Ηλιόπουλος (Leonardo Sunbird)

I Love This Game

Leonardo-Swordfish

O φίλος και αξιόλογος παίκτης/μέλος της Τ.Α.S. , Wolf-X , αποχώρησε από την ομάδα.   :'(

Του ευχόμαστε στη Νέα του ομάδα W.A.R. -Wolfpack Airsoft Rangers, την οποία ίδρυσε, καλά και ασφαλή παιχνίδια.

Botherhood Teams T.A.S & W.A.R.

Συμβουλή προς όλους τους παίκτες του Airsoft :
ΜΗΝ ΒΡΕΘΗΤΕ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΡΟ ΤΟΥ Wolf-X  ;D ;D

Leonardo-Swordfish

Noob

To βγαζεται και σε ημερολόγιο;;;;;;;;
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης