airsoft : Παιζουμε για την διασκεδαση μας ή για την νικη ;

Ξεκίνησε από jumbo, 29 Οκτ 2009, 13:39:42 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jumbo

η ερωτηση που θετω για ολου μας, εχει περασει πολλες φορες απο το μυαλο μου τις τελευταιες μερες και με οτι συμβαινει στην κοινοτητα μας...Προσοπικα οταν πηγαινω σε ενα παιχνιδι βλεπω την διασκεδαση και την εκτονωση των καταστασεων που με βαρενουν ολη την βδομαδα, μεσα σε ενα πολυ ομωρφο τριωρο....παλι προσοπικα για μενα δεν υπαρχει Α',Β',Γ',Δ' Εθνικη κατηγορια, ( αν ειναι ετσι εγω προσοπικα ανηκω στον Νοτιο ομιλο μαζι με τον διαγορα ροδου), για μενα υπαρχει μια μεγαλη παρεα που θελει να περναει καλα σε διαφορα σημεια - πεδια παιζοντας αυτο το πολυ ομωρφο χομπυ.....

περιμενω με χαρα τις απαντησεις σας φιλοι μου..

Φιλικα Λευτερης
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

MitsoS_O_Yakuza

φιλε Λευτερη πολυ ωραια η τοποθετηση σου και εγω μια απο τα ιδια ειχα στο μυαλο μου να γραψω (το μικρο) μονο που εγω ανικω στον Ατσαλενιο  ;D αλλα δεν ανεβαινω με τιποτα κατηγορια  ;D ;D .Δε μπορω αλλο αυτες τις ξευτιλες αναμεσα στα forum πανω στο ιδιο χομπι και τις χαζοπαρεξηγησουλες πισω απο τα pc-posts γιατι τοχω ξαναπει ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ-ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΑΣ και ο οποιος καταλαβε καταλαβε !!Οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα κανονιστε να εσεις που θελετε και κοιτατε το συμφερον σας να βγαλετε απο αυτο το χομπι να μην παρετε στο λαιμο σας και μας που ειμαστε αναμεσα στα στρατοπεδα σας που σας ξερουμε και τους με και τους δε και στο τελος θα καλουν οι μεν τους δε και εναλλαξ στις αυλες μας και θα παιζουμε με τα κουτακια και μετα αντε παλι σεναριο σπιτι μου σπιτι σου και παει λεγοντας!! Αλλο συμφερον αλλο χομπι αλλο κρεμασμα τους υπολοιπους και αλλο ταχω καλα με ολους! Μαγκες οποιος χαλασει το χομπι για τον οπιοδηποτε λογο πρωτος θα τον κυνηγησω για το λογο οτι δε μπορω αλλο paintball ελεος 10χρονια τωρα ακριβως ομως και κατι ωρες  :-* ;D :-* και ξεχναω πολλα ακομα που θελω να γραψω αλλα δε γινεται πισω απο τα posts και post στο post τοχω ξαναπει αλλοστε (οποιος θελει pm κινητο σταθερο η απο κοντα που το προτιμω ιδιαιτερα να του πουμε και μεις οι αθωοι πως θα μας καταντησουν στο τελος για τα συμφεροντα του χομπι μας ) ετσι το βλεπουμε εμεις οι αναμεσα
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Falcon

Και για τα δυο...
Βλεπω το airsoft με πιο mil sim τροπο και σαν αθλημα.
Επισης μ'αρεσει η δραση, και βρηκα κατι στο οποιο ειμαι καλος.
Σε καθε παιχνιδι προπονουμαι, εκπαιδευομαι  και διορθωνομαι απο τα λαθη μου, ωστε να γινω ακομη καλυτερος και να θεσω ψηλα το πηχη.

Horus

Καλησπερα παιδια,

αν δουμε το θεμα ψυχρα, δηλαδη "αυτος που κερδιζει το παιχνιδι ειναι αυτος που τρωει τους περισσοτερους αντιπαλους" δεν αφηνει κ πολλα περιθωρια για παρεξηγηση  :)

σκεψου οτι στον υπολογιστη οταν παιζεις online multiplayer παιχνιδι, παιζεις για τη διασκεδαση? προφανως οχι. παιζεις για να 'φας" τους αλλους παιχτες. Ετσι κ εδω νομιζω.

Αυτο ομως δεν ειναι απαραιτητα κακο. νομιζω ειναι καλο να εχεις παθος για νικη κ να σε οδηγει να πετυχεις ΜΕ ΤΙΜΗ!! στις αλανες υπαρχουν ατομακια που παιζουν για τη νικη κ κλωτσανε, χτυπανε, βριζουν, φτυνουν..κτλ. (οσοι παιζετε μπασκετ, μπαλα τα ξερετε). ΑΥΤΟ νομιζω ειναι κακο! η βρωμια σε ολες της τις μορφες ειναι κακο. ελπιζω να ειναι περιορισμενο το φαινομενο στο airsoft  :)

Ανυπομονω για το πρωτο μου παιχνιδι οταν με το καλο γυρισω  ;)

enemies..we need more enemies!!

Predator

Προσωπικά φίλοι μου εγώ παίζω για να περάσω ευχάριστα ένα ομαδικό 2ωρο-3ωρο μέσα σε ένα καλό σενάριο.Τώρα αν θα πετύχω έναν ή δύο ή τρείς ή κανεναν δεν με πειράζει.

Powerplant

Εγώ θέλω να κερδίζω και να παίρνω το πρωτάθλημα. Και αν το πάρει άλλος θα κάνω ένσταση και θα το κερδίσω στα χαρτιά!!!!!!
Πέραν της πλάκας δεν με νοιάζει αν θα με φάνε γιατί έχει την πλάκα του να μιλάς με τους άλλους "νεκρούς" πως σας έφαγαν! Από εκεί και περα προσπαθώ να γίνομαι δυσκολότερο θύμα αλλά και καλύτερος θύτης και για εμένα αλλά και για να βοηθάω στο παιχνίδι έμμεσα ή άμεσα.

Firestriker

Εμεις ολοι της  Lost Infantry Division  παιζουμε μονο για χαβαλε γελιο και εκτονωση και ψυχαγωγια!  Δεν εχει να αποδειξει κανεις σε κανεναν τιποτα απολυτως! Ολα τα αλλα τα αλλα τα θεωρουμε απλα υπερβολες....
α) Ο θεος να σε φυλαει απο τυφλου ραβδι και απο κουτσου γ......σι!
β) Ο κουφος και ο κλανιαρης πανε διπλα στα νταουλια!

queef

Παράθεση από: Firestriker στις  29 Οκτ 2009, 22:05:39 ΜΜ
Εμεις ολοι της  Lost Infantry Division  παιζουμε μονο για χαβαλε γελιο και εκτονωση και ψυχαγωγια!  Δεν εχει να αποδειξει κανεις σε κανεναν τιποτα απολυτως! Ολα τα αλλα τα αλλα τα θεωρουμε απλα υπερβολες....
Γιάννη μακάρι όλοι να ήταν σαν και σας..Έχουμε γεμίσει όχι Ράμπο αλλά Τσακ Νόρρις ;D

Θάνος

Εγώ καί να με βγάλουνε, ευκαιρία να τραβήξω καί καμμιά φωτό, οπότε δεν με χαλάει καθόλου...να ξεδώσω έρχομαι κι ότι βγει.  ;D
keep safe distance...

Dadias

Kαλημέρα,
οι λόγοι για τους οποίους παίζω είναι οι εξής, μου αρέσει μέχρι αηδείας το MIL-Sim , να βάζω τον εαυτό μου σε δύσκολες συνθήκες "επιβίωσης", να βάζω το μυαλλό μου στην νοοτροπία οτί αυτή θα μπορούσε να ήταν πραγματική μάχη να κάνω οικονομία στα "πυρομαχικά" μου,να ακολουθώ κάποια τακτική,να σκέφτομαι την κάθε κίνηση,να είμαι αυτόνομη μονάδα (π.χ. νερό,φαρμακείο,κλπ κλπ) και ταυτόχρονα ομαδικός λές και το τομάρι μου είναι πράγματι στην γραμμή  ;D ;D ;D ,άλλος λόγος είναι η άθληση σε αντίξοες συνθήκες, η επαφή με την φυσή και γενικότερα το "σπάσιμο" απο την καθημερινότητα, η συνεργασία με τους φίλους της ομάδας και εκτός αυτής, οι γνωριμίες και οι ανταλλαγές απόψεων με άλλους παίκτες από όλη την Ελλάδα, από την άλλη δεν θα συγχυστώ  αν με "σκοτώσουν" ή χάσω το παιχνίδι ούτε θα το κρατήσω για να πάρω το "αίμα" μου πίσω, όχι όχι.. αυτά είναι παιδιάστικα και ούτε έχω το σκεπτικό να κάνω μια ομάδα που να κόβει κ**ους και να ανταγωνίζεται, θέλω μια ομάδα οπού να γνωρίζει και να εφαρμόζει την ευγενή άμιλλα και να προσπαθεί για το καλήτερο που μπορεί

SAPPER

Παράθεση από: Firestriker στις  29 Οκτ 2009, 22:05:39 ΜΜ
Συμφωνώ μαζί σου  :)
Ο ανταγωνισμός και όχι ο συναγωνισμός είναι μια αρρώστια που φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα από την συναδελφικότητα και την εξέλιξη μας.

alekoukos_kalashnikov

Εγω παιζω γιατι το ευχαριστιεμαι,γιατι μου ξυπναει ενστικτα ''επιβιωσης",γιατι μου εξασκει τα αντανακλαστικα και επειδη ειναι μια μορφη γυμναστικης ασκησης...προσωπικα δεν με απασχολει καθολου το ποσους θα βγαλω και εχει τυχει να φαω headshot και εχω ψοφησει στο γελιο...σιγα μην κατσω να αγχωθω και στο hobby μου για το ποσους θα βγαλω!!!!ελεος... ;)
why so serious...?

kleomenis

Η διασκέδαση είναι για μένα, η συνεργασία με τήν ''ομάδα'' και το παιχνίδι. Μακριά απο την καθημερινότητα , γίνεσαι παιδί, παιρνάς όμορφα και τελικά φεύγεις γεμάτος χαρά και έντονα συναισθήματα, δέν νομίζω ότι πρέπει να ''σκοτωθούμε '' μεταξύ μας, τότε να αλλάξουμε χόμπυ. Επίσεις μού έρχονται αναμνήσεις απο την παιδική μου ηλικία , τότε που παίζαμε ''πόλεμο'' και φτιάχναμε αυτοσχέδια όπλα ή όποιος είχε κάποιο πλαστικό παιχνίδι είχε και το τέλειο ''όπλο''.
Είμαι ένα μεγάλο παιδί 44 χρονών και το χαίρομαι.

Dharry

Laetius

Καλησπέρα σε όλους . Θα διαλέξω την διασκέδαση  γιατί  πιστεύω ότι εκεί βρίσκετε ι κανονική νίκη . και να χάσω δεν πέζει τπτ(άμα γνωρίζεις την ήττα η νίκη είναι πιο γλυκιά μετά :P) .Αφού έπεξα όσο πιο καλά και σωστά μπορούσα και το ευχαριστήθηκα όλα κομπλέ :)
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

aroutha

Προσωπικά παίζω για την διασκέδαση, την εκτόνωση και για να ξεφύγω έστω και για λίγο από την καθημερινότητα. Να χαλαρώσω ρε παιδί μου με την παρέα μου κάνοντας κάτι που γουστάρω! ;D
Έτσι κι αλλιώς πιστεύω πως όλοι για τον ίδιο λόγο ξεκινήσαμε όλοι το airsoft, για ευχαρίστηση και την παπάτζα. Δεν νομίζω κάποιος να ξεκίνησε με την προοπτική να δείξει στους άλλους ότι είναι καλύτερος και ότι μπορεί να "φάει" περισσότερα άτομα. Επιπλέον, επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω, νικητής δεν είναι αυτός που θα κάνει τα περισσότερα kills αλλά η ομάδα που θα καταφέρει να πετύχει το στόχο του σεναρίου.

Φιλικά πάντα, aroutha.

assassin...

Θεωρω οτι για ολους ειναι διασκεδαση αλλα μεσα σε αυτη εχεις και ενα στοχο, να νικησεις. Ετσι πρεπει να εισαι λιγο "τσιτωμενος" προς την αντιπαλη ομαδα (οχι με τους παικτες που την αποτελουν) εξαλλου την επομενη φορα αυτοι που ηταν "αντιπαλοι" σου τωρα θα γινουν συμμαχοι και στο τελος θα ειναι ολοι φιλοι σου και θα σκοτωνετε! το χρονο σας χαρουμενα  :D

coconut

Σιγουρα για την Νικη!!! Απλα Εχω Μια ΑΠορεια Που εχει Διμιουργιθει ΑΠο το paintball...τι Κανεις Στην Περιπτωση Που Πετυχης καποιον κ Δεν Πει τιποτα? Μου Εχει Τυχη Στο paintball να μην σκασει η Μπαλα κ Να μην πει τιποτα ο Αντιπαλος εδω ομως τι κανεις που η μπαλες δεν σκανε? κ ειδικα οταν ο αντιπαλος σου δεν παιζει για διασκεδαση αλλα μονο για την νικη?

Maleficus

αμα τον πετυχεις στο πειντμπολ σκασει δε σκασει το μπιλακι βγαινει
εδω αν τον πετυχεις του το λες αν δεν στο πει εκεινος διοτι μπορει και να μη καταλαβε το χτυπημα (μου εχει τυχει δυο φορες)
αν δεν συμμορφοθει.....δε ξερω....συνεχιζεις και τον βαρας δινοντας του οσο ποιο πολυ πονο μπορεις φισικα στα πλαισια του παιχνιδου το εχω δει μπροστα μου και μπορω να σου πω πως λειτουργει 100%
δεν μου ειχε τυχει εμενα παντως κατι τετοιο ποτε !!
αμα ειναι αθανατος αστον εκει

Remedy

Αν δεν βγει με την 1η μπορείς να του δώσεις κάποια δίκια γιατί είτε μπορεί να μην την ένιωσε ή οτιδήποτε!Τωρα αν δεν βγει με την 2η - 3η κατι δεν πάει καλα..Απλά trigger happy...Αν πάλι δεν, καλύτερα(για εμένα) σήκω και φύγε γιατί δίκιο δεν θα βρεις...Το σηκωθείς από την θέση σου και να του πεις "Φίλε σε χτύπισα,αντε βγες" και άλλα τετοια προσωπικά με ξενερώνει αφάνταστα!Ποιός ο λόγος να χαλάσω το παιχνίδι μου και να γίνει νταβαντούρι;Και ίσος ακόμα να ξενερώσω και τους άλλους;