Απορία

Ξεκίνησε από Noob, 26 Οκτ 2009, 08:55:31 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Noob

Καλημέρα..

Εχω μια απορία που μου δημιουργηθηκε προχθες το βράδυ καθς φορτιζα τις μπαταριες μου

Σε 2 απο τις 3 που φόρτισα πληρως διαπιστωσα πως η διαρκεια τους εχει πεσει σε εξεφτελιστικο βαθμο, αφου η μια κρατησε μολις 20 βολές και η αλλή 1 ώρα...

Τις αποφορτισα και τις ξαναφορτισα... αλλα τα ιδια.. Να προσθεσω οτι ειχα να τις χτησημοποιησω τουλαχιστον 6 μηνες.. Τι κανω τωρα; υπαρχει καποιος τροπος επισκευης της; καταστραφηκαν και πρέπει να αγωράσω καινουργιες; και δεν ειναι και φτηνες..
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

Θάνος

Καλημέρα κι από εμένα. Λογικά οι μπαταρίες που αναφέρεις, έχουν παραδώσει το πνεύμα καί δεν επισκευάζονται.

Δοκίμασε μιά-δυό φορές ακόμα αποφόρτιση καί επαναφόρτιση σε ελάχιστα μιλιαμπέρ (αν έχει αυτή τη δυνατότητα ο φορτιστής σου) μπας καί...αλλά χλωμό το βλέπω.

Οι μπαταρίες τι τύπος είναι? Ni-cad ή Ni-mh? Ο κάθε τύπος, έχει τους δικούς του κανόνες φόρτισης.

Συμβουλές γιά την φόρτιση κ.λ.π., αναφέρονται καί εδώ. http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,82.0.html
keep safe distance...

Horus

indeed φιλε, οι μπαταριες σου τιναξαν τα πεταλα..

κατα πασα πιθανοτητα ταξιδεψαν απο το φαινομενο "μνημης". πρεπει τις μπαταριες σου να τις αποφορτιζεις 100% μετα απο καθε χρηση. (ή τουλαχιστον οσο καλυτερα μπορεις)

για τις καινουριες μπαταριες σου προτίμησε καλυτερα λιθιου ή υβριδιο μεταλου οι οποιες ειναι πολυ πιο ανθεκτικες στο παραπανω φαινομενο.
δυστυχως ειναι αρκετα ακριβοτερες σε σχεση με τις απλες ni-cad.
enemies..we need more enemies!!