Τι ετερια Μ4

Ξεκίνησε από Nikolai, 25 Οκτ 2009, 22:58:00 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikolai

Θελω να παρω ενα Μ4 αλλα κατι φτηνο κινεζικο δηλαδει πια ετερια απο της κινεζικες ειναι καλιτερη

elricd

Εχω JG κ μπορω να πω πως ειμαι πολυ ευχαριστημενος...
'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

Nikolai

Το Μ4 CQB R πος σου φενετε

elricd

Αυτο εχω βασικα αν εξαιρεσεις το οτι ειναι πλαστικο σωμα το οπλο τα σπαει
'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

Nikolai

Γιατι αλλες ετεριες καλιτερες εχουν πλαστικο  ( ξερεις τι λεω )

vipergr

Εγω εχω ενα Dboys M4-cqb μεταλικο και απο τα λιγα παιχνιδια που εχω παιξει ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Το aeg, stock μετρηθηκε 390 fps που σημαινει οτι επρεπε να το ανοιξω να αλλαξω ελατηριο -το οποιο εγινε μετα απο κανα 2 ωρες-  και τωρα το οπλακι ριχνει με 340fps. Εφαγε προσφατα βροχη και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα, οποτε στο συνιστω αν σε βολευει το συγκεκριμενο σχεδιο.

Nikolai

Θα ρειχνει το ειδειο καλα με καπιο αλλα ακριβοτερης ετεριας οπος ΤΜ ή CA

queef

Powerplant

Εγώ φίλε πήρα Μ4 S-system από D-Boys. Με πάνω από 3000 ΒΒ ριγμένα το οπλάκι δεν με έχει προβληματίσει. Για να μην στο παρουσιάζω και τέλειο το μόνο που μου έκανε ήταν να χαλαρώσει ο επιλογέας βολής αλλά όταν το άνοιξα να κόψω ελατήριο το έσφιξα, έβαλα και λίγο thread lock και γεια σας. Υπ'οψην ότι το άνοιξα τελείως άσχετος και απλά με οδηγίες από ιντερνετ και από το φορουμ (να΄σαι καλά queef). Τι ξερύθμισα το μοτέρ, τι το κοπάνισα το οπλάκι βάραγε μια χαρά και απροβλημάτιστα. Αυτά από προσωπική εμπειρία.
Ότι σου είπε και ο viper-gr (φπς , βροχη) ισχύουν.

M1911

και εγω το ιδιο θα σου προτεινα ενα dboys μ4α1 ειναι και ολο μεταλο οποτε  8) αν δν το βρεις στο center τοτε θα σου ελεγα να παρεις το m14a5 CA ακουσα παρα πολυ καλα λογια και ειναι κ σε προσιτή τιμή