25-10-09 <<ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ <Ο Χ Ι> ΤΟΥ 1940>> ΕΛΕΥΣΙΝΑ!

Ξεκίνησε από ZINJA, 13 Οκτ 2009, 16:07:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ROOKIEJO

Παράθεση από: dash στις  20 Οκτ 2009, 15:59:25 ΜΜ
Zinja στις συμμετοχες εχεις βαλει κατα λαθος τον "ανθυπαστιστη" οτι ανηκει στην MLS.στο λεω για να μην γινει μπερδεμα οταν φτιαχνεις της ομαδες

EDIT: τα bolt action θα παιζουν και αυτα στα 450?
ναι

ROOKIEJO

Παράθεση από: queef στις  20 Οκτ 2009, 17:09:35 ΜΜ
Απ'ότι κατάλαβα αυτόματα μέχρι 350φπς.Αν κάνω λάθος ας με διαψεύσει ο οργανωτής
ναι αυτοματα 350

pit k

pit k

ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ

ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Edit by Admin.
Μην γράφεις με κεφαλαία εκλαμβάνεται ότι φωνάζεις.

jumbo

φιλε zinza, απο τους ETERNALS, τελικα θα μαι μονο εγω..ειλικρινα λυπαμαι για το μπερδεμα... :-\ το aeg , ειναι ενα spring
Kar98k και με κατατασεις απο τωρα στην  VΙΙΙ Μεραρχια πεζικου....τρεμετε Ιταλοι... ερχονται οι ευζωνοι.... ;D ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

kostas pap

καλησπερα σε ολους σας!το μεγαλο δικο μου οχι το ειπα στην δουλεια μου κ πηρα θετικη απαντηση
οποτε ειμαι μεσα κ εγω με μεγαλη μου χαρα!!!
κ τιμη ολων μας να ειμαστε οσο το δυνατον περισσοτεροι
για να τιμησουμε τους παππουδες μας!!!
το aeg μου Μ4Α1

ZINJA

Παράθεση από: jumbo στις  20 Οκτ 2009, 20:24:29 ΜΜ
φιλε zinza, απο τους ETERNALS, τελικα θα μαι μονο εγω..ειλικρινα λυπαμαι για το μπερδεμα... :-\ το aeg , ειναι ενα spring
Kar98k και με κατατασεις απο τωρα στην  VΙΙΙ Μεραρχια πεζικου....τρεμετε Ιταλοι... ερχονται οι ευζωνοι.... ;D ;D

παρακαλω πολυ την ομαδα σας την εχω ειδη βαλει σε ειδικη αποστολη και ΠΡΕΠΕΙ να τημησεται το φιλο σας jumbo με τη παρουσια σας!
αλλα και εμενα που ξερεται τη συμπαθια που σας εχω αλλα και την εκτιμηση!περιμενω απαντηση για να ξερω τι να κανω με το σεναριο και αυτη την ειδικη ομαδα που θα κανει μια απιστευτα δυσκολη αποστολη<<<<<,οπως και το 1940>>>>. :D ;) ;D :-*

παντως πιστευω πως θα ειναι θετικη η απαντηση σας καλοι μου φιλοι και δεν θα με απογοιτευσεται εμενα και τον  jumbo!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Maleficus

Maleficus me arabida (L96) opou tha afairethei i dioptra kai oplo xeiros sto plai tou +o filos m o MetalLOK(panos) opou tha mih8ei sto xwro tou airsoft sto baptisma piros p tha akolouthisei ekeini tin imera

zinja file m exeis p.m

P.S sigxoriste ta greeklish grafo apo ena palikari p m edose to pc tou sti kafeteria p blepo ton olimpiako tora.....

pit

Firestriker

Αγαπητε συνχομπυστα αεροσφαιριστη  "Ζινζα"  Βασιλη, μην ξεχασεις να καλεσεις και τον Κωστα Πρεκα!
α) Ο θεος να σε φυλαει απο τυφλου ραβδι και απο κουτσου γ......σι!
β) Ο κουφος και ο κλανιαρης πανε διπλα στα νταουλια!

ROOKIEJO

Παράθεση από: Siegfried στις  20 Οκτ 2009, 14:53:31 ΜΜ
Εχώ πιστόλι Luger και κυαλια. Αν επιλεγώ ως αξ/κος θα έχω την δυνατότητα να φέρω άλλο όπλο; Ρωτώ γιατί σε πολεμικές ταινίες ΒΠΠ αξ/κοι μέχρι και το βαθμό του λοχαγού εμφανίζονται φέρουν είτε τυφέκιο είτε με Thompson.

Έχω μπερδευτεί εδώ. Τα mp40 και  mp44 παίζουν και κατα ριπάς; Το mp44 (τουλάχιστον το δικό μου μοντέλο εργοαστασιακά (δεν το έχω μετρήσει ποτέ) δίνει 420 fps. Παίζει βολή κατά βολή ή καθόλου; Θα παρακαλούσα για διευκρίνιση.

Ευχαριστώ

[/quoteπου ειναι οασυρματος οεο που ειναι?

ROOKIEJO

Παράθεση από: Firestriker στις  20 Οκτ 2009, 22:31:05 ΜΜ
Αγαπητε συνχομπυστα αεροσφαιριστη  "Ζινζα"  Βασιλη, μην ξεχασεις να καλεσεις και τον Κωστα Πρεκα!
τον καλεσαμε αλλα θα παει με τους ιταλους

ROOKIEJO

Παράθεση από: Siegfried στις  20 Οκτ 2009, 14:53:31 ΜΜ
Εχώ πιστόλι Luger και κυαλια. Αν επιλεγώ ως αξ/κος θα έχω την δυνατότητα να φέρω άλλο όπλο; Ρωτώ γιατί σε πολεμικές ταινίες ΒΠΠ αξ/κοι μέχρι και το βαθμό του λοχαγού εμφανίζονται φέρουν είτε τυφέκιο είτε με Thompson.

Έχω μπερδευτεί εδώ. Τα mp40 και  mp44 παίζουν και κατα ριπάς; Το mp44 (τουλάχιστον το δικό μου μοντέλο εργοαστασιακά (δεν το έχω μετρήσει ποτέ) δίνει 420 fps. Παίζει βολή κατά βολή ή καθόλου; Θα παρακαλούσα για διευκρίνιση.

Ευχαριστώ

το μπ40 αυτο το μπ44 βολη κατα βολη.το δικο μου βγαζει 435 μαμα

PILOT

οι freedom fighters θα εχουν ενα οπλοπολυβολο  M60 MK43με δiποδα και ενα storm  και ενα M4 MP5. οπωτε  βαλε μας οπου θες μαζι.
Δεν με πειράζει αν με μισούν, αρκεί να με φοβούνται.

wrxstiga

καλημερα παιδια μεσα και εγω τη κυριακη
του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε!!!...

Zaitsev

Eγώ μπορώ να τραγουδάω ...... Θα κάνω την Βέμπο ..... :)

ROOKIEJO

Παράθεση από: PILOT στις  21 Οκτ 2009, 08:03:20 ΠΜ
οι freedom fighters θα εχουν ενα οπλοπολυβολο  M60 MK43με δiποδα και ενα storm  και ενα M4 MP5. οπωτε  βαλε μας οπου θες μαζι.
σας περνει το μπ5 μαζι του σαν ιταλους

ZINJA

Παράθεση από: Zaitsev στις  21 Οκτ 2009, 09:31:28 ΠΜ
Eγώ μπορώ να τραγουδάω ...... Θα κάνω την Βέμπο ..... :)

εστι οπως το εθεσες,αμα δεν τραγουδισεις δεν πεζεις! ;D ;D ;D ;D

Ι-4

Noob

Ναι και εγω μέσα μαζι με άλλους 2 μετα απο πολυμηνη αποχή
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

ZINJA

Επειδη ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥς ΠΑΝΤΕς ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,λεω πως το σεναριο δεν ειναι αμυνα- επιθεση!
εχει τουλαχιστον 10 διαφορετικους σκοπους!
οποιος δεν θελει ας μην παρεβρεθει<<καλα να ειναι>
οποιος ΑΡΓΗΣΕΙ,ΟΠΟΙΟς ΦΩΝΑΞΕΙ,ΟΠΟΙΟς ΔΙΜΙΟΥΡΓΕΙΣΕΙ το οποιοδιποτε προβλημα φευγει απο το παιχνιδι! <<<<<και το ενοω>>>
παμε για να διασκεδασουμε και δεν θα ανεχτω απο κανεναν να χαλασει τη κυριακη οποιουδιποτε παιχτη!
μετα το περας του σεναριου συναντηση ολων μα ολων στο σαβε χαουζ για να μιλησουμε!

ΕΑΝ ΛΕΩ ΕΑΝ νομιζουν καποιοι οτι αυτα που λεω δεν θα ησχησουν ας με δοκιμασουν!θα ειμαι πολυ πυκρος!!!!!!
Δεν ΑΠΕΙΛΩ -------απλως προιδοποιω,για να μην βρεθειτε προ εκπλειξεων!

Ι-4