18/10/2009 Το μετέωρο βήμα "του φωτογράφου" (Βάση Ελευσίνας)

Ξεκίνησε από Θάνος, 14 Οκτ 2009, 22:47:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Θάνος

keep safe distance...

Zaitsev

Γεια χαρά παιδιά .. Είναι η πρώτη φορά για εμάς και περιμένουμε να παίξουμε και να περάσουμε καλά .
Εάν έχει κανένα απο εσάς που θα έρθει αύριο κανένα γεμιστήρα για ΜP5 SD06 να τον φέρει γιάτι ο δίκός μου χάλασε . Γκαντεμιά΄ρε γαμώτο , σήμερα το πήρα και δεν θα το δοκιμάσω ?????

Τα λέμε

Θάνος

Καλώς να'ρθετε καί καλό παιχνίδι να έχουμε όλοι μας. Ελπίζω να βρεις λύση με την γεμιστήρα σου, γιατί θα είναι κρίμα. Αν δεν, μήπως σου δώσει κάποιος, αν έχει δεύτερο.  ;)

Το "δέμα" ετοιμάστηκε. Φροντίστε να έχετε φάει καλά πριν έρθετε.  ;D
keep safe distance...

loubamboo

Freedom is more important than peace. USMC!

Θάνος

keep safe distance...

Θάνος

Ευχαριστώ όσους παρευρέθησαν καί ελπίζω να περάσατε ωραία καί να το ευχαριστηθήκατε. Τελικά το συγκεκριμμένο σενάριο έδειξε ότι "σήκωνε" περισσότερα fps καί σίγουρα περισσότερο κόσμο.
Anyway...πάμε γι άλλα.
Καλή εβδομάδα σε όλους.

σημ. ευχαριστώ τον φίλο που βρήκε την κεραία από το pmr μου.  ;)
keep safe distance...

Predator

Τραβηχτηκε καμια φωτο για εμας που δεν μπορεσαμε να ερθουμε?

Θάνος

Από εμένα δυστυχώς όχι, δεν μπόρεσα να ασχοληθώ. Τράβηξαν όμως άλλοι φίλοι που πιστεύω θα τις ποστάρουν στο φόρουμ.....υπομονή.  ;)
keep safe distance...

pakatsao

Το μετέωρο βήμα του "φωτογράφου" αποδείχθηκε σταθερό. Και κουραστικό. Νομίζω ότι ήταν καλό το σενάριο, περπατήσαμε , ρίξαμε μερικές χιλιάδες ΒΒ, ο jinza ήρθε τραυματισμένος και τον λυπηθήκαμε να του ρίξουμε (είναι και η ηλικία του τέτοια...) . Λίγα τα fps, το σενάριο σήκωνε και παραπάνω. Εύγε Θάνο και εις περισσότερα!! (φωτογραφίες ποιος έβγαλε?   ;D)

pakatsao

ααα είχε και πολύ καλό καιρό για όσους φοβήθηκαν να μή λιώσουν.  8)

Θάνος

Παράθεση από: pakatsao στις  18 Οκτ 2009, 17:25:17 ΜΜ
Το μετέωρο βήμα του "φωτογράφου" αποδείχθηκε σταθερό. Και κουραστικό. Νομίζω ότι ήταν καλό το σενάριο, περπατήσαμε , ρίξαμε μερικές χιλιάδες ΒΒ, ο jinza ήρθε τραυματισμένος και τον λυπηθήκαμε να του ρίξουμε (είναι και η ηλικία του τέτοια...) . Λίγα τα fps, το σενάριο σήκωνε και παραπάνω. Εύγε Θάνο και εις περισσότερα!! (φωτογραφίες ποιος έβγαλε?   ;D)
Επαναλαμβάνω, ότι το παιχνίδι ήταν μία συνεργασία με τον pakatsao, που πέρα από την βοήθεια στο σενάριο (εγώ επέμενα γιά χαμηλά fps) καί την κατασκευή του χάρτη, μας έδωσε καί τον μετρητή του στο πεδίο γιά την μέτρηση των AEG. Τον ευχαριστώ καί πάλι.  ;)

Φωτογραφίες τραβήχτηκαν μερικές από το filakio8 με την μηχανή μου (επιτέλους είμαι κι εγώ μέσα) καί θα τις ποστάρω σύντομα. Τον ευχαριστώ κι αυτόν βέβαια.  ;)
keep safe distance...

Τάλων

Παιδια στην ενοτητα "Φωτογραφιες" εχω ιδη ανεβαση το link με της φωτο (συνολο 73) του παιχνιδου.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

vipergr

Οντως σημερα ειμασταν ολοι πολυ σπαταλοι σε ΒΒς, αλλα δε γινοταν και διαφορετικα σε τετοια αποσταση με aeg κατω απο 350 fps να πετυχεις καποιον χωρις ¨ψεκασμα¨ δεκαδων BBs. Παντως το φχαριστηθικα αρκετα το παιχνιδακι. Παντα τετοια Θανο μπραβο. :D

Whiskey

Πολυ καλο παιχνιδι και συγχαρητηρια σε ολους.

papaflesas

ωραιο παιχνιδι ,ο ζιντζα επρεπε να κανει τον γονδολιερη του ποταμου ομως... :) :) :) :) :)
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

MitsoS_O_Yakuza

ενα τεραστιο BRAVO σε οσους ασχοληθηκαν και εστησαν αυτο το υπεροχο σεναριο και εξυπνο καθως και δυσκολο. Ενα τεραστιο επισης BRAVO που δεν υπηρξε ιχνος αθανατου γιατι η εξελιξη των ωραιων σεναριων τελευταια κρινεται απο αυτους που σιγα σιγα θα τους αφανισουμε η αλλιως θα μεινουν οπως ειπε και καποιος φιλος να παιζουν με τα κουτακια τους στις αυλες τους.ΣΥΜΦΩΝΩ απολυτα με PAKATSAO που ειπε οτι εχασαν αυτοι που φοβηθηκαν μη λιωσουν(ηλιο ειχε) και ενα τεραστιο συγγνωμη και παλι στο παληκαρι που του φωναξα εκει στα λαστιχα οτι δε βγηκε...(λυθηκε εκει στο πεδιο οποτε μη ρωτατε και τι και πως εγινε) ενα τεραστιο ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στο φιλο ZINJA για το ποδαρακι του  :-* :o :-* να γιανει..και καλη βδομαδα σε ολους οπως ειπαν οι προλαλλησοντες
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Zaitsev

Παιδία μια και νέοπας , σήμερα έφυγα με λύπη γιατί την άλλη εβδομάδα δεν θα μπορέσω να έρθω. Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ.
Δεν γνωρίζω άλλα σενάρια και καταστάσεις αλλά άμα έχουν την μισή διασκέδαση όπως σήμερα τότε θα περάσουμε φανταστηκα.

leonardo sunbird

Λυπούμεθα που δε παρευρεθήκaμε εις το αξιόλογο σενάριο των συμπαθέστατων  φιλων Θάνου & Παναγιώτη,
αλλα η Τ.Α.S βρίσκεται σε ένα στάδιο αναδιοργάνωσης.
Μετά από τη σημερινή συνάντηση (επιτελους) ΟΛΗΣ της Τακτικής Ομάδας της ΤΑS ,
που περιειχε συζήτηση, μελέτη, άσκηση & παιχνίδι με αλλους αξιόλογους airsofter, σε μυστικό ;) και ακρως απορρητο πεδίο  8) 8) στα όρια του Ν. Αττικής
θα είμαστε πανετοιμοι στα συγλονιστικά παιχνίδια  που έρχονται.

Στα σχόλια σας και στις ευχαριστίες σας για το σημερινό σας παιχνίδι , αντιλαμβανόμαστε ότι χάσαμε ένα όμορφο, σε εκτέλεση, σενάριο.

Με εκτίμηση
Leonardo Sunbird

ZINJA

μπραβο και παλι μπραβο στους αξιους διοργανωτες!α ρε καθαρματα τα καταφερατε! ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Θάνος

Παράθεση από: ZINJA στις  19 Οκτ 2009, 09:51:32 ΠΜ
μπραβο και παλι μπραβο στους αξιους διοργανωτες!α ρε καθαρματα τα καταφερατε! ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D
απλά...είμασταν καλοί μαθητές.   ;D Ευχαριστούμε.  :D
keep safe distance...