ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Ξεκίνησε από queef, 16 Οκτ 2009, 19:20:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

queef

Ξαναγράφω πάνω κάτω ότι έγραψα και στο τοπικ της ντροπής.Καλό για όλους μας θα ήταν να τηρείται ένα αρχείο με την ηλικία του κάθε συμμετέχοντα.Έχω δει την TAS προς τιμήν της να κρατάει αρχείο με τα fps των AEG του κάθε παίκτη στα παιχνίδια τους και να βλέπουν ταυτότητες νεαρών για να βεβαιωθούν για την ηλικία τους.Αρπάζω λοιπόν την ευκαρία να προτείνω κάτι.Ο κάθε διοργανωτής θα ελέγχει την ηλικία του κάθε συμμετέχοντα και μετά θα την ποστάρουμε στο φόρουμ(αν υπάρχει πρόβλημα από τις κυρίες ή όποιους άλλους συνχομπίστες ένα απλό 18+ νομίζω είναι αρκετό) και δίπλα το όνομα αυτού που έκανε τον έλεγχο.ΠΧ. queef 18+ checked by ...
Αυτός ο έλεγχος θα γίνεται μία φορά για τον κάθε παίκτη και δεν θα υπάρχει χρονοτριβή πριν τα παιχνίδια(ίσως να υπάρξει στα πρώτα 1-2 που θα γίνει ο έλεγχος στο μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών).
Έτσι σε κάθε περίπτωση όλοι θα έχουμε ένα λιγότερο βραχνά να ανησυχούμε ;)
Ευχαριστώ για το χρόνο σας και αναμένω σχόλια.

Dadias

κοίτα , καλό θα είναι αυτές οι λίστες να μείνουν εκτός του ιντερνετ για τους απλούς και ευννόειτους λόγους, δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία μου, αλλά με την ελεύθερη διαμοίραση των προσωπικών μου-μας στοιχείων , εφ'όσων δεν εμφανίζονται πραγματικά ονόματα και εύαισθητα προσωπικά στοιχεία κτλ, εγώ δεν έχω πρόβλημα συμφωνώ και επαυξάνω

MitsoS_O_Yakuza

μεσα και σε στηριζω για αυτην σου την προταση
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

queef

Δηλαδή θα σε πείραζε να έγραφε κάπου
dadias 18+ checked by queef ?
Δεν νομίζω να θίγει κάποιο προσωπικό δεδομένο.Όπως και να έχει πάντως η ηλικία φαίνεται και στο προφίλ άρα είναι ήδη κοινοποιημένη.Απλά γίνεται ένα crosscheck ;)

Dadias

έκανα edit στο αρχικό post μου για την καλήτερη κατανόηση,

όχι υπο τέτοια μορφή κανένα πρόβλημα , είναι πολύ καλό μέτρο

Θάνος

Το θέμα είναι να συμφωνήσουνε κι οι ίδιοι γι αυτήν την αναφορά. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα στο να αναφέρεται υπό τον τύπο της επιβεβαίωσης από κάποιον που εμπιστευόμαστε (δηλαδή συμφωνώ με την άποψη), αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε αυθαίρετα χωρίς την συναίνεση του ιδίου.

Θάνος (18+) , ποιός θα το επιβεβαιώσει?  ;D

(λίγο χιούμορ δεν βλάφτει)  ;)
keep safe distance...

jumbo

συμφωνο και εγω μ'αυτην την προταση..... :)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

queef

Συνονόματε Θάνο,ελπίζω στην υποχρεωτική επίδειξη ταυτότητας/διαβατηρίου/αδειας οδήγησης/οτιδήποτε του κάθε συμμετέχοντα.Αν ήμουν διοργανωτής πιστεύω ότι θα το θεωρούσα απαραίτητο για να παίξει κάποιος ;)

Θάνος

Παράθεση από: queef στις  16 Οκτ 2009, 20:32:42 ΜΜ
Συνονόματε Θάνο,ελπίζω στην υποχρεωτική επίδειξη ταυτότητας/διαβατηρίου/αδειας οδήγησης/οτιδήποτε του κάθε συμμετέχοντα.Αν ήμουν διοργανωτής πιστεύω ότι θα το θεωρούσα απαραίτητο για να παίξει κάποιος ;)
Αυτό ναί καί έχει ήδη γίνει, στα πεδία όταν υπάρχει αμφιβολία ηλικίας....αλλά γιά να γίνει γραπτώς στο φόρουμ..θέλει άλλες διαδικασίες.  ;)

(φρόντισε να έχεις επίσημο αποδεικτικό της ηλικίας σου την Κυριακή στην Ελευσίνα)  :P
keep safe distance...

queef

Έχω πάντα μαζί μου την ταυτότητα μου ;)

leonardo sunbird

Και εσυ Θάνο θέλω ταυτότητα...

όσο για το αρχείο φυλασεται κλειδωμένο..... ;) ;)

Σύντομα 8α κρατη8εί και πλήρες  ονομαστικό αρχείο για την ενημερωση παικτών,  Events, News, Παιχνίδια και ολα τα του Airsoft. ;)

I Love This Game

pit

ρε παιδια παμε καλα διαβαζω τοσο καιρο καποια πραγματα εδω μεσα και εχω μεινει... μερικες φορες υπαρχουν και ορια σε καποια πραγματα, αμα ειναι ετσι καθε φορα που ερχομαστε να κανουμε την τρελα μας το hobby μας και να ξεφυγουμε λιγο να παρουμε να φτιαχνουμε και και καμια δηλωση του νομου 105.. παιδια δεν θελει πολυ σκεψη οσοι ειναι 18 η θα φαινονται  η ολο και σε καποιο παιχνιδι θα εχει πιαστει και δεν θα εχει παιξει δεν χρειαζεται να κανουμε αρχεια εντυπα διαδικασιες τσαμπα.. εδω παμε να παιξουμε και κανουμε και +2 ωρες να αρχισουμε φαντασου να κανουμε και ολα αυτα παντα με φιλικο τονο τα λεω και δεν θελω να παρεξηγηθω απλα δεν χρειαζεται παραπανο διαδικασιες

queef

Καλά πάμε..Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά ;)Μια φορά θα γίνει αυτό άντε να καθυστερήσεις 10 λεπτά το παιχνίδι σου.Εκεί που περιμένεις στην ουρά να μετρήσεις τα fps θα δείχνεις ταυτότητα δεν είναι δα και επιστήμη.

Dharry

Παράθεση από: queef στις  16 Οκτ 2009, 21:28:07 ΜΜ
Καλά πάμε..Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά ;)Μια φορά θα γίνει αυτό άντε να καθυστερήσεις 10 λεπτά το παιχνίδι σου.Εκεί που περιμένεις στην ουρά να μετρήσεις τα fps θα δείχνεις ταυτότητα δεν είναι δα και επιστήμη.

+1  Μαζι σας παιδια...

pakatsao

Παράθεση από: Θάνος στις  16 Οκτ 2009, 19:36:41 ΜΜ

Θάνος (18+) , ποιός θα το επιβεβαιώσει?  ;D

(λίγο χιούμορ δεν βλάφτει)  ;)

σιγά να μην είσια και 15+..... εσύ Θάνο είσαι 65-- (δύο μείων).

liongreek

...όσο για την δήλωση του 105 που προανέφερε κάποιος φίλος, σε πολλά παιχνίδια όντως υπογράφεις υπεύθυνγ δήκωση ότι συμμετέχεις με δική σου ευθύνη, για λόγους τραυματισμού...

+1 για οποιοδήποτε τρόπο εξακρίβωσης ηλικίας...

Goodspeed

Απλά συμφωνώ και θα συνεχίσει να τηρείται η διαδικασία αυτή σε κάθε παιχνίδι.  8)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

queef

Παράθεση από: Goodspeed στις  17 Οκτ 2009, 13:22:07 ΜΜ
Απλά συμφωνώ και θα συνεχίσει να τηρείται η διαδικασία αυτή σε κάθε παιχνίδι.  8)
Καλό θα ήταν όμως(αλληλέγγυα προς τους άλλους διοργανωτές) να ποστάρεται στο φορυμ σε ξεχςριστό τοπικ.Έτσι ο κάθε διοργανωτής θα ξέρει ότι ο Χ ελέγθηκε από τον Ψ διοργανωτή και δεν θα χρονοτριβήσει ελέγχοντας την ηλικία του ξανά.Άσε που αν δεν γίνει αυτό δικαίως θα δυσφορήσουν όσοι παίζουν συχνά πυκνά αφού θα πρέπει κάθε φορά να μπαίνουν στη διαδικασία τηε επίδειξης ταυτότητας.

pit

Παράθεση από: liongreek στις  17 Οκτ 2009, 12:16:37 ΜΜ
...όσο για την δήλωση του 105 που προανέφερε κάποιος φίλος, σε πολλά παιχνίδια όντως υπογράφεις υπεύθυνγ δήκωση ότι συμμετέχεις με δική σου ευθύνη, για λόγους τραυματισμού...

+1 για οποιοδήποτε τρόπο εξακρίβωσης ηλικίας...

ποτε εχει γινει αυτο ρε παιδια και δεν το εχω δει ποτε μου σε παιχνιδι?

queef

Στα περισσότερα πανελλήνια..Και στην Κρύα Έναρξη έτσι έγινε ;)