Που μπορω να εξασκουμαι?

Ξεκίνησε από Bb1, 16 Οκτ 2009, 18:23:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Bb1

Καλησπερα σε ολους. Ανηκω και εγω στους ταχυτατα εθιζομενους καθως μεχρι πριν μια εβδομαδα αγνοουσα την υπαρξη του Airsoft ενω τωρα σκεφτομαι ποιο AEG να πάρω (μαλλον το TM M733) και θα ηθελα να ρωτησω το εξής: Εμεις που δεν εχουμε κηπο,αυλη,κτημα που μπορουμε να εξασκουμαστε? Πρεπει να περιμενουμε καποιο event αναγκαστικα? Εαν παω σε καποιο δασακι (ή ακομα και στην Καισαριανη αλλα με ενα φιλο μου - οχι event) 'η οποιαδηποτε αλλη περιοχη που δεν εχει κοσμο θα εχω προβλημα (με την Αστυνομια εννοώ)?

Σας ευχαριστω

Dadias

συγνώμη για την ερώτηση φίλε, η ηλικία σου ποιά είναι?

Bb1

31 και προσπαθω να πεισω την γυναικα μου για τα 300 Ευρω  :)

MitsoS_O_Yakuza

προσπαθησε να πηγαινεις αυστηρα σε πεδια μαζι μας η εστω σε μερη που να μην εχει προπορευομενο κοσμο και εννοειται οχι σε κατοικημενη περιοχη γιατι ηδη παιζουμε με την ανεχεια της αστυνομιας οποτε καταλαβαινεις.. κατα ταλλα welcome στο χωρο
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Dadias

Ok , απλά ρωτάω γιατί πολύ ανήλικοι εμφανίζονται και είναι απαγορευτικό να κατέχουν πόσο μάλλον να χρησημοποιούν τα "παιχνίδια" μας, κατ'αρχάς όποτε και οπουδήποτε το χρησημοποιείς το A.E.G.-G.B.B.-Sping ΠΑΝΤΑ να φοράς αντιβαλιστικά γυαλιά καθώς είναι άκρως επικύνδινο [είτε 250fps είτε είναι 550fps(feet per second) ] να τραυματιστείς εσύ ή όποιος είναι γύρω σου, άρα και αυτοί που είναι γύρω πρέπει να φοράνε αλλίως να μην βρίσκονται στον γύρω χώρο ή σε κοντινό σημείο χωρίς κάλυψη, 2ον άποψη μου είναι ότι καλήτερο είναι να εξασκήσε σε κάποιο χώρο όπου θα είσαι μακριά από κόσμο και περίεργα μάτια γιατί τίθεσαι εσύ σε κίνδυνο αν ειδοποιηθεί η χωροφυλακή να σου κατασχέσουν το "παιχνίδι" μέχρι και να οδυγηθείς στο αυτόφορο, άρα  κοίτα ο χώρος που θα εξασκήσε να μην υπάρχει κόσμος , τώρα αν θές να το ρυθμίσεις κτλ στην βεράντα του σπιτιού ή στο υπόγειο μπορείς να άνετα να φτίαξεις τα κλεισιοσκόπια , το hop-up , red dot κτλ
επίσης η επιλογή σου είναι πολύ καλή, ευτό έχω και εγώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος

Bb1

Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα δυστυχως οπως και να το προσπαθησω πανω απο 10 μετρα δεν εχω σε βεραντα 'η ταρατσα. Οποτε μαζι σας ή μόνος μου με μεγαλη προσοχη. ελπιζω να τα πουμε συντομα στα ''πεδια μαχης''.

Drago

Βασικά το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ (ετών 32!). Θέλω να κάνω λίγο εξάσκηση και απλά δε γίνετε. Μένω Καισαριανή και για να είμαι ειλικρινείς το πεδίο δεν έχω ιδέα για το που είναι. Επίσης άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα είναι και η ασφαλής μεταφορά των "παιχνιδιών" μας. Θέλει σίγουρα κάποια τσάντα για να είναι καλά κρυμμένο, καθώς εσύ μπορεί να είσαι σοβαρός άνθρωπος, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι είναι οι άλλοι που θα σε δουν.
Οπότε έχω καταλήξει, ότι είναι καλύτερα να πηγαίνουμε σε πεδία νωρίτερα από τους προκαθορισμένους αγώνες και να κάνουμε εκεί ότι θέλουμε (με μέτρο εννοείτε πάντα το "ότι θέλουμε").
Τέλος θα κοιτάξω αυτές τις μέρες αν μπορούμε με κάποιο τρόπο να εκμεταλλευτούμε το κτίριο της σκοπευτικής μέσα στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.
Αν έχω νέα θα τα παραθέσω μέσα σε αυτό το thread.