Προκλητικα video απο γνωστους-αγνωστους (Πριν αλεκτωρ φωνησει)

Ξεκίνησε από Ozymandias, 16 Οκτ 2009, 15:45:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ozymandias

Πριν απο λιγο ετεθη θεμα για το αν πρεπει τελικα να ασχολουμαστε με τους ανηλικους στο φορουμ και στο παιχνιδι γενικοτερα. Πολλα ειπωθηκαν, και το θεμα κλειδωθηκε.

Σε νεο τοπικ που ανοιξε προκειμενου να δοθουν ηρεμες εξηγησεις εμφανιστηκαν ορισμενοι παιχτες εκ Μεσσηνιας ορμωμενοι οι οποιοι παρουσιαστηκαν ως μπροσταρηδες των ανηλικων τερατα σοφροσυνης και σοβαροτητας και υπευθυνοτητας

Τοτε, ως κακος ανθρωπος, και μετα τις εξηγησεις, τις υποσχεσεις κτλ ειχα πει τα εξης

ΠαράθεσηΕγω παλι θεωρω οτι αυτη η γουτσου γουτσου προσεγγιση, τα βρηκαμε, ολοι ειμαστε φιλαρακια και δεν τρεχει τιποτα, καταλαβετε μας κτλ κτλ κτλ δεν εχει τιποτα να προσφερει ουτε προκειται να λυσει κατι, παρα μονο να εκθεσει αυτους που βγηκαμε και διαμαρτυρηθηκαμε οταν ειδαμε κατι κακο να γινεται (Βλεπε κακοι ενηλικοι) και να δικαιολογησει, να καλυψει τροπω τινα αυτους που εμφανισαν παραβατικη συμπεριφορα. Ειμαι απολυτα βεβαιος οτι σε μικρο χρονικο διαστημα θα εχουμε επαναληψη παρομοιων φαινομενων και παρομοιων συμπεριφορων, και μακαρι ο χρονος να με βγαλει ψευτη.

Σημερα, στο αδελφο φορουμ αναρτηθηκε τοπικ με τα ακολουθα βιντεο απο τη Χωρα Μεσσηνιας (Συμπτωση αραγε;)
http://www.youtube.com/watch?v=vFTcFBRSjFA
http://www.youtube.com/watch?v=g7nveu1htSM

Τα σχολια δικα σας...

Gus

Παιδια τοσο καιρο δεν εχω παρει θεση αλλα εχει και βλακεια τα ορια της!!! Προσωπικα βλεποντας το πρωτο βιντεο, μου ηρθαν στο μυαλο εικονες πολεμου απο την Αφρικη οπου βλεπουμε μικρα παιδια να κρατανε οπλα! Τι ωραια εικονα που δινει για την κοινοτητα μας προς τα εξω αυτο το βιντεο? Περα του γεγονοτος οτι ειναι αποδειξη παρανομιας! Παιδια με οπλα στα χερια??? Αντε μετα να αποδειξεις στην κοινη γνωμη οτι το airsoft ειναι απλα ενα hobby οπως τοσα αλλα και οχι προαγωγος του πολεμου και της εγκληματικοτητας...

Goodspeed

GeR^PEZONAUTHS γιά πες τι είναι αυτά τα video ??

Για λέγε να μαθαίνουμε κι εμείς. Και ΠΟΙΟΣ σας πούλησε τα AEG και τις ....ΜΠΙΛΙΕΣ ??

@Admin
Ότι post γράψω από εδώ και κάτω θα το έχω πάρει screenshot για την αποφυγή παρατράγουδων και σβήσιμο των post μου χωρίς λόγο.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Ozymandias

Και κυριως γιατι, στα πλαισια παντα της υπευθυνοτητας και της σοβαροτητας που ευαγγελιζεσαι, τα βιντεο αυτα δεν κατεβηκαν, αν ηταν παλαιοτερα

SAPPER

Παράθεση από: Goodspeed στις  16 Οκτ 2009, 16:17:18 ΜΜ
GeR^PEZONAUTHS γιά πες τι είναι αυτά τα video ??

Για λέγε να μαθαίνουμε κι εμείς. Και ΠΟΙΟΣ σας πούλησε τα AEG και τις ....ΜΠΙΛΙΕΣ ??

@Admin
Ότι post γράψω από εδώ και κάτω θα το έχω πάρει screenshot για την αποφυγή παρατράγουδων και σβήσιμο των post μου χωρίς λόγο.
Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου? απειλής κάποιον ? ? ?

Goodspeed

Βασίλη που είδες την απειλή μόνο εσύ ξέρεις. Είπα ότι κρατάω screenshots από τα post μου ώστε αν σβηστεί κάποιο να μπορώ να αποδείξω ότι σβήστηκε χωρίς λόγο. Για ποιά απειλή μιλάς ?

leonardo sunbird

Ειρήνη Υμήν !!!! Δεν είναι ανάγκη να παρει φωτια το τοπικ λογω κακής συμπεριφορας καποιων και μην τρομαζετε.....
Οι ευθυνες ειναι καθαρα προσωπικες...δε θα αλλαξει τίποτα.
Το οτι καποιος μαχαιρωσε καποιον δε σημαινει οτι 8α σταματησουν να πουλούν τα μαχαιρια.
Το ότι ένας ανηλικος πηρε και οδηγησε ενα αυτοκινητο και προκαλεσε ζημια δε σημαινει οτι 8α απαγορευτούν τα αυτοκινητα.

Αν πιαστει ανήλικος με αεροβόλο οπλο η ευθυνη αυτοματως παει στη γονική μεριμνα και στη κηδεμονια του αντιστοιχου ανηλικου.

Ειρήνη Υμήν !!!

Ozymandias

Μαγκες, δεν ανεβασα αυτο το τοπικ για να τσακωθουμε μεταξυ μας, ουτε να αλληλοκατηγορηθουμε για το ποιος προμηθευει με υλικο τους εν λογω κυριους. Καλη τη πιστη θελω να νομιζω οτι δεν πωλει καποιος εν γνωσει του απαγορευμενο υλικο σε ανηλικους

Στην τελικη το πηραν απο το ιντερνετ, η με αντικαταβολη, η τους το πηρε ο μπαμπας τους. Το απο που το πηραν δεν ειναι το θεμα. Το θεμα ειναι οτι παρα τις προς το αντιθετο διαβεβαιωσεις και υποσχεσεις, συνεχιζουν καποιοι να ειναι αμετανοητοι

Παρακαλω λοιπον ας αφησουμε τις μεταξυ μας κατηγοριες

leonardo sunbird

αλλα για να γίνω και λιγο συνηγορος του διαβολου.....  ;D ;D :P :P
Από τη Μεσσηνια Ξεκίνησε η Επανασταση...
Οι μεγαλυτεροι Μακεδονομαχοι ήταν Μεσσηνιοι...
στο Airsoft θα κολλησουν?????  ;D ;D ;D ;D ;D

dash

το θεμα ειναι μπορει να βρεθει σε κινδυνο το airsoft αν πιαστει ενας ανηλικος με aeg η οχι?

ενας ανηλικος μπορει να βρεθει και με αεροβολο που ριχνει μεταλλικες μπιλιες  ειτε τα ποτηρακια (αν θυμαμαι καλα ετσι τα εχω ακουσει) αν του το δωσει καποιος που μπορει να το αγορασει.δεν σημαινει οτι θα κατηγορηθει το airsoft γι αυτο απο την στιγμη που δεν χρησιμοποιουμε τετοια.αν λοιπον δεν υπαρχει κινδυνος για την κοινοτητα επειδη οτι λεω δεν τα γραφω με σιγουρια αλλα ειναι η αποψη μου ,τοτε ας τους αφησουμε να την "πατησουν".ας ακουγεται ακραιο αυτο που λεω (και μπορει καποιοι να με κατηγορησετε) δεν με ενδιαφερει αν θα πανε φυλακη ειτε ΚΑΙ ΑΝ ακομα τραυματιστουν.οσο δεν μου χαλαει την κοινοτητα και το hobby, προβλημα τους και των γονιων τους  .Γιατι οπως και γω οταν στα 16 μου επαιρνα σε διακοπες παρανομα παπακι και ενω θα μπορουσα να εχω το διπλωμα εστω της τροχαιας παρανομησα και επεσα και μου ραβανε τον τενοντα στο ποδι μετα ετσι και ο καθενας ανηλικος αν βγαλει το ματι του προβλημα του

Powerplant

Άσχημο αυτό που βλέπουμε αλλά από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου στο χωριό μόλις ο πιτσιρικάς πήγαινε 15 ο μπαμπάς του έπαιρνε φλομπερ ή μονόκανη. Και από όσο ξέρω δεν έπιασαν και κανέναν όσα περιστατικά και να έχουν γίνει. Κατακριτέο αλλά είναι σαν να προσπαθήσουμε να καταργήσουμε την οπλοκατοχή στην Κρήτη. ;D   

MitsoS_O_Yakuza

συμφονω απολυτα με KONSTANTIN και εχω να προσθεσω το εξης ακομα μεταξυ GOODSPEED και SAPPER δεν υπαρχει λογος να σβηστει κανενα post αλλα να πεσουν τα BAN ACCOUNTS βροχη που τολμανε στην τελικη και φερνουν σε τοσο προκλιτικο σημειο τα παιδακια και video!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ εδω λεγαμε οτι θα το κανουμε και 18+ και βγαζουνε και το video στο forum??? ΟΚ παιδια για τελευταια φορα θα το πω..μην κανετε μ@λ@κιες γιατι φερνετε το hobby μας σε δυσκολη θεση και θα φατε φαπες
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

leonardo sunbird

Παράθεση από: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ στις  16 Οκτ 2009, 17:52:04 ΜΜ
μπαν εδω μπαν εκει μπαν και πιο περα

Σκεφτομαι και το αλλο....στις κοντινες αποστασεις αντι να λεμε στον αντιπαλο ΜΠΑΜ ...να του λεμε ΜΠΑΝ...... ;D ;D ;D ;D

SAPPER

Παράθεση από: Goodspeed στις  16 Οκτ 2009, 16:59:17 ΜΜ
Βασίλη που είδες την απειλή μόνο εσύ ξέρεις. Είπα ότι κρατάω screenshots από τα post μου ώστε αν σβηστεί κάποιο να μπορώ να αποδείξω ότι σβήστηκε χωρίς λόγο. Για ποιά απειλή μιλάς ?
Όταν γράφεις "ώστε αν σβηστεί κάποιο να μπορώ να αποδείξω ότι σβήστηκε χωρίς λόγο" τότε αμφισβητείς την ακεραιότητα των Admin ότι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους.
Και με το τρόπο που γράφεις δεν νομίζω ότι θα σου απαντήσει κάποιος πιτσιρικάς ενδεχομένως.
Καμιά φορά τα λόγια παρεξηγούνται φίλε όταν το διαβάζουν τρίτοι και το ξέρεις καλά αυτό, εμείς μπορεί να μιλάμε με ένα τρόπο που να νομίζει κάποιος ότι τσακωνόμαστε και στα πεδία να κάνουμε πλάκα. ;)

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  16 Οκτ 2009, 17:55:04 ΜΜ
Σκεφτομαι και το αλλο....στις κοντινες αποστασεις αντι να λεμε στον αντιπαλο ΜΠΑΜ ...να του λεμε ΜΠΑΝ...... ;D ;D ;D ;D

πρωτα μπαν και μετα μπαμ

MitsoS_O_Yakuza

μαρεσει λοιπον που τοχετε παρει στην πλακα που τα πιτσιρικια παιζουν με τη νοημοσυνη μας και φλερταρουν με το να μην ξαναπαιξετε airsoft οπως και  μπορει να ενοχοποιθητε για παραπλανηση και διδασκαλια απο σας προς αυτους για την αγορα AEG. Ετσι συνοριστετα κιαλο τα παιδακια και καντε πλακα με το video που ο αλλος ειναι ξεκαθαρο οπως ειπε και εννοει ο φιλος GOODSPEED κατα 99,99 ειναι ο GER PEZONAUTHS αλλα βεβαια σιγα μην ειναι μονο οτι ειναι ο ιδιος και στο AVATAR του και γραφει και καλα GERMANOS στο video. Ετσι γελαστε κιαλο με τα χαλια μας που θα κριθουμε ενοχει ολοι μας και θα τραβαμε τις βιζοτριχες μας οταν θα σκασει μυτη η αστυνομια σε κανα πεδιο και θα βρεθουνε ανηλικοι εκεινη τη στιγμη στο game οπως σε καθε game που ερχονται μερικοι  :-* και εχουμε πει να εφαρμοσουμε τις ταυτοτητες και κανεις διοργανωτης δε ζηταει και βεβαια δεν εννοω σε ολους αλλα εστω στα νεα προσωπα που σκανε και ειναι ευχαρηστο αυτο σιγουρα(εγω παντος και συνεχεια να μου τη ζητατε δεν εχω προβλημα ειναι και η καινουρια και ειμαι ενα κουκλακι(χαχααχαχ)..ετσι γελατε γελατε
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Goodspeed

Βασίλη σωστά τα λες. Αλλιώς διαβάζουμε και αλλιώς ακούμε. Επειδή σβήνονται post ώστε να μην γίνει flame ένα θέμα έβαλα τα screenshots . Εδώ όχι μόνο να γίνει flame αλλά να πάρουν φωτιά και οι server με αυτά που γίνονται με τα πιτσιρίκια μπας και ησυχάσουμε.

MitsoS_O_Yakuza

πριν γραφτει οτιδηποτε αλλο απο δω και κατω για το θεμα θελω να πω οτι ο GER PEZONAUTIS ειναι εντιμος τυπος και φταιει ο ιδιος θα το αναχετησει το θεμα  8) αν ειναι δικο του το φταιξιμο η καποιου φιλου του
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Goodspeed

Βασίλη, κάνε τον αρχηγό στο video BAN για πάντα, γιατί γεμίζει το forum πούπουλα και κουτσουλιές  8)