Bravo 3 Zero

Ξεκίνησε από VagBlack, 16 Απρ 2009, 14:52:29 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

JAMES

Καλως  ηρθατε παιδες!Πολυ καλη παρουσιαση!Ευχομαι να μεγαλωσει η ομαδα σας γρηγορα.. :)

Rocks

Μετα απο αρκετο καιρο ειμαστε στην ευχαριστη θεση να ανακοινωστουμε τα νεα μελη που ειναι και επισημα πια στην ομαδα των BRAVO3ZERO.
Αυτοι ειναι οι:
1. SKIRITIS
2. XOUROU
3. DUHUST
Με αυτους παιξαμε μηνες μαζι και τους γνωρησαμε σαν φιλους και σαν παιχτες, με αψογη συνεργασια και κανενα παρατραγουδο.

Τελευταια στην ομαδα μπηκαν οι:
4. SOAP (δεν ειναι ο αρχικος SOAP οταν εγιναν οι Β3Ζ, απλη συνωνυμια!!!)
5. DENNIS
Ειναι παιχτες που μας εντυπωσιασαν απο την πρωτη στιγμη και η συνεργασια μας ειναι αψογη.

Και για το τελος,
6. MEDIC
7. KUKRI
Για τον γνωστο MEDIC δεν εχω να πω τιποτα για τον χαρακτηρα του, για το παιξιμο του και το ηθος του. Ποσο μαλλον να σχολιασω εγω εναν τετοιο συνπαιχτη. Ειναι τιμη μας που τον εχουμε στην ομαδα και με την μεγαλη πειρα του ειναι σιγουρο οτι θα βοηθησει παρα πολυ την ομαδα.
Οσο για τον KUKRI, ουδεν σχολιο, ειναι το φαντασμα μας, δεν τον ξερει κανενας!!!
Αντε, και καλα bbs να 'χουμε!!!!

you can run, but you can not hide

MitsoS_O_Yakuza

καλοριζικοι και απο μενα
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

dash

συγχαρητηρια.πολυ καλες προσθηκες .απο τα νεα μελη εχω γνωρισει καποια και εχουμε παιξει μαζι στα 2 τελευταια prive που ημουν με B3Z.πολυ καλα παιδια και παιχτες

Γιωργος

Dennis

Θα ηθελα να ευχαριστησω τους BRAVO 3 ZERO (Θανο & Γιωργο  αλλά και όλα τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας) που μας δεχτηκαν στην ομαδα τους εμενα και τον Soap και ειναι τιμη μας να βοηθησουμε οσο καλυτερα μπορουμε !!! Ελπιζω με τον καιρο να κανουμε καλη παρεα και να δεσει και πανω απ' ολα να ευχαριστιομαστε ολα τα παιχνιδια μεσα απο την ομαδικοτητα που θα μας διακατεχει.
Υ.Γ. Sorry, αν παρέλειψα να αναφέρω κάποια ονόματα, δεν έγινε επίτηδες, αλλά μια και ειμαστε στην αρχή δεν τους θυμάμαι όλους, με τον καιρό αυτό θα διορθωθεί φυσικά. 8)

Ripper

Παράθεση από: JAMES στις  04 Αυγ 2009, 00:28:06 ΠΜ
Καλως  ηρθατε παιδες!Πολυ καλη παρουσιαση!Ευχομαι να μεγαλωσει η ομαδα σας γρηγορα.. :)

Ευχαριστουμε!!!
Η ευχη σου πραγματοποιηθηκε!!! ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ!!!!  :D

SAPPER

Χαίρομε να βλέπω την αναγέννηση των B3Z μετά από ένα διάστημα ύφεσης...

Είμαι σίγουρος ότι και με τα νέα μέλη που είναι πολύ αξιόλογα θα έχει η ομάδα το κύρος που πρέπει στα πεδία.

@ Medic αξίζει η ομάδα τα καλύτερα, και μαζί σου θα κάνει πολλά πράγματα που δεν πρόλαβε με την απουσία του Alex.
@ Soap είσαι αξιόλογο άτομο με πιστεύω, και χαίρομε που βρήκες μια ομάδα που σου ταιριάζει.
@ Denis... ο τρομερός...  ;)
@ Kukri σαν το μαχαίρι των S.A.S

Θα χαρούμε πάρα πολύ να συνεργαζόμαστε στα παιχνίδια μαζί σας και σε κοινές προπονήσεις.

GHOST RECON TEAM

Rocks

CostasV

Με το παρόν και ταυτόχρονα μετά λύπης, δηλώνω την αποχώρηση μου από τους Bravo 3 Zero.

Με καλές καρδιές, και με το πνεύμα φιλίας που μας διέκρινε πάντα...
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

Gus

Φιλε μου σου ευχομαι να εισαι παντα καλα και να περνας ομορφα με οτι και αν κανεις απο εδω και περα και μεσα απο το hobby μας και εξω απο αυτο! Θα τα λεμε στα πεδια και οχι μονο...

Rocks

εαν νομιζεις πως θα την γλυτωσεις απο τις κραιπαλες επειδη αποχωρησες απο την ομαδα εισαι γελασμενος φιλαρακο!!! μονο να ηξερες τι σε περιμενει, μολις επιστρεψει ο Γιωργος!!!!  ;) (να μην αναφερω εκεινο το βραδυ ε....  σε ενα υπογειο μαγαζι....  ;) )

και ακομα να ενημερωσω και τα υπολοιπα παιδια της κοινωτητας, για το πιον σου φιλε μου! Ο Κωστας ειναι ενας εκνευριστικα ηθικος, τιμιος και παρα πολυ καλος παιχτης, θα σας σπασει τα νευρα κυριολεκικτα με το ηθος του και τον χαρακτηρα του!!! Να εχεις ακομα καλυτερα παιχνιδια απο εδω και στο εξης!!!!!  :) :) :)

dash

CostaV σε ξερω πολυ λιγο μονο απο κεινο το παιχνιδι και τις μπυρες μετα στην Ελευσινα αλλα εχω τις καλυτερες εντυπωσεις.Καλη τυχη σε οτι και να κανεις και να περνας καλα

SAPPER

Δεν θέλω να βλέπω τέτοια  :(
Τώρα που ανεβαίνει η ομάδα και θα θέλουν όλοι να γίνουν "φίλοι" της...

Κώστα καιρό έχουμε να τα πούμε.. για πέρνα να κεράσω BBs, γιατί βλέπω πηγαίνατε για κοψίδια και στον κοιλιόδουλο φίλο σου δεν έλεγες τίποτα  ;D

Gus

Καλησπέρα! Με το παρόν μήνυμα θα ήθελα να ανακοινώσω και επίσημα πλέον την αποχωρησή μου από τους Bravo3Zero. Με τα παιδια θα συνεχίσουμε φυσικά να είμαστε καλοί φίλοι και να παίζουμε μαζί τα Σαββατοκυριακά μας... 

Rocks

Κωστα, απο εμας, θα εχεις οποια βοηθεια θελεις στο στησιμο της καινουργια σου ομαδας με τους κολλητους σου!!!
;)

Gus

Παράθεση από: Rocks στις  27 Απρ 2010, 21:31:39 ΜΜ
Κωστα, απο εμας, θα εχεις οποια βοηθεια θελεις στο στησιμο της καινουργια σου ομαδας με τους κολλητους σου!!!
;)

Να σαι καλά Θανάση! Πραγματικά το εκτιμώ... :)

Ripper

Μετα απο πολλες ανακαταταξεις καταληξαμε και η ομαδα αποτελειται απο τους:

HENNO
RIPPER
ROCKS
XOUROU
ALEXZ
GUNNER
DENNIS
SOAP
TOM
NITROX
DUHUST

Iskios

Με αφορμή το άνω post, θέλω να αναφέρω ότι οι B3Z μας βοήθησαν στο ξεκίνημά μας και οι συμβουλές/απόψεις τους μετά από έναν περίπου χρόνο κρίνονται "διαχρονικές" και αντικειμενικές.

Ευχαριστούμε και ευχόμαστε ότι καλύτερο για την ομάδα σας,

Athens Core Omega

MitsoS_O_Yakuza

ωραια ομαδα-παρεα χαιρομαστε πολυ να παιζουμε μαζι σας περναμε καταπληκτικα!!
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Ripper

παιδια να 'στε καλα, και καλα μας παιχνιδακια   ;) ;)