18/10/2009 Το μετέωρο βήμα "του φωτογράφου" (Βάση Ελευσίνας)

Ξεκίνησε από Θάνος, 14 Οκτ 2009, 22:47:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Θάνος

...άμα βρέχει, εγώ δεν έρχομαι!  :P

Μήτσο, άσε το γλύψιμο, φωτος δεν έχει αυτή την Κυριακή.  8)

Ευχαριστώ ZINJA, το εκτιμώ καί ελπίζω στην βοήθειά σου.  ;)

Ευχαριστώ SAPPER γιά τα καλά λόγια.  :)
keep safe distance...

leonardo sunbird

8α μπορουσε να υπαρχει και μια ομαδα που να κατασκευασει μια μικρη γεφυρα στον "ποταμο" και να περασει απεναντι...με υλικα που θα βρει στο πεδιο....και να περασουν απεναντι και να γινει μαχη σωμα με σωμα ....ξιφολοχγες εχει κανενας?  ;D ;D

Haroth

Μέσα και γώ, θα είναι καλό να δοκιμάσουμε τα παραπάνω FPS στο πεδίο αφού δεν θα παίξει μάχη μέσα στα κτίρια  :D

ROOKIEJO

Θάνος

Όπως είπε καί ο ZINJA, προβλέπεται να είναι το πρώτο μας χειμερινό παιχνίδι. Φροντίστε να ντυθείτε κατάλληλα, καθώς η ΕΜΥ αναφέρει καί βροχή.  ;)
keep safe distance...

MAG

my name is death

pit k

Drago

RAMIREZ

και ο Ramirez μέσα(ο άλλος κουμπάρος) και υπολογίστε και τον Camouflage.
και ο φίλος μας ο Ερμής μέσα.

Θάνος

Παρακαλούνται, όσοι φίλοι ανήκουν σε ομάδες, να μου το αναφέρουν. Όχι ότι αλλάζει τίποτε, απλά να κάνω μιά "ομοδοποίηση". Ευχαριστώ.  :)
keep safe distance...

coupas

Θαρσείν χρή τάχ'αύριον έσσετ'άμεινον

Θάνος

Έγινε τροποποίηση στο σενάριο!!! Παρακαλώ ενημερωθήτε.
keep safe distance...

Whiskey

Παρακαλω οπως στην ομαδα των HADES προστεθουν και οι Drago και Zaitsev (μελη υπο δοκιμη).

Ευχαριστω.

Whiskey

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  15 Οκτ 2009, 17:36:48 ΜΜ
8α μπορουσε να υπαρχει και μια ομαδα που να κατασκευασει μια μικρη γεφυρα στον "ποταμο" και να περασει απεναντι...με υλικα που θα βρει στο πεδιο....και να περασουν απεναντι και να γινει μαχη σωμα με σωμα ....ξιφολοχγες εχει κανενας?  ;D ;D

Εγω που εχω στολη καταδυσης γιατι να μην μπορω να περασω ?  :) :)

fanioles

Λίγο πριν την είσοδο του πεδίου στο δρόμο εχει μια υπόγεια διάβαση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περνατε στην αντίπερα όχθη...  για όποιον δε σιχαίνεται να κανει έρπειν σε ότι εχει μέσα...
Σε αντίστοιχο σενάριο παλιότερα που είχε ποτάμι την έχουμε χρησιμοποιήσει..

Θάνος

Παράθεση από: Whiskey στις  17 Οκτ 2009, 14:57:12 ΜΜ
Εγω που εχω στολη καταδυσης γιατι να μην μπορω να περασω ?  :) :)
..γιατί το συγκεκριμμένο ποτάμι, έχει πιράνχας, κροκόδειλους, μεγάλα νερόφιδα...απ' όλα, γι αυτό δεν περνάει κανένας απέναντι. Δεν παίζει ούτε με ελικόπτερο, ούτε καί με ρίψη αλεξιπτωτιστών. Ξεχάστε το.. 8)
keep safe distance...

Whiskey

Παράθεση από: Θάνος στις  17 Οκτ 2009, 16:04:49 ΜΜ
..γιατί το συγκεκριμμένο ποτάμι, έχει πιράνχας, κροκόδειλους, μεγάλα νερόφιδα...απ' όλα, γι αυτό δεν περνάει κανένας απέναντι. Δεν παίζει ούτε με ελικόπτερο, ούτε καί με ρίψη αλεξιπτωτιστών. Ξεχάστε το.. 8)

...κακο ποταμι :) :)