Μ4 S-system D-boys - Πρόβλημα στον επιλογέα!

Ξεκίνησε από Powerplant, 12 Οκτ 2009, 21:47:31 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Powerplant

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα τα φώτα σας σε μερικά τεχνικά θεματάκια. Έχω ένα Μ4 S-system της D-boys. Το έχω "δουλέψει" σε 5 παιχνίδια χωρίς να μου έχει κάνει κάποιο πρόβλημα εώς το τελευταίο παιχνίδι στην Ελευσίνα. Σε κάποια στιγμή που πήγα να γυρίσω τον επιλογέα σε SAFE είδα ότι είχε χαλαρώσει και δεν έκανε το χαρακτηριστικό "κλικ" στις 3 θέσεις του SAFE-SEMI-FULL και να έχει μεγάλο τζόγο. Πιθανολογώ ότι κάτι τέτοιο και θα μπορεί να με "κρεμάσει" κάποια στιγμή (να μετακινηθεί κατα την διάρκεια του παιχνιδιού και εκεί που πάω να ρίξω να αναφωνήσω "κάτσε τούρκο να γεμίσω") ή να φύγει και ο επιλογέας τελείως.

Τα ερωτήματα τώρα:
1. Πόσο εύκολο είναι η αλλαγή του επιλογέα, από εμένα και αν στην τελική είναι προτεινόμενο,
2. Είχα σκοπό να αλλάξω και ελατήριο και αν είναι να ανοιχτεί κατά πόσο εύκολο είναι αυτό και τέλος
3. Έχω βρεί κάποια βιντεάκια από mechbox.com για λύση-αρμολόγηση των Μ16 της ΤΜ και από όσο λέει πάνω-κάτω όλη η "οικογένεια" Μ-16,Μ-4 και οι κατασκευαστές είναι ίδιοι αλλά αναφέρει και διαφορές που δεν δείχνει. Μπορεί κάποιος να μου δώσει  links ή πληροφορίες για το που μπορώ να βρώ οδηγίες για τις παραπάνω εργασίες;

Δεν θέλω να το παίξω Μπομπ ο μάστορας απλά μου αρέσει, και λόγω δουλειάς, να μπορώ να επισκευάζω από μεράκι ότι μπορώ.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

queef

* Remove front pin, slide upper/lower receivers apart remembering to disconnect wiring if front wired
   * Remove stock, cover plate at rear of stock tube and then the long screw down the centre of the tube
   * Remove the two retaining screws from the underside of the pistol grip
   * Disconnect the wiring and remove the motor
   * Remove the two screws underneath the motor in the pistol grip and remove the pistol grip
   * Remove the rear receiver pin
   * Locate the drift pin through the lower receiver and using a punch, drift it out (usually from the selector switch side)
   * Drift the pin holding the metal tab above the receiver out
   * Push the mag release right through into the mag well and now rotate the mag catch until it unscrews
   * Move the selector swith between the SAFE and SEMI settings and lift out the gearbox
   * Usins a screwdriver, pop out the cover (from the inside) opposite the selector switch. This allows you to access the screw holding the selector switch in place

source:http://www.airsoftireland.com/forums/index.php?showtopic=9951&pid=95881&st=0&#entry95881

Powerplant

Ευχαριστώ queef. Με σάλιο και υπομονή θα το παλέψω. Είσαι πολύ γερός φιλαράκι!!!

SAPPER

Μπράβο στον queef για τον τρόπο που παρουσίασε την απάντηση του ο οποίος έτσι πρέπει να γίνετε ώστε να ανεβαίνει το επίπεδο και να μην εκθέτουμε τον εαυτό μας σαν χρήστες η Forum.