11/10/09 "Ο Μετεωρίτης" - Ελευσίνα

Ξεκίνησε από Θάνος, 11 Οκτ 2009, 16:18:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Θάνος

Παρακαλούνται όσες/όσοι δεν επιθυμούν να εμφανίζονται οι φωτογραφίες τους, να με ενημερώσουν με π.μ. γιά να τις αφαιρέσω.

Ευχαριστώ.
:)

keep safe distance...

Θάνος

keep safe distance...

MitsoS_O_Yakuza

ΘΑΝΟ σου ξεφυγα... :-* ε ρε γεννημενος φαντασμα ειμαι  8) μοντελακια μοντελακια!!!
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

dash

ευχαριστουμε πολυ Θανο για ακομη μια φορα

pit

ευχαριστουμε πολυ για της φοτο και για τον κοπο που κανεις να της τραβηξεις  :)

Θάνος

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  11 Οκτ 2009, 19:59:49 ΜΜ
ΘΑΝΟ σου ξεφυγα... :-* ε ρε γεννημενος φαντασμα ειμαι  8) μοντελακια μοντελακια!!!
Δεν φταίω εγώ, με το που βγήκα γιά φωτος, βάρεσαν λήξη...τράβηξα μερικές στα γρήγορα...απλά στάθηκες τυχερός Μήτσε, αν καί μιά ξόφαλτση σε πήρε.  :P

Ευχαριστώ Dash.  ;)

Ευχαριστώ Pit.  :)
keep safe distance...

filakio 8

Αλλη μια φορα ησουν καταπληκτικος Θανο.μπραβω και παλι μπραβω.
και φυσικα σιμφονω και εγω για την ωρα εναρξης το εχουμε παρακανη ειναι κριμα να περιμενουν αλλοι 1 ωρα

Θάνος

Ευχαριστώ Παναγιώτη, αλλά γιά να λέμε καί την αλήθεια, το υλικό είναι λίγο...βλέπεις ο συνδιασμός καί των δύο, δηλαδή καί παιχνίδι καί φωτογραφίες, είναι δύσκολο, κάποιο πρέπει να θυσιάσεις.. :(
keep safe distance...

air-sfiga

Σιγουρα αυτες ειναι ολες οι φωτογραφιες ρε παιδες ; τουλαχιστον 4 με εβγαλε ο φωτογραφος και δεν ειμαι πουθενα.[color=][/color]

pakatsao

Ευχαριστώ για τις φωτογραφίες.. (μου παει το μαντίλι και το μούσι ,με αρεσω). Πάντως νομίζω ότι ειναι καλύτερο να σε βάζουμε μπροστά να ρίχνεις κανά ΒΒ παρά να βγάζεις φωτογραφίες. Και στα δύο είσαι πολύ αποτελεσματικός αλλά νομίζω οτι το διασκεδάζουμε περισσότερο να κυνηγάς κόσμο με την γκουμούτσα. (που να το φτιάξεις κιόλας) ;D ;D ;D
Λιγοτερες φωτό περισσότερα ΒΒ

Θάνος

χαχαχα..είπα κι εγώ δεν θα σχολιάσεις....ανησύχησα.  :P

Καλά ήτανε...κι εμένα με άρεσε...τώρα πως την είδα ξαφνικά κι έκανα το ντου...ούτε εγώ το κατάλαβα.. ;D

Τελικά παράπονο στο παράπονο, την πήρες την καλή σου την φωτό.  8)

εντιτ. το hop-up έγιανε, γιά τα fps.....θα μάθω όταν μετρήσω.  :-X
keep safe distance...

pakatsao

άμα δεν κανονιστεί τίποτα το ΣΚ πάμε να ρίξουμε ο ένας στον άλλον. Θα φέρω και μετρητή  ;D

Θάνος

Παράθεση από: pakatsao στις  14 Οκτ 2009, 09:35:27 ΠΜ
άμα δεν κανονιστεί τίποτα το ΣΚ πάμε να ρίξουμε ο ένας στον άλλον. Θα φέρω και μετρητή  ;D
Εγώ είμαι μέσα, θα φέρω καφέδες καί νερά, το κολατσιό το αναλαμβάνεις εσύ!

εντιτ.  ..άντε μην μου τη δώσει καί κάνω καί σενάριο... 8) :P
keep safe distance...

pakatsao

Έχω και εγώ Βενέτη κοντά μου τί νόμιζες .... Λοιπόν σενάριο.....

Ο μετεωρίτης του Ζινζα τελικά είχε δηλητήριο στο οποίο ανοσία απέκτησαν μόνο όσοι είναι κάτοχοι AEG AK Kalashnikov (airsoft). Οι άλλοι την πάτησαν. Μιας και σε αυτό τον κόσμο ένας μόνο γήινος θα μείνει  οι Highlander Thanos & Pakatsao θα μονομαχήσουν για την επιβίωση τους στα αλώνια της Ελευσίνας.
Κακές γλώσσες λένε ότι θα την πέσουν και μερικοί εξωγήινοι (κοινώς ούφο) που δεν έχουν δουλειά να κάνουν και από μαζοχισμό θα πάρουν το μέρος του ενός ή του άλλου...
Απαγορεύεται η βολή κάτω των 30 μέτρων (οι επαφές  θα γίνονται από κτήριο σε κτήριο) με FPS 450 max.
τι λες???  ::) ::)

Θάνος

keep safe distance...

pakatsao

Θα σου δώσω εγώ ΑΕΓ να ευχαριστηθείς... θα σου δώσω το ΑΚ 47S με 430 fps και εγώ θα έχω το krinkov με 408 fps. Λοιπόν χωρίς πλάκα είσαι? (θα φορέσω και κελεμπία να γελάσουμε)

air-sfiga

Τελικα με τις υπολοιπες φωτος τι εγινε ρε παιδια;[color=][/color]

Θάνος

Εγώ δεν έχω άλλες, ότι έβγαλα το έβαλα εδώ. Ήταν κι ένα άλλο παιδί που έβγαζε, αλλά δεν τον γνωρίζω καί δεν γνωρίζω αν θα τις βάλει στο φόρουμ.
keep safe distance...