Colt M4A1 Carbine με R.I.S

Ξεκίνησε από Nikolai, 10 Οκτ 2009, 13:58:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikolai

Γινετε να βαλω στο Colt M4A1 Carbine,  R.I.S χορεις να χρειαστει να βαλω  την μπαταρια σε αυτο το ψευτικο λαιζερ

liongreek

Νομίζω έχεις 2 επιλογές: Επιλέγεις κάποιο είδος μπαταρίας που να χωράει στο RIS σου, δεν είμαι σίγουρος ποιο, θα σου πουν τα παιδιά που έχουν, ή ανοίγεις το gearbox, αλλάζεις την φορά των καλωδίων ώστε να βγαίνουν προς τα πίσω και αγοράζεις εκτός του RIS ένα Crane stock με την ανάλογη μπαταρία, και έχεις την μπαταρία στο κοντάκι.

Nikolai

Ευχαριστο μαλον θα κοιταξω για μπαταρια και κατι ακομα γινετε να βαλεις χεροθλει αν δεν εχεις RIS

elricd

Απ οσο γνωριζω οχι φιλαρακι
'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

queef

μόνο στο magwell αν σε βολεύει

liongreek

Αν έχεις το πλαστικό κλασσικό χειροφυλακτήρα του Μ4, υπάρχουν μικρά rails που μπαίνουν από κάτω και από πάνω, είναι έτσι φτιαγμένα που βιδώνονται στο κοντάκι. Με αυτό μπορείς να βάλεις grip.

Δες αυτό, φαίνεται και το magwell που ανέφερε ο queef

Nikolai

Παράθεση από: liongreek στις  10 Οκτ 2009, 14:53:34 ΜΜ
Νομίζω έχεις 2 επιλογές: Επιλέγεις κάποιο είδος μπαταρίας που να χωράει στο RIS σου, δεν είμαι σίγουρος ποιο, θα σου πουν τα παιδιά που έχουν, ή ανοίγεις το gearbox, αλλάζεις την φορά των καλωδίων ώστε να βγαίνουν προς τα πίσω και αγοράζεις εκτός του RIS ένα Crane stock με την ανάλογη μπαταρία, και έχεις την μπαταρία στο κοντάκι.

Ξερει κανεις να μου πει για αυτες της μπαταριες που χωρανε στο R.I.S