Ο ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ! 11-10-09 ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από ZINJA, 05 Οκτ 2009, 19:11:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ZINJA

Eυχομαι οτι ποθεις για τη κορακλα σου και καπαια μερα να πεξει και αυτη αιρσοφτ! ;D ;D
οσο για το κουμπαρο........το σκευτηκες,που θα βαλει λαδι στη μικρη?αυτος ειναι θεομουρλος ;D!!να γινει ετσι και το παιδι?χα χα χα χα χα! :D
και τωρα σοβαρα!ΟΤΙ ΠΟΘΗΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ,ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ;)!!!!!!!!!!!!!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

SAPPER

tag21

κατα 95% κι εγω μεσα,αν δεν μου κοψουν το ρεπο....
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

xarisk

μια ερωτηση ρε παιδια επειδη ειμαι νεος στο χωρο...εχω ενα lawman απλο οπλο ειαι σχετικα μπορω και εγω να μετεχω?? τι αλλο χρειαζεται περαν του να ξερω τους κανονες τους οποιους διαβασα?

ευχαριστω

Θάνος

Παράθεση από: xarisk στις  06 Οκτ 2009, 17:09:33 ΜΜ
μια ερωτηση ρε παιδια επειδη ειμαι νεος στο χωρο...εχω ενα lawman απλο οπλο ειαι σχετικα μπορω και εγω να μετεχω?? τι αλλο χρειαζεται περαν του να ξερω τους κανονες τους οποιους διαβασα?

ευχαριστω
Πιστόλι είναι αυτό?
Υπάρχουν γενικοί κανόνες συμπεριφοράς καί ασφάλειας, οι οποίοι ανακοινώνονται καί πριν από την έναρξη του εκάστοτε παιχνιδιού.
Τα πιό βασικά είναι....
1. Τουλάχιστον γιαλιά προστασίας
2. Τουλάχιστον ένα AEG που να βρίσκεται στα όρια των FPS που ορίζονται σε κάθε παιχνίδι (τα πιστόλια είναι πάντα μέσα)
3. Την κεντρική ιδέα του παιχνιδιού, δηλαδή ότι πάμε γιά να διασκεδάσουμε καί όχι να στεναχωρηθούμε, προσέχοντας την συμπεριφορά μας καί φροντίζοντας γιά την ασφάλεια του εαυτού μας καί των συμπαικτών μας.
αυτά στα γρήγορα.. ;)
keep safe distance...

xarisk

nai πιστολι ειναι με 78μ/σ  ειναι με αεριο οχι με co2 αλλα δεν ειναι και πολυ δυνατο...

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

jumbo

Παράθεση από: xarisk στις  06 Οκτ 2009, 18:00:27 ΜΜ
nai πιστολι ειναι με 78μ/σ  ειναι με αεριο οχι με co2 αλλα δεν ειναι και πολυ δυνατο...

δες το λιγο αν η δυναμη που δινεις ειναι σωστη γιατι βγαινει καπου στα 308 fps και μου φαινεται λιγο δυνατο για πιστολι, απο την μικρη μου πειρα στο χομπυ.. :-\ βεβαια ο zinza που ειναι και ο διωργανωτης του παιχνιδιου θα αποφασισει αν μπορεις να συμετασχεις με το συγκεκριμενο πιστολι ;)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

xarisk

STI Lawman

ayta einai ta xaraktiristika tou rixnei 6mm bbs kanei?

STI Lawman
Product No.: 14770

Hopuptype: Fixed Hop Up
Gewicht : 400 grams
Length: 200 mm
Velocity: 78(250) m/s (fps)
Capacity: 14 rounds
Magazine Article No: 14872
Energy: 0.60 Joule
Brandname: ActionSportGames

Edit by Admin.
Απαγορευονται τα greeklish στο Forum.

jumbo

ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

xarisk

οκ ευχαριστω αν μπορεσω θα παρω εναν φιλο και θα ερθω και εγω.

μια ερωτηση ακομα πληρωνουμε κατι εκει? δεν εχω ξαναπαιξει παιδες συγνωμη..

τα μετετρεψα στα ελληνικα...απο κεκτημενη ταχυτητα τα greeklish συγνωμη

Edit by Admin.

Απαγορευονται τα greeklish στο Forum.

Θάνος

Δεν πληρώνεις τίποτα καί σε κανέναν.  ;)
Φρόντισε μόνο να έχεις πάρει μαζί σου νεράκια, θα σου χρειαστούν.  :)
keep safe distance...

dimitrisk

freedom fighters(3) μεσα!!!!
dimitrisk
pilot
merlin

dash

Falcon

Παράθεση από: jumbo στις  06 Οκτ 2009, 19:07:13 ΜΜ
δες το λιγο αν η δυναμη που δινεις ειναι σωστη γιατι βγαινει καπου στα 308 fps και μου φαινεται λιγο δυνατο για πιστολι, απο την μικρη μου πειρα στο χομπυ.. :-\ βεβαια ο zinza που ειναι και ο διωργανωτης του παιχνιδιου θα αποφασισει αν μπορεις να συμετασχεις με το συγκεκριμενο πιστολι ;)

Τα 90 m/s ειναι 300 - 308 fps πανω κατω, οχι τα 78.... Γιατι να μη συμμετασχει με το συγκεκριμενο πιστολι ? Το οριο fps για AEG ειναι και οριο για GBB αντιστοιχα.

MAG

Παράθεση από: ZINJA στις  06 Οκτ 2009, 13:43:49 ΜΜ
Eυχομαι οτι ποθεις για τη κορακλα σου και καπαια μερα να πεξει και αυτη αιρσοφτ! ;D ;D
οσο για το κουμπαρο........το σκευτηκες,που θα βαλει λαδι στη μικρη?αυτος ειναι θεομουρλος ;D!!να γινει ετσι και το παιδι?χα χα χα χα χα! :D
και τωρα σοβαρα!ΟΤΙ ΠΟΘΗΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ,ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ;)!!!!!!!!!!!!!
να σε καλα και εσυ bill ευχαριστω και οτι επιθυμεις, ...σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια
my name is death

Falcon

Ακυρο για τον OLD NAVY και σε εμενα ενα ερωτηματικο.

queef

Παράθεση από: xarisk στις  06 Οκτ 2009, 17:09:33 ΜΜ

ευχαριστω
Όλα όσα είπαν πριν τα παιδιά και το σημαντικότερο,να είσαι πάνω από 18 χρονών(ημ.γεννησης 11-10-91 και νωρίτερα για το συγκεκριμένο παιχνίδι :))

Neronas

Και εγώ μέσα,με ένα φίλο μου.Έχουμε ένα πρόβλημα όμως δεν έχουμε πως να πάμε  :'( . Μπορεί κάποιος να μας πάρει μαζί του?
The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his...

tataman

ασε ζινζα για  να γλιτωσεις το κερασμα απο τα γενεθλια φτιαχνεις παιχνιδια πιστευω στον αγωνα να εχεις εκλερακια,αν δεν ειμαι υπηρεσια θα ερθω
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΙΑ ΔΟΞΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ
ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ