Η ELITE ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ξεκίνησε από Gimli, 19 Σεπ 2009, 00:44:54 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MitsoS_O_Yakuza

και οχι μονο Τουρκος αλλα και εγχρωμος και οτιδηποτε αλλο συμφωνω απολυτα ρε DADIAS μαζι σου αλλα ακομα να ανταλλαξουμε παρεα ΒΒς  ;D
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Gimli

πιστευω οτι οι ελλινες εχουμε ενα ταμπου με τους απεναντι και αν γινει ποτε ενα τετοιο παιχνιδι βεβαιος θα υπαρχει φανατισμος αλλα αλοστε το airsoft ειναι παιχνιδι εξομοιοσης μαχης αρα οτι κανουμε οταν πεζουμε μεταξι μας θα το κανουμε και με αυτους μονο που θα ειμαστε πιο σοβαροι στο παιχνιδι πιστευω .
Και μην ανισιχεις φιλε dadias δεν σκεφτομαι οτι αντιμετοπιζο τουρκο οταν πεζω airsoft .
  Το θεμα δεν ειναι με ποιον πεζουμε το θεμα ειναι να εχουμε και εμεις μια τετοια ομαδα elite που δεν θα ισχιει για παντα αναλογα με τις επιδοσεις αλλοι θα φευγουν αλλοι θα μπαινουν 
(Η τυχη ευνοει τους Τολμηρους) Μεγας Αλεξανδρος
(Ευχαριστω τους Θεους που γενιθικα ελλινας)Μεγας Αλεξανδρος

Falcon

Παράθεση από: Gimli στις  27 Σεπ 2009, 12:17:36 ΜΜ
δεν σκεφτομαι οτι αντιμετοπιζο τουρκο οταν πεζω airsoft .
 Το θεμα δεν ειναι με ποιον πεζουμε το θεμα ειναι να εχουμε και εμεις μια τετοια ομαδα elite που δεν θα ισχιει για παντα αναλογα με τις επιδοσεις αλλοι θα φευγουν αλλοι θα μπαινουν  

Αφου "υποτιθεται" πως δεν παιζεις... :-X :-\
Με ποια κριτιρια καποιοι "θα περνουν ποδι" , και ΤΙ εννοεις εσυ λεγοντας ELITE  ?  ? ? ?? ? ?

jumbo

Παράθεση από: Gimli στις  27 Σεπ 2009, 12:17:36 ΜΜ
πιστευω οτι οι ελλινες εχουμε ενα ταμπου με τους απεναντι και αν γινει ποτε ενα τετοιο παιχνιδι βεβαιος θα υπαρχει φανατισμος αλλα αλοστε το airsoft ειναι παιχνιδι εξομοιοσης μαχης αρα οτι κανουμε οταν πεζουμε μεταξι μας θα το κανουμε και με αυτους μονο που θα ειμαστε πιο σοβαροι στο παιχνιδι πιστευω .
Και μην ανισιχεις φιλε dadias δεν σκεφτομαι οτι αντιμετοπιζο τουρκο οταν πεζω airsoft .

επειδη εγω μαλλον υστερω νοημοσυνης, μπορεις να μου εξηγησεις που παιζεις και βασικα τι εννοεις οταν λες παιζεις; και βασικα ο SAPPER εχει δικιο......το μονο σε ELITE που εχουμε προς το παρον ειναι οι φρυγανιες...... Ναι ειναι ωραια σκεψη αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα για να συζηταμε κατι τετοιο............
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Gimli

Για καθαρα νομικους λογους δεν θα αναφερω τιποτα σε σχεση με το τι κανω εγω με το airsoft .
Oταν λεω elite  εννοω μια ομαδα που θα αποτελειται απο καποια ατομα που θα ξερουν δυο πραγματα παραπανω σε σχεση με τα aeg και με τις τακτικες μαχης (πλαγιασμα,το δολομα) και αφτα τα ατομα βεβεα θα εχουν καλιτερες επειδοσεις σε σχεση με τους αλλου θα χτιπανε γριγορα και με ακριβεια με ολα τα ειδη sniper ,machingun,sub-machingun,shotguns,pistols,assault rifles ,grenades,claymore.
      Tωρα εγω προτεινω να υπαρχει μια επιτροπη που θα αποτελειται απο 6 ατομα και θα προκιπτει μεσο κλιροσης καθε φορα θα ειναι διαφορετικα τα ατομα στην επιτροπη αφτα τα ατομα θα εξεταζουν τους υποψιφιους θα αξιολογουν το χρονο και τα αποτελεσματα και θα κρινουν αλογα οταν ενα ατομο που βρισκεται ειδι μεσα στην elite πεσει σε αποδοση τοτε αντικαθισταται αν σιμφονισουν οι κριτες .
Πιστευω ειναι δικαιο ολοι θα εχουν την ευκαιρια να σιμμετασχουν αν θελουν

jumbo

Παράθεση από: Gimli στις  28 Σεπ 2009, 22:31:31 ΜΜ
Για καθαρα νομικους λογους δεν θα αναφερω τιποτα σε σχεση με το τι κανω εγω με το airsoft .
Oταν λεω elite  εννοω μια ομαδα που θα αποτελειται απο καποια ατομα που θα ξερουν δυο πραγματα παραπανω σε σχεση με τα aeg και με τις τακτικες μαχης (πλαγιασμα,το δολομα) και αφτα τα ατομα βεβεα θα εχουν καλιτερες επειδοσεις σε σχεση με τους αλλου θα χτιπανε γριγορα και με ακριβεια με ολα τα ειδη sniper ,machingun,-machingun,shotguns,pistols,assault rifles ,grenades,claymore.
για καθαρα ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, απο δω και στο εξης θα προσεχεις τα λεγομενα σου για το airsoft. >:(  Εαν εσυ θεωρεις μαγκια και εξυπναδα σε καθε τι που αναφερεις , να λες ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ AIRSOFT, και μ'αυτο τον τροπο να εκθετεις την κοινοτητα ανεπανωρθωτα, σε πληροφορο οτι το μονο που πετυχαινεις καθε φορα, ειναι να μας υπενθυμιζεις το ποσο ανευθυνοεγκεφαλος εισαι >:(.......κατα τα αλλα εσυ δεν προτεινης μια ομαδα να μας εκπρωσοπει αλλα μια μοιρα πανοπλων καταδρομων......

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

liongreek

Για το Θεό δηλαδή...Έλεος...κρατιέμαι να ποστάρω τόσο καιρό μήπως και κατλαγιάσει το θέμα, αλλά αυτό πάει από το κακό στο χειρότερο...

Ρε παιδιά, όταν είστε ανήλικοι, τι άλλο να πω...ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ! Ούτε παίζω, ούτε έχω, ούτε ξέρω! Έχετε γεμίσει το forum με συμβουλές, ερωτήσεις, προτάσεις και προτροπές για μια δραστηριότητα που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, πως αλλιώς να το πούμε...Τι να προλάβει να κλειδώσει και ο admin...

Θα το ξαναπώ λίγο χοντρά μπας και κάτσει στο μυαλό σας...υπάρχουν άνθρωποι έξω που δοθείσης της ευκαιρίας θα αρπάζανε επιλεκτικά από εδώ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ AIRSOFT, θα το αλλάζανε να φαίνεται κατά το δοκούν, θα σου κοτσάρανε και τον νόμο και...θα γινόμασταν όλοι αντάρτες στον Όλυμπο για να παίξουμε...θα απαγορεύονταν όλα. Έχει γίνει σε πιο προηγμένες χώρες, μην νομίζετε ότι δεν μπορεί να γίνει εδώ.

Μερικοί ανήλικοι την έχουν καταλάβει την φάση, αλλά οι περισσότεροι ούτε καν προσπαθούν να κρατήσουν τα προσχήματα...το παρόν νήμα ξεκίνησε με τον ενθουσιασμό ενός παιδιού για κάτι που φαντάζεται πως θα ήταν ωραίο να συμβεί, και κατέληξε το ίδιο παιδί να δίνει συμβουλές από την εμπειρία (!!!!!) του στο airsoft και να δηλώνει πνευματωδώς ότι για νομικούς λόγους δεν θα αναφέρει την σχέση του με το hobby! Σε άλλα θέματα, το χάβα τους μερικοί...δεκαπεντάχρονος ρωτάει ¨είναι καλό αυτό το ΟΠΛΟ; Να το πάρω;" και δεκαπεντάχρονος απαντάει "ναι ρε, το έχω μάζι με 2 καραμπίνες, 134 μπιστόλες και 1652 χειροβομβίδες να'ούμ..." Δηλαδή νομίζετε ότι επειδή σβήσατε από το προφίλ σας την ηλικία σας δεν ξέρουμε αν είστε ενήλικοι ή όχι;

Υποτίθεται ότι η γενιά σας είναι πιο έξυπνη από την δική μας. Έχετε βαλθεί να αποδείξετε το αντίθετο. Ζείτε επικίνδυνα, αλλά όχι για σας, αλλά για όλους εμάς που χαιρόμαστε το hobby μας και τους μπαμπάδες σας που θα πάνε φυλακή για πάρτη σας.

Αν λοιπόν κάποιοι από σας για νομικούς λόγους δεν θα αναφερθείτε στη σχέση σας με το airsoft, φανταστείτε τους νομικούς λόγους για τους οποίους και εμείς δεν θα αναφερθούμε στο τι θα κάνουμε αν το airsoft απαγορευτεί εξαιτίας της ανευθυνότητας σας...

Προς admins: ότι warnings/bans μου ρίξετε αποδεκτά, ξέρω ότι υπερέβειν τα εσκαμμένα...απλά αν θέλετε κλειδώστε το το ρημάδι το thread μπας και γλυτώσουμε το εγκεφαλικό...

Gimli

για πες αλλη μια φορα αφτη τη λεξη ανφθινοεγκεφαλος  χαχαχαχαχαχαχ ωρεος σιμβουλες δεν εδωσα ποτε
τα λεγομενα μου τα προσεχω
οσο για τη μοιρα καταδρομον δεν νομιζω να υπερβαλω με αφτα τα κριτιρια καπιος εκπροσωπει μια κοινοτιτα εναν σιλλογο π.χ εγω και εσεις δεν ξερουμε το ιδιο μπασκετ με τον παπαλουκα
και δεν εχω βγει ποτε να πω χωρις να γνωριζω παρε αφτο ειναι καλο γιατι κανει εκεινο και τουτο
οσο για την ηλικια μου σιμερα 29/9/2009 κλινω τα 15 το εχω ριθμισει στο profile αλλα δεν φενεται (δεν ξερω γιατι)
το τι κανω εγω με το airsoft επιτρεψτε μου να ειναι δικη μου δουλεια
και αν θελετε να εκφρασετε διαφωνια σε εκτος του θεματος για αυτο υπαρχουν τα μινιματα ΜΗΝ ΓΑΜ*ΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ

Falcon

Παράθεση από: Gimli στις  29 Σεπ 2009, 14:46:26 ΜΜ
για πες αλλη μια φορα αφτη τη λεξη ανφθινοεγκεφαλος  χαχαχαχαχαχαχ
και αν θελετε να εκφρασετε διαφωνια σε εκτος του θεματος για αυτο υπαρχουν τα μινιματα ΜΗΝ Γ*Μ*ΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ

... Εμ θες να βγεις και απο πανω, θες να μιμιθεις και φρασεις απο admin και δεν ειναι εκτος θεματος ... Τωρα το ποιος γα... το θεμα, αμα εχεις φτασει σε σημειο να το βλεπεις ετσι, να φταινε ολοι οι αλλοι, τοτε δε θα βγει ακρη ...
Το θεμα ηταν γ/μενο απο τοτε που ξεκινησε.. Πως ειναι δυνατον καποιος που "υποτιθεται" οτι δεν ασχολειται με το airsoft, να εκφραζει αποψεις για το αν πρεπει και πως να φτιαχτουν ELITE teams ? ?  :o :o

MitsoS_O_Yakuza

ο Gimli πρεπει να καταλαβει οτι αυτο δεν ειναι ο πολεμος των μηνυματων ουτε ποιος θα πει την τελευταια κουβεντα και την πιο εξυπναδα αλλα να βρεθει λυση σε καποια ερωτηματα. Το οτι απανταμε δε σημαινει οτι τη λεμε σε καποιον η κανουμε μαθηματα ηθικης και μπλα μπλα μπλα αλλα να ανταλλαξουμε αποψεις σχετικα με το θεμα και να βρεθει λυση οπως ειπα και παραπανω αλλα αφου βλεπετε οτι δεν βγαινει λυση τοτε γιατι συνεχιζετε το θεμα??...Τεσπα... στο θεμα τωρα αφου δεν εχουμε λυση αλλα και αλλα αυτο θα βρουμε πως θα στηθει??...Αστο ρε boy Gimli πολυ καλο αλλα ολα ειναι μια αλυσιδα στο θεμα και στο ερωτημα που εθεσες...μακαρι να λυθει και να το λυσεις εσυ αλλα δεν...βλεπω να λυνεται...και σου προτεινω να ζητησεις να κλειδωθει. Ελπιζω να καταλαβες και το ηφος που εγραψα αλλα και το λογο που σου ζηταω να το κλειδωσεις ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ  :-*
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Gimli

σιμφονω με τον yakuza η κοινοτιτα δεν ειναι ετοιμη ακομα για ενα τετοιο θεμα και μαλλον θα ζιτισω να το κλειδοσουν προς αποφιγη παραξιγισεων αλλα νομιζω οτι εχω δικιο σε αφτο που λεω οτι το τι κανω εγω με το airsoft  δεν αφορα κανεναν παρα μονο εμενα και την οικογενεια μου :)

liongreek

Παράθεση από: Gimli στις  29 Σεπ 2009, 18:11:52 ΜΜ
σιμφονω με τον yakuza η κοινοτιτα δεν ειναι ετοιμη ακομα για ενα τετοιο θεμα και μαλλον θα ζιτισω να το κλειδοσουν προς αποφιγη παραξιγισεων αλλα νομιζω οτι εχω δικιο σε αφτο που λεω οτι το τι κανω εγω με το airsoft  δεν αφορα κανεναν παρα μονο εμενα και την οικογενεια μου :)

Το τι κάνεις εσύ νεαρέ με την οικογένεια σου δεν μας αφορά. Το τι κάνεις όμως με το airsoft μας αφορά άμεσα, αφού ότι δικό σου λάθος γίνει θα χαλάσει το παιχνίδι όλων. Για πάντα.  Είναι σαν να είμαι φοροφυγάς και να λέω "το τι κάνω εγώ με τις αποδείξεις που δεν κόβω, αφορά μόνο εμένα και τον λογιστή μου".

Κατάλαβε το επιτέλους ότι απλά ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΣ, μαζί με όποιον από την οικογένεια σου σε προμηθεύει AEG.

Δίκιο; Όχι απλά δεν έχεις δίκιο, αλλά δεν έχεις ιδέα ούτε εσύ ούτε αυτοί που σε δασκαλεύουν...Κανείς δεν είναι άγιος εδώ μέσα, αλλά δεν θα ρισκάρω να στερήσω το hobby από όλη την κοινότητα για να κάνω εγώ το κομμάτι μου.

Και ξέρεις κάτι; Αν δεν ακολουθήσει κάποιος αυτούς τους βασικούς κανόνες, πως θα τον εμπιστευτείς να παίξεις μαζί του όταν έρθει η ώρα; Πως θα τον εμπιστευτείς να τηρεί τος κανόνες ασφαλείας, να μην είναι αθάνατος, να, να, να...

Προσωπικά τελείωσα με αυτό το νήμα, ας επιληφθούν οι αρμόδιοι, δεν θέλω να γίνει προσωπική η αντιπαράθεση, αλλά προφανώς ΟΟΟΟΛΟΙ εδώ έχουνε λάθος και ένας επιμένει να νομίζει ότι έχει δίκιο...

jumbo

Παράθεση από: Gimli στις  29 Σεπ 2009, 14:46:26 ΜΜ
για πες αλλη μια φορα αφτη τη λεξη ανφθινοεγκεφαλος  χαχαχαχαχαχαχ ωρεος σιμβουλες δεν εδωσα ποτε
τα λεγομενα μου τα προσεχω
οσο για τη μοιρα καταδρομον δεν νομιζω να υπερβαλω με αφτα τα κριτιρια καπιος εκπροσωπει μια κοινοτιτα εναν σιλλογο π.χ εγω και εσεις δεν ξερουμε το ιδιο μπασκετ με τον παπαλουκα
και δεν εχω βγει ποτε να πω χωρις να γνωριζω παρε αφτο ειναι καλο γιατι κανει εκεινο και τουτο
οσο για την ηλικια μου σιμερα 29/9/2009 κλινω τα 15 το εχω ριθμισει στο profile αλλα δεν φενεται (δεν ξερω γιατι)
και αν θελετε να εκφρασετε διαφωνια σε εκτος του θεματος για αυτο υπαρχουν τα μινιματα ΜΗΝ ΓΑΜ*ΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ
Εχεις δικιο πιτσιρικο... δεν εισαι ανευθυνοεγκεφαλος........... εισαι ενα κακομαθημενο δεκαπενταχρονο παιδαριο, που μολις διαφωνηση καποιος μαζι σου, το μονο που ξερεις να κανεις, ειναι να προβαλεις μια απαραδεκτη ειρωνια και μια πιο εριστικη συμπεριφορα...Θα θελα να μπω σε διαλογο μαζι σου ΑΛΛΑ ειμαι σιγουρος οτι τα εγκεφαλικα σου κυταρα δεν εποικινωνουν με την σκεψη σου, οποτε  το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι η αγωγη και η παιδεια των ανθρωπων, ξεκιναει απο το σπιτι τους..Ο νοων, νοητο... οσο αναφορα το παραδειγμα του μπασκετ, ειναι ατυχες, για εναν απλο λογο... το μπασκετ ειναι θεσμοθετημενο αθλημα , ενω εμεις προς το παρον  εχουμε ενα πολυ ομωρφο χομπυ...και για να τελιωνω, οταν μιλας για νομικους λογους , να ξερεις οτι μπορουν να στραφουν εναντιον σου...

Ozymandias

Παρακολουθω απο την αρχη την συζητηση και εξαρχης με εξεπληξε η ολη ανοησια της προτασης σου, ωστοσο περιμενα να δω που θα φτασεις.

Υπάρχει μια έκφραση που νομίζω ότι εκφράζει πλήρως την περίπτωση σου.

Όταν γίνεται ένα λάθος
- Ο έξυπνος παραδέχεται,
- Ο πονηρός δικαιολογείται
- Ο ανόητος επιμένει

Εσύ θα μας πεις τι από τα τρία ισχύει, αν και η συμπεριφορά σου έχει δείξει πολλά ήδη...

Νομίζω ότι πλέον το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αγνοούμε τον gimli και τις δημοσιεύσεις του αντί να προσπαθούμε να του εξηγήσουμε δεδομένου ότι δεν έχει καμιά όρεξη να μας ακούσει.

Ας πάει να φτιάξει την ELITE ομάδα του με τα υπόλοιπα 15χρονα που προέτρεψε να παρανομήσουν, και ας πάει να παίξει με τους Τούρκους και τους Σκοπιανούς, με στοίχημα την αναβίωση του Βυζαντίου. Εμεις δεν θα ειμαστε εκει

Ας δίνει ό,τι συμβουλές θέλει επί παντός επιστητού και οι θεοί να βοηθήσουν αυτούς που θα του δώσουν την παραμικρή σημασία.

Όσον αφορά την συμπεριφορά του γενικότερα, αν θεωρούμε ότι είναι παραβατική και επικίνδυνη, από κοινού ας απευθυνθούμε στους συντονιστές και ας ζητήσουμε να κάνουν κάτι για αυτό, στα πλαίσια των κανονισμών του φόρουμ

queef

Παράθεση από: Ozymandias στις  30 Σεπ 2009, 20:17:00 ΜΜ
Παρακολουθω απο την αρχη την συζητηση και εξαρχης με εξεπληξε η ολη ανοησια της προτασης σου, ωστοσο περιμενα να δω που θα φτασεις.

Υπάρχει μια έκφραση που νομίζω ότι εκφράζει πλήρως την περίπτωση σου.

Όταν γίνεται ένα λάθος
- Ο έξυπνος παραδέχεται,
- Ο πονηρός δικαιολογείται
- Ο ανόητος επιμένει

Εσύ θα μας πεις τι από τα τρία ισχύει, αν και η συμπεριφορά σου έχει δείξει πολλά ήδη...

Νομίζω ότι πλέον το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αγνοούμε τον gimli και τις δημοσιεύσεις του αντί να προσπαθούμε να του εξηγήσουμε δεδομένου ότι δεν έχει καμιά όρεξη να μας ακούσει.

Ας πάει να φτιάξει την ELITE ομάδα του με τα υπόλοιπα 15χρονα που προέτρεψε να παρανομήσουν, και ας πάει να παίξει με τους Τούρκους και τους Σκοπιανούς, με στοίχημα την αναβίωση του Βυζαντίου. Εμεις δεν θα ειμαστε εκει

Ας δίνει ό,τι συμβουλές θέλει επί παντός επιστητού και οι θεοί να βοηθήσουν αυτούς που θα του δώσουν την παραμικρή σημασία.

Όσον αφορά την συμπεριφορά του γενικότερα, αν θεωρούμε ότι είναι παραβατική και επικίνδυνη, από κοινού ας απευθυνθούμε στους συντονιστές και ας ζητήσουμε να κάνουν κάτι για αυτό, στα πλαίσια των κανονισμών του φόρουμ

Μαζί σου Οζυ
ΥΓ. gimli ------------- που θα οργανώσεις και εθνική αεροσφαίρισης απο τα 15 σου χωρίς καμμία συμμετοχή σε φυσιολογικό/οργανωμένο παιχνίδι.

Edit by Admin.
Σεμνααααα....

SAPPER

Λόγο του ότι δεν προσφέρει τίποτα θετικό παρά να γίνει μόνο flame το topic κλειδώνετε.