20/9/2009 HOTEL ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ

Ξεκίνησε από SCUBA, 20 Σεπ 2009, 21:47:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ozymandias

ΠαράθεσηΠιστεύω ωστόσο ότι << Τα εν οίκω μη εν δήμω >>, δεδομένου ότι το παρόν forum είναι δημόσιο και έχει πρόσφατα αποδειχθεί ότι το επισκέπτονται και το παρακολουθούν άδηλοι και δεδηλωμένοι εχθροί του airsoft.

Δεν παει να το επισκεπτεται ο ιδιος ο διαβολος....εμεις εχουμε κατι να κρυψουμε; Ειμαστε σωστοι σε αυτα που λεμε; Δλδ αλλα φορουμ που ειναι σχεδον ωμα στο τι μπορει να συμβει παιζοντας airsoft ειναι μ@λ@κες και εμεις οι ξυπνιοι, ή εκει δεν καραδοκουν εχθροι;

Τι θεωρεις οτι ειναι πιο σημαντικο; Το να μαζεψουμε μερικα παιχτακια παραπανω τα οποια θα τρομαζαν αν εβλεπαν γκραν γκινιολ φωτογραφιες και ενδεχομενως να μην ανακατευονταν, η το να μαθουμε ολοι κατι απο το παθημα της συναδελφου μας;

Προφανως δεν ξερουμε...η δεν εχουμε παρει πραγματα σοβαρα

Εχω δει παιχτες να παιζουν με εξοπλισμο των εκατονταδων ευρω και γυαλια των 6 ευρω  >:(

Εχω δει παιχτες να διαμαρτυρονται για τα ορια που εχουμε θεσπισει και να ζητανε περισσοτερα  >:( >:(

Εχω δει παιχτες ελαφρα τη καρδια να δηλωνουν οτι τα γυαλια ειναι καλυτερα απο goggles/μασκα!

Γινεται η στραβη και αντι να κανουμε μια σοβαρη συζητηση, τι κανουμε, παμε να το κρυψουμε μηπως και το μαθει καποιος απο εξω.

Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα;

Εγω θα προτεινα αν θελετε να κατεβασετε την φωτο (προσωπικα δεδομενα) αλλα να βγει η ιδια η Λαφινα και να μας πει τι εγινε και μετα να συζητησουμε τι μπορουμε να κανουμε ωστε τετοια πραγματα να μην γινονται

cgwolf

Η Lafina έχει βγεί και έχει γράψει τι έγινε στο post του παιχνιδιού.
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,1326.80.html
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

loubamboo

Παράθεση από: Ozymandias στις  26 Σεπ 2009, 00:46:51 ΠΜ
Δεν παει να το επισκεπτεται ο ιδιος ο διαβολος....εμεις εχουμε κατι να κρυψουμε; Ειμαστε σωστοι σε αυτα που λεμε; Δλδ αλλα φορουμ που ειναι σχεδον ωμα στο τι μπορει να συμβει παιζοντας airsoft ειναι μ@λ@κες και εμεις οι ξυπνιοι, ή εκει δεν καραδοκουν εχθροι;

Τι θεωρεις οτι ειναι πιο σημαντικο; Το να μαζεψουμε μερικα παιχτακια παραπανω τα οποια θα τρομαζαν αν εβλεπαν γκραν γκινιολ φωτογραφιες και ενδεχομενως να μην ανακατευονταν, η το να μαθουμε ολοι κατι απο το παθημα της συναδελφου μας;

Προφανως δεν ξερουμε...η δεν εχουμε παρει πραγματα σοβαρα

Εχω δει παιχτες να παιζουν με εξοπλισμο των εκατονταδων ευρω και γυαλια των 6 ευρω  >:(

Εχω δει παιχτες να διαμαρτυρονται για τα ορια που εχουμε θεσπισει και να ζητανε περισσοτερα  >:( >:(

Εχω δει παιχτες ελαφρα τη καρδια να δηλωνουν οτι τα γυαλια ειναι καλυτερα απο goggles/μασκα!

Γινεται η στραβη και αντι να κανουμε μια σοβαρη συζητηση, τι κανουμε, παμε να το κρυψουμε μηπως και το μαθει καποιος απο εξω.

Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα;

Εγω θα προτεινα αν θελετε να κατεβασετε την φωτο (προσωπικα δεδομενα) αλλα να βγει η ιδια η Λαφινα και να μας πει τι εγινε και μετα να συζητησουμε τι μπορουμε να κανουμε ωστε τετοια πραγματα να μην γινονται

Αυτό που εσύ χαρακτηρίζεις υποκριτικά ως "στραβή", στη γλώσσα της αλήθειας λέγεται σωματική βλάβη
  εξ αμελείας και είναι στην κρίση του εισαγγελέα που μπορεί να μας διαβάζει, αν θα το χαρακτηρίσει
  εκ προθέσεως, δεδομένου ότι όλοι μας γνωρίζουμε τους κινδύνους που έχει το χόμπι μας, όπως
  εσύ ο ίδιος προανέφερες.

Και η φωτογραφία είναι αποδεικτικό στοιχείο. Και γι' αυτό το λόγο πρότεινα να απαλειφθεί το
  σχετικό link.

Και μη συνεχίζεις να με προκαλείς.
Freedom is more important than peace. USMC!