1 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CQB?

Ξεκίνησε από loyridas, 14 Σεπ 2009, 10:29:01 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

loyridas

.

SAPPER

Δυστυχώς τέτοια πράγματα όσο και αν φαίνονται αθώα δημιούργησαν διχόνοιες, ίντριγκες και φθόνο, το Paintball από κάτι τέτοια αθώα τουρνουά πρωταθλήματα και λοιπά κολοκύθια αποτελείται από παράγκες και συμφέροντα, μπήκαν και τα sponsoring τα συμφέροντα με τους πεδιάρχες - καταστηματάρχες και έχασε το άθλημα την αίγλη του.

Αυτό θα γίνει και εδώ με μαθηματική ακρίβεια, θα αρχίσουν οι ίντριγκες, και η φαγωμάρες του ποιος είναι καλύτερος, και οι δικαιολογίες, αν μπούνε και τα συμφέροντα, τα κύπελλα, ο παίχτης και η ομάδα της χρονιάς τότε το χάσαμε το κορμί πατριώτη.

Τουλάχιστον οι GHOST RECON Θα απέχουν από οποιονδήποτε τέτοιο ανταγωνισμό που ας μας επιτραπεί τον έχουμε δει εδώ και πολλά χρόνια... και μας αφήνει αδιάφορους.

Με φιλικούς χαιρετισμούς Βασίλης.

fanioles

Παράθεσηδηλωση οποιων ομαδων, που δραστηριοποιουνται στο παρον φορουμ

Υπάρχουν και άλλα φόρουμ με ομάδες που δεν είναι σε αυτό, οι οποίες και ειναι τα "φαβορί" σε όποιο πρωτάθλημα μπορεί να γίνει πανελληνίως...

(βλ. τελικό αγωνα στο τουρνουα της TAS )

Αυτά που λέει ο Βασίλης πιο πάνω είναι απολύτως σωστά.

Άλλωστε, τετοιες διοργανώσεις γίνονται χρόνια τωρα απο τους γνωστους αγνωστους (Bobkid, Dulas) με τεράστια συμμετοχή απο όλη την Ελλάδα και χωρίς την ανάγκη να βαφτιστεί κάποιος "πρωταθλητής" και να πάρει κύπελο.

Χαμένοι + κερδισμένοι = όλοι ευτυχισμένοι!

Δεν είπε κανείς οτι δεν είστε άξιοι, ισα ισα...  Αλλα γιατι αρπάζεσαι με την αντίθετη άποψη?

Θα σου πρότεινα να διοργανώσετε ουτως η άλλως ενα παιχνίδι πανελλήνιου χαρακτήρα σαν ομαδα.  Απο αυτά που γράφεις φαίνεται οτι το έχετε μελετήσει το θέμα και επιτυχία θα υπήρχε..  (επιτυχία στο παιχνίδι μας εχω καταλάβει πως είναι να περάσουν ΟΛΟΙ καλα χωρις παρατράγουδα)

Παίχτες σαν κι εμένα που δεν ανήκουν σε ομάδα γιατί να μην παίξουν?   
Επιπλέον, το παιχνίδι μας είναι καργα milsim και speedballαδικα χαρακτηριστικα δε θα έλεγα οτι ταιριάζουν..

Προσωπική άποψη
μφχ
Χρήστος

Goodspeed

Η λέξη "φαβορί" είναι καθαρά υποκειμενική και 100% πηγάζει από προσωπικές συμπάθειες κ.τ.λ.

Δεν μπορείς να δίνεις "φαβορί" με μόνο στοιχείο ένα τουρνουά που συμμετείχαν μερικές ομάδες μόνο από Αθήνα και που δεν ήταν ούτε το 10-15% των ομάδων που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα. Έχεις δει να πάιζουν ομάδες από Θεσ/νίκη, Βόλο, Κρήτη, Πάτρα για παράδειγμα ?

Ο louridas μίλησε για Πανελλήνιο.....
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Θάνος

Θα ήθελα να εκφέρω κι εγώ την "αρνητική" μου άποψη, αλλά μάλλον δεν με αφορά, καθώς το παρόν αναφέρεται μόνο σε ομάδες.  8)

Μήπως έφτασε ο καιρός να ομοδοποιηθούν "οι μη ομαδοποιημένοι" σε μία μη ομαδοποιημένη ομάδα, που δεν θα είναι ομάδα?

Λέω εγώ τώρα...  8)
keep safe distance...

fanioles

ΝΑι δίκιο εχεις, δεν είναι αντικειμενικό λόγω έλειψης άλλων συμμετοχών, αλλα δεν είναι ουτε υποκειμενικό λόγω συμπάθειας δικής μου προς αυτούς ή αντιπάθειας προς άλλους.  Παντως και σε άλλες πανελλήνιες (αν μπορούμε να το πούμε) συναντήσεις λίγο πολύ οι ίδιοι διακρίνονται.

ΠαράθεσηΈχεις δει να πάιζουν ομάδες από Θεσ/νίκη, Βόλο, Κρήτη, Πάτρα για παράδειγμα ?
Ναι αμε.

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι οτι "το παρών φόρουμ" δεν είναι και το μοναδικό και οτι συμμετοχες μόνο απο ομάδες εγγεγραμμένες εδω δε θα μπορούσαν να βαφτίσουν μια διοργάνωση πανελλήνια. Σε αυτό νομίζω συμφωνούμε.

Τελως πάντων αυτό ήταν ενα μόνο κομμάτι και μικρό μάλιστα. Φανταζομαι οτι και ο Loyridas δεν εννοούσε μόνο αυτό το φόρουμ.  
Εκανα τη διευκρίνηση για να αποσαφηνιστεί.

Για τα υπόλοιπα που γράφω εγω, ο SAPPER και ο Loyridas   τι γνώμη έχεις ??  επι του θέματος δηλαδή.....

fanioles

Φίλε loyridas , το καταλαβαίνω ρε σύ , και απο αγάπη μανουριαζουμε ολη την ωρα οι συνήθεις ύποπτοι!   :D

Απλα ηταν τα σβησμένα μάλλον που δεν υπήρχε συνέχεια στη συζήτηση και νόμιζα οτι αρπάχτηκες.  Εγω συγνωμη που σε παρεξήγησα..

Εγω το ξαναλέω, να το κάνετε το πρωτάθλημα και ας το πουμε και πανελληνιο και πανευρωπαικό... σημασία εχει να περασουμε καλα..
Αφου την εχετε τη ταυλα! και απο τους Αθηναίους (λόγω hotel) πιστεύω οτι θα έχετε απεριόριστη βοήθεια. Και απο εμενα προσωπικα αν χρειαστεί.

Ειδικα με τη συσταση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης και σύντομα και της Αθήνας θα είναι απλούστερα τα πράγματα.

ΥΓ.
Παράθεσημηπως ηρθε η ωρα να βρεις ομαδα?

Έιμαι γεροπαραξενος και δε με θέλει κανεις...   ;D

Goodspeed

@Fanioles    Πολλοί θα σε ήθελαν στην ομάδα τους...  ;)

Επί του θέματος τώρα. Αν δούμε ότι στην μικρής κλίμακας ( σε σχέση με Πανελλήνια διοργάνωση ) διοργάνωση του T.A.S. Cup, δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό ούτε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ( αθανασίες κ.λ.π. ) αλλά ούτε και μετά από αυτό ( φανφάρες, και είμαστε οι καλύτεροι και άλλα κουλά ), μας δίνει την ελπίδα ότι μπορεί να αποφευχθούν κόντρες, ίντριγκες και παρατράγουδα σαν αυτά που πολύ σωστά και με την πείρα του έβαλε στην συζήτηση ο Sapper.

Στην τελική δεν χάνουμε κάτι με το να το δοκιμάσουμε. Αν γίνουν όλα αυτά που δεν θέλουμε και φοβόμαστε, πολύ απλά το σταματάμε και δεν ξαναφτιάχνουμε άλλο.

Πιστεύω επίσης ότι θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την δημιουργία νέων ομάδων και την καλύτερη οργάνωση ( ομοιομορφία, ενεργά μέλη, τακτικές, εξοπλισμός κ.ά. ) στις ήδη υπάρχουσες.

Προσωπικά αλλά και σαν T.A.S. είμαστε θετικοί και να βοηθήσουμε όπου μπορούμε.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

liongreek

...και για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τις ισορροπίες, η πρώτη ομάδα παίρνει ένα κύπελλο, από ένα GBB 1911 με χαραγμένη την ημερομηνία του τελικού το κάθε μέλος και...υποχρεούται να καθαρίσει πλήρως το hotel πριν παραλάβει τα βραβεία της...

fanioles

@ loyridas

Ευχαριστώ για τη πρόσκληση ειναι πραγματικά τιμητικό ειδικά οταν δε γνωρίζεσαι με κάποιους, ακόμα και απο ευγένεια αν είναι..

@ Goodspeed 

Συμφωνώ με αυτά που λές. είναι άλλωστε και η κοινή λογική. 
Ειδικά για αυτό το λόγο
ΠαράθεσηΠιστεύω επίσης ότι θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την δημιουργία νέων ομάδων και την καλύτερη οργάνωση ( ομοιομορφία, ενεργά μέλη, τακτικές, εξοπλισμός κ.ά. ) στις ήδη υπάρχουσες.

@liongreek

Παράθεση...και για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τις ισορροπίες, η πρώτη ομάδα παίρνει ένα κύπελλο, από ένα GBB 1911 με χαραγμένη την ημερομηνία του τελικού το κάθε μέλος και...υποχρεούται να καθαρίσει πλήρως το hotel πριν παραλάβει τα βραβεία της...

Θα αντιπροτείνω να μην είναι κατι σε aeg η αξεσουαρ με πραγματική αξία, αλλα κάτι με συναισθηματική (όπως το κύπελο που αναφέρθηκε πιο πάνω).
Το δευτερο σκέλος όμως περι καθαρισμού, είναι πολύ προχώ! Σε αυτό με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.

off topic

Αυτό το να καθαρίσει ο νικητης, μου θύμισε ενα παλιό αστείο..

- Ο νικητής τι κερδίζει?
-Μια νυχτα με τη Ρουλα Κορομυλά
- Και ο χαμένος ?
- 2 νύχτες

JAMES

Θα συμφωνησω με ολα οσα ειπε ο SAPPER κ θα αναφερθω σε κατι αλλο που για μενα ειναι το πιο σημαντικο.Το FAIR PLAY!!!
Για να γινει ενα τετοιο πρωταθλημα θα πρεπει ολοι οσοι συμμετεχουν να ειναι FAIR PLAYERS.
Το airsoft δεν ειναι paintball.Τα bbs δεν αφηνουν σημαδια στον στοχο(το μοναδικο μειονεκτημα για μενα).
Οποτε θα πρεπει να υπαρχει ενας διαιτητης για καθε παιχτη ωστε να μην υπαρξουν αμφιβολιες,πραγμα που ειναι αδυνατο!
:-\ :-\ :-\
Εχω παρει μερος σε πολλα παιχνιδια στα οποια παρεβρεθησαν κ καμποσοι ''αθανατοι''.Και δεν μιλαω για επισημα παιχνιδια!
Φαντασου λοιπον τι εχει να γινει σε ενα πρωταθλημα... :-\ :-\ :-\

Gimli

Θα σιμφονισω με τον συνονοματο sapper οτι η κερδοσκοπια κατεστρεψε το paintball αλλα  δεν πιστευω οτι θα κερδισει κανεις χρηματα απο αυτο το πρωταθλιμα .Και στη τελικη ελεος υποτιθεται οτι ειμαστε η πιο προηγμενη σε καθε τομεα χωρα στα βαλκανια δεν μπορουμε να κανουμε ενα πρωταθλιμα δεν λεω ωραιο το game για την πλακα μας αλλα ας κανουμε και ενα πρωταθλιμα ας φτιαξουμε ενα σιλλογο ας οργανοθουμε εχουμε να φοβιθουμε κανεναν καποτε πρεπει να κανουμε και ενα πρωταθλιμα .
(Η τυχη ευνοει τους Τολμηρους) Μεγας Αλεξανδρος
(Ευχαριστω τους Θεους που γενιθικα ελλινας)Μεγας Αλεξανδρος

SAPPER

Για να φτιάξουμε σύλλογο η ομοσπονδία δεν χρειάζονται πρωταθλήματα η τουρνουά και άλλες φανφάρες για να στολίζουμε το εγώ μας και το ντζάκι μας, αλλά σενάρια και καλή διάθεση.
Το Airsoft δεν είναι μπάσκετ η ποδόσφαιρο, μπορεί να είναι ομαδικό παιχνίδι αλλά δεν πρέπει να το κάνουμε ανταγωνιστικό γιατί θα χάσουμε την ουσία του στον βωμό της δόξας και του στοχασμού.
Αυτό που ξεχωρίζει το Airsoft από το Paintball είναι το ΣΕΝΑΡΙΟ, το κάθε παιχνίδι έχει μια πλοκή και ένα στόχο που πρέπει να επιτευχθεί, αν είναι να μαντρωνόμαστε και να κυνηγάμε μια σημαία, η ένα κουτάκι αναψυκτικού, για να πάρουμε μια διάκριση, δυστυχώς θα μείνουμε στάσιμοι και δεν θα διαφέρουμε και πολύ από το Paintball, με τον κόσμο να βαριέται στο τέλος από τα ίδια και τα ίδια όπου ήταν και ο σημαντικότερος λόγος της ερήμωσης του Paintball από τους περισσότερους Mil-simάδες όπως και εμείς της GHOST RECON που ξεκινήσαμε πρώτοι στην Ελλάδα το Paintball και είδαμε πως εξελίχθηκε στο βάθος του χρόνου.

Gimli

δεν μπορουμε να πουμε οτι το paintball καταστραφικε ολοκριροτικα απο τις διαφιμισεις και τους sponsores οπος το βλεπει κανεις γιατι αφτοι και σιλλογο νομιζο εχουν και πιστες και εχουν και οπλα στις πιστες τα οποια μπορουν να νικιασουν ατομα κια να δοκιμασουν ετσι κερδισε και εμενα αρχικα (αλλα μετα ανακαλιψα το airsoft) θελω να πω οτι οι διαφιμισεις και τα λεφτα εκαναν καλο στο paintball αλλιος δεν θα το ξερανε ολοι :)
(Η τυχη ευνοει τους Τολμηρους) Μεγας Αλεξανδρος
(Ευχαριστω τους Θεους που γενιθικα ελλινας)Μεγας Αλεξανδρος

SAPPER

@ Gimbli πίστεψε με ξέρω καλύτερα το Paintball, όταν το ξεκινήσαμε φαντάσου δεν είχες γεννηθεί ακόμα (με την καλή έννοια το λέω)  ;)

Έτσι όπως είναι σήμερα δεν με απασχολεί καν αν είναι γνωστό.