13/09/09 "Οι Παρείσακτοι" - Καισαριανή

Ξεκίνησε από Θάνος, 13 Σεπ 2009, 18:05:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Θάνος

Οι φωτογραφίες είναι τοποθετημένες με χρονική σειρά.

Όποιος κύριος, δεν επιθυμεί να εμφανίζονται οι φωτογραφίες του, παρακαλείται να με ενημερώσει με π.μ. γιά να τις αφαιρέσω

Ευχαριστώ.
:)

Φωτος Νο1

keep safe distance...

Θάνος

Φωτος Νο2

keep safe distance...

Θάνος

Φωτος Νο3

keep safe distance...

pit

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΘΑΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟ  ;D

Θάνος

Ευχαριστώ Pit.  :)

"Ψήνεται" κι ένα βιντεάκι, στο οποίο πρωταγωνιστείς.  ;D
keep safe distance...

matzi

ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ Κ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑ ΣΠΑΝΕ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

vivident

leonardo sunbird

tag21

εσυ δεν εβαλες φωτογραφιες
εβαλες βελουδο
ευχαριστουμε πολυ ΘΑΝΟ. ;)
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

Spartan

Εχω βαρεθει να σου γραφω μπραβο ρε φιλε!!!
Για πολλοστη φορα συγχαρητηρια πααααααρα πολυ καλη δουλεια!!!
Καποιος πρεπει να εκανε σαμποταζ στο οπλο σου συγουρα!!! ;D ;D ;D
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Goodspeed

Θάνο, τώρα που τελείωσε το παιχνίδι και βγήκαν και οι φωτογραφίες, να κανονίσουμε να βρεθούμε γιατί είχα βάλει κατα λάθος μαζί με τα πράγματά μου μία μπαταρία, ένα σκοπευτικό και ένα gear box από ΑΚ  ;D ;D ;D

Για ακόμα μία φορά σ' ευχαριστούμε  ;)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Θάνος

Παράθεση από: Goodspeed στις  15 Σεπ 2009, 15:50:50 ΜΜ
Θάνο, τώρα που τελείωσε το παιχνίδι και βγήκαν και οι φωτογραφίες, να κανονίσουμε να βρεθούμε γιατί είχα βάλει κατα λάθος μαζί με τα πράγματά μου μία μπαταρία, ένα σκοπευτικό και ένα gear box από ΑΚ  ;D ;D ;D

Για ακόμα μία φορά σ' ευχαριστούμε  ;)
χαχαχα...είσαι τυχερός, γιατί το έλυσα το gearbox κι ανακάλυψα ότι ξεβιθώθηκε η κεφαλή του πιστονιού από το πιστόνι, ευτυχώς χωρίς να πάθει καμμία άλλη ζημιά.  8)

Σας ευχαριστώ όλους γιά τα καλά λόγια κι ελπίζω να σας τράβηξα όλους τουλάχιστον από μία φωτο. :)

Ελπίζω να σας αφήσει καλές εντυπώσεις καί το βιντεάκι που ετοίμασα καί θα έχει ανέβει ελπίζω μέσα στο επόμενο δίωρο.  8)
keep safe distance...

alekoukos_kalashnikov

μπραβο Θανο πολυ ωραιες οι φωτογραφιες!!!πολυ κομαντο ομως!!!!δεν καταλαβα ποτε με τραβηξες φωτογραφια 2 φορες :o!!!Σε ευχαριστουμε πολυ!
why so serious...?

pakatsao

Μπράβο ρε ΄Θάνο. Και σου έχω πεί όταν μου βγάζεις φωτογραφία να μου το λές να ρουφάω τα στομάχια....  ;D ;D
Βίδωσε το ΑΚ καλά γιατί την επομενη θα ξεβιδωθεί η κάνη και θα πέσει πολύ γέλιο!!!!

MitsoS_O_Yakuza

α ρε φιλε και συνχομπιστα ΘΑΝΟ μεγαλουργησες παλι  8)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Θάνος

Αν καί δεν σε είχα γιά μοντέλο αυτή την Κυριακή, κάτι έγινε πιστεύω... :P :P
keep safe distance...

MitsoS_O_Yakuza

ειδα το λαο που μαζεψατε και σας χαζευα λιγο απο τις φωτο  8) φανταζομαι περασατε φοβερα ε?
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Θάνος

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  15 Σεπ 2009, 17:44:26 ΜΜ
ειδα το λαο που μαζεψατε και σας χαζευα λιγο απο τις φωτο  8) φανταζομαι περασατε φοβερα ε?
ναι βρε, περάσαμε ωραία, έτσι γιά να σκάσεις από τη ζήλεια σου, να μάθεις να μη λείπεις άλλη φορά.  :P ;D
keep safe distance...

MitsoS_O_Yakuza

ειδα ομως οτι εσυ ελειπες απο τις φωτο!! Κανενα απο τα γνωστα καθαρματα δεν φιλοτιμηθηκε να κανει τον κοπο??  8)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Θάνος

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  15 Σεπ 2009, 17:53:21 ΜΜ
ειδα ομως οτι εσυ ελειπες απο τις φωτο!! Κανενα απο τα γνωστα καθαρματα δεν φιλοτιμηθηκε να κανει τον κοπο??  8)
κακίες!  8)
Έχω μία, με το γιλέκο "θυέλης" ;D. Με τράβηξε ο Pit, αγκαλιά με το νεό του M14 wood. Τον ευχαριστώ κι από εδώ.  :)
keep safe distance...