Steyr AUG

Ξεκίνησε από Slade, 05 Σεπ 2009, 10:39:49 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Slade

Γεια σας παιδιά, είμαι καινούριος στο ΑΕG airsoft και θέλω να μάθω 5 πράγματα για το όπλο που πρόκητε να αγοράσω
 Είναι το Steyr AUG της Jing Gong. Δεν με νοιάζουν και πολύ τα fps, αντέχω τον πόνο, πιστεύω ότι τα 350 είναι αρκετά καλά. Εκείνο που με καίει είναι η απόσταση. Το ξέρω ότι ζητάω πολλά για n00baki αλλά θα μπορούσατε να μου πείτε πόσο μακρυά βαράει το συγκεκριμένο όπλο και τι μπορώ να κάνω για να αυξήσω την απόσταση?
 Επίσης άμα του αντικαταστήσω την 8.4 volt με 9.6 volt κερδίζω μόνο αντοχή ή και RPM. Αν και δεν υπάρχει στο κατάστημα μπορώ να του βάλω 12volt ή δεν θα την υποστηρίζει (κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί...)?

Ένας άλλος φίλος μου θέλει shotgun που να πετάει bbs>1 κάθε φορά... Έχετε να προτίνετε κάτι?

Και επειδή πρέπει να πορώσω πολλούς φίλους για να έχω να γαζώνω :D, ξέρετε εάν υπάρχει ημιαυτόματο sniper AEG?

Ευχαριστώ!

Propagandas

Καταρχάς Καλός Ήρθες στο κόσμο του airsoft Slade.

Λοιπόν Αγαπητέ Slade αν και εγώ νέος ακόμα στο χορό θα σου συνιστούσα πρώτα πρώτα να διαβάσεις τους κανόνες του airsoft.

Γιατί εσένα μπορεί να μην σε νοιάζουν τα FPS όμως τους κανόνες του κάθε game και τους "σινχομπιστες" σου τους νοιάζει, τα FPS πάνε ως εξής για CQC  δηλαδή για close quarter combat το όριο είναι 350 FPS (feet per sec.) ούτε 351 ούτε 352 τα ανώτατα fps που μπορεις να φτάσεις είναι τα 350.
Για Woodland games το όριο είναι τα 450 και 550 ΜΟΝΟ για bolt action sniper rifles σε καμια άλλη περίπτωση δεν επιτρέπονται τόσο ψιλά FPS levels.

Επιπλέον σε κάθε game υπάρχει μια ελαχιστη απόσταση βολής p.x. απότι θυμάμαι (ας με διόρθωση κάποιος εάν κάνω λάθος) για Woodland μάχες είναι γύρο στα 10 μετρα και για CQC τα 7-5.

Όσο ναφορά για τις μπαταρίες τα περισσότερα όπλα είναι φτιαγμένα για κάποιου είδους συγκεκριμένες μπαταρίες και αυτό όχι γιατί θα υπερφόρτωση αλλα επειδή το όπλο είναι έτσι φτιαγμένο "ουτοσοστε" να χωράει ένα ορισμένο μέγεθος μπάταριες Κλείνοντας να θυμάσαι ότι τα όπλα airsoft προσπαθούν να "προσομιουσουν" τα αληθινά όπλα οποτε τα shotgun σαφώς και ρίχνουν ανά βολή περισσότερα BB's από τα AEG. Επίσης για να μην κάθομαι να σε πριζω Chekare το πληροφορίες για νέους παίχτες και κανόνες ασφαλειας και πιστεύω θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Εάν έχεις κάποια άλλη απορία ευχαρίστως να στη λύσουμε.

Propagandas

Slade

ok thanks! Από κανόνες ξέρω. Πρώτα διαβάζω και μετά κάνω ποστ :).
Αλλά δεν απάντησες σωστά τις 2 τελευταίες ερωτήσεις ή εγώ τις έθεσα λάθος τότε sorry. Θέλω να μου προτίνετε μοντέλα shotgun και sniper.

EDIT: Αφού έφαγα κάνα 8 ώρες διαβάζωντας στο φόρουμ έκλεψα αρκετή τζάμπα εμπειρία  ;D! Θέλω να προσθέσω: Το aug JG που θα πάρω "λέει" ότι έχει τα ίδια υλικά με CA-TM και έχει περίπου ίδιο βάρος άρα έως εδώ οκ. Δεν πιστεύω να μου χαλάσει, έτσι? Επίσης είναι συμβατό με τα εξαρτήματα της ιστοσελίδας (εδώ πάνω Σέρρες έχει μόνο ένα μαγαζί και αυτό μούφα, δεν εμπιστεύομαι να πάρω από τον πρνγερο)? Θέλω αφού το πάρω να του αλλάξω κάννη (HP) γρανάζια, μοτέρι και μπαταρία.
  Επίσης μια χαζή ερώτηση: έχει και blowback? οτιδήποτε επάνω του ρε παιδί μου που να κουνιέται όταν βαράω για να χαίρομαι?
  Πάλι κάτι χαζό και ανέμπειρο ("πω-πω μας έπριξε ο noobas"): μετά από αυτά που διάβασα σκέφτηκα μοίπως να του βάλω σούστα 460 fps αλλά να βαράω με .30 ώστε να έχω ισορροπία δύναμης - ευστοχίας. Πόσο θα κατέβουν τα fps με .25 ή καλύτερα με 0.30? Από ότι διάβασα τα joule μένουν ίδια = ο πόνος μένει ίδιος = και να βάλω .30 θα σφαδάζω = διασκέδαση... αρκεί να μην ανέβουν τα joule και μελανιάζουμε μετά. :D :D :D

Propagandas

Λοιπόν semi automatic sniper καλο είναι το M14 αυξάνοντας του τα FPS έχω ακούσει ότι γίνετε παρα πολύ sniper και εάν δεν ευνοεί για sniper αλλάζεις πάλι το ελατήριο κατεβάζοντας τα fps και γίνετε ένα πολύ καλο assault rifle. Για shot gun το Μ3 shorty τις Τόκιο Marui κοίταξα διαφορα reviews στο internet και λένε ότι είναι πολύ καλο και αληθοφανές.

Τώρα όσο αναφορά τις δικιές σου ερώτησης τα jing gong είναι πολύ καλά (παιχνίδια) και έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές ειδικά για το G36 τους ... Εκτος τώρα άμα το κοπανάς αριστερά και δεξιά ε... Φυσικό είναι ότι θα χαλάσει.
Δεύτερον εάν ένα όπλο λέει blow back (yes) σημαίνει ότι το κλείστρο θα λειτουργεί σαν ένα κανονικό όπλο.
Επιπλέον και εγώ Σερραίος είμαι οποτε κάποια στιγμή γράψε μου ένα PM να τα πούμε από κοντά και όντως.

Λοιπόν τώρα όσο αναφορά τα fps όχι δεν χρειάζεται να βάλεις άλλο ελατήριο για να πας στα 460 fps με 460 ούτε σε woodland δεν θα παίζεις και η δοκιμες γίνονται με συγκεκριμένα BB's έτσι ώστε να μην υπάρχουν απατεωνιές με βαρύτερα BB's να δείχνουν λιγότερα FPS.

Εγώ θα σου πρότεινα να κράτησης το όπλο όπως είναι  δηλαδή κάτω από τα 350 και να έχεις ένα ελατήριο εφεδρικό για woodland μάχη για να φτάνεις κοντά στα 450 για να είσαι μια χαρά και εκεί.

Τελειώνοντας για τον πόνο.... 'μα φας μια στα 350 ούτε καν 450 από κοντά σου αφήνει αρκετά καλά σημαδάκια lol  ;D.

Λοιπον κανε μου PM να τα πουμε.

Propagandas

Slade

Φιλάρα ευχαριστώ πολύ! Υπάρχουν Σερραίοι ξύπνιοι? Εγώ νόμιζα ότι όλοι πάνε στο Da luz οι παλιο τρέντιδες :D.
Στο όπλο μου δεν λέει κάτι για blowback :(...
Οff topic: by  the way με την παρέα μου παίζουμε RPGA pen&paper, War40k miniature, Fantasy Larp: όποιος είναι κοντά Σέρρες να επικοινωνίσει, θα περάσουμε καλά (Θεσ/νίκη, Καβάλα, Χάνθη, Δράμα, Κιλκίς κ.λπ.) (Ήμουνα μέλος του πυρήνα του Έ.Σ.ΠΑΙ.ΡΟ.Σ Σερρών) Sorry gia to off...απελπισμένος είμαι απλώς...

Slade

Τελευταία ερώτηση και μετά κλείστε το topic οκ?

Τι είναι τα εξαρτήματα bore up? τί παραπάνω έχουν? Να πάρω δλδ και bore up nozzle κ.λπ ή δεν έχει διαφορά?