PENTAGON

Ξεκίνησε από Hornet, 01 Σεπ 2009, 19:06:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Hornet

Τι ξερετε παιδια για την pentagon?Ειναι καλη μαρκα ρουχισμου?Ευχαριστω προκαταβολικα... ;)
you'll fire your musket but l'll run you through...

Ozymandias

Aν εξαιρεσεις το γεγονος οτι βγαζει υλικο σε Ελληνικη παραλλαγη, κατα τα αλλα θεωρω οτι η Pentagon ειναι υπερτιμημενη του κερατα. Με τα ιδια λεφτα απο το ebay αγοραζεις τα original...

Hornet

ok thanks a lot φιλε ozymandia :) ;)

cosvas

Κάποια κομμάτια που διαθέτει σε Ελληνική παραλλαγή θα τα βρεις μόνο από την Pentagon σε καλή ποιότητα. Παράδειγμα το σακίδιο 100 λίτρων που υπάρχει  σε Ελληνική παραλλαγή και από άλλες δύο εταιρίες και ενώ της Pentagon είναι πραγματικά αξιόλογο τα άλλα δύο είναι επιεικώς απαράδεκτα (πολύ λεπτή "κορντούρα" και ψιλές ραφές). Βέβαια κάποια άλλα της Pentagon είναι απλά μέτρια (π.χ. υδροδοχείο τύπου Camelback).
Τα άρβυλα SWAT (όλο δέρμα) είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ και δοκιμασμένα πάρα πολύ. Έχω πάρει πλεόν το δεύτερο ζευγάρι (κυρίως για λόγους εμφάνισης) αφού το πρώτο μετά από τρία χρόνια καθημερινής και πολύ σκληρής χρήσης και αφού έφαγε πολλά βουνά πέρασε στην εφεδρεία ως δεύτερο ζευγάρι για χρήση κυρίως σε λάσπες και νερά όπου η ομορφιά δεν παίζει ρόλο.
Το site της Pentagon είναι το www.pentagon-armyline.gr αλλά κάποια είδη δεν τα δείχνει.

mirrage

Δεν ξέρω γενικά αλλά η θήκη για τον μοιρό που αγόρασα χάλασε μετά από μερικά ανοίγματα.
Συγκεκριμένα το 1 από τα 2 κουμπιά που είχε ξεκόλησε από τον ιμάντα που σταθεροποιούσε
και ασφάλιζε το gbb στην θήκη.Περιτό να πω οτι σπάστηκα τρομερά.

Hornet

Εγω παντως ψαχνω για γιλεκο,επικνημιδες,επιαγκωνιδες,στολη,κουκουλα,θηκη για μ4 που νομιζω απο pentagon θα ειναι καλυτερα απο του ...τι λετε? 8)

skotostras

Παράθεση από: Kaberhs στις  05 Σεπ 2009, 19:06:28 ΜΜ
θηκη για μ4 που νομιζω απο pentagon θα ειναι καλυτερα απο του ...τι λετε? 8)

γιατι???????

Ozymandias

ΠαράθεσηΕγω παντως ψαχνω για γιλεκο,επικνημιδες,επιαγκωνιδες,στολη,κουκουλα,θηκη για μ4 που νομιζω απο pentagon θα ειναι καλυτερα απο του ...τι λετε?

Xμμμ............

Γιλεκο: Δεν νομιζω να βρεις απο pentagon. Δεν νομιζω να φτιαχνει γιλεκα

Επικνημιδες, αγκωνιδες, Θηκη για Μ4: Ψαξε στο ιντερνετ καλυτερα. Πραγματικα δεν αξιζει να δωσεις τα λεφτα που ζηταει η Pentagon

Στολη, κουκουλα: Οπως εγραψα, αν δεν θελεις Ελληνικη παραλλαγη, που δεν βρισκεις εξω, με τα λεφτα που σου ζηταει η Pentagon, αγοραζεις TruSpec, η Tigerstripe products (δλδ τα αυθεντικα)

Πχ....Παρκα Pentagon Goretex (Αντιγραφο ECWS) Τιμη στο μοναστηρακι, 100-120 ευρω

Original ECWS 70-100 Δολαρια

Greek_soldier

'Εχει βγάλει η Pentagon γιλέκο μάχης με 60 Ευρώ, αλλά δεν νομίζω η ποιότητα του να είναι εφάμιλλη των αντίστοιχων του εξωτερικού. Μοιάζει πολύ με το αντίστοιχο της Γερμανικής Sturm-Miltec

Γενικώς από Pentagon αποφεύγω οτιδήποτε περί ένδυσης. Τα σακίδια της είναι καλά.

Τον Απρίλιο τους ρώτησα για ACU σε lizard και μου είπαν ότι θα είναι έτοιμη περίπου μετά το Μαϊο σε ραφή rip-stop.

Dadias

θα βγάλουν και molle σύντομα αλλά είμαι επιφυλακτικός,πολύ επιφιλακτικός, θα συμφωνήσω με τον Ozzymandia καλήτερα να τα πάρεις απο έξω , απο Ελλάδα είναι πανάκριβα έως αισχροκέρδια, αλλά και του στραβού το δίκαιο Pentagon έχω αγοράσει μία φορά πριν 3 χρόνια , είχα αγοράσει επιγονατίδες και μέχρι σήμερα δεν τις έχω αλλάξει , βγήκαν πολύ καλές και "σκυλιά"

Ozymandias

Nα δουμε τι ακριβως MOLLE θα βγαλουν. Αν εβγαζαν κατι σαν το CIRAS σε ελληνικη παραλλαγη, Cοrdura, η καποιο καλο nylon, δεν θα ηταν καθολου κακο...

ΠαράθεσηΤον Απρίλιο τους ρώτησα για ACU σε lizard και μου είπαν ότι θα είναι έτοιμη περίπου μετά το Μαϊο σε ραφή rip-stop.
Πραγματικα δεν ξερω γιατι θα εδινες τοσα λεφτα να παρεις μουφα ACU οταν τις βρισκεις μπιτ-παρα τις αυθεντικες, η τις σχεδον αυθεντικες (Truspec)

Σε γενικες γραμμες η κατασταση με τον τακτικο εξοπλισμο στην Ελλαδα ειναι λιγο περιεργη οπου ο καθενας χρεωνει ο,τι θελει, οσο θελει.....

Greek_soldier

Απλά τους ρώτησα, δεν σημαίνει ότι θα το αγοράσω κι'όλας :)

Σίγουρα θα επέλεγα TruSpec ACU, χωρίς καμμία αμφιβολία. Δυστυχώς εάν θέλεις ποιότητα, σε Ελληνική παραλλαγή, και στα μέτρα σου, πρέπει να σκάσεις ένα 200αρικο στον Σιαμίδη για Gore-tex χιτώνιο-παντελόνι.  >:(

Ozymandias

Ειδα στον μπαλη τις προαλλες κατι ωραιες στολες, ελληνικη παραλλαγη, αλλα με κοψιμο ACU.....πα μαλ, αν και δεν ρωτησα τιμη

Falcon

Παράθεση από: Ozymandias στις  06 Σεπ 2009, 10:04:12 ΠΜ
Xμμμ............

Στολη, κουκουλα: Οπως εγραψα, αν δεν θελεις Ελληνικη παραλλαγη, που δεν βρισκεις εξω, με τα λεφτα που σου ζηταει η Pentagon, αγοραζεις TruSpec, η Tigerstripe products (δλδ τα αυθεντικα)

Ozymandia, Μπηκα στην tigerstripe products.. Δεν φερνει προιοντα σε ελλαδα.

Ozymandias

Εμενα παντως μου ειπαν οτι στελνουν