06/09/2009 - " Bring it home " Teams Tournament - Hotel (CQB)

Ξεκίνησε από Goodspeed, 29 Αυγ 2009, 02:10:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Attila

kalhspera paidia! balte +1 se emena 8a er8ei kai enas filos m na paiksei. kai mia xarh, an kapoios apo esas exei 2o oplo as to ferei sas parakalw gia na paiksei kai o filos m. 8a tou xrostaw megalh xarh. mhn anyshxhte den 8a prokalesei zhmia. einai prwhn pezonayths.
Killing is my bussines... And bussines is good!!!

MitsoS_O_Yakuza

οκ για οπλο... ;D φιλε μου Attila  8)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Rogue

Μέσα και εγώ για πρώτη φορά στο hotel μαλον με τον Bennett αν καταφέρει να μην βγει το Σαβατο βραδι.
Drive it like you stole it

leonardo sunbird

Αγαπητοί Φίλοι και Συνχομπίστες,

-Θα παρακαλούσα θερμά όσο το δυνατόν γίνετε,να τηρηθεί η ώρα προσελευσης για να ξεκινησει και να κυλησει ομαλά το παιχνίδι.

-Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όσο και στη λήξη του, οι καταναλωτικοί φίλοι και συνχομπιστες να είναι ιδιαιτερα προσεκτικοί
στα Micro-σκουπιδακια ( μπουκαλακια νερό καφέδες περυτιλιγματα απο σνακ κλπ κλπ)

-Θα τηρηθεί βιβλίο εγγραφών για τους συμμετέχοντες και καταγραφή των fps και ο τύπος του AEG

.-Μέτρηση των ορίων fps θα τηρηθούν ανα πάσα στιγμή και κατα την διάρκεια του παιχνιδιού.

-Δε βρίζουμε κανεναν φίλο & συνχομπιστα. Για κανένα λόγο και για τίποτα. Στο τέλος του παιχνιδιού ο διάλογος είναι και η λύση του προβλήματος.

-Η κοκκινή καρτα(αποβολη) θα ισχύσει  σε παίκτες που ακόμα δε μπορουν να καταλαβουν τι θα πει Ασφαλεια και συμπεριφορά στο παιχνίδι
και  Θα ισχύσει με πολύ αυστηρό τρόπο.

- Αυτά τα ολίγα  ;)

Με εκτίμηση & Φιλικά
Leonardo

jumbo

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  04 Σεπ 2009, 11:38:01 ΠΜ
Αγαπητοί Φίλοι και Συνχομπίστες,

-Θα παρακαλούσα θερμά όσο το δυνατόν γίνετε,να τηρηθεί η ώρα προσελευσης για να ξεκινησει και να κυλησει ομαλά το παιχνίδι.

-Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όσο και στη λήξη του, οι καταναλωτικοί φίλοι και συνχομπιστες να είναι ιδιαιτερα προσεκτικοί
στα Micro-σκουπιδακια ( μπουκαλακια νερό καφέδες περυτιλιγματα απο σνακ κλπ κλπ)

-Θα τηρηθεί βιβλίο εγγραφών για τους συμμετέχοντες και καταγραφή των fps και ο τύπος του AEG

.-Μέτρηση των ορίων fps θα τηρηθούν ανα πάσα στιγμή και κατα την διάρκεια του παιχνιδιού.

-Δε βρίζουμε κανεναν φίλο & συνχομπιστα. Για κανένα λόγο και για τίποτα. Στο τέλος του παιχνιδιού ο διάλογος είναι και η λύση του προβλήματος.

-Η κοκκινή καρτα(αποβολη) θα ισχύσει  σε παίκτες που ακόμα δε μπορουν να καταλαβουν τι θα πει Ασφαλεια και συμπεριφορά στο παιχνίδι
και  Θα ισχύσει με πολύ αυστηρό τρόπο.

- Αυτά τα ολίγα  ;)

Με εκτίμηση & Φιλικά
Leonardo

σωστος φιλε  leonardo, ετσι θα αποφυγουμε και νευρα,τσαμπουκαδες και λοιπα παρατραγουδα
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Mεσα..

για αυτο το θεμα με την ωρα προσελευσης η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι στην καλυτερη αισθανομαι κοροιδο να ερχομαι στην ωρα μου και να περιμενω 1,5 ωρα για να παιξουμε..π.χ.(προηγουμενο σαββατο).
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Spartan

Παράθεση από: Spartan στις  31 Αυγ 2009, 10:11:30 ΠΜ
Παρα πολυ καλη σκεψη!!!
Θα θελα πολυ να ερθω αλλα το γονατο μου δεν συμφωνει τον τελευταιο καιρο....
ελπιζω σε κανα μηνα να ειμαι καλυτερα και να ανταλαξουμε πολλα bbs!
Καλο παιχνιδι να εχετε!!!

Αν και ποσταρα τα παραπανω, τελικα θα ερθω και θα αρξω στο safehouse...
+Simos, Greco, Whiskey
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Goodspeed

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  04 Σεπ 2009, 14:25:42 ΜΜ
Mεσα..

για αυτο το θεμα με την ωρα προσελευσης η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι στην καλυτερη αισθανομαι κοροιδο να ερχομαι στην ωρα μου και να περιμενω 1,5 ωρα για να παιξουμε..π.χ.(προηγουμενο σαββατο).

Συμφωνώ μαζί σου. Είναι σπάσιμο και πρέπει να λάβεις υπ' όψιν σου ότι για το Κυριακάτικο παιχνίδι έχουν να γίνουν κάποιες απαραίτητες ετοιμασίες όπως μέτρηση AEG σε τόσα άτομα, tour στο χώρο για όσους θα έρθουν πρώτη φορά, να χωριστούν ομάδες, briefing, κλήρωση κτλ.

Καλό είναι να τηρηθεί το πρόγραμμα και η ώρα προσέλευσης, ώστε να κυλήσει ομαλά και να μην φύγουμε το βράδυ από εκεί.  ;D   
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

nikiforos

Haroth

pit

SAPPER

Παράθεση από: pit στις  05 Σεπ 2009, 14:02:07 ΜΜ
mesa kai egw gia to paixniudi + 3
Με το καινούργιο σου όπλο εεε.... φαρδούλι.... :D :D :D

pit

Παράθεση από: SAPPER στις  05 Σεπ 2009, 14:09:58 ΜΜ
Με το καινούργιο σου όπλο εεε.... φαρδούλι.... :D :D :D

to kainoyrgio pou exw parei den kanei gia cqb :D kai den exei erthei akoma kiolas :(

Attila

paidia einai anagkh kapoios na epikoinonisei mazi mou gia metaforiko meso apo ampelokhpous. to thl mou einai 6942289907. me lene stayro. alla mono thl paidia giati exw mia douleia kai 8a leipw. eyxaristw poly!!!
Killing is my bussines... And bussines is good!!!

Delivery

Σημειώστε και εμένα μαζί με τον Dragonfire

Delivery

Προσθέστε και αλλο ενα άτομο, σύνολο 3

Whiskey

Πολυ καλο game και αριστη οργανωση ... συγχαρητηρια και εις ανωτερα :)

jumbo

εν αρχη......
φιλε Goodspeed αψογη διοργανωση... πηγες πραγματικα ψηλα τον πιχη σημερα... :)
φιλε  Leonardo στο δικο μας παιχιδι τουλαχιστον, εισουν αψογος κριτης.... πιστευω οτι το ιδιο εγινε και στα υπολοιπα :)
σημερα κατα την γνωμη μου, γευτηκαμε ολοι και χαρες και λυπες, συναισθηματα που μονο ενα χομπυ σαν το δικο μας μπορει να προσφερει απλοχερα.....ΕΥΓΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ... ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Goodspeed

Συγχαρητήρια στην Brotherhood of Hell Reckies and Red Circle για την κατάκτηση του 1ου T.A.S. Teams Cup.   :)

Θεωρώ πως το σημερινό παιχνίδι με την μορφή τουρνουά, ήταν ένα στοίχημα που το κερδίσαμε όλοι μας. Το σημερινό test event αφ' ενός κρίνεται ως πετυχημένο και αφ' ετέρου έδειξε τα σημεία που μπορεί να γίνει καλύτερο.

Ευχαριστούμε τους 76 (!!)  παλιούς και νέους συνχομπίστες-συναθλητές για την παρουσία τους και την συμβολή τους σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που κύλησε βάσει προγράμματος και σε πολύ ευχάριστο κλίμα. Επίσης ευχαριστούμε όσους μας βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο σε αυτήν την διοργάνωση της ομάδας μας.

Καλή εβδομάδα σε όλους και όσο για τουρνουά.... You've got another one coming  8)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...