Θελετε να ανεβασουμε τα FPS στην Ελευσινα?

Ξεκίνησε από MitsoS_O_Yakuza, 01 Σεπ 2009, 00:30:15 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΝΑΙ η ΟΧΙ και αιτιολογηση

Ναι και γιατι
16 (53.3%)
Οχι και γιατι
14 (46.7%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 24

MitsoS_O_Yakuza

Ξεκαθαρη ερωτηση αρα περιμενω ξεκαθαρες και αιτιολογημενες απαντησεις!Αντε να ανεβασουμε λιγο το επιπεδο και να βαλουμε σε εφαρμογη καλα σεναρια που εχω κατα νου.Φυσικα ψηφισα Ναι για τον λογο που προαναφερα---------->αυξηση επιπεδου και αυτοματος βαζω σε λειτουργια σεναρια που τα απαιτουν
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

MitsoS_O_Yakuza

Καποια σεναρια που εχω κατα νου θελουν ναχεις δυνατο οπλο γιατι παιζεις απο πολυ μεγαλη αποσταση οσο για το οτι τα καλητερα σεναρια παιζονται με λιγοτερους αυτο ειναι δεδομενο δεν υπηρχε λογος να το αναφερεις φιλε μου και συνχομπιστα.Ας ανεβουν τα FPS και θα δεις τι εννοω
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Falcon

Παράθεση από: Atsalakotos στις  01 Σεπ 2009, 01:25:36 ΠΜ
.............................

ΥΓ: Θα ήθελα να πω ναι, για να πάτε να φάτε τα κεφάλια σας για να καταλάβετε, αλλά τότε θα είμαι κακός. Ψήφισα όχι για λόγους που έχουν ειπωθεί
147837295975983 φορές.

Φίλε Μήτσο, το έχεις πάρει λίγο λάθος. Τα σενάρια δεν απαιτούν περισσοτερα FPS, αλλά λιγότερους ....... !

Λιγο επιθετικο το ποστ σου Αρη προς τον Μητσο.
Δε ψηφιζω τιποτα , γιατι ναι θελω 450 500 fps για τις μακρινες αποστασεις εξω απο τα κτιρια... αλλα ΟΧΙ γιατι μεσα σε αυτα θα γινει τρελο μακελειο και αιματοχυσια κυριολεκτικα.... Απ την αλλη παλι, το παιχνιδι θα ειναι χυμα και δε θα υπαρχει ισορροπια αν βαλεις και τα 2 ορια, οχι γιατι ο καθενας κανει του κεφαλιου του, αλλα θα βρεθει, δε θα βρεθει στη δυσκολη θεση?, θα το σηκωσει το ρημαδι και θα ριξει....
Του κεφαλιου τους κανουν ετσι κι αλλιως πολλοι και τα κεφαλια μας θα τα φαμε ετσι κι αλλιως, με αυτο το τροπαριο.
Καθομαστε και τρωγωμαστε για τα fps - ενω γι' αυτο μπορει να δημιουργηθει ενα θεμα απο ADMIN στους κανονες και να το λεει καθαρα και ξαστερα για το οριο ή να "τονιζεται" μεσα στο σεναριο στο φορουμ ή κατα τη διαρκεια του briefing μαζι και με τους κανονες ασφαλειας - και ετσι χανουμε τη πραγματικη αξια του παιχνιδιου και ξεχναμε για τι πραγματικα βρισκομαστε στα πεδια.
Παντως, το πεδιο, εχει χαρακτηρηστει σαν "URBAN" και το οριο ειναι 350 fps, ειτε το θελουμε ειτε οχι. Μια ξεκαθαρη απαντηση.

MitsoS_O_Yakuza

οχι οχι κυριλε ειναι ο Atsalakotos ρε boy μην ανυσηχεις απλα εχω κατι σεναρια στο μυαλο μου που απαιτουν δυνατο οπλο για να καλυπτουν μεγαλες αποστασεις αυτο εξηγω αρα καμια σχεση περιπτωσεις να συναντηθει ο κοσμος σε κοντινη αποσταση απλα για να γινω πιο σαφης δυστηχως τετοια σεναρια παιζονται μονο σε στρατοπεδο....μαλλον μονο εκει γιαυτο το λεω φιλε μου Falcon
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Falcon

Παράθεση από: Atsalakotos στις  01 Σεπ 2009, 02:09:21 ΠΜ
Καμία σχέση. Εγώ το Μήτσο τον σέβομαι μιας και γουστάρει ΑΚ  ;D Επίσης τα όρια θα πρέπει να ψηφίζονται από τους παίχτες και όχι να ορίζονται από τους Admin, που η δουλειά τους είναι η συντήρηση του φόρουμ.

Δεν ειπα οι admin να φτιαξουν κανονες για ορια fps. Ειπα να το ανακοινωσουν στο πανω πανω section, και να το τονισουν. Μητσο ασε καλυτερα την "αναπτυξη των σεναριων" με αυτο το τροπο, γιατι ετσι θα αυξηθουν και οι
Παράθεση από: Atsalakotos στις  01 Σεπ 2009, 01:25:36 ΠΜ
....... !

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  01 Σεπ 2009, 01:57:53 ΠΜ
Καποια σεναρια που εχω κατα νου θελουν ναχεις δυνατο οπλο γιατι παιζεις απο πολυ μεγαλη αποσταση οσο για το οτι τα καλητερα σεναρια παιζονται με λιγοτερους αυτο ειναι δεδομενο δεν υπηρχε λογος να το αναφερεις φιλε μου και συνχομπιστα.Ας ανεβουν τα FPS και θα δεις τι εννοω

Δε το πιασες ομως! Σου δινει εγγυηση ο αλλος οτι δε θα ριξει απο πιο κοντα απο οτι εχεις πει εσυ?  ;) Για πολυυυυυυ μακρινες αποστασεις εχουμε τα sniper, boltaction & electric, τα οποια τις καλυβουν. Ειναι και πιο ρεαλιστικα ετσι για το airsoft. Τα sniper να φτανουν μακρινοτερα απ' οσο τα αλλα BB guns.

MitsoS_O_Yakuza

ειδες τι εκανε ο ZINJA στο προηγουμενο game ετσι?? ;D αρα φαντασου αν ειμαι εγω διοργανωτης και μαζευτει αυτος ο κοσμος πως θα κανω....υπαρχει και η αλλη περιπτωση βεβαια---->σε λιγους και καλους αλλα επειδη δεν το θελω αυτο γιατι απο κει προερχομαι δλδ απο το να παιζω prv game θελω να κανουμε βηματα μπροστα οχι πισω και θελω να βοηθησω αρα μην μου καιτε τις ιδεες.....χαχα.... 8)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

leonardo sunbird

τωρα ποια τι να ανεβασουμε τα fps....??? :'( και να θέλαμε ..... Η Ελευσίνα πλέον εγινε CQB ... υπάρχει  καθόλου woodland για να πεις οτι ανεβάζεις τα fps? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.... 

jumbo

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  01 Σεπ 2009, 17:14:44 ΜΜ
τωρα ποια τι να ανεβασουμε τα fps....??? :'( και να θέλαμε ..... Η Ελευσίνα πλέον εγινε CQB ... υπάρχει  καθόλου woodland για να πεις οτι ανεβάζεις τα fps? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.... 

συμφωνω απολυτα με τον leonardo...και εκτος απο αυτο, εδω δεν συμφωνουμε σε απλα πραγματα, στα fps θα τα βρουμε;
απο τη αλλη νομιζω οτι εχουν ηδη καθοριστει τα ορια του πεδιου.
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

MitsoS_O_Yakuza

Διαβαστε βρε παιδια πιο καλα πριν γραψετε!! Θελω να ανεβουν γιατι καποια σεναρια που εχω στο μυαλο μου το απαιτουν το δυνατο οπλο για να φτανει απο μακρια!! Δεν θα μπουμε καν στη διαδικασια φιλοι και συνχομπιστες να βρεθουν αντιμετωποι σε κοντινη αποσταση.Μαλιστα για να γινω πιο συγκεκριμενος εκτος οτι θα ειναι νυχτερινο το σεναριο και θα απαιτηται το tracer θα υπαρχει και μεγαλη αποσταση των δυο μετοπων που θα επιτρεπονται τα πυρα με AEG, αρα διαβαζετε καλυτερα πριν απαντησετε και ψηφισετε (φυσικα και ξερω τι εχει χαρακτηριστει η Ελευσινα και οτι δεν μπορουμε να τα βρουμε ακομα στα απλα πραματακια)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Jocker

βασικα Μητσο θα ηταν καλυτερα να πεις ενα σεναριο με περισσοτερες λεπτομεριες
και αν μη τι αλλο αν ενα σεναριο απαιτει να εισαι τοσο μακρια με την αντιπαλη ομαδα τοτε να εχουμε ολοι sniper!
ειναι το ιδιο και το αυτο!

ψηφισα  ΟΧΙ.
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Goodspeed

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  01 Σεπ 2009, 22:44:10 ΜΜ
Διαβαστε βρε παιδια πιο καλα πριν γραψετε!! Θελω να ανεβουν γιατι καποια σεναρια που εχω στο μυαλο μου το απαιτουν το δυνατο οπλο για να φτανει απο μακρια!! Δεν θα μπουμε καν στη διαδικασια φιλοι και συνχομπιστες να βρεθουν αντιμετωποι σε κοντινη αποσταση.Μαλιστα για να γινω πιο συγκεκριμενος εκτος οτι θα ειναι νυχτερινο το σεναριο και θα απαιτηται το tracer θα υπαρχει και μεγαλη αποσταση των δυο μετοπων που θα επιτρεπονται τα πυρα με AEG, αρα διαβαζετε καλυτερα πριν απαντησετε και ψηφισετε (φυσικα και ξερω τι εχει χαρακτηριστει η Ελευσινα και οτι δεν μπορουμε να τα βρουμε ακομα στα απλα πραματακια)

Πήγαινε ρίξε μια ματία στο σενάριο CERCA TROVA που είχε ανακοινώσει ο Leonardo και θα σου λυθούν πολλές απορίες Δημήτρη μου. Κι εγώ έχω το M16A4 με 440 fps precision barrel και δεν θέλω να το έχω στο κουτί. Όταν βρεθεί Woodland θα ισχύσει το όριο των 450 fps.  Με λυπεί ιδιαίτερα που πλέον η Ελευσίνα έγινε CQB, στην καλύτερη URBAN.

No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

fanioles

Εγω θέλω να κάνω ενα σενάριο με vampir που απαιτεί νεροπίστολα για τον αγιασμό.

Θέλετε να καταργήσουμε τα AEG ?

alexz

νομιζω ότι το συγκεκριμενο θεμα εχει συζητηθεί σε προηγουμενα τοπικ.... το πεδιο της παλιας βασης χαρακτηριστικε ως urban (προ της φωτιας) με οριο 350....περιπου απο το 70% των παιχτων που ψηφησαν....

γιατι μετα 2-3 μηνες το ξανασυζηταμε???

Gimli

Απο τι εχω καταλβει η ελευσινα δεν ειναι μονο urban  αλλα εχει και woodland δεν ξιφισα αλλα πιστευω οτι αν ολοι εχουν ενα sidearm (πιο πολλη για τους snipers) θα μπορουσαν με στο κτιριο να παιζουν με το sidearm για κοντινες αποστασεις και για μεγαλες αποστασεις με το κιριο οπλο που λογικα θα εχει και πολλα fps για να εχει μεγαλι εμβελεια ωστε να μπορεις να χτιπισεις τον αλλον απο μακρινες αποστασεις .Αυτη ειναι η γνωμη μου αλλα δεν εχω βρεθει εκει για να μπορω να ξιφισω κιολας ;)
(Η τυχη ευνοει τους Τολμηρους) Μεγας Αλεξανδρος
(Ευχαριστω τους Θεους που γενιθικα ελλινας)Μεγας Αλεξανδρος

SAPPER

Έχει γίνει ψηφοφορία για το συγκεκριμένο πεδίο και έχει ανακηρυχθεί URBAN που συνεπάγεται 350 FPS.

Έχει δοκιμαστή από εμένα η εκδοχή του ανάμικτου FPS για εντός και εκτός στρατοπέδου και της εκδοχής διαφορετικών ομάδων που θα εμπλέκονται στο δάσος και άλλες στα κτίρια αλλά και στις δυο περιπτώσεις απέτυχε το επιχείρημα διότι δεν υπάρχει υπευθυνότητα από πολλούς κακομαθημένους οπότε λόγο του ότι η ασφάλεια είναι πάνω από όλα τα παιχνίδια είναι στα 350 FPS.

loubamboo

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  01 Σεπ 2009, 17:14:44 ΜΜ

Το καμμένο δάσος εξακολουθεί να είναι δάσος και μπορούμε κάλλιστα να παίξουμε στο χώρο. Εκτός αυτού, έχουμε επιπλέον λόγο να επισκεπτόμαστε
  την περιοχή και να παίζουμε airsoft, μετά την καταστροφή, για να προστατεύουμε διά της παρουσίας μας το δάσος που δεν έχει καεί.

Για να αποφευχθούν οι παραβιάσεις των μικτών ορίων που παρατηρήθηκαν στο παρελθόν, προτείνω να φέρουν οι παίκτες χρωματιστές ταινίες που να
  δείχνουν ξεκάθαρα και να ξεχωρίζουν εκείνους που παίζουν με πάνω από 350 fps από εκείνους που παίζουν με κάτω από 350 fps. Έτσι, αν κάποιος
  παίκτης με πάνω από 350 παραβιάσει τον κανονισμό και μπεί μέσα σε κτίριο, θα εντοπίζεται άμεσα και θα έχει κυρώσεις.

Ψηφίζω ΝΑΙ γιατί η ασφάλεια δεν απειλείται από 100 fps επιπλέον αλλά από χέρια που δεν έχουν μάθει να ελέγχουν την κλίση της κάννης του AEG τους (muzzle control).

Όσοι δε έχουν πρόβλημα με τον ... πόνο, τους πληροφορώ ότι ο πόνος είναι προνόμιο των ζωντανών οργανισμών και το σαφές μήνυμα που δίνει στον παίκτη
  να καταλάβει ότι έχει χτυπηθεί και πρέπει να βγει από το παιχνίδι.

Ευχαριστώ για την κατανόηση
Freedom is more important than peace. USMC!

Haroth

Ψήφισα ναί διότι είμαι υπέρ της εξέλιξης των σεναρίων στο συγκεκριμένο χώρο έτσι ώστε να μπορούμε να εκμεταλευόμαστε όλους τους χώρους (woodland, urban).
Άλλωστε με την εμφανή αύξηση του πλυθησμού μας μας επιτρέπει στο εγγύς μέλλον κάτι τέτοιο.
Επίσης απο πρακτικής άποψης έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν αρκετά μεγάλες αποστάσεις στο πεδίο αυτό όπου με την συμβολή του αέρα καταλήγουμε να παίζουμε μπάσκετ αντί για Airsoft  :D .
Άρα καταλήγοντας είμαι υπέρ στο να ανεβάσουμε τα FPS με την προυπόθεση όμως να πέρνουμε καλά μέτρα προστασίας (full face mask) και να μάθουμε να παίζουμε σωστά σε CQB καταστάσεις (χρησιμοποίηση sidearm, και των κανονισμών περι μπαμ)