German Flecktarn Uniform

Ξεκίνησε από Propagandas, 03 Σεπ 2009, 16:19:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Propagandas

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τι γνώμη σας όσον αφορά τι εξοπλισμό (γιλέκο προστασίας,κράνος κτλ κτλ) να πάρο για να είναι σε σωστό χρώμα και να μην χτυπάει άσχημα πάνω στη στολή German Flecktarn Uniform (βλέπετε http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_139&products_id=815)

thanks προκαταβολικά

Falcon

Υπαρχει εξαρτυση στο αντιστοιχο σχεδιο ( flecktarn ) αλλά ειναι λιγο δυσκολο να τη βρεις.... Κρανος (flecktarn) μπορεις να προμηθευτεις απο καποιο ξενο site που πουλαει σχετικα ειδη.
Αμα δε βρεις flecktarn παρε την εξαρτυση και το κρανος σε OD (olive drab)

jumbo

οπα............σορυ λαθος μπερδευτηκα με το θεμα β παγκοσμιος πολεμος........ :-\ μια χαρα ειναι και οτι ειπε ο φαλκον , συμφωνω μαζι του....
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Propagandas

έεε? Ναι το ξέρω ότι ήταν τελείως διαφορετική(Είμαι Ιστορικός)... Δεν ψάχνω για στολή δευτερου παγκοσμιου πολεμου θέλω εξάρτηση σημερινή.  Δηλαδή ποια χρώματα κράνους και body armour θα πήγαιναν πάνω στη στολή.

Προπαγάνδας

jumbo

ναι φιλε συγνωμη και παλι , απλως μπερδευτηκα λογω κεκτιμενης ταχυτητας, η σωστη απαντηση ειναι τουυ φαλκον :-\
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Siegfried

Σε online μαγαζιά του εξωτερικού υπάρχουν flecktarn εξαρτύσεις. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου pm να σου στείλω τα URL.

Greek_soldier

Παράθεση από: Propagandas στις  03 Σεπ 2009, 16:19:06 ΜΜ
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τι γνώμη σας όσον αφορά τι εξοπλισμό (γιλέκο προστασίας,κράνος κτλ κτλ) να πάρο για να είναι σε σωστό χρώμα και να μην χτυπάει άσχημα πάνω στη στολή German Flecktarn Uniform (βλέπετε http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_139&products_id=815)

thanks προκαταβολικά

Ψάξε στο Google για flecktarn assault vest ή chest rigg (έτσι το γράφουν στα Γερμανικά). Μπορείς να βρείς και μεταχειρισμένες εξαρτύσεις του Γερμανικού Στρατού. Η Tasmanian Tiger όντας Γερμανική πουλάει σε αυτό το χρωματισμό.

Αν θες, ρίξε ένα ΠΜ για να σου δώσω URL από κατάστημα στη Γερμανία που πουλάει τέτοιου τύπου εξαρτύσεις συν επιπλέον εξοπλισμό από το Γερμανικό Στρατό.

Gimli

Εαν δεν κανω λαθος τα SS  προτα χρισιμοποιεισαν στρατιωτικη παραλαγη αλλα σε πολυ προιμο σταδιο(νομιζω η πρωτη στρατιωτικη παραλαγη που χρισιμοποιησαν τα SS ηταν σε στιλλ flectram νομιζω δεν ειμαι ιστορικος ) και η ghillie suit πρωτοεμφανιστικε στη σκωτια,αργοτερα την ιοθετισαν οι βρετανικες επιλεκτες διναμεις οι πρωτες που ιδριθικαν (νομιζω απο το 1700 με βασιλικο διαταγμα) και με βαση το μοντελο των βρετανικο SAS αργοτερα οραγνοθικαν οι RANGERS μεχρι και οι ελλινικες ειδικες δυμανεις (οι πρωτες τα γνωστα ΛΟΚ) οραγανωθικαν απο τον ιερο λοχο που ιδριθικε μετα τη καταλιψη της ελλαδας απο τους γεραμανους , τα μελη του ιερου λοχου περνοντας το παραδειγμα απο τους SAS (που πολεμισαν πλαι τους στη μαχη του EL-ALAMEEIN ) ιδρησαν τις ελλινικες ειδικες δυναμεις τα ΛΟΚ τον απογονο του ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ.

ΕΠΕΙΔΙ ΜΕ ΠΕΙΡΕ Ο ΙΣΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΟΠΟΤΕ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΑΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ  ΠΑΡΑΠΛΕΙΡΟΦΟΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ
ΦΙΛΙΚΑ GIMLI ;) ;)
(Η τυχη ευνοει τους Τολμηρους) Μεγας Αλεξανδρος
(Ευχαριστω τους Θεους που γενιθικα ελλινας)Μεγας Αλεξανδρος

queef

sto ebay tha vreis poly prama se fkecktarn pattern
PS. Eisai theos exeis valei to simo haya avatar ;)

Dadias

Παράθεση από: Propagandas στις  03 Σεπ 2009, 16:51:32 ΜΜ
έεε? Ναι το ξέρω ότι ήταν τελείως διαφορετική(Είμαι Ιστορικός)... Δεν ψάχνω για στολή δευτερου παγκοσμιου πολεμου θέλω εξάρτηση σημερινή.  Δηλαδή ποια χρώματα κράνους και body armour θα πήγαιναν πάνω στη στολή.

Προπαγάνδας

Υπάρχουν εξαρτήσεις σε flectarn,ψάξε στο intenet σίγουρα θα βρείς, αν πάλι δεν βρείς ή θέλεις κάτι διαφορετικό το OD (olive drab) η RG(ranger green) ταιριάζουν πολύ καλά

queef

Πιο καλά με τη flecktarn ταιριάζει η flecktarn
Το θέμα πάντως δεν είναι τι ταιριάζει με το pattern σαν εμφάνιση αλλα τι δένει καλύτερα και κάνει δουλειά στο χώρο.Μπορείς ας πούμε να συνδυάσεις patterns τόσο σε χιτώνιο-παντελόνι όσο και στον εξοπλισμό σου