Μελλοντικά παιχνίδια με θέμα τον Β! Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ξεκίνησε από XARAMADAS, 09 Ιουλ 2009, 00:49:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Siegfried

grenadier

Siegfried

Wilkommen auch Du Kamerad. Πέρασες με επιτυχία και το τεστ αναγνώρισης βαθμου!  ;)

Falcon

Siegfried

Falcon

Οι επωμίδες στο προφιλ μου είναι βαθμού Ταγματάρχη (η επιλογή είναι καθαρά ηλικιακή) ;)

jumbo

τελικα φιλε Siegfried , πως εξελισεται η καταμετρηση των αντιμαχομενων πλευρων ; :) ποτε θα χουμε νεα;
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Siegfried

Μέχρι στιγμής έχω λάβει 4 απαντήσεις: Γερμανοι           2
                                                             Αμερικκάνοι      1
                                                             Βρετανοί           1

Θα περιμένω μέχρι την Κυριακή για τυχόν άλλες απαντήσεις και θα δημοσιεύσω ένα λεπτομερή πίνακα.

fatboy

εχω στειλει και εγω pm το εχεις λαβει?

ευχαριστω

Siegfried

Falcon

Παράθεση από: Siegfried στις  03 Σεπ 2009, 17:08:19 ΜΜ
Μέχρι στιγμής έχω λάβει 4 απαντήσεις: Γερμανοι           2
                                                             Αμερικκάνοι      1
                                                             Βρετανοί           1

Θα περιμένω μέχρι την Κυριακή για τυχόν άλλες απαντήσεις και θα δημοσιεύσω ένα λεπτομερή πίνακα.

"Ρωσσο", δεν εχουμε κανεναν? ? ?

Siegfried

Παιδιά τα αποτελέσματα της πρώτης προσπάθειας να μετρήσουμε τις δυνάμεις είναι στη διάθεσή σας. Ο φίλος Xaramadas τα έχει ποστάρει στην πρώτη σελίδα του νήματος. Σας ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας.

Ravenheart

Κάτι τέτοιο θα με ενδιέφερε πολύ κι εμένα. Είμαι πολύ καινούριος στο Airsoft (ακόμη δεν έχω AEG) αλλά το πρώτο μου θα είναι γεγονός τις επόμενες 2 εβδομάδες και θα είναι ένα MP40 (άρα μιλάμε για Γερμανία) και πιθανότατα ένα Luger P08. Πιστεύω ότι αν το βάλουμε στόχο μπορούμε να το κάνουμε πραγματικότητα κι ας μην είναι κι όλα τέλεια από πλευράς στολών στη λεπτομέρεια.

Siegfried

Καλώς ήρθες στην παρέα των "ρετρό" του airsoft Ravenheart. Βλέπω πως η πλάστιγγα μέχρι στιγμής κλείνει συντριπτικά υπέρ του Άξονα.

jumbo

ας μην παρεξηγηθω μ'αυτο που γραφω...Λογικο νομιζω ειναι να μαζευτουμε περισσοτεροι στον Αξονα.. Μιλαμε για την τελιοτερη πολεμικη μηχανη της εποχης εκεινης και σε δογματα και εξοπλισμο...εξου και τα συντριπτηκα πληγματα που καταφεραν στους συμμαχους μεχρι το 1942..

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Siegfried

Και από ότι με πληροφορούν φίλοι στρατιωτικοί ο σύγχρονος Αμερικανικός στρατός έχει υιοθετήσει τη φιλοσοφία, και τις τακτικές  του Γερμανικού στρατού. 

Νέαρχος

Και πως έφτασε εκεί ο Γερμανικός στρατός του Β' ΠΠ;
Μέσα απο την ήττα στο πεδίο της μάχης του Α' ΠΠ.Όπως και ο θρίαμβος του '12-'13 για τον Ελληνικό στρατό βασίζεται στην ήττα του 1897.

Κάποια ομαδική παραγγελία σε ρούχα θα κάνουμε;

grenadier

Παράθεση από: Νέαρχος στις  16 Σεπ 2009, 17:29:33 ΜΜ
... Κάποια ομαδική παραγγελία σε ρούχα θα κάνουμε;

Μου φαίνεται ότι είπες το καλύτερο απ'όλα. Ακούγεται σαν καλή ιδέα κάτι τέτοιο αν μπορούσαμε να το οργανώσουμε.

jumbo

Παράθεση από: Siegfried στις  16 Σεπ 2009, 10:30:30 ΠΜ
Και από ότι με πληροφορούν φίλοι στρατιωτικοί ο σύγχρονος Αμερικανικός στρατός έχει υιοθετήσει τη φιλοσοφία, και τις τακτικές  του Γερμανικού στρατού. 

λογικο δεν ειναι; ειναι ο πρωτος στρατος παγκοσμια που εφαρμοσε την μηχανοκινηση, τον συνδυασμο αρματων και πεζικου, τους αλεξιπτωτιστες κλπ..
πως να μην αφομιοθουν τα δογματα τους;

Παράθεση από: Νέαρχος στις  16 Σεπ 2009, 17:29:33 ΜΜ
Και πως έφτασε εκεί ο Γερμανικός στρατός του Β' ΠΠ;
Μέσα απο την ήττα στο πεδίο της μάχης του Α' ΠΠ.Όπως και ο θρίαμβος του '12-'13 για τον Ελληνικό στρατό βασίζεται στην ήττα του 1897.

και ομως φιλε μου και στον Α Π.Π προτοποροι ηταν...η ηττα τους οφειλοταν σε πολλους παραγοντες εκτος απο τον στρατο και τα δογματα τους..ακομα και τοτε  οι συμαχοι δεν καταφεραν να καταλαβουν ουτε ενα μετρο γερμανικης γης..
ωστοσω βεβαια θα πρεπει σιγα σιγα να οργανωνομαστε πιστευω... ;)

caffery_gr

Είμαι λάτρης της εν λόγω εποχής και ιδιαίτερα των ηρωικών μαχών που έδωσε στην Ευρώπη η 101 Αερομεταφερόμενη Μεραρχία. Ενδιαφέρομαι για στολή Αμερικάνου αλεξιπτωτιστή της 101 με οπλισμο Μ1. Η ιδέα είναι πραγματικά φανταστική και οι τύποι στο εξωτερικό που την έχουν πραγματοποιήσει, έχουν κάνει απίστευτα πράγματα!!  http://www.youtube.com/watch?v=IsqVpVIbyUw

passenger

εδω βρείτε  ενα καλό σιτε για στολές 2 παγκοσμίου στον τομέα re-enactors catalogue

http://www.sofmilitary.co.uk/

και ενα λιγο πιο "ειδικό"  σιτε  

http://www.epicmilitaria.com/

νομιζω οτι καλύπτουν τις αναγκες μας  για στολές