Mobile Main Menu

SNIPER

Ξεκίνησε από Nikolai, 02 Σεπ 2009, 11:49:25 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Πιο SNIPER  θεοριτε πιο καλο σε θεματα ομορφιας , δυναμης και ευθιβολιας ??????

Mauser 98W ( Doyi/DBoys )
BAR 10 ( Jing Gong )
L96 A1 ( WELL )
H&K PSG-1 ( T.M )
M24 Socom Sniper ( C.A )
MD-O3D ( WELL )
L96 ( WELL )
Draguvon SVD ( Jing Gong )
Draguvon SVD ( WELL )
RS SVD AEG ( Real Sword )
VRS-10 Pro Sniper ( T.M )

Nikolai

Eγω πιστευω οτι πιο καλο ειναι το VRS-10 Pro Sniper ( T.M ) αλλα με ξυλο

ΓΑΣΤΟΥ

τα 2 πρώτα γιατί απλά τα γουστάρω 8 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cgwolf

Θα έλεγα οτι λείπει 1...Το SR-25 (A&K)
Το θέμα ευθυβολίας είναι πολύ σχετικό....εκτός αν εννοείς ευθυβολία όπως έρχεται το αεροβόλο απο την εταιρεία...
Σε looks (πέραν του  SR-25 που δεν υπάρχει στη λίστα) έβαλα το L96 (αν εννοείς το MB05) και το Μ24
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

Dadias

RS Dragunov SVD > μία πάρα πολύ καλή ρέπλικα από όλες τις απόψεις, αν σκεφτείς ότι χρησημοποιούν τα ίδια υλικά με το πραγματικό, 400fps, καλή ακρίβεια και ίσως με μερικές μετατροπούλες γίνετε από τα Ultimate

TM VSR-10 Real Shock , το θεωρώ καλό αλλά θα ρίξεις τα κερατιάτικα σου για να το κάνεις Sniper

αν είχε στην ψηφοφορία θα διάλεγα επίσης το

Ares Cheytac M200.. αλλά και πάλι θα ρίξουμε τα κερατιάτικα μας για να το κάνουμε Sniper :P

τελευταία το SVD έχει γίνει μόδα.. αρχίσανε το το λανσάρουνε CA,G&P,A&K τι γίνετε ρε παιδιά..  :P

MitsoS_O_Yakuza

Ψηφισα τα δυο Dragunov σαν ερωτευμενος που ειμαι με το συγκεκριμενο sniper (ξερουν καποιοι το γιατι) αλλα καποια μερα στη συλλογη μου θα ενταχθει αυτο --------------> http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=43&products_id=771 <----------  8)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Dennis

SR-25 (A&K) μου αρεσει πιο πολλη.

pit

egw tha pw to tm vsr 10 real shock me mia arketa kali metatropi pou tha paei gyrw sta 250 eyrw to poly exeis ena poly axiopisto eythivolo  kai eyxristo  sniper emena mexri stigmis me exei afisei poly eyxaristimeno  ;D

Gimli

εγω ψιφισα το l96 γιατι το εχω και πραγματι με καποιες ριθμισεις ειναι ενα απο τα καλιτερα αλλα ενδιαφερομαι να αγορασω το m24socom classic army σε σχετικα video στο youtube λενε οτι ειναι πολυ καλο στιβαρο,αποτελεσματικο,και εχει και ωραιο design αλλα δεν το κατεχω για να ξερω :'( :'(
(Η τυχη ευνοει τους Τολμηρους) Μεγας Αλεξανδρος
(Ευχαριστω τους Θεους που γενιθικα ελλινας)Μεγας Αλεξανδρος

Dadias

Παράθεση από: Atsalakotos στις  02 Σεπ 2009, 13:23:03 ΜΜ
Δε στέκει η ψηφοφορία. Βάζεις διάφορα airsoft όπλα, με τιμές που διαφέρουν τρομερά αναμεταξύ τους. Έτσι όπως τα έχεις βάλει, τίποτα δεν είναι sniper rifle εκτός από το SVD της Real Sword...
H G&P δε το χε σε Gas blowback εδώ και κάτι αιώνες? στα 1500 USD...

yep σωστός

Nikolai

Ενταξει το παραδεχομαι δεν ξερω και τελια  :'(  :'(