HI-CAPA XTREME

Ξεκίνησε από nikos, 01 Απρ 2009, 15:59:33 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

nikos

ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ  ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ HI-CAPA XTREME ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΛΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΕΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.   
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΕΜΕΙΣ, (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ. "ΑΙΣΧΥΛΟΣ"

skotostras

aptin stigmi pou ine kalis markas einai ola kala :D
prepei na kses omos ean sou aresei i kalitera ean sou paei, perna apto AC na deis
kai btw den xriazese to caps lock :D :D :D

Stathis

Ειναι τρομερο, εχει απιστευτη ταχυβολια 25 BBs το δευτερολεπτο!!

Θα το χτυπησω και εγω, πηρα τηλεφωνο το  και παραλαμβανουν την αλλη εβδομαδα >:(  ειμαι ανυπομονος  σας λεωωω :P
Airsoft is Life!

SAPPER

Φίλε Νίκο μην γράφεις με κεφάλαια γιατί εκλαμβάνεται ότι φωνάζεις (διεθνής κάνονας).

Φιλικά.

nikos

Ευχαριστω για τισ πληροφοριες και ιδιεταιρα για τα κεφαλαια. Οσο για το πιστολι, ανυπομονω κι εγω να το δω.
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΕΜΕΙΣ, (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ. "ΑΙΣΧΥΛΟΣ"

grenadier

Πολύ ωραίο "κανονάκι"
Εγώ ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο (αν κάποιος το έχει υπόψη του).
Ως πηγή ενέργειας για το συγκεκριμένο αναφέρεται το HFC134a και το HFC22. Αυτά είναι άλλα από το κλασικό green gas ή απλά πρόκειται για το ίδιο και το αυτό;  ???

FanIsHere

Δείτε εδώ μερικά videos για το συγκεκριμένο πιστόλι...
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,78.0.html
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

elricd

Egw vasika den eimai k polu sigouros alla to thewrw ligo akuro na parw handgun automato.........Eida 2 videakia k ta spaei alla k pali......peri oreksews kolokuthopita
'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

GeR^PEZONAUTHS

στα ποσα fps ειναι το εργαλειο???
ειναι ομως φουλ αυτοματο δεν εχει βολη κατα βολη :'(

Kallistos

Πάρα πολύ καλό πιστόλι, δυστυχώς δεν υπάρχει Hi-Cap Γεμιστήρας οπως στο AEP Glock 18C. Θα θέριζε η ταυτόχρονη χρήση 2 μαζί πιστολιών. Πολύ "Εφεδρικοί Δολοφόνοι" κατάσταση.

Το οτι δεν έχει semi, και η ταχυβολία του, ειναι ένα θεματάκι αν παρασυρθείς, δεν έχεις 1-2 γεμιστήρες στο παιχνίδι.

Ειναι must!

Ready... Steady... Fire...!!!

Nikolai

Ειδα και εγω το βιντεο αλλα δεν ειναι και τοσο ομορφο οπλο θα σου προτινα ενα glock 18