MP5 SD5

Ξεκίνησε από Nikolai, 28 Αυγ 2009, 22:08:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikolai

Το MP5 SD5 ειναι καλιτερο σε ΤΜ ή CA και γινετε κατα την μεταφορα να βγαλο το κοντακι ευκολα χορις να υπαρχι μετα καπιο προβλιμα

Nikolai

Ρε παιδια πιτε καμια γνομη

alex the fox

Παράθεση από: Nikolai στις  28 Αυγ 2009, 22:08:43 ΜΜ
Το MP5 SD5 ειναι καλιτερο σε ΤΜ ή CA και γινετε κατα την μεταφορα να βγαλο το κοντακι ευκολα χορις να υπαρχι μετα καπιο προβλιμα

λοιπον φιλε μου δεν υπαρχοθν σημαντικες διαφορες αναμεσα σε τοκιο και κλασσικ αρμυ θα σου σινυστουσα να παρεισ το κλασσικ γιατι εχει μεγαλο γεμιστηρα 200 σφαιρων επισεισ ειναι πολυ ευκολο να αλλαξεισ το κοντακι το μονο που χρειαζεσε ειναι δυο μεταλικα πραγματακια για να κουμπωσει ;D ;D ;D ;D
My first step was Dubstep

Nikolai

Οι γεμιστιρες δεν ειναι τοσο μεγαλο θεμα σαν σκελετο λεω εχει διαφορα ??

Dadias

O πάνω δέκτης στο CA είναι μεταλικός όπως και ο σωλήνας "όπλησης" ,ο "σιγαστήρας" (και η πλειοψηφεία των κομματιών από το κοντάκι στο SD3,SD6), προτίμησε το CA καθώς έχει λίγα FPS παραπάνω (330) και (δεν το λέω συχνα) είναι ποιο ρεαλιστικό λόγω των μεταλικών μερών , όντας φανατικός εραστής της σειράς SD αυτό θα προτιμούσα, πέραν αυτού το κοντάκι του που είναι σταθερό είναι μιά χαρά δεν χρειάζετε αλαγή (εκτός αν είναι γούστο σου) παίρνει μπαταρία μεγάλου τύπου, το HOP-UP ρυθμίζεται με το τράβιγμα του μοχλού οπλίσεως και "αποκαλύπτεται" απο τα δεξιά στον θάλαμο εξαγωγής φυσσιγίων

το ΤΜ είναι πλαστικό με μερικά κομμάτια μετάλου (στο κοντάκι SD6), σκανδάλη, κλεισιοσκόπια , γεμιστήρα. Κατα τα άλλα ρίχνει κάπου στα 280-300fps το ΗΟΡ-UP του είναι από τα καλήτερα που μπορείς να βρείς, επίσης και αυτό παίρνει μπαταρία μεγάλου τύπου στο κοντάκι του, το ΗΟΡ-UP ρυθμίζεται από το εξωτερικό μέρος του A.E.G. αν και δεν είχει τόσο wow factor με το που το βλέπεις είναι καλήτερο από την άποψη ότι το ρυθμίζεις ανα πάσα στιγμή στο πεδίο σε κλάσματα του δευτερολέπτου

Nikolai

Σμφερει να παρω για αρχη ενα πιο φτινο δηλαδει ενα Κινεζικο και πιο μετα να το πουλισο για να παρω ενα καλιτερο ή να παρω μια και καλι ενε καλιτερο

Dadias

Εαν έχεις την οικονομική άνεση ναί θα πάρεις κάτι ποιοτικό και αξιόπιστο
να σε ρωτήσω κάτι, αυτό θα είναι το 1ο σου Aeg?

Nikolai

Οχι το ευτερο το πρωτο μου ηταν ενα CA Μ15( απο αυτην τη σιρα που δεν ειναι τοσο πιοτικα και ειναι και πιο φτινα ) αλλα δεν εζισε για πολυ ( το ειχα δανισει σε εναν φιλο μου και το διελισε )

Dadias

απλά το ρωτάω γιατι σε παίκτες οι οποίοι δεν έχουν ξαναπάρει και δεν εχουν παίξει μπορεί αργότερα να το μετανειώσουν και να μην συνεχίσουν με αποτέλεσμα χαμένα χρήματα, τώρα είναι καθαρά στην κρίση σου, και οι 2 επιλογές στις έχω αναλύσει βγαίνει και σε κινέζικο απο την JG & Cyma

Nikolai

Μπα ενα ΤΜ καλο θα παρω για να τελωνω

alex the fox

Παράθεση από: Nikolai στις  01 Σεπ 2009, 11:48:41 ΠΜ
Οι γεμιστιρες δεν ειναι τοσο μεγαλο θεμα σαν σκελετο λεω εχει διαφορα ??

o skeletos einai sxedon idios an eksereseis ton selector switch ola ta alla einai sxedon idia
My first step was Dubstep

Nikolai

Θα ειναι ωραιο αντι για αυτο ενα
MP5K A4 (http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=115 )
με κλιστρο ( http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=324 )
και σιγαστιρα ( κανει αυτος ) ( http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=67_72&products_id=304 )

elricd

Εσενα θα σου αρεσε? Αν ναι καντο :D
'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

Nikolai

Καλο μου φενετε

Dadias

κοίτα εξαρτάται και για τι τύπου πεδίο το θέλεις σε πεδίο δασώδες δεν θα είναι αποτελεσματικό σε CQB θα είναι άψογο

Nikolai

Τελικα θα παρω ενα  MP5 SD5 της Tokyo Marui για να ερθει και πιο φτινα  ;D