Κοντάκια

Ξεκίνησε από Dadias, 31 Αυγ 2009, 23:30:41 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ποιόν τύπο θεωρείτε τον ποιό κατάληλο

Σταθερό
2 (6.7%)
Αναδιπλούμενο τύπου Αk47-S
2 (6.7%)
Σπαστό τύπου G36, mp5 pdw
7 (23.3%)
Τηλεσκοπικό τύπου m4
5 (16.7%)
Τηλεσκοπικό τύπου m4 crane
9 (30%)
Σταθερό σκελετός
2 (6.7%)
Τηλεσκοπικό τύπου mp5
3 (10%)
Kαθόλου
0 (0%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 29

Dadias

Σταθερό

Αναδιπλούμενο τύπου Αk47-S

Σπαστό τύπου G36, mp5 pdw

Τηλεσκοπικό τύπου m4

Τηλεσκοπικό mp5

Σταθερό σκελετός

Kαθόλου

Dadias

Τηλεσκοπικό τύπου m4 crane για τον λόγο ότι χωραεί την μπαταρία στο πίσω μέρος και αν χρησημοποιήτε με ris δεν χρείαζεται να βάλουμε το αιδιαστικό an-peq που δεν λειτουργεί

MitsoS_O_Yakuza

http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_31&products_id=123 τετοιο εχω με αυτο το κοντακι αρα ψηφισα τυπου g36 που το εχεις στην ψηφοφορια!!
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Dadias

ε αφού είναι σπαστό  ;D ;D σορρυ κιόλας παραληψής μου, τέτοια ωρα το μυαλό "κολάει" που και που  :P :P

skotostras

ειναι πολυ βολικα τα κοντακια των G36 και δεν υπαρχει καθολου προβλημα με μπαταριες διωτι στα G36 μπορεις να προσαρμοσεις μικρα εως και 3 ραιλς RIS και η μπαταρια να χοραει στο grip akoma......
ενο επισης μου αρεσει διοτι μικραινει κατα 1/3 το μεγεθος του αεροβολου και γινετε ευκολο για μεταφορα,
προσωπικα δεν μου αρεσει  με αναδηπλομενο το κοντακι, παντα τεντομενο , δινει περισοτερο accuracy ;D

ΓΑΣΤΟΥ

τηλεσκοπικό ΜP5  8)
μαζεμένο απο κοντά  ;D
ανεπτυγμένο για απόσταση.. 8)

Jocker

ακουμπάει καλύτερα το μάγουλο επάνω!!! ;D ;D
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Spartan

Τηλεσκοπικό τύπου m4 crane για τους λογους που ανεφεραν ο yiannis και ο Dadias!!!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Gus

Σταθερο! Ευκολια στη σκοπευση και σιγουρο κρατημα κατα τη διαρκεια της μαχης...

Ιστιμπεη

Δεν εχετε βαλει κοντακι που ειναι ταυτοχρονα σπαστο και πτυ σομενο σαν του
FN SCAR και του MASADA.

Firestriker

Σταθερο κοντακι! Εχει αποθηκευτηκο χωρο. Χωραει μεγαλυτερη μπαταρια με πολλα mah.
α) Ο θεος να σε φυλαει απο τυφλου ραβδι και απο κουτσου γ......σι!
β) Ο κουφος και ο κλανιαρης πανε διπλα στα νταουλια!

kaliostro

Αν κ έχω G36 ψήφισα το crane...Απλά τα σπάει απο θέμα άνεση-μέγεθος(πολύ μακρύ ως πολύ κοντό)-χωράει την μπαταριούλα κ είναι πολύ όμορφο...
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Horus

2 AEG γίνεται??  Μ16/ΑΚ με full stock κ ενα MP5 ;)

απο αποψη ανεσης στη σκοπευση κ κατανομης βαρους νομιζω full stock με κλειστα ματια! για κλειστους χωρους ομως το πτησομενο τυπου ΜΡ5 ειναι μονοδρομος.

η ενδιαμεση λυση τυπου Μ4 ειναι ψιλομαπα  :( . καλο ειναι μονο στα "χαρτια". προσωπικά το βρισκω πολυ κοντο ακομα κ στη πληρως ανεπτυγμενη θεση. 

αν επρεπε να διαλεξω μονο ενα, θα διαλεγα το crane stock M4 (αυτο που ψηφισα), λογω της εργονομιας του raised cheek.
enemies..we need more enemies!!

JAMES

Σπαστο τυπου G36c διοτι με μια κινηση το κανεις ιδανικο για CQB..

fanioles

Παράθεση από: Jocker στις  02 Σεπ 2009, 02:08:08 ΠΜ
ακουμπάει καλύτερα το μάγουλο επάνω!!! ;D ;D

+++  για cqb

Αλλα και σταθερό για το δάσος ή πιο στατικές καταστάσεις γενικότερα   ::)

Powerplant

Κοντάκι τύπου γκλίτσα δεν έχει; Μπορείς να κάνεις μετά γκλίτσα όλο το όπλο με όλα τα θετικά (ακουμπάς, κρεμάς χέρια ή πράγματα)!!! ;D
Μ4 απλό έχω και με βολεύει αρκετά αλλά οφείλω να παραδεχτώ το Μ4 crane είναι πολύ καλύτερο για τα δικά μου σωματομετρικά στοιχεία.