Μελλοντικά παιχνίδια με θέμα τον Β! Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ξεκίνησε από XARAMADAS, 09 Ιουλ 2009, 00:49:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Gimli

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ συγνωμη που δεν ηξερα την εταιρια την αλλη φορα ισος εσυ θα επρεπε να φταιξεις τη λιστα δεν νομιζεις γιατι καλες οι υποδιξεις αλλα να δουμε και κατι  8) 8) 8) 8)
(Η τυχη ευνοει τους Τολμηρους) Μεγας Αλεξανδρος
(Ευχαριστω τους Θεους που γενιθικα ελλινας)Μεγας Αλεξανδρος

Siegfried

Παράθεση από: jumbo στις  27 Αυγ 2009, 21:40:38 ΜΜ

Οποιοσδηποτε θελει να παρει μερος σε τετοιου ειδους σεναριο θα πρεπει να κατεχει δεκα γνωσεις ιστοριας ή και αν δεν κατεχει να ρωτησει να διαβασει να ζητησει μια βοηθεια ωστε να στεκεται σωστα μεσα στο σεναριο

Φίλε Jumpo με βρίσκει σύμφωνο η επισήμανσή σου. Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός της δημιουργίας μιας τέτοιας ομάδας. Για αυτό και αντίστοιχες ομάδες στο εξωτερικό λέγονται re-enactment teams. Δεν έχει κανένα νόημα να παίζουμε σενάρια τύπου capture the flag απλώς φορώντας στρατιωτικές στολές Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Το σενάριο απαιτεί και αυτό το δικό του μεράκι, πολύ μελέτη (ευκαιρία για να εμπλουτίσουμε τις ιστορικές μας γνώσεις) και κάποια σκηνοθεσία (για να αποτραπούν ευτράπελες αλλά ανιστόρητες σεναριακές εκβάσεις).

GeR^PEZONAUTHS

πχ . να κανουμε reanact την μαχη των αρδενων στο δασος της καισαριανης!!!!!

Siegfried

Τώρα που κάηκε  Αττική και ερήμωσε μπορούμε να αναπαραστήσουμε και τη μάχη του Τομπρούκ >:( :(

Ozymandias

Παράθεσηχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ συγνωμη που δεν ηξερα την εταιρια την αλλη φορα ισος εσυ θα επρεπε να φταιξεις τη λιστα δεν νομιζεις γιατι καλες οι υποδιξεις αλλα να δουμε και κατι

Φιλαρακο, παρτο αλλιως.....θα βρεις.

Αμ που μας το παιζεις ειδικος, αμ που δεν ξερεις τι σου γινεται, apparently, αμ που βγαινεις και απο πανω.

Δεν καταλαβαινεις οτι εκτιθεσαι με αυτα που γραφεις;

jumbo

Παράθεση από: Gimli στις  28 Αυγ 2009, 11:31:54 ΠΜ
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ συγνωμη που δεν ηξερα την εταιρια την αλλη φορα ισος εσυ θα επρεπε να φταιξεις τη λιστα δεν νομιζεις γιατι καλες οι υποδιξεις αλλα να δουμε και κατι  8) 8) 8) 8)

Μικρε μου φιλε, αρετη των ανθρωπων δεν ειναι να προτασουν τον εγωισμο και την ειρωνια τους , αλλα να παραδεχονται τα σφαλματα τους και να προσπαθουν να μαθαινουν απο αυτα.
Ναι, πιθανον εγω να μην μπορω να φτιαξω την ως ανω λιστα, ΑΛΛΑ... η λιστα που θα εφτιαχνα θα ηταν ακριβης και οχι γεματη ανακριβειες ( π.χ fg42 αντι για MG42 ή Μ1 ΓΑΡΑΝΔ αντι για Μ1 GARAND) και τελος επειδη μου αρεσε το γεγονος οτι μηδιαζεσε, και θελω να γινω και λιγο κακεντρεχεις, θα σου προτεινα τα εξης :

α) Μαθε συνταξη λεξεων
β) Μαθε ορθογραφια
γ) Μαθε συνταξη προτασεων

οχι τιποτα αλλο, αλλα εισαι και Γ΄γυμνασιου και μας υπενθιμηζεις ποσο χαλια ειναι το εκπαιδευτικο μας συστημα... ::)
Τελος για αλλη μια φορα θα σε παρακαλουσα οταν δεν κατεχεις κατι, ειτε να ρωτας ή να το ψαχνεις πρωτα , να το σιγουρευεις και μετα να το προτεινεις ..... >:( γιατι στο τελος θα καψεις και κανεναν χρηστιανο που δεν θα φταιει σε τιποτα..

Παράθεση από: Siegfried στις  28 Αυγ 2009, 15:00:42 ΜΜ
Τώρα που κάηκε  Αττική και ερήμωσε μπορούμε να αναπαραστήσουμε και τη μάχη του Τομπρούκ >:( :(

φιλε μου ετσι οπως το πανε με τις φωτιες και την μαχη του Ελ Αλαμε ιν θα μπορουμε να στησουμε στο τελος.. :-\

ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Gimli

τα λαθοι που εχω κανει σαν το m1 γρανανδ τα εκανα γιατι δεν ειχα σινθισει να γραφω ελλινικα μονο greeklish και στη τελικη δεν λεω να μην  μου επισιμανεις  τα λαθοι μου αλλα και οχι με ειρωνικο τροπο να μου μιλας για ημιμαθεια 2 μηνες ασχολουμαι με το airsoft που να την ξερω την VFC δεν μπορεις να το πεις χωρις ειρωνεια .
Και OZYMANDIAS δεν κανω τον ιδικο προσπαθω να βοηθησω να δουν οσοι δεν ξερουν τι οπλα ww2 κικλοφορουν airsoft αμαν πια αντε βρες τον αλλο τον ιπποτι να κανετε παρεα εμπειροι και οι διο ολα με καχιποψια τα βλεπετε
(Η τυχη ευνοει τους Τολμηρους) Μεγας Αλεξανδρος
(Ευχαριστω τους Θεους που γενιθικα ελλινας)Μεγας Αλεξανδρος

GeR^PEZONAUTHS

και πολυ καλα κανεις !!!! μπραβο gimli !!!!!  χαρη σε εσενα εχω μαθει μερικα πραγματα που δεν ηξερα!

SAPPER

Falcon

Παράθεση από: jumbo στις  28 Αυγ 2009, 20:01:23 ΜΜ

οχι τιποτα αλλο, αλλα εισαι και Γ΄γυμνασιου και μας υπενθυμίζεις ποσο χαλια ειναι το εκπαιδευτικο μας συστημα... ::)
Τελος για αλλη μια φορα θα σε παρακαλουσα οταν δεν κατεχεις κατι, ειτε να ρωτας ή να το ψαχνεις πρωτα , να το σιγουρευεις και μετα να το προτεινεις ..... >:( γιατι στο τελος θα καψεις και κανεναν χριστιανο (=απο το Χριστός, οχι απο το Χρήστος) που δεν θα φταιει σε τιποτα..

Μωρε δε φταιει εδω το συστημα.. Αφου εγω και τοσοι αλλοι "νεοι" μια χαρα ξερουμε ορθογραφια. Ειναι αμα το 'χει ή δε το 'χει, ή μπορει να μη γούσταρε τοσο τη νεοελληνικη γραμματικη, ή να βιαζεται να δει UNIT!!!
Παντως εγω το προτιμω GARAND παρα ΓΑΡΑΝΔ... Σχετικα με το θεμα, να μαζευτουμε σε ενα τοπικ, ή καπως αλλιως να "καταταχθουμε" και να δουμε ποσοι ειμαστε με εξοπλισμο ΒΠΠ. Και βλεπουμε για παιχνιδια.

jumbo

φιλε falcon ειναι πολυ καλη η ιδεα που προτεινης, ετσι θα μπορεσουμε να μπουμε και προς το πρακτικο μερος του ενχειρηματος μας.. ;)

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Siegfried

Με βάση την πρόταση του Falcon αναλαμβάνω την πρωτοβουλία να δημιουργήσω ένα post «κατάταξης»/μέτρησης ενδιαφέροντος, υπάρχοντος εξοπλισμού σε όπλα και ρουχισμό εντός του παρόντος νήματος για να μην επιβαρύνω το forum με παρεμφερές νήμα. Όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε μου ένα pm με τα ακόλουθα στοιχεία: Χώρα κατάταξης,  εξοπλισμό σε στολή και όπλα που διαθέτετε και τι σκοπεύετε να αποκτήσετε. Με βάση τα στοιχεία που θα μου στείλετε θα καταρτίσω ένα πίνακα και θα τον ανακοινώσω στο τέλος της εβδομάδας.

jumbo

πολυ καλη προτοβουλια φιλε Siegfried, ετσι θα δουμε τι παιζετε κιολας πανω κατω... ;)

Giokrik

Uploaded with ImageShack.us

Falcon

Παράθεση από: Siegfried στις  01 Σεπ 2009, 11:11:58 ΠΜ
Με βάση την πρόταση του Falcon αναλαμβάνω την πρωτοβουλία να δημιουργήσω ένα post «κατάταξης»/μέτρησης ενδιαφέροντος, υπάρχοντος εξοπλισμού σε όπλα και ρουχισμό εντός του παρόντος νήματος για να μην επιβαρύνω το forum με παρεμφερές νήμα. Όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε μου ένα pm με τα ακόλουθα στοιχεία: Χώρα κατάταξης,  εξοπλισμό σε στολή και όπλα που διαθέτετε και τι σκοπεύετε να αποκτήσετε. Με βάση τα στοιχεία που θα μου στείλετε θα καταρτίσω ένα πίνακα και θα τον ανακοινώσω στο τέλος της εβδομάδας.

Παιδια, τον Siegfried πρεπει να τον βαλουμε επικεφαλη εδω, γιατι ειναι απο αυτους που γουσταρουν πιο πολυ το αντικειμενο ΒΠΠ και που ασχολειται!!
Siegfried, εχεις pm και απο εμενα.

GeR^PEZONAUTHS

ηθελα να το προτεινω και εγω αυτο!!!! (φαλκον με προλαβες χεχε)  ο siegfried  ειναι ο πιο εξοπλισμενος απο ολους τους αλλους!!!

Falcon

Παράθεση από: GeR^PEZONAUTHS στις  02 Σεπ 2009, 00:20:38 ΠΜ
ηθελα να το προτεινω και εγω αυτο!!!! (φαλκον με προλαβες χεχε)  ο siegfried  ειναι ο πιο εξοπλισμενος απο ολους τους αλλους!!!

Ναι αλλα εγω το προτεινω και με σιγουρια, γιατι τον ξερω κι απ' τα πεδια...  ;)

Siegfried

Kameraden σας ευχαριστώ πολύ για την ψήφο εμπιστοσύνης!  :)

Falcon Θα είμαστε αντίπαλοι αλλά θα ξέρω ότι θα πολεμώ εναντίον ενός αξιότατου μαχητή. Εξάλλου έχουμε ματώσει παρέα στα πεδία των μαχών  :D

Falcon

Παράθεση από: Siegfried στις  02 Σεπ 2009, 10:26:34 ΠΜ
Kameraden σας ευχαριστώ πολύ για την ψήφο εμπιστοσύνης!  :)

Falcon Θα είμαστε αντίπαλοι αλλά θα ξέρω ότι θα πολεμώ εναντίον ενός αξιότατου μαχητή. Εξάλλου έχουμε ματώσει παρέα στα πεδία των μαχών  :D

Δυστυχως ναι, θα ειμαστε εχθροι σε αυτο το "πολεμο" αναπαραστασης 2 παγκοσμιου, αν και στις τωρινες μαχες παιζαμε παντα στην ιδια ομαδα...
Τι να κανουμε....

στο πολεμο δε μετραν τα $$$ ουτε η φημη σου
          στο πολεμο γινονται εχθροι και οι φιλοι σου

XARAMADAS

Παράθεση από: Siegfried στις  01 Σεπ 2009, 11:11:58 ΠΜ
Με βάση την πρόταση του Falcon αναλαμβάνω την πρωτοβουλία να δημιουργήσω ένα post «κατάταξης»/μέτρησης ενδιαφέροντος, υπάρχοντος εξοπλισμού σε όπλα και ρουχισμό εντός του παρόντος νήματος για να μην επιβαρύνω το forum με παρεμφερές νήμα. Όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε μου ένα pm με τα ακόλουθα στοιχεία: Χώρα κατάταξης,  εξοπλισμό σε στολή και όπλα που διαθέτετε και τι σκοπεύετε να αποκτήσετε. Με βάση τα στοιχεία που θα μου στείλετε θα καταρτίσω ένα πίνακα και θα τον ανακοινώσω στο τέλος της εβδομάδας.

Siegfried εγώ σκοπεύω να καταταγώ στη μονάδα σου. Θα προσπαθήσω μέχρι τα Χριστούγεννα να πάρω ένα ΜΡ-40 που είναι το αγαπημένο μου και ότι είδη ρουχισμού μπορέσω να βρω και να συγκεντρώσω.
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...