θανατος στους highlander

Ξεκίνησε από eiffel, 14 Αυγ 2009, 19:38:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

eiffel

επειδη στα περισσοτερα θεματα που διαβαζω βλεπω οτι υπαρχει μεγαλο προβλημα με αυτους που δεν καταλαβαινουν οτι τους εχουν πετυχει ή προσπαθουν να το κρυψουν δημιουργοντας προβλημα στο παιχνιδι αποφασισα να ανεβασω το συγκεκριμενο θρεντακι ωστε να συζητηθει αυτη η εναλλακτικη

http://www.youtube.com/watch?v=2DUWBLKDkaY
http://www.youtube.com/watch?v=YEr4WPhszZE&feature=related

hargyr

Τα paintball BBs είναι απαγορευτικά για AEGs. (μπορείς να τα χρησιμοποίησης μόνο σε springer)

Εξάλλου αν άξιζαν θα τα είχε και το κατάστημα   ;)
PLAY FAIR

eiffel

καταλαβα, τζαμπα ο ενθουσιασμος δηλαδη. ;D ;D

GeR^PEZONAUTHS

απλως αυτοι οι Highlanders να βαλουν λιγο μυαλο και να καταλαβουν οτι ετσι χαλαει το παιχνιδι και δημιουργειται συγχηση και εκνευρισμος οταν κανουν τετοια πραγματα!!! πως την εχουν δει δλδ SUPER MARIO που εχει ζωες???????????????

skotostras

ναι οντος θα επρεπε να υπηρχε ενας καλος τροπος "ποινης" σε παιχτες που την σπανε, πχ εαν ο ενας κανει ΠΟΛΕΣ τετιες βλακειες, δεν ξερω αμα εχει τυχει αλα εαν?

Gimli

Μονο αρνιτικα εχουν αφτες οι χρωματιστες bbs θελετε να γινουμε σαν το paintball που μετα απο καθε αγωνα τα ρουχα ειναι γεματα μπογιες και πρεπει να πλεινεις ρουχα κρανοι γιαλλια αφιστε που μερικες φορες αφτες οι μπογιες δεν αφαιρουνται (απο πρωσοπικη εμπειρια φιλου μου στο paintball περιστεριου) και καταστρεφουν τις παραλαγες .Αν θελεται να τιμορισετε τους higlader για αυτο που κανουν εαν το κανουν επαλιλιμενα ενο τουσ εχετε προειδοποισει να μιν το κανουν αφιστε τουσ 1 χρονο εξω απο τα παιδια airsoft και τοτε θα δειτε αν θα το ξανακανουν ;) ;) ;) ;) ;) ;)
(Η τυχη ευνοει τους Τολμηρους) Μεγας Αλεξανδρος
(Ευχαριστω τους Θεους που γενιθικα ελλινας)Μεγας Αλεξανδρος

SAPPER

Δεν νομίζω ότι πρέπει να προσαρμοστούμε εμείς με τους Αθάνατους και να καταστρέψουμε τα AEG μας με τις χρωματόσφαιρες αλλά οι αθάνατοι με εμάς.

silver

kalispera kai apo mena, afto pou exw na pw egw einai ena... opote iparxei tetoio simvan to kalitero apo ola einai o ekastote athanatos na apovaletai apo to paixnidi eite afto aresei eite oxi. 1 2 5 10 tha to parei apofasi oti tha prepei na prosarmostoun stous orous to paixnidiou kai sto fair play an mporeis na to peis etsi.

afto eixa na pw gia to sigekrimeno thema to opoio exei arxisei kai kourazei meta apo toso kairo...

JIM-ETA

Το θέμα είναι άλλο αν όντως δεν το έχεις καταλάβει ότι έχεις χτυπηθεί επειδή σε βρήκε σε κάποιο σημείο που μπορεί να είχες κάποιο σάκο ή κάτι άλλο αν σου το πούν να βγαίνεις χωρίς αντίρρηση έτσι και αλλιώς σε 5-10 ρε αδερφέ θα μπείς πάλι μέσα,και άλλο να μην βγαίνεις επίτηδες. Αν δεν βάζουν μυαλό η άλλη λύση είναι παίρνουμε το πραγματικό σπαθί του Ντάνκας Μακλάουντ της γνωστής οικογενείας και τους παίρνουμε στο κυνήγι να τους πάρουμε το κεφάλι και ηρεμούμε όλοι μας. ;D ;D ;D

WAR ANGEL

Πιστευω οτι ο διοργανωτης θα πρεπει να παρατηρει τους παραβατες (Παντα ομως με διασταυρωμενα στοιχια ,προσφυγη απο 2 ατομα κλπ) και να αποκλειει τους υποτροπους απο τα παιχνιδια.Δεν βρισκω ποιο εντιμο τροπο για να κρατησουμε το αθλημα μας καθαρο απο τετοιου ειδους συμπεριφορες.

Το βασικοτερο ομως ειναι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ του παικτη πρωτα στον διοργανωτη μετα στους φιλους του (ας μην κρυβωμαστε μοιραζομαστε ολοι την ιδια τρελα)και μετα στον εαυτο του.Ερχομαι στην ωρα μου , μετραω το AEG μου , παιζω τιμια , συνεργαζομαι με την ομαδα μου , συνχαιρω τον "φονια" μου ,ΤΗΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΙΑΣ.Θυμηθητε παρακαλω ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΒΓΑΛΕΣ 2...3...1000 ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΕ Μ......

jumbo

λυσεις για τους αθανατους υπαρχουν πολλες....απο να τους τιμωρησεις μεχρι του να βρεις ενα aeg με 550 fps και να το ριξεις μια στα οπισθια σημεια του σωματος ωστε να βελαξει και να βγει εκτος απο το τσουξιμο ;D μετα απο αυτο να δουμε, θα το ξανακανει; ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

caffery_gr

Θάνατος λοιπόν στους αθάνατους!!  ;D

Gimli

Εγω σιμφονω με την αποβολη για ενα μεγαλο διαστημα των αθανατων απο τα games αλλα και με τη δευτερη αποψη του jumbo να βαραμε στα οπισθια με ενα aeg 550 fps αλλα εγω θα ελεγα οχι μια bb αλλα εναν ολοκροιρω high cap γεμιστιρα πανο του να του αφισουν σιμαδια για καν μηνα  και αμα το ξανακανει εμενα να μου κοψετε το π#$ λ@ μου  >:( >:(

caffery_gr

Ναι αλλά αυτό θα ήταν πολύ οδυνηρό φίλε μου!!  :o

Gimli

λες να μην το γνοριζω αλλα τετοια τιμορια τους αρμοζει αλλιος μπορουν να φιγουν ειρινικα και πολιτισμενα ;)

Scharfschütze

Αυτοι οι Highlanders τι σκατ@ κανουν, που ειναι (ελλαδα η εξωτερικο) ειναι καμια οργανομενη ομαδα arisoft κτλ κτλ  ??? ??? ???

Γιαε ξηγηστε μου που δεν καταλαβα και εμενα του χαζου ::) ::)

Ευχαριστω  ;D
Deutsche Wehrmacht Scharfschütze

Dadias

είναι οι γνώστοι αθάνατοι , παγκοσμίως αναγνωρισμένοι σαν το μαύρο πρόβατο του airsoft και ως Highlanders , είναι οι τύποι οι οποίοι του πετυχένεις και ή δεν νοιώθουν ή (αυτό περισσότερο) δεν λένε να βγούνε έξω μέχρι να τους πονέσει αρκετά.. σε κάποιο σημείο ίσως να νομίζεται ότι "Βάλετε" τον άλλον είστε σίγουροι ότι τον πετυχένετε (γνωρίζοντας φυσικά την εμβέλεια και τις δυνατότητες του AEG-GBB σας) αλλά δεν σηκώνει το χεράκι του να βγεί στην αρχή θα νομίζεται ότι μπορεί να φταίει το "όπλο" σας, ίσως να θέλησετε να το σπάσετε απο τα νεύρα σας.. κρατηθήτε όμως.. είναι Highlander ο τύπος που "βαράτε" , σπάστε το πάνω του..  :P :P (πλακίτσα)

πιθανοί τρόποι αντιμετώπισης και εξάλιψης του προβλήματος..?
α) εντόπιση - αποκλεισμός συμμετοχής  σε μελλοντικά παιχνίδια
β) να μπεί ο "παίκτης" αν μπορείς να το πείς παίκτη σε μαύρη λίστα και να ενημερωθούν τα πεδία και οι διoργανοτές για το τι σόι κουμάσι είναι
γ) επαναληπτικές βολές στα μπουτάκια (εσωτερικά εκεί που τσούζει περισσότερο), στο κολ*ρακι και γενικά όπου υπάρχει μαλακό κρέας, εώς ότου να πονέσει και συκώσει το χεράκι του
δ) άμεση ομιλία με το αθάνατο - ξεκαθάρισμα - αποβολή εφ'όσον συνεχήσει να τιμάει τον Connor MacLeod

συγνώμη για το ύφος του ποστ μου , αλλά αυτό το θέμα με "φορτώνει" αφάνταστα και περισσότερο οι αυτουργοί , κοινός Higlanders - Αθάνατοι

goseu

ολοι ναι ναι λετε και ολοι Diehard ειστε ;P

MitsoS_O_Yakuza

Συμφωνω απολυτα με DADIAS και με SAPPER και θελω να προσθεσω ακομα οτι θα τους αφανισουμε σιγα σιγα και θα παιζουν μονοι τους παρεα με κουτακια στις αυλες τους
JapaN-PoweR-FroM-GreecE