SIG SAUER P226 RAIL Chrome Stainless

Ξεκίνησε από Fluffy Cthulu, 21 Αυγ 2009, 13:11:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Fluffy Cthulu

Αγόρασα την Τρίτη το SIG SAUER P226 και πραγματικά έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος, σε όλους τους τομείς, αφού είναι απίστευτα βολικό στο χέρι (και έχω μικρά χέρια οπότε και με μεγαλύτερα να έχει κάποιος θα του ταίριαζε), έχει τρομερή αίσθηση όταν ρίχνει, και γενικά πολύ καλή συνολικά συμπεριφορά (δυνατές βολές, μεγάλη ευθυβολία, αξιοπιστία). Έριξα περίπου 6 γεμιστηρες των 25bb και πραγματικά το ευχαριστήθηκα. Έχω στην συλλογή μου ακόμα ένα GLOCK 26C Advance και ένα SOCOM και οφείλω να ομολογήσω πως η εργονομία του GLOCK 26C είναι ασύγκριτη με οτιδήποτε έχω πιάσει στα χέρια μου μέχρι τώρα, αλλά η συνολική αίσθηση του SIG το κάνει το αγαπημένο μου κομμάτι της συλλογής μου  ;D

I\'m sorry, I can\'t hear you over the sound of how awesome I am...

Kallistos

Εριξα με το πιστόλι τις προάλες και η αισθηση που δινει στο χέρι ειναι γεματη και σταθερή. Το Blowback κλοτσάει καλά κατι  αναμεσα στο 1911 και στο Desert Eagle της TM.
Στις γρηγορες βολές το όπλο σου δειχνει πόσο ζωντανό είναι. Αδειάζεις το γεμιστητα χωρίς να το καταλάβεις, και μετά κρατόντας το άδειο, λες .... ουαου!

Το προτείνω για αγορά!
Ready... Steady... Fire...!!!

sith lord

απο τα καλυτερα πιστολια που εχω πιασει αναμεσα σε glock 18c, colt python 6inch, usp compact, smith&wesson και το sig το συγκεκριμενο(tokyo marui ειναι εε;) ειναι το αγαπημενο μου. οσο αφορα εμφανιση,τα σπαει!!!!. τρομερο grip και πολυ δυνατο blow-back για πλαστικο. το μονο "παραπονο" αν θες, ειναι ο γεμιστηρας... αν μιλαμε για της marui. πιο παραξενο και αβολο γεμισμα δεν εχω κανει.... κατα τα αλλα τελειο οπλο.
May the force be with me....