Κινεζικα AEG "Μεταφορά από εκτος θέματος Topic: tm mp5 sd6"

Ξεκίνησε από el_ninio, 16 Δεκ 2008, 23:09:55 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

el_ninio

paraksena pragmta akou gia thn JG egw oti exw parei ''seiderenio'' mou vgike... kai apo ta 10 aeg pou eixa ta 8 htan JG

-Knights of Avalon-

Dadias

kai omws agapite sun-airsofter vgazoun polla elatomata toso sto geabox oso kai e3wterika...

el_ninio

twra exw parageilei to s-system tha doume pws tha ta paei kai ayto....
pantws eidika to mp5sd6 pou eixa mou arese polu kai den vrika kapia flaws panw tou....

-Knights of Avalon-

Stathis

@el_ninio

Απ ότι βλέπω πουλάς πολλά JG
Μήπως γι αυτό τον λόγο τα παινεύεσαι? ???
Εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα ποτε Κινεζικο.
Έχω κακή εμπειρία και εγώ αλλα και φίλοι μου
Airsoft is Life!

el_ninio

ola ta JG pou exw poulisei.... ta exw xrisimopoisei einai apo thn prosopikh mou syllogh twra p.x. tha parw ena CA na dw pws einai kai ayto....

apla na ksereis oti me ta kinezika exw vgei asproprwsopos.....
h monh fora pou thn epatha htan epeidh eixa valei CA gemisthra...... ;)

-Knights of Avalon-

Stathis

@el_ninio

Συγγνώμη που στο λέω αυτό αλλα με τις τιμές που τα πουλάς για εμπόριο το βλέπω.
Δεν ξέρω κανένα να πουλάει όλη του την συλλογή ( αλλιώς δεν θα λεγόταν συλλογή ) ;)
Airsoft is Life!

kinmid

Παράθεσηapla na ksereis oti me ta kinezika exw vgei asproprwsopos.....

Αντικειμενικά πάντα... πόσο καιρό παίζεις με τα κινέζικα που αναφέρεις;
Εννοώ με το κάθε ένα ξεχωριστά, πόσο καιρό (πόσα παιχνίδια) έχεις παίξει;
Ασπροπρόσωπο θα θεωρούσα π.χ. κάποιον που έχει παίξει 20-25 παιχνίδια τουλάχιστον, υπό όλες τις συνθήκες και με πλήρη χρήση για 1-2 ώρες ανά παιχνίδι.

Τώρα για το θέμα γεμιστήρα CA μάλλον το κινέζικο είχε το πρόβλημα, όχι ο γεμιστήρας.
Προσωπικά παίζω μήνες τώρα με CA & TM όπλα, και εναλλάσω γεμιστήρες συνέχεια (για την ακρίβεια πλέον δεν γνωρίζω ποιός είναι τι), αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Βέβαια ειδικός δεν είμαι στα κινέζικα...

el_ninio

@kinmid
den eipa oti ixa ena mono gemisthra eixa 6 gemisthres mp5 kai o monos pou htan elatomatikos htan aytos ths CA.

telws pantwn ama ta prosexeis opws ola ta alla den tha sou vgaloun provlhmata....

-Knights of Avalon-

kinmid

Παράθεσηden eipa oti ixa ena mono gemisthra eixa 6 gemisthres mp5 kai o monos pou htan elatomatikos htan aytos ths CA.

Οι άλλοι 5 γεμιστήρες από ποιά εταιρεία ήταν;
H CA επίσης αναφέρει τους γεμιστήρες της ως συμβατούς με κινέζικα όπλα;

el_ninio

as mhn vgainoume ektos topic ama thes na sou apantisw se oti erwthsh exei p.m.

-Knights of Avalon-

kinmid

Νομίζω ότι μου απάντησες πλήρως ήδη με το τελευταίο σου μήνυμα εδώ, και κατέληξα στο ότι "το κινέζικο είχε το πρόβλημα, όχι ο γεμιστήρας" της CA!
Και να προσθέσω ότι δεν είμαστε off-topic εφ'όσον μιλάμε για συγκεκριμένο όπλο και την αναφορά σου περί γεμιστήρα την έκανες επί συγκεκριμένου για το συγκεκριμένο όπλο σχολίου άλλου μέλους.

Υ.Γ.
Ένα ακόμη ερώτημα για το συγκεκριμένο όπλο του νήματος...
Ποιός το παρουσίασε πρώτος ως μοντέλο;
Ποιός ακολούθησε παρουσιάζοντας την δική του εκδοχή;

SAPPER

ενα προσφατο προβλημα συμβατοτητας ειχα εγω με το G3 SAS της ΤΜ ενω λενε οτι ειναι συμβατες οι γεμιστηρες του CA, δεν ειναι.
πιστευω οτι ειναι καλυτερα να βαζουμε original μερικα πραγματα, προκειμένου να γλιτώσουμε μερικα e να παθαινουμε εμπλοκες σαν αυτες που ειχαμε σε 3 ΤΜ της ομαδας την κυριακη απο CA γεμιστηρες.

kinmid

Παράθεσηπιστευω οτι ειναι καλυτερα να βαζουμε original μερικα πραγματα

Και επαυξάνω προσωπικά.
Πάντως η μη-συμβατότητα γεμιστήρα CA σε JG που αναφέρθηκε προηγουμένως από τον el_ninio δεν προσφέρεται ως παράδειγμα καλύτερης ποιότητας προϊόντος της μίας εταιρείας σε σχέση με την άλλη όσον αφορά τα όπλα αυτά καθ'εαυτά (το οποίο ήταν και το θέμα της διαφωνίας-ερώτησης άλλωστε).
Εξ'άλλου το πραγματικό ερώτημα είναι το ποιό όπλο φτιάχτηκε πρώτο και από ποιά εταιρεία, ώστε να καταλογίσουμε (αν το επιθυμούμε και φυσικά μας εκφράζει) και την ανάλογη-δέουσα ευθύνη κακής ποιότητας στο δεύτερο μοντέλο ως προς την συμβατότητα γεμιστήρων που φτιάχτηκαν για το πρώτο από άλλη εταιρεία.

Spook

Όταν συγκρίνουμε κάτι το συγκρίνουμε πάνω σε ίδια πράγματα. Αν επιχειρήσουμε μια σύγκριση γενικής ποιότητας μεταξύ ΤΜ και Κινέζικων υπερέχουν συντριπτικά τα πρώτα, αν συγκρίνουμε ποιότητα πλαστικών πάλι υπερέχουν συντριπτικά τα πρώτα, άν συγκρίνουμε πιστή ομοιότητα με τα αντίστοιχα αληθινά πάλι υπερισχύει η πρώτη, στον τομέα του φινιρίσματος-χρώματος πάλι δεν το συζητάμε, σε fps απο την μάνα τους υπερισχύουν τα κινέζικα, σε ποιότητα μπαταριών απο την μάνα τους δεν το συζητάμε τα ΤΜ φοράνε αν όχι τις καλύτερες απο τις κορυφαίες (SΑΝΥΟ), απο gearbox δεν έχω πολλές γνώσεις αλλά μάλλον πάλι τα ΤΜ υπερισχύουν σε αξιοπιστία, σε λίπανση απο την μαμά τους τα κινέζικα έχουν κάκιστης ποιότητας λιπαντικά, το hop-up απο την μάνα τους πάλι κλάσεις ανώτερο της ΤΜ, σε όπλα με μεταλικά μέρη ή και ολομεταλικά τα Κινέζικα ξεφτίζουν για πλάκα και με το παραμικρό κτύπημα, στο μόνο που συμφωνώ είναι σε διαφορά τιμής η οποία είναι όντως υψηλή αντικειμενικά στα όπλα της ΤΜ αλλά όχι μόνο, υπάρχουν και άλλες εταιρίες με πανάκριβα όπλα. Βέβαια το κόστος είναι υψηλό λόγο χαοτικής διαφοράς ποιότητας με τις περισσότερες κινέζικες μάρκες αν και πιστεύω πως εξακολουθεί έστω και έτσι να είναι ακριβή σαν μάρκα. Εν κατακλείδι λοιπόν άποψή μου είναι ότι αν θέλει κάποιος ένα ποιοτικό και άρτιο όπλο, πιστό αντίγραφο, "σκυλί" και "αθάνατο", η ΤΜ είναι απο τις ελάχιστες επιλογές του, αν θέλει ένα όπλο φθηνό ώστε να του αλλάξει τα φώτα και να το κάνει "τούμπανο" διαλύοντας το και ξαναχτίζοντάς το custom τότε συμφέρει να πάρεις κινέζικο (αν και πάλι τα λεφτά με τις αναβαθμίσεις θα είναι πολλά έχω την εντύπωση). Εν πάση περιπτώση όμως ο καθένας κάνει τις επιλογές του και ή τις πληρώνει μία και καλή ή τις πληρώνει συνέχεια σε βάθος χρόνου.  ;)
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

el_ninio

em ti egine? egw den anoiksa ena tetio topic.... mporeite na mmpeite ston logariasmo mou mesw tou admin/moderator?
mporeite na kanete kai alla pragmata p.x. ti minimata stelnw kai na kanete topics kai post apo to profile mou xwris na to kserw ti pragmata einai ayta?

Grafete kai lamakies.... egw den eipa tpt gia thn Marui gia emena h marui einai mia xara
egw gia thn Classic Army milisa pou einai sthn Kina sigekrimena sto Hong Kong...... kamia sxesh me Iaponia tha parakalousa na alaxtei o Titlos toulaxiston >:(

-Knights of Avalon-

hargyr

Παράθεση από: el_ninio στις  19 Δεκ 2008, 12:56:55 ΜΜ
em ti egine? egw den anoiksa ena tetio topic.... mporeite na mmpeite ston logariasmo mou mesw tou admin/moderator?
mporeite na kanete kai alla pragmata p.x. ti minimata stelnw kai na kanete topics kai post apo to profile mou xwris na to kserw ti pragmata einai ayta?

Grafete kai lamakies.... egw den eipa tpt gia thn Marui gia emena h marui einai mia xara
egw gia thn Classic Army milisa pou einai sthn Kina sigekrimena sto Hong Kong...... kamia sxesh me Iaponia tha parakalousa na alaxtei o Titlos toulaxiston >:(
Το παρών topic δεν το ξεκίνησες εσύ, είναι χωρισμένο(split) από εκτος θέματος Topic: tm mp5 sd6 και απλά συνεχίζεται με νέο τίτλο για να μπορεί να εξελιχθεί.
PLAY FAIR

hargyr

Παράθεση από: el_ninio στις  19 Δεκ 2008, 12:56:55 ΜΜ

>:(
Κακεντρέχειες τέτοιου τύπου περισσεύουν και παρακαλώ να σταματήσουν εδώ
PLAY FAIR

kinmid

@el_ninio

Χαλάρωσε λίγο... και προσπάθησε να σκέφτεσαι περισσότερο πριν γράψεις κάτι.
Εξ'άλλου εσύ προσωπικά ανέφερες στο άλλο νήμα τόσο την συγκεκριμένη σύγκριση μεταξύ εταιρειών όσο και ότι το θέμα ήταν off-topic, και όπως συνηθίζεται σε όλα τα φόρουμ οι moderators το έκαναν split σε νέο νήμα (στο παρόν).
Προφανώς από φόρουμ γενικά δεν έχεις μεγάλη εμπειρία, οπότε φυσιολογικό είναι και να μην γνωρίζεις κάποια πράγματα στοιχειώδη.

el_ninio

nai alla den eipa tpt gia Iaponia eipa gia 3 ksekathares Kinezikes markes CA kai Galaxy(kai Jing gong)

asxeta an kapioi genikws pane na thn plassaroun gia allh ethnikothta.....

-Knights of Avalon-

kinmid

@el_ninio

Το off-topic έγινε split συνολικά, και όχι μεμονωμένα για εσένα και το σχόλιο σου που ήταν και η αρχή ενός γενικού "off-topic" πλαισίου συζητήσεως.
Εκτός και αν θεωρείς ότι και όλα τα υπόλοιπα σχόλια που ακολούθησαν ήταν αποκλειστικά περιστρεφόμενα γύρω από εσένα και μόνο.
Μήπως έπρεπε να γίνουν τρία τουλάχιστον διαφορετικά νέα νήματα split, ώστε να μην "αγχωθείς" εσύ προσωπικά επειδή έτυχε το μήνυμα σου να είναι πρώτο στο νέο νήμα;
Δυστυχώς τα split έτσι γίνονται κατά κανόνα σε όλα τα φόρουμ παγκοσμίως, και δυστυχώς το πρώτο μήνυμα που ξεκίνησε το off-topic λαμβάνει και την τιμητική πρώτη θέση στο νέο νήμα που δημιουργείται ως άμεση συνέπεια του split.
Όπως είπα αρχικά, προφανώς δεν έχεις εμπειρία από φόρουμ γενικά, οπότε καλό είναι να σκέφτεσαι πριν γράψεις κάτι (το οποίο πάλι δεν κάνεις από όσο διαβάζω).  ;)