ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ AIRSOFT

Ξεκίνησε από fanioles, 08 Mar 2009, 17:40:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Πρεπει να θεσπίσουμε τη χρήση ΜΟΝΟ βιοδιασπώμενων BBs στα παιχνιδια μας ?

Σιγουρα ΝΑΙ
69 (313.6%)
ΟΧΙ
11 (50%)
Δε με πολυπειράζει...
10 (45.5%)
Θα μας τα πληρώνεις εσύ τα οικολογικά μπαλάκια ?
22 (100%)
Παλι γκρινιάζει αυτος...
13 (59.1%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 22

ΓΑΣΤΟΥ

Δεν έχει νόημα το οτι είναι ακριβότερες οι βιοδιασπώμενες..Πρέπει να τις χρησιμοποιήσουμε οπωσδήποτε!!
ας ρίχνουμε λιγότερες ΒΒ'ς και πιο εύστοχες αντί για κορδέλες που ρίχνουν κάποιοι..Φιλικά πάντα.. 8)

BEAST

Παράθεση από: SAPPER στις  06 Αυγ 2009, 12:05:39 ΜΜ
Τα βιοδιασπώμενα απλά διαλύονται σε λίγα χρόνια σε σχέση με τα πλαστικά που θέλουν πολλά χρόνια, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα να χαλάσουν κάποιο όπλο.
Εκτός αυτού στο  έχουν έρθει πολύ καλής ποιότητας βιοδιασπώμενα BBs της Tokyo Marui για τους οικολογικά ευαίσθητους Airsofter.

Save the planet  :)
Όπα ήρθαν τα βιοδιασπώμενα :D ?

SAPPER

fanioles

Ίσως να είμαι off topic αλλα...  Βάσίλη τα δοκίμασες τα βιοδιασπώμενα της marui ?  Αν ναι πως τα βρήκες ??
Στα τελευταία μου παιχνίδια χρησιμοποιώ EXCEL και σαν μειονεκτημα βρήκα μόνο οτι σε ποσοστό 20% των βολών είχαν μια μικρή αποκλιση απο το στόχο ή σε ριπη απλα εχω μεγαλύτερο διασκορπισμό.

Φαντάζομαι οτι της marui θα είναι πολύ καλύτερες...

SAPPER

Απο τότε που ήρθαν δεν έχω παίξει ακόμα, στο επόμενο παιχνίδι θα ξέρω. ;)

Gimli

Εαν εχετε δει τις τελευταιες ημερες TV τοτε θα ειδατε το μεγεθος της οικολγικης καταστροφης η ατττικη πλεων εχασε ενα απο τα ωραιοτερα δαση στην ευρωπη οποτε ας κρατισουμε το πεδιο στην καισσαριανη καθαρο.ΨΙΦΙΣΑ ΝΑΙ ΣΤΗ ΧΡΙΣΗ ΒΙΟΔΙΑΠΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΩΤΙΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ;) ;) ;) ;)
(Η τυχη ευνοει τους Τολμηρους) Μεγας Αλεξανδρος
(Ευχαριστω τους Θεους που γενιθικα ελλινας)Μεγας Αλεξανδρος

Goodspeed

Καλό είναι να χρησιμοποιούμε τις βιοδιασπώμενες. Ότι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε για να προστατεύσουμε το περιβάλλον, σε καλό δικό μας και των παιδιών μας έιναι.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

pakatsao

Παράθεση από: Goodspeed στις  28 Αυγ 2009, 12:14:37 ΜΜ
Καλό είναι να χρησιμοποιούμε τις βιοδιασπώμενες. Ότι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε για να προστατεύσουμε το περιβάλλον, σε καλό δικό μας και των παιδιών μας έιναι.

Συμφωνώ. Σε λιγο δεν θα μπορούμε να περπατήσουμε απο τα πλαστικα ΒΒ. Πρέπει όμως να έρθουν σε καλές τιμές για να βοηθηθεί και η κατανάλωσή τους.

vivident

ψήφισα και εγώ ναι στο να χρησιμοποιούνται "βιοδιασπομενα" "μπιλακια".

επίσης έχω μια απορία επειδή είμαι καινούριος στο άθλημα και δεν έχω πάρει ακόμα μέρος σε κάποιο παιχνίδι.

όλα αυτά τα "μπιλακια" που φεύγουν από τα όπλα σας σε κάθε παιχνίδι μένουν κάτω στο χώμα ? οι επόμενοι που θα έρθουν να παίξουν θα τα βρούν κάτω?

όλο αυτό τον καιρό δεν έχουν γεμίσει ορισμένες πολυσύχναστες γωνιές με σωρούς από μπαλάκια?

MitsoS_O_Yakuza

Σιγουρα ναι ως φυσιολατρης
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

MediCat

Ναι γιατι αγαπαμε το περιβαλλον μας
Παντρεμενη με τον Mitsos_O_Yakuza