2-8-09 <<<Ο ΘΥΣΑΥΡΟΣ>>>(ΕΛΕΥΣΙΝΑ)

Ξεκίνησε από ZINJA, 27 Ιουλ 2009, 15:56:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Goodspeed

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  31 Ιουλ 2009, 14:56:26 ΜΜ

Kalispera eimai new sto idos k eimai apo autous p exoume priksei ton Sapper sto  me 2pla k 3pla opla...epitelous 3atoma tha eimaste sto prwto mas game stis 2/8 mazi sas...parakalw lipithite mas!!

Είχες μια ελπίδα παλληκάρι μου αλλά με το avatar που έβαλες εκτός από το τι θα μαζεύεις στα παιχνίδια, θα παίρνεις BBs και για το σπίτι.....  8)   G-21
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Θάνος

Από τις συμμετοχές που έχουμε μαζέψει μέχρι ώρας, δεν βλέπω να παίζει το σενάριο..  :(
keep safe distance...

dash

jumbo

χμ......χμ.........ενα,δυο.......ενα,δυο..........ως μοναδικος εναπομεινων της ομαδας στην οποια ανηκω δηλωνω το παρον..........κοινως μεσα και εγω....... ;D

ΥΓ : ητοι τυχον καποιος συμπαικτης απο βορεια προαστια και θελει να κατεβουμε παρεα στο παιχνιδι ας μου στειλει ενα pm ( ρε πως τα μιλαω τα ελληνικα παναθεμα με........... ;D )
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Hitman

FrankCastle

Kalispera paidia!eimai kainourios sto forum kai to athlima!kata 90 % tha paizw me th nemesis!tn kyriakh omws feygoun gia rentina opote prospathw na psisw ena filo na erthoume mazi gia na m erthw monos mou sto ksekarfwto!elpizw na tn peisw!
This is not a revenge!
This is a Punishment!

Θάνος

Εμμμ...ναί....ξεχάστηκα.. ;D..όποιος δεν έχει μεταφορικό μέσο καί είναι από Βόρεια Προάστια, μπορεί να έρθει παρέα μου..  ;)
keep safe distance...

jumbo

παιζει μια θεση στο αμαξι και για μενα το οφανο φιλε θανο;

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Θάνος

Παράθεση από: jumbo στις  31 Ιουλ 2009, 22:07:12 ΜΜ
παιζει μια θεση στο αμαξι και για μενα το οφανο φιλε θανο;
αμέ!  ;)
keep safe distance...

ZINJA

<Καθαρματα μαζευτητε! ;Dθα γινει του ββς...........και το σεναριο θα παιχτει εστω και αν μαζευτουμε 10 ατομα,παρολο που ειμαστε 25 και ....κατι! ;D ;D ;D ;D <<<<<<ΟΙ σεναριογραφει αποφασισαν οτι ο θανος αφου αφθαδιασε προτου παιξει θα κανει 15 γιρους γιρω απο το σειβ χαουζ για ζεσταμα ;D ;D ;D ;D ;D ;D!και το νερο που θα του πουλησω θα εχει 100 ευρω η σταγονα!
                                                   ΚΑΛΟ  ΜΗΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ;D ;) :D :D :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

leonardo sunbird

Παράθεση από: ZINJA στις  01 Αυγ 2009, 09:43:15 ΠΜ
<Καθαρματα μαζευτητε! ;Dθα γινει του ββς...........και το σεναριο θα παιχτει εστω και αν μαζευτουμε 10 ατομα,παρολο που ειμαστε 25 και ....κατι! ;D ;D ;D ;D <<<<<<ΟΙ σεναριογραφει αποφασισαν οτι ο θανος αφου αφθαδιασε προτου παιξει θα κανει 15 γιρους γιρω απο το σειβ χαουζ για ζεσταμα ;D ;D ;D ;D ;D ;D!και το νερο που θα του πουλησω θα εχει 100 ευρω η σταγονα!

symfwnw apolyta..... epishs 8a proteina anti na metrhsoume ta aeg mas sto xronografo...na ta metrhsoume panw sto swma tou 8anou...kai ekei  pou 8a fwnazei to poio dynato ax...ta opla na bgainoun ektos....... ;D ;D ;D ;D ;D

Shooter

Mesa kai gw pali ektos aprooptou..eeee,ti wra eipame sthn Kantina??9,30??elpizw na prolabw mhn tyxon kai psaxnomai meta,e??Ante kai kalo mas mhna!!

Georgepap

Μεσα κι εγω +3.Ρε συ Zinza μη βαριεσαι γραψε και τις υπολοιπες συμμετοχες στην αρχη...αχχ γερασες !!!  :P

Θάνος

Παράθεση από: ZINJA στις  01 Αυγ 2009, 09:43:15 ΠΜ

Βλέπω το σιντι που έγραψα, να μένει στο σπίτι.... ;)

Καλό μήνα σε όλους  :)
keep safe distance...

SAPPER

Καλό μήνα.!
Και εγώ όλος μέσα...  ;D

VasiliaS

K το φαντασμα του βασιλια θα ειναι εκει αυριο.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ σε ολους!

jumbo

παιδια ακυρο για μενα αυριο.......  :'( το εργασιακο μου καθηκον με καλει εκτακτως.....φιλε θανο ευχαριστω..κριμα γιατι σαν καλο ορφανο μεχρι να συναντηθουμε θα χα μαζεψει τα λεφτα για να πληρωσουμε το νερο στον zinza απο κανενα φαναρι....( πουλωντας ΒΒ φυσικα στα παιδακια για να τα ριχνουν στους μπαμπαδες καθοδον για την παραλια)....... ;D ;D ;D

loubamboo

Loubamboo μέσα και καλό μήνα σε όλες και όλους!  ;D
Freedom is more important than peace. USMC!

Falcon

Καλο μηνα κι απο εμενα σε ολους.

Rogue

καλο μηνα σε ολους. και εγω μεσα ειμαι με ενα φιλο απο UK.
Drive it like you stole it