ΠΟΣΕΣ ΜΠΙΛΙΕΣ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΗΤΕ ΑΝΑ GAME?

Ξεκίνησε από Hornet, 22 Ιουλ 2009, 19:47:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Hornet

Ο τιτλος τα λεει ολα...ποσα ΒΒς χαλατε ανα game?ειστε happy triger guy η το πολυσκεπτεστε πριν ριξετε?
you'll fire your musket but l'll run you through...

Spartan

Οχι πολλες, μονο οταν χριαστει!
Δεν μου αρεσει να κανω πολυ φασαρια!
Προτιμω να προσφερω στους αντιπαλους μου 1 αθορυβο θανατο....
150-200 το πολυ(αναλογα και το game)
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Θάνος

Εξαρτάται το πεδίο....στην Καισαριανή 3 φορές από μηδέν  :-[ ..στην Ελευσίνα, γύρω στα 400..περίπου  ;D
keep safe distance...

Jocker

και εγώ στην Ελευσίνα γύρω στις 400-500
προσπαθώ σιγά σιγά να τις μειώσω!!
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Dadias

χαλάω γύρω στους 5-6 γεμιστήρες (30bb's έκαστος) μερικοί πολλές φορές δεν βγαίνουν καν από την εξάρτηση

Haroth

Υπάρχει παιχνίδι που έχω ρίξει δια της βίας 1/2 γεμιστήρα (Hi Cap 300bbs) και θυμάμαι και μιά ελευσίνα που έμεινα απο bb (είχα 3 γεμιστήρες) και μπαταρία  :D

VasiliaS

το ποσα πυρομαχικα θα ξοδεψεις εξαρταται απο το ποση ωρα θα μεινεις ζωντανος,το να ξοδεψεις πολλα κ να κανεις φασαρια δεν σημαινει οτι θα εχει κ αποτελεσμα,αλλα το να τον εχεις μεσα στο red dot κ να του ριξεις μια κ να τον πετυχεις ειναι αλλο θεμα φιλε μου!

Falcon

Τυπος φαντασμα.... Βαρω μονο οταν εχω "σιγουρο" το στοχο και παλι 1 -2 σε βολη κατα βολη . Για ριπη 5 με 7 .... Εχω βγαλει και 2 παιχνιδια με 1 low cap ( 68 rds ) , χωρις να σημαινει πως με εβγαλαν αμεσως, ή οτι ταμπουρωνομουν ......  :) Μπορω να συγκρατησω τον εαυτο μου. Οπως ειπαν και παραπανω, ειναι το πως παιζει ο καθενας ....