2-8-09 <<<Ο ΘΥΣΑΥΡΟΣ>>>(ΕΛΕΥΣΙΝΑ)

Ξεκίνησε από ZINJA, 27 Ιουλ 2009, 15:56:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ZINJA

Ο ΘΥΣΑΥΡΟΣ

MIA ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΖΙΝJΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΑΚΙΟ 8                              

ΤΟ 1874 μια φρεγάτα του πολεμικού ναυτικού της Γαλλίας μετέφερε κιβώτια με μεγάλο θησαυρό,το οποίο θα το χρησιμοποιούσαν για την αγορά όπλων και μπαρουτιού όπως και μια συμφωνία μεταξύ 2 κρατών για ανακωχή μεταξύ τους!
Σε μια μεγάλη φουρτούνα όμως η φρεγάτα βυθίστηκε με αποτέλεσμα ο θησαυρός να χαθεί στη θάλασσα.
ΟΛΟΙ αυτό πίστεψαν μέχρι που το έτος 2009 βρέθηκαν αναφορές πως το φορτίο βρίσκεται σε ένα νησί κοντά στο μέρος που υποτίθεται το καράβι βυθίστηκε!
Αυτό το ξέρουν τρία κράτη και όλοι θα στείλουν αποστολές για να <μαζέψουν> το θησαυρό!
Τα εμπόδια πολλά μιας και δεν πρέπει να γίνει διεθνές θέμα .ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ! ;)

Αυτό έχει σαν αποτέλεσα να χωριστούμε σε 2 ομάδες και να ψάξουμε το θησαυρό! και μια ομάδα θα τον φυλάει!
Ο θησαυρός θα είναι και παγιδευμένος και ο χώρος κοντά του!
Όποια ομάδα πάρει τον θησαυρό πρέπει να τον μεταφέρει επιτυχώς στο καράβι της και έτσι κερδίζει!
ΘΑ παίξει όλο το πεδίο για να ικανοποιηθούν όλοι οι παίχτες. :) ;) :D :)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:  10-00
ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ:  18 και άνω.
ΟΡΙΟ FPS:         350
ΟΡΙΟ SNIPER:   550 (Single action)

ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΡΑ  ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ :) :) :) :)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:

ΖΙΝJA
FILAKIO 8
OYZI
HELIKOPTERAS
giannisgtti  
ΘΑΝΟΣ
Falcon
Old Navy
-Leonardo
-Goodspeed
-Haris
-Makman
-G-Mparos
-Berretas
-Lafina
-M269
-Cgwolf
-Tag21
Θανος
Spartan
Metallpontios
nikiforos
Dennis
soap
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

giannisgtti

eisai megalos senariografos file zinja se paradexome...afou evale to xeri tou kai to filakio!!!!!! mesa kai ego sto kinigi tou thisavrou!!! 10 to proi e??? xa xa xa :P

Θάνος

Μέσα κι εγώ!  8)

....ένας θησαυρός, ειδικά φέτος που οι δουλειές δεν πάνε καλά, είναι ότι πρέπει!!!  ;D
keep safe distance...

Falcon

Μεσα κι εγω μαζι με τον Old Navy .

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ?

Θάνος

Παράθεση από: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ στις  28 Ιουλ 2009, 15:08:09 ΜΜ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ?

Εμμμ...ναί!

Λοιπόν...το σημείο συνάντησης, (του οποίου η ώρα συνάντησης εκεί, πρέπει να είναι τουλάχιστον μισή ώρα πριν από την έναρξη του παιχνιδού, δηλαδή στις 09.30 το αργότερο, γιά να μην πω καλύτερα στις 09.15), είναι στην εθνική με κατεύθυνση προς Ασπρόπυργο, μετά τη γέφυρα του Σχιστού, στα 500 μέτρα περίπου στην δεξιά μεριά του δρόμου, έχει ένα πάρκινκ με αναψυκτήριο. Εκεί λοιπόν, γιά αγορά καφέ κ.λ.π.

Η βάση είναι αρκετά δύσκολο να σε πληροφορήσω που είναι, οπότε καλύτερα να ακολουθήσεις τους "παλιούς" που θα βρίσκονται στο αναψυκτήριο.

σημ. πάρε καί κανένα κινητό από κάποιον εκεί, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί, μιλάω εκ πείρας, που στην πρώτη μου φορά, έπρεπε να πάω στο "μέρος" κι όταν βγήκα είχαν εξαφανιστεί όλοι.  ;D
keep safe distance...

Spartan

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

metallpontios

leonardo sunbird

H T.A.S  δηλώνει Παρών και μάλλον, εκτος απροοπτου 8α παρευρεθεί ολη η ομάδα μαζι.

-Leonardo
-Goodspeed
-Haris
-Makman
-G-Mparos
-Berretas
-Lafina
-M269
-Cgwolf
-Tag21

Spartan

Αυτα ειναι αφου θα ειναι και οι T.A.S. καλα θα περασουμε (φερτε και τα "Π", παπιες,μαγκουρες, και τα φαρμακα σας γεροντια μου) ;D ;D ;D ;D
Ελαααααααααααα να μαζευομαστεεεεε! 8)
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

nikiforos

Dennis

Μεσα και εγω με τον Soap. ;D

Haroth

Λογικά θα τα καταφέρω και εγώ, άντε 1 ακόμα game πριν ξαμολυθώ για διακοπές  :D

pakatsao

Παράθεση από: Θάνος στις  28 Ιουλ 2009, 15:55:40 ΜΜ
Εμμμ...ναί!

Λοιπόν...το σημείο συνάντησης, (του οποίου η ώρα συνάντησης εκεί, πρέπει να είναι τουλάχιστον μισή ώρα πριν από την έναρξη του παιχνιδού, δηλαδή στις 09.30 το αργότερο, γιά να μην πω καλύτερα στις 09.15), είναι στην εθνική με κατεύθυνση προς Ασπρόπυργο, μετά τη γέφυρα του Σχιστού, στα 500 μέτρα περίπου στην δεξιά μεριά του δρόμου, έχει ένα πάρκινκ με αναψυκτήριο. Εκεί λοιπόν, γιά αγορά καφέ κ.λ.π.

Η βάση είναι αρκετά δύσκολο να σε πληροφορήσω που είναι, οπότε καλύτερα να ακολουθήσεις τους "παλιούς" που θα βρίσκονται στο αναψυκτήριο.

σημ. πάρε καί κανένα κινητό από κάποιον εκεί, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί, μιλάω εκ πείρας, που στην πρώτη μου φορά, έπρεπε να πάω στο "μέρος" κι όταν βγήκα είχαν εξαφανιστεί όλοι.  ;D

Παίδες δε δείνει κανείς συντεταγμένες να το δούμε στο γουγλε?  και καλύτερα άς σημειώσει μια διαδρομή απο Αττική Οδό και απο εθνική οδό σε καμιά φωτο.

Θάνος

Λοιπόν, σαν σημείο εκκίνησης, έβαλα το αναψυκτήριο (Α) καί σαν (Β) το σημείο που βρίσκεται το πεδίο. Λογικά από τον χάρτη καταλαβαίνετε που βρίσκεται (τέρμα Θεού...)  ;D, οπότε έρχεστε καί κατευθείαν.
Αυτά!  :P

http://www.bing.com/maps/default.aspx?v=2&FORM=LMLTCP&cp=38.081642~23.560696&style=h&lvl=14&tilt=-90&dir=0&alt=-1000&phx=0&phy=0&phscl=1&rtp=pos.38.0135455727577_23.6024127155542_near%20Major%20Road%2C%20Greece__~pos.38.1280749905735_23.5573271928084_Location%202__&rtop=0~0~0&encType=1
keep safe distance...

pakatsao

leonardo sunbird

MitsoS_O_Yakuza

Kalispera eimai new sto idos k eimai apo autous p exoume priksei ton Sapper sto  me 2pla k 3pla opla...epitelous 3atoma tha eimaste sto prwto mas game stis 2/8 mazi sas...parakalw lipithite mas!!
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

liongreek

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  31 Ιουλ 2009, 14:56:26 ΜΜ

Kalispera eimai new sto idos k eimai apo autous p exoume priksei ton Sapper sto  me 2pla k 3pla opla...epitelous 3atoma tha eimaste sto prwto mas game stis 2/8 mazi sas...parakalw lipithite mas!!

SPAM---SPAM---SPAM---SPAM

...έχεις το κατάλληλο avatar για να προοδεύσεις παλικάρι μου...  ;D

SPAM---SPAM---SPAM---SPAM...μετα συγχωρήσεως από τους adminιστρέους...

leonardo sunbird

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  31 Ιουλ 2009, 14:56:26 ΜΜ

epitelous 3atoma tha eimaste sto prwto mas game stis 2/8 mazi sas...parakalw lipithite mas!!

File Yakuza  8) me tetoies fwtos sto avatar sou...... de nomizw na se lyph8ei kanenas..... fovame aurio oti h prwth sou fora sto airsoft 8a sou ginei efialths.... ;D ;D ;D ;D