14-12-2008 Woodland

Ξεκίνησε από kinmid, 09 Δεκ 2008, 10:27:45 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kinmid

@vantre

Ευχαριστώ, αλλά όσον αφορά τα σενάρια αυτά είναι μόνο η γαρνιτούρα ας πούμε για να υπάρχει ενδιαφέρον και κάπως κάποια τακτική αντίληψη στο παιχνίδι κάθε φορά. Υπάρχουν πάντα τα απλά βασικά & στοιχειώδη σενάρια που μπορούν να παιχτούν αναλόγως συμμετοχών χωρίς προετοιμασία.
Επί της ουσίας το σενάριο αυτής της Κυριακής είναι δύο τέτοια μικρά σενάρια ενωμένα στο πλαίσιο του ευρύτερου σεναρίου που εξελίσσεται εδώ και ένα μήνα συν κάτι.

@All

Να βάλω επί τη ευκαιρία και μία ιδέα (όχι αποκλειστικά δική μου) προς σκέψη όλων, μήπως και την εφαρμόσουμε σε μελλοντικά παιχνίδια.
Να οριστούν παίκτες που θα λειτουργούν (βάσει και του οπλισμού) ως πολυβολητές, και θα είναι οι μόνοι που θα μπορούν να ρίχνουν ριπές διαρκείας με τα τυφέκια τους προσομοιώνοντας πολυβόλα (εφ'όσον δεν κυκλοφορούν πολλά έτσι και αλλιώς). Οι υπόλοιποι θα μπορούν να ρίχνουν και αυτοί ριπές, αλλά μικρής διάρκειας (5-10 μπίλιες το πολύ).
Έτσι πιστεύω θα περιορίσουμε το φαινόμενο singer (ραπτομηχανή) και θα προσδώσουμε κάποια αληθοφάνεια στην οργάνωση των ομάδων σε επίπεδο οπλισμού και τακτικής.

akis

Εγώ με την σειρά μου θα πρότεινα να παίζουμε με Low Cap /Mid Cap γεμιστήρες και μόνον τα πολυβόλα με Ηigh Cap.
WARLORDS

MAG

Πολύ καλή η ιδέα σου σχετικά με τους πολυβ/τες συμφωνώ ...αρκεί να είναι  βέβαια και το σενάριο προσαρμοσμένο κατάλληλα.. κρίμα που δεν θα είμαι και εγώ την κυριακή ..λόγο οικογενειακών υποχρεώσεων  ..καλή διασκέδαση .......""κρατάτε τα κεφάλια χαμηλά"""
my name is death

kanibal

δυστυχώς κάτι έτυχε και μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω την κυριακή οπότε μην με περιμένετε...
HAVE FUN GUYS!!!!
:'(

RAMIREZ

παιδιάδυστιχώς δεν θα μπορέσω να έρθω τελικά λογω οικογενειακων υποχρεώσεων!
την επόμενη κυριακη όμως....!!!!! ;D

el_ninio

kai emena akyrh h symetoxh mou giati me epiase o paragontas pyretos...... :'( :'(

-Knights of Avalon-

ted

Spook

Να υπενθυμίσω πως το παρόν νήμα είναι μόνο για δηλώσεις συμμετοχής και όχι για δηλώσεις μη συμμετοχής ! Ας προσέξουμε λιγάκι παραπάνω παρακαλώ γιατί έχει επαναληφθεί το φαινόμενο.  ;)
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

killeras

8a er8w kai egw gia prwth fora
na dw poso telio einai to a8lima
"kiLLer{bEE} " still being somewhere around us

Siegfried

archidim

kairou epitrepontos mesa kai egw mallon +1 :)

vantre

Ενας ΕΞΩ..βλεπετε εξοστρακιστηκε και με πετυχε καταστηθα η...Γριπη...

SAPPER

Απο GHOST RECON θα ερθουν οι:

SAPPER
LOU
MARKSMAN
ICE MAN SAW

Ευχαριστω.

kinmid

Σύνολο συμμετοχών 25!
Αν και η βροχή πήγαινε γυρεύοντας να μας χαλάσει το παιχνίδι νομίζω ότι τελικά περάσαμε καλά.
Σας ευχαριστώ όλους για την πολύ καλή παρέα και την άψογη συμπεριφορά σας για άλλη μία φορά!

CostasV

Βροχή ξε-βροχή super περάσαμε!!! Είναι και γιατί τα BB πέφτανε με μεγαλύτερη μανία από ότι ήθελε να βρέξει :)

Εκτός του ότι και οι 25 ήμασταν υπέροχοι  ;D

Thank you boys!
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

Gus

Το παιχνιδι ηταν για αλλη μια φορα πολυ ωραιο παρολες τις αντιξοες συνθηκες. Προσωπικα το ευχαριστηθηκα πολυ και νομιζω το ιδιο και οι περισσοτεροι απο εμας....

pit

Καλησπερα παιδια μαζευτηκαμε 25 ατομα και αν και ο καιρος δεν ηταν με το μερος μας περασαμε πολυ καλα... αλλα και ας μην ηταν δεν καταλαβαμε τιποτα   ;)και συνεχισαμε το παιχνιδι!! το σεναριο ηταν πολυ καλο και τα δυο μεροι του..  αλλη μια φορα μπραβο στο νικο για το σεναριο, και στα παιδια που περασαμε πολυ καλα και εγινε ενα πολυ ωραιο παιχνιδι..αρα ραντεβου την επομενη φορα να περασουμε εξισου καλα οπως καθε κυριακη!.. :)

SAPPER

καλα... να βγαζει η κανη νερο δεν το περιμενα.
ημουνα με τον LOU ποση ωρα με το sesuar και στεγνωναμε τα οπλα σπιτι μου  :D

kinmid

Πάντως για όσους ενδιαφέρονται στο μέλλον να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για παιχνίδια υπό βροχή, η πατέντα με κομμάτι από μαύρη ή πράσινη σακούλα απορριμάτων και λίγη ταινία είναι νομίζω γνωστή, εκτός φυσικά από τον κανόνα "muzzle down" που ισχύει γενικά για τα πραγματικά όπλα, αλλά και στη βροχή για τα AEG περισσότερο.

akis

Παράθεση από: SAPPER στις  15 Δεκ 2008, 01:21:58 ΠΜ
καλα... να βγαζει η κανη νερο δεν το περιμενα.
ημουνα με τον LOU ποση ωρα με το sesuar και στεγνωναμε τα οπλα σπιτι μου  :D

TM gia panta , xoris kanena problima me tin broxi  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
WARLORDS