19/07/09 "U.F.O." - Καισαριανή

Ξεκίνησε από Θάνος, 19 Ιουλ 2009, 17:27:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Θάνος

Όσοι κύριοι δεν επιθυμούν να εμφανίζονται οι φωτογραφίες τους, να μου το αναφέρουν με π.μ. γιά να τις αφαιρέσω. Ευχαριστώ.

keep safe distance...

ZINJA

μπραβο ρε θανο! αξοος και παλι αξιος!
που ειναι ομως οι αλλες φωτογραφιες????? :'( :'( :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Θάνος

Δυστυχώς, μόνο αυτές.  :( Αν δεν είναι deathmatch, δεν μου μένει χρόνος γιά να τραβήξω γιά να πω την μαύρη αλήθεια...ή άντε να κάνω κανα δυό respawn καί μετά να κάτσω να τραβάω. Σ' αυτό το game δεν έριξα ούτε ΒΒ εκεί που πήγα καί χώθηκα, όχι respawn δεν έκανα, αλλά ούτε βολή...άσ'τα!  :-\
keep safe distance...

dash

αν θυμαμαι καλα οταν μας εκανε το briefing o zinja τραβηξε και μερικες ο leonardo.αν μπορεις φιλε leonardo ανεβασετες

leonardo sunbird

Spartan

Αντε ρε Λεο τι κανεις τοσες μερες???
Κατι σκαρωνεις 100% ;D
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

police-vasilis

ARMAGEDDON

leonardo sunbird

Παράθεση από: Spartan στις  21 Ιουλ 2009, 01:15:18 ΠΜ
Αντε ρε Λεο τι κανεις τοσες μερες???
Κατι σκαρωνεις 100% ;D

Δε φταίω εγω ρε παιδια.... Το Γαμ@!#!@*#&..νο  το PC τα τίναξε......
αλλά παρτε μερικές να γουστάρετε..... ;D

Hitman

Νομιζω οτι ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ αντιγραφει τις κινησεις του Zinja! ;) ή το αντιθετο?

Falcon

Το αντιθετο .... ΜΑλλον ο ZINJA προσπαθει να προστατεψει το ρομποτακι του απο τα ΒΒς των εχθρων κανοντας απομιμηση αυτου τραβωντας πανω του τα ΒΒς, αφου ειδε οτι βαραγαν μονο αυτο στο πρωτο game. Αρε ΖINJA κουμποτρυπες στο καναν το παιχνιδακι σου !!!!!!!
Μα, κι αυτο το ρομποτακι, πηγαινε γυρευοντας, φαντασου να προχωραει καποιος μεσα στο δασος αργα αργα και ψιλοτρομαγμενος να ψαχνει τον εχθρο και απ' το πουθενα να ακουει FIRE ! FIRE ! μπροοοοοοουυυυυυ μπροοοουυυυ μπαμ! ΕΕΕ λογικο ειναι ο αλλος να αδειασει πανω στο ρομποτακι καμια 10αριά ΒΒς....  ;D ;D