19-7-09 ΚAIΣΑΡΙΑΝΗ <<<<U.F.O>>>>

Ξεκίνησε από ZINJA, 15 Ιουλ 2009, 15:24:20 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

cgwolf

Καλά έκανες Λεωνίδα κι έβαλες 2 ερωτηματικά....θα έρθω και θα φέρω και άλλους 2 :D
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

Admax

Paidia to paixnidi ta espase shmera!!! Mono alh fora re paidia min griniazete... Gia na perasoume kala paizoume oloi mazoi kai to kalhtero pragma einai na dinoume topo sthn orgh! H poio megalh blakia einai na tsantizomaste! tsp an kai proth fora pou epaiksa eitan polu wraia kai oloi sas eisastan polu kaloi! Bravo se olous kai ena megalo bravo ston Zinja pou to organose to paixnidi!

Pou tha ginei to epomeno game kai pote?? ;D ;D ;D :P :)

Θάνος

Καλά ήτανε. Αν εξαιρέσουμε ότι γιά 3η φορά δεν κατάφερα να ρίξω ούτε ένα ΒΒ!!  >:( Αν παίζω άμυνα, δεν φτάνουμε ποτέ σε εμένα, αν είμαι επίθεση, με βγάζουν με τη μία καί οι αντίπαλοι καί οι δικοί μου... :(..κάτι πρέπει να γίνει μ' αυτό!! :P
Πολύς ιδρώτας , παρόλο που "καθόμουνα".  :-X Ψιλοπαραπονάκια θα υπάρχουν, πάντα, το έχουμε στο αίμα μας άλλωστε, να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας.  ;)
Πάμε γι άλλα...ευχαριστούμε Zinja, καλά που είσαι κι εσύ κι οργανώνεις παιχνιδάκια, με ότι συνεπάγεται με αυτό γιά σένα, κούραση, χρόνο, χρήμα!!
Να'σαι καλά. :)
Καλή εβδομάδα σε όλους.
keep safe distance...

Admax

Thn epomenh fora na yparxei kati sto kedro tou pediou. Anamesa sths 2 omades etsi oste na min yparksei to fenomeno opou eixame symera! ;)

Goodspeed

Καλησπέρα σε όλους και Zinja συγγνώμη για το ρομποτάκι. :(

Ελπίζω να δούλεψε, αν και εκεί που θα το είχες κρεμάσει και με τόσους Campers γύρω του, πολύ αμφιβάλλω αν το είδε κάποιος από κοντά και περισσότερο αν κάποιος το πλησίασε !! ;D

Σε ότι αναφέρει 3 μηνύματα πιό πάνω ο Stavros3 περί γκρίνιας και να δίνεται τόπος στην οργή, έχω να πω ότι αν κάποιος ξεκινήσει το άθλημα στραβά ( σε ότι αφορά fair play, αθανασία, πειθαρχία σκανδάλης και μέτρα ασφαλείας ) τότε στραβά θα συνεχίσει και μετά δεν μαζεύεται. Ειδικά όταν παίζουμε σε Woodland με ψηλά όρια fps.

Παρά την ζέστη η συμμετοχή ήταν μεγάλη και περάσαμε καλά. Έχουμε περάσει και καλύτερα πάντως ( προσωπική γνώμη ).

Καλή εβδομάδα σε όλους. 8)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Admax

Egw pantos panta ebgena eksw otan me xtipousan! Akoma kai mia fora pou den imoun sygouron an me petixan bgika!! :P ;)

Goodspeed

Δεν μίλησα για εσένα προσωπικά ή για κάποιον άλλο συγκεκριμένα. Αναφέρθηκα στα παιδιά που τώρα ξεκινούν το άθλημα και το έκανα για καλό δικό τους και των υπολοίπων.

Nothing personal...    8)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Admax

dash

μπραβο στον zinja για την οργανωση του παιχνιδιου.οσο για την γκρινια  ειναι στο αιμα μας δεν θα αλλαξει ποτε αυτο  ;D

τα λεμε στα επομενα παιχνιδια

papaflesas

εχασα 2  κιλα ...τα βρηκε κανεις?
;D ;D ;D
ωραιο παιχνιδι, καλη συνεχεια !
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

haris

Για οτιδήποτε χάνετε ή οτιδήποτε βρίσκετε απο εδώ και πέρα στη στήλη ¨Χάθηκε-Βρέθηκε¨ ΄ στην οποία ο Sunbird θα γράφει κάθε εβδομάδα εάν βρήκατε τίποτα από την προίκα του που κουβαλάει μαζί του...... ΧΑ ΧΑ !!!! ;D ;D ;D ;D ;D

Hitman

Συγχαρητηρια σ΄ολους για το σημερινο παιχνιδι. ειδικοτερα στη κιτρινη ομαδα που παρολο τη τρομερη ζεστη εκαναν επομονες προσπαθειες για να πετυχουν το στοχος. Σε αντιθεση με εμας που την ειχαμε αραξει κατω απο τα δεντρα. Με εξαιρεση τη SWAT ομαδα πριν την πρωτη διακοπη.

Σημ:Εκτακτα δελτια αναφερουν οτι ο Zinja εχει ξεμεινει πανω στο δεντρο μαζι με τον ΑΡΕΙΑΝΟ, ο οποιος εχει νευριασει με τον Goodspeed γιατι του εριξε στο Save House :o :o

Την επομενη φορα ας οργανωσουμε αποβαση σε κανα νησι. ;D

leonardo sunbird

Αγαπητοί φίλοι και συνχομπίστες......
Ξεκινώ τα σχόλια μου με ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Ζινζα για τον τροπο και την αγωνία που ετρεξε διπλα μου,  
στην ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ αεροπλανικη τούμπα που εχω φάει μέχρι σήμερα στο Airsoft.  ;D ;D ;D
Αποτέλεσμα να γίνει στην Κυριολεξία το ΑΚ χίλια κομματια. Aφου δεν έγινα εγω κομμάτια πάλι καλα... :o

Βέβαια εκει που ήταν το Ρομποτάκι μόνο με αυτόν τρόπο θα μπορουσα να το πλησιάσω....
Φορώντας μία κορδέλα των Καμικαζι και φωνάζοντας "ΜΠΑΝΖΑΑΑΑΪΙΙΙΙΙ  ;D ;D

Ευχαριστώ τα παιδιά από τον Κολονό που βρηκάν την μπαταρία μου.

Όσο αναφορά τώρα για τις γκρίνιες Θα συμφωνήσω με τα σχόλια του Goodspeed.....
Δε θα μπω σε κανέναν κόπο και κόστος να τυπώσω ενα Manual με τις Οδηγίες και τους κανόνες ασφαλείας του Airsoft.
Χαρά μου να το κάνω γιατι οπως είπε και ο Goodspeed...αν ξεκίνησει καποιος στραβά , αντε μαζεψέ τον μετα 8)

Το Airsoft δεν είναι ένα απλό sport Game...είναι extreme Sport Game..και πρέπει να το ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ όλοι.

Το παιχνίδι εξελιχθηκε σε αποστολές αυτοκτονίας  ;D ;D ;D ;D αλλα δε το βάζουν κάτω τα "τιμημένα γηρατειά" ;D ;D
Αυτό προς γνώση και συμμόρφωση για τους αντιπάλους...χεχε.....

ΠΑΤΕΡ βρήκα 500 γραμμάρια απο τα κιλά σου. ;D ;D..στο επόμενο παιχνίδι στείλε μου pm να θυμηθώ να στα φέρω...χεχεχε.... ;D ;D

Τρομερά Video Action 8α αναρτηθούν στο YouTube......

Αυτά τα ολίγα.... ;D ;D

Με Εκτίμηση
Leonardo ;) ;)

leonardo sunbird

Kaisariani 19/07/2009

Έτσι για να γουσταρετε..... ;D :D ;) :)

http://www.youtube.com/watch?v=BIBReUkmigs

Papaflessas (Pater) &  Miserycord , in action....

http://www.youtube.com/watch?v=c85vjiCBmKQ

George with the New Multicam Uniform & Papaflesas( Pater) in action....

http://www.youtube.com/watch?v=AfnVM7fFeXg

Red Team in Action ....Monkey with Glock  ;D ;D up the tree....

http://www.youtube.com/watch?v=UaV_lIs5bGM

T.A.S (G-Mparos & Leonardo in a suicide attack.......

http://www.youtube.com/watch?v=YYi54oe2MvI

Yellow Team in action......

Spartan

Καλο παιχνιδι αλλα πολυ ζεστη ρε παιδια!!!
Συγχαρητηρια σε ολους!
Για 1 ακομη φορα ο zinja μας τρελανε με τα σεναρια του(καλα ρε τρελε ανεβηκες πανω στο δεντρο?χαχαχαχαχα)
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

ZINJA

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΧΑΡΙΤΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥς!
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ <ΨΙΛΟς>ΛΕΩΝΙΔΑς,ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙ,ξερω γιατι το εκανες,το καταλαβα!Γιατι δε με εφαγες! ;D ;D ;D ;D ;D :D
ΘΑΝΟ ΜΠΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΙς ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς!!!!!!!!! :D
Οσο για τις γκρυνιες,μονο που δεν διμιουργηθηκε θεμα στο φορουμ  και στο πεδιο ειμαστε αξοιοι! ;) :D
ΠΑΠΑΦΛΕΣΑ,τα κιλα που εχασες τα πηρε το πομποτακι! ;D ;D ;D ;D
ΛΕΩΝΙΔΑ κια γ....ω τα βιντεο! ;) :) :) :) :)
μπραβο στους <νεους> που μπηκανε κατευθειαν στο θεμα!
Ευχομαι την επομενη φορα καλυτερο παιχνιδι και ποιο πολυ γελιο!
ΔΕΩΝΙΔΑ οταν επεσες,πραγματικα φοβηθηκα και ετρεξα σαν τον λουις,αλλα ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ολα καλα!οσο για το ΑΚ εσυ να εισαι καλα και τοα βιντεο σου,αλλιως τι να σε κανω? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Παντως οποιος ειναι <καμερα>πολλυ ββς τρωει ρε παιδι μου!εγω εφαγα ββς τις αρκουδας!
Οστραυρος3 μεσα στην ευδομαδα θα ετιμασει και μια τενια μικρους μηκους,με τα βιντεακια!!!!!!!! :D :D :D
μπραβο σε οσους ξεχασα και για οτι ξεχασα! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/